Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wednesday.
friday
saturday
hagaparken.
thursday.
my birthday
sunday
friday.
saturday
friday
saturday

Stockholm Stockholm Stockholm. Finaste jag har, finaste jag vet, finaste jag fått.
Det är för ofattbart för att jag ens ska kunna placera ord korrekt efter varandra. Jag är så tacksam över att dom jag älskar mår bra och så otroligt sorgsen över gårdagen.
Ta hand om varandra. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • ❤️

  Cecilia 2017-04-09 06:09:10
  Svara
 • Jag var där. På väg upp från Åhléns. Värsta jag varit med om. Att sitta instängt intill Drottninggatan flera timmar i ovisshet. Fortfarande skakig. Tänker på alla i krigsländer vars detta är vardag. På alla som inte hann spranga iväg igår. På alla rädd barn. Rädda gamla människor som inte kunde springa iväg. Finaste Stockholm. Vi är tillsammans i detta. <3

  Isa 2017-04-08 21:46:43
  Svara
  • Svar på Isas kommentar.

   <3! Min familj var där. Medkänn till dig. Och jag har som du tänkt mycket på dom som upplever detta varje dag. Och på dom som satt på gatan och tiggde och inte hade ngt hem att gå till efter och ingen sjukvård för sin chock och sina skador. Igår var internationella romani-dagen. <3

   L 2017-04-09 09:28:06
   Svara
 • nä nu vill man ju gråta ännu mer. Vackra, fina, gulliga stad <3

  ISA 2017-04-08 20:39:32 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Kramar

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-08 17:58:24 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Det känns så sjukt! Känns som Stockholm är en person som blivit våldtagen. Älskade Stockholm.

  Ellen 2017-04-08 15:09:14
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Var vänlig använd ej v-täkt som liknelse. Det är ingen bra idé. Kan vara väldigt triggande och nej inget är ”som” en v-täkt utom just en v-täkt.

   Till Sandra: många tiggande brukar sitta just den där sträckan på Drottninggatan och kan nu ej få ihop till mat/härbärge och har ej tillgång till vård och info pga kan ej svenska.

   Dessa människor som var på plats är dubbelt drabbade och därför är det fint om människor med stora plattformar kan söka upp info och råd från Hem – föreningen för hemlösa EU-migranter och dela vidare.

   Här är läsvärt också:
   http://www.expressen.se/nyheter/tiggaren-papusa-83-ett-av-attackens-offer/

   L 2017-04-08 20:29:53
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    enbart nyfiken nu för jag undrar om jag missat något; är det på något sätt fel att skriva ut ordet våldtäkt? tänker eftersom du ”censurerar” ordet?

    ISA 2017-04-08 20:42:29 http://isabyl.devote.se
    Svara
    • Svar på ISAs kommentar.

     Ja va nyfiken man kan va. Jag gör det pga att jag har varit med om det och liksom många andra har svårt för ordet. Är du nöjd med mitt svar? Ba lite nyfiken sådär 🙂

     L 2017-04-09 09:24:58
     Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      wooaw, du har noll anledning att ha den där attityden, anledningen till att jag skrev att jag var ”nyfiken” var för att det INTE skulle låta som att jag ifrågasatte varför du skrev v-täkt. Att det inte skulle framstå som en påhoppande kommentar, just för att det lätt blir missförstånd i skriftform. Ville veta eftersom jag aldrig stött på den *förkortningen* tidigare och undrade varför ordet inte bör skrivas ut helt. Tycker inte det var en orimlig fråga då syftet är just att undvika att trampa på tår i framtiden.

      ISA 2017-04-09 10:42:27 http://isabyl.devote.se
      Svara
      • Svar på ISAs kommentar.

       Du skrev ut ordet i din kommentar till mig, ett ord du just sett mig undvika. Och jo jag har all anledning att ha ”attityd”, därför att du behöver lära dig att visa hänsyn i ditt sätt att prata. Din fråga var plumpt formulerad. Och att du sitter nu och tycker synd om dig själv istället för att visa respekt för den info mitt svar gav dig. Bortskämt och pinsamt. Ajö.

       L 2017-04-09 12:08:05
       Svara
       • Svar på Ls kommentar.

        tycker synd om mig själv? det tycker jag då rakt inte jag gjorde. Kan dock hålla med att jag inte borde skrivit ut ordet, vilket jag inte heller hade gjort om jag visste att det gjorde dig illa berörd (känner personer i min närhet som blivit utsatta för det och inte har problem med användning av ordet). Känner dock också ajö eftersom jag har fått svar och du har fått läxa upp någon.

        ISA 2017-04-09 16:33:14 http://isabyl.devote.se
        Svara
      • Svar på ISAs kommentar.

       Självklart kan man använda ordet våldtäkt i skriven text. Självklart kan man ogilla ett ord (och såklart dess innebörd) men att gå omkring och försöka påtvinga censurering av särskilda ord utan någon som helst allmän konsensus är både konstigt och menlöst.

       Julia 2017-04-09 11:31:21
       Svara
       • Svar på Julias kommentar.

        Men herrwgud!!! Hur orkar ni diskutera med varandra över sånna här saker,ö i ett kommentarsfält och bli så upprörda och lättkränkta? Ni känner inte ens varandra! Och skäms på er för ni förstör kommentarsfältet där kärlek ska få plats när detta vidriga har hänt. Sluta va sånna ordpoliser och sköt ert eget, o visa kärlek och respekt! JISUS.

        Tove 2017-04-09 18:03:41
        Svara
        • Svar på Toves kommentar.

         Hej. Jag anmärkte på LIKNELSEN. Det är dumt att använda sexuella övergrepp som liknelse för andra saker. Det görs ofta och är inte ok. Att skriva ut ordet i sammanhang där
         ordet hör hemma har jag inte sagt att man inte får. Jag har svarat på en kommentar som ”var nyfiken” på varför jag själv väljer att ej skriva ut det ordet, svaret var som sagt att jag varit med om det och har väldigt svårt för att använda ordet. Ok. Hänger alla med så långt? Jag tyckte frågan var plumt ställd; ser man att ngn undviker att använda det ordet utskriver så kan man ju tänka på att det kan va pga egna trauman (jag använde ordet men förkortning, av privata skäl men vet fler som gör det). Så att då 1) skriva ut ordet i en kommentar om varför jag ej skriver ut det och 2) ba ”jag e nyfiken”. Då får man svar på tal.

         Och för den som ba men hur kan ni ägna tid år detta: Jag hade familj på plats som blev vittnen och jag har jobbat som volontär med att hjälpa tiggande efter dådet då dessa personer var extra utsatta.

         Så nej jag slösar inte tid genom att be ngn att ej likställa terrorism med våldtäkt. Så nu skrev jag ut ordet som är ångesttriggande för mig att skriva. Varsågoda hoppas ni e nöjda.

         Bye.

         L 2017-04-09 19:45:20
         Svara
         • Svar på Ls kommentar.

          Jag är jävligt ledsen för att du varit med om detta fruktansvärda L, och jag beklagar även att du behöver utstå påhopp från andra i kommentarsfältet. Det är inte befogat och jag hoppas du förstår det. På sättet du argumenterar för din sak verkar du vara en väldigt skarp person och jag är övertygad om att du är jäkligt stark. All respekt och kärlek till dig.

          Anna 2017-04-11 00:02:18
          Svara
         • Svar på Ls kommentar.

          oj. du har uppenbarligen attitydproblem L! Ingen kan väl på förhand veta om dina trauman/ vad du varit med om?

          Hanna 2017-04-09 23:30:13
          Svara
 • älskade stockholm <3

  Sandra 2017-04-08 14:28:08
  Svara
 • ?❤️

  Nathalie Nieve 2017-04-08 13:21:06 http://ginepro.tumblr.com
  Svara
 • <3

  Beatrice 2017-04-08 12:24:17 http://beahallberg.se
  Svara
 • så svårt att ta in att det hänt. Mina tankar går till alla offer och deras anhöriga.

  Rebecka 2017-04-08 10:15:36 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • ❤️

  Anna 2017-04-08 10:08:40
  Svara
 • Helt sjukt. Världen trasas sönder mer för varje dag… :/

  emblas.se 2017-04-08 09:52:25 http://www.emblas.se
  Svara
 • ❤❤❤

  Madeleine 2017-04-08 09:23:43 http://Whitemaskgirl.wordpress.com
  Svara
 • Detta enda: ❤️

  CIA 2017-04-08 08:20:44
  Svara
 • Tillsammans är vi starka, det får inte glömmas bort. Uppslutningen efteråt, alla som öppnade upp sina hem och hjälpte till, åh.
  <3

  Ellen 2017-04-08 06:58:10 http://ellenlindberg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!