Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kaffedrink med bubblor.

I samarbete med Löfbergs

-

Som ni vet komponerar jag ju lite olika roliga kaffedrinks tillsammans med Löfbergs, och när de berättade att de hade ett recept på cavakaffe kände jag att det var ämnat för mig att ta mig an. Cava är ju mer eller mindre någon form av signaturdryck i mitt liv.

Några kvarter bort från där jag bor hyr jag ju en kontorsplats och det kontoret har också en fantastisk innegård. Perfekt för en aw helt enkelt. Perfekt för att prova på en cavakaffe.

Vad man behöver är ett stycke Löfbergs cold brew, en cava (jag tog alkoholfritt pga testade drinken mitt på blanka dagen och ville inte göra eftermiddagen vinglig för mina kontorskompisar ?) och honung.

-

Receptet är mycket enkelt: Två tredjedelar cava

-

och en tredjedel cold brew

-

och en halv tesked honung.

-

Smakar typ som kolsyrat, syrligt iskaffe? Tänker väldigt bra som en fördrink om man ska ha kalas såhär vid sensommaren.

Skål! ?

I samarbete med Löfbergs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Kaffe smak är nåt nytt. Men skå prova. http://sverigebevakning.blogg.se/

  Sverigebevakning 2017-08-20 18:20:41 http://sverigebevakning.blogg.se/
  Svara
 • Cavajava!? ? Mvh göteborgare

  Patricia 2017-08-20 16:05:00
  Svara
 • Team sensommar! Ingen jävla höst <3
  Snyggt samarbete (även om jag ej dricker kaffe).

  Annie - lättlagat vegokäk 2017-08-20 13:18:18 https://vegokak.se/
  Svara
 • Åhhh det såg ju sjukt gott ut vill prova

  Fanny 2017-08-20 12:31:46 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Sandra!
  Jag gick igenom dina bok-inlägg för någon vecka sen för att hitta något att läsa. Fastnade för ”I en klass för sig” just för beskrivningen du gav av den (tack för tipset!). Alltså att du insåg att du störde dig på huvudkaraktären för att hon, precis som du när du var tonåring (om jag förstod rätt), tackade nej till så mycket och inte vågade ta chanser i rädsla för att göra bort sig/göra fel/inte passa in. Just sån var jag också som tonåring och – ärligt talat – är jag ganska mycket nu som vuxen också. Men jag vill inte vara det längre. Det känns inte som jag lever på riktigt för jag är så rädd för att träffa nya människor och testa nya saker. Därför undrar jag hur du gjorde för att börja våga leva, om du förstår vad jag menar? Du verkar ha så kul och träffa så många intressanta människor och jag vill inget hellre än att också ha det så.

  E 2017-08-20 12:14:25
  Svara
 • oj, jag hade nog aldrig ens kommit på att prova den kombon av ingredienser!

  Daniella 2017-08-20 11:52:33 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Har mött dig på gatan två ggr när jag promenerat tillsammans med min pojkvän. Bor inte ens i Stockholm och är inte här superofta?? Iallafall så retar alltid min kille mig för att jag inte vågar säga något till dig men jag är alldeles för blyg för det haha! Men tänker att jag kan skriva här istället att jag tycker att du är så bra och cool och rolig!

  Frida 2017-08-20 10:29:58
  Svara
 • Älskar honung och cava går ner, men med kaffesmak..? Hmm :0

  emblas.se 2017-08-20 09:33:35 http://www.emblas.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!