Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

festliga fredagslistan om fest 🍾

new years eve.
– Vilken är den roligaste fest du någonsin varit på?
Eh oj? Världens svåraste fråga?
Fem extra roliga kvällar jag kommer på spontant utan inbördes ordning:
Tärningslekskvällen
Halloween 2012
Nyårsafton 2014
Trettioårsfesten
Midsommarafton 2015

Men ärligt talat tycker jag nästan den senaste festen var bäst orimligt ofta. Är väldigt festpositivt inställd ☺️

– När var du riktigt full?
Riktigt full var förrförra helgen för då var jag ute till halv sex och då blir det ganska många enheter. I alla fall den gången.

– När gjorde du något pinsamt på fest?
Inget jag gör är pinsamt såklart.

Vilken är den peppigaste låten?
Vi kommer att dö samtidigt med Säkert kan jag ej sitta stilla till och så har det varit sedan 2007.

nerja
– Vad känner du dig snyggaste i?
Helsvart och kortkort.

– En riktigt kalasig bild tack!

Mini-techno-disco med fem personer på en brygga i skärgården runt morgontimmarna med glowsticks, rökbomber och musik ur en liten dator <3333

– Beskriv en perfekt fredag
Skrev såhär i bloggen 2013 och håller med om ALLT:

Vaknar klockan tio noll noll, hånglar, ligger, äter frukost (eggs benedict, grapefruktjuice, kaffe). Köper en klänning jag älskar, faktum är kanske att jag aldrig sett något liknande i mitt liv. Har picknick tills det blir kväll och alla har med sig hundar, går på hemmafest (gärna hos någon som fyller år), dansar i någons vardagsrum, dricker champagne, sjunger med till musik, hånglar, somnar aldrig.

nerja
– Vem är du på efterfest?
Den som kedjeröker i fönstret och talar EXTREMT intensivt med människor om saker som då känns livsviktiga men glömmer allt som sagt om det kommer på en låt jag gillar och dansar och skriksjunger med och vill höja hela tiden. Typ.
Går dock bara på efterfester när jag är singel om jag ska vara ärlig.

– Bästa walk of shamen du gjort?
Vet inte. Jag sover aldrig över hos killar, dom får sova hos mig. Tycker inte om att vakna upp i en lägenhet som inte är mitt hem i trassligt hår och utsmetat smink.

– Vad ska du göra i helgen?
Jag ska:
Gå på influencergalan ikväll i ny klänning som jag är den bästa klänning jag sett i hela mitt liv (för att knyta an till frågan tre våningar upp). Tar med mamma som min dejt <3 Imorgon ska jag på födelsedagsfest! Alla jag gillar kommer va där! Så kul!

🍾

Lista från Elsa med lite modifikation

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Alltså! På tal om walk of shame-frågan! ~ hemsläp ~ är ett nytt spännande samtalsämne bland mina tjejkompisar (pga 18-årsdagar, utgång, allmänt närmande vuxenvärlden med sex o allt vad den innebär) och vi hamnar alltid i grejen att det känns så osäkert :// Liksom kul men hur vågar man? Hur vågar man chansa på att en främling inte är en psykopat som kommer mörda en?

  Cornelia 2017-10-14 18:07:08
  Svara
  • Svar på Cornelias kommentar.

   Om man inte känner sig trygg så ska man inte ta med sig nån hem. Och man kan ju byta nummer och träffas igen först om man känner sig osäker. Men jag tycker man brukar känna om det är en snällis eller inte.

   Anna 2017-10-15 12:48:58
   Svara
 • Så kul lista!

  Josefine 2017-10-14 08:33:12 http://bluedent.se/
  Svara
 • Hej!
  Måste bara veta vart du köpte guldklänningen du hade nyårsafton 2015 tror jag det var? Har sökt som satan men hittar inget inlägg där du skriver det… TACK!

  new years eve.

  Maria 2017-10-13 23:27:47
  Svara
 • Hoppas du får det kul på galan ikväll 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-13 22:32:01 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Lycka till! Hejar på dig. Om du vinner, snälla säg ngt på scenen om att ni tillsammans kanske kan verka för en mer inkluderande bransch nästa år. Otrolig överrepresentation av vita tyvärr. Inte ditt fel men du har makt att lyfta frågan!

  L 2017-10-13 19:30:11
  Svara
 • Sandra! Jag skriver rätt mycket och hyfsat bra, främst för andra i form av rapporter, forskningar, översättningar, prosa etc, såpass bra att jag kan leva frilans. Levererar när jag ska och har sällan någon problematik i flow och inspo.
  Problemet är när jag ska skriva åt mig själv, på mina egna projekt, sådant som verkligen betyder nått, då står det liksom helt still nästan jämt. Kan få mega inspiration och skriva, skriva, skriva, och sen ingeting alls. Kan dessutom inte hålla tider för mina egna projekt för fem öre. Har du några tips och tricks på att liksom få lite ordning på sig själv och sina kreativa projekt?

  Christina 2017-10-13 19:23:25
  Svara
 • Sandra! Jag har ett önskeinlägg. Jag skulle bli så himla himla glad om du ville göra ett inlägg med tips på festlekar! Gärna roliga och interaktiva, något som får igång folk. Det får också gärna vara en dricklek :)) Du gillar ju lekar på fest och skriver ibland tips i vissa inlägg men jag skulle vilja ha samlade och många! Kanske kan alla i kommentarsfältet också hjälpa till med tips! 😀

  Alice Berger 2017-10-13 16:13:47 http://www.bernersblogg.com
  Svara
 • Sandra (eller någon annan som vet)! Lite nostalgiskt kom jag att tänka på en klädbutik som låg nära Nytorget för tio år sedan men kan inte alls minnas vad den hette. Ett stenkast från Lisa Larsson. Kommer ihåg att Minimarket Diana Orving sålde kläder där i början av karriären och att butiken var väldigt ”söder” och poppig typ tygkassar och mindre designers. Lite murrig inredning, som en secondhandaffär. Please, vilken butik är det jag tänker på…? :’) Blir knäpp.

  emma 2017-10-13 15:13:40
  Svara
 • Åh pepp på fest nu!
  Ditt råsa hår (så fint!!!) under halloween 2012, hur färgade du det? Minns du om det gick bort enkelt efter halloween?
  Tack för allt du inspirerar! <333

  Agnes 2017-10-13 11:47:13 http://www.devote.se/agnesblixa
  Svara
 • Har du en rutin för hur du slänger ut killarna från dig efteråt? Får de gå hem på kvällen eller sover de över? Är bara nyfiken 😊

  Linda 2017-10-13 10:36:32
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   När jag släpade hem min nuvarande pojkvän första gången så sa jag helt enkelt ”nu slänger jag ut dig” klockan 10 dagen efter och han gick snällt hem. Eller det gjorde han inte alls det eftersom han hade glömt kvar cirka alla sina saker och jag inte gett honom mitt nummer. Såå han stod och väntade utanför porten i en halvtimme tills det kom ut en granne.

   A 2017-10-13 19:42:12
   Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   det beror på hur gulliga de är. de får sova över men får gärna gå direkt på morgonen. Jag säger bara det då: ”dags att gå! har planer idag”.”OK!” säger dom. Inga konstigheter. Om de är jävligt gulliga kan de få hänga kvar och käka en macka.

   sandrabeijer 2017-10-13 10:59:42
   Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   +1. Vill också veta. Min största panik är folk som inte fattar när de ska gå hem.

   Johanna 2017-10-13 10:44:59
   Svara
   • Svar på Johannas kommentar.

    Är bara att säga ”nu måste du gå”. Om det känns för rakt kan du ljuga och säga att din mamma kommer hit om en halvtimme, ingen vill träffa någons mamma efter ett ONS haha.

    Anna 2017-10-15 12:54:51
    Svara
 • Hej Sandra
  Gillar hur du skriver och fotar. Med 52 år är jag väl inte din typiska bloggläsare men jag läser många bloggar. Bor just nu i Tokyo 3 månader där jag också bodde som barn. Tack för dina Tokyotips. Tack vare det fick jag reda på att man kan ta ut på sitt kort med chip på 7 11 när andra automater inte funkar. Lev livet och sköt om dig.

  Annika 2017-10-13 09:01:19
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   När vi var där 2013 (förvisso ett tag sen) så fungerade automaterna vid postkontoren med! Tips om du inte hittar ngn 7-11 ^^

   Linnea 2017-10-13 17:36:58
   Svara
 • Den där fredagen lät som min bästa fredag också, haha! Kul lista för övrigt. Det var länge sedan jag fyllde i en sådan så kanske snor denna 🙂
  Ha en fin fredag!

  Christine's Stories 2017-10-13 07:45:39 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • TACK. Nu blev jag såså pepp på kommande festhelg!!

  Elsa M 2017-10-13 07:12:59 http://instagram.com/vaginatricot
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!