Dagen innan jag åkte till Tokyo firade vi en tidig påskafton hemma hos min familj.
Vi åt sukiyaki, som är kött, grönsaker och nudlar som får koka i en helt fantastisk sukiyaki-buljong. Man tillreder allt själv i speciella grytor och sen äter man det med ris och rå äggula. Det är kanske världens godaste, även om det inte är så påskigt. Fast det gör inget.
Innan maten kom min mamma med påskägg till alla!
Vera och Milla fick också såklart.
Jag fick himla många tjusiga saker i mitt ägg. Godis, en trisslott (vann inget dock), en liten blomkork att sätta på vin man öppnat och vill spara, fina trosor, ett påskgult nagellack och min favorit-handtvål (japp, har man en favorit-handtvål är man vuxen).
Sedan åt vi tills vi nästan dog av mättnad.
Man lånar alla grytor, tillbehör och handlar råvarorna på närmsta japanska restaurang, så det är himla enkelt, fast det kanske ser klurigt ut.
En fin liten påsk.
.
Me , my family and my boyfriend celebrated easter the day before I went to Tokyo. We had sukiyaki and my mum gave everybody easter eggs, even the dogs. 🙂 Such a lovely little easter evening.