stora pojkvänslistan.

gothenburg.
När jag bad er sätta rubriker till blogginlägg så var det en majoritet som ville veta mer om Magnus. Därför satte jag ihop denna lilla pojkvänslista med diverse frågor. Magnus kommer ju bli något förvånad när han slösurfar in på min blogg och upptäcker det här inlägget… men allt för er.
Tror i alla fall jag inte säger något han skulle ha något emot. ^^
Okej mot listan,

oxelösund.
Hur länge har ni varit ihop?

Vi har varit ihop i drygt ett år och nio månader.

Hur träffades ni?
Vi träffades för första gången i slutet av februari för två år sedan. Jag var ute med Michelle på Kåken. Hon gick på Berghs då och hela skolan hade fest där. Magnus gick på Berghs samtidigt och jag såg honom tre meter bort och bara majgad bästa sak jag sett. Sedan såg jag till att hamna bredvid honom och då började han prata med mig. Jag var dock där med en dejt så kunde inte göra så mycket mer än att hälsa och utbyta ett par ord.
Dagen efter skulle Michelle ha fest så jag bad henne bjuda Magnus och skriva att jag tyckte han var det snyggaste jag sett.
Så det gjorde hon:

Och sedan kom han till hennes fest! Helt själv faktiskt. Så modigt. Jag vågade knappt prata med honom för jag tyckte han var så het, men han sa hej och frågade grejer och var gullig. Tänkte hela tiden: vill ha vill ha kommer aldrig få.
Men sedan några timmar senare satt vi på en högtalare på klubben Under Bron och då lutade han sig fram och kysste mig.
Det var en fredag och vi hängde resten av tiden den helgen.
Och på måndagen flyttade jag till Paris i tre månader och trodde allt var över. Skrev en krönika om det.

Vem var mest på?
Jag var ju den som tog första initiativet i alla fall, genom Michelle men ändå. 🙂 Men efter det var det nog ganska likvärdigt.

Skedde några komplikationer?
Ja det här med att jag flyttade till Paris var ju en ganska stor komplikation.

Kan man få se något tidigt sms eller så?
Här är en liten smskonversation dagen efter första kvällen vi hade hånglat:
magnus.


Hur skedde dejtandet?

Jag åkte då till Paris i tre månader för att skriva och hångla med fransmän. Fast sen ville jag inte hångla med fransmän något mer. Dagen då jag anlände till Paris bokade jag en flygbiljett till Stockholm helgen därpå. Jag höll på att bli galen i hjärtat och magen behövde se vad det var för något mellan oss.
Han skrev ett hej till mig på facebook, tackade för helgen och frågade om han fick skicka en present till mig. Jag svarade att jag av en händelse kommer till Stockholm om en vecka för att göra en grej (…). Kanske ville han hänga då istället?
Klart jag vill sa han. Vi bestämde fredagen och jag skrev:
magnus.

Så en och en halv vecka senare kom jag till Sverige över en helg. Jag åkte direkt till en bar där han satt, hade med resväska och allt, och sen bodde jag i princip hos honom resten av vistelsen.
När jag åkte tillbaka till Paris hittade jag en bok i min väska:
magnus.
<3

Efter det dejtade vi via skype och whatsapp kan man väl säga.
magnus.

I april åkte han ner till Paris och hälsade på mig över en helg. Här är en bild jag tog på honom i Versaille som jag aldrig publicerade på bloggen:

versaille.

Hur blev ni ihop?
Fem dagar efter att jag kommit hem från Paris. Det var den 1:a juni 2013 och vi stod klockan tre på natten på Berns. Hans kompisar frågade om vi var ihop och vi visste inte vad vi skulle svara. Han tog mig åt sidan och frågade om jag ville bli hans flickvän. Det ville jag.

friday
Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Kanske klyschromantiskt men också väldigt fint: Vi var på en fest på en båt i slutet av augusti och det spelades ett Håkan-medley i högtalarna. Vi stod ett gäng och bara skreksjöng ut varenda textlåt och han lutade sig fram i mitt öra och viskade det.

Bor ni ihop?
Ja vi flyttade ihop innan vi ens sagt att vi var ihop. Det var för att jag inte hade någon bostad i Stockholm. Jag kom hem från Paris och skulle flytta in hos mina föräldrar tills jag hittat något. Han ba men är du knäpp eller? Flytta in hos mig. Så jag kom med hela mitt liv i två enorma resväskor och flyttade in hos honom på Gärdet. Sedan dess har vi bott ihop.

Vad är hens bästa sidor?
Att han är så fantasifull och glad. Att han hakar i alla mina skämt och drar de vidare. Att han alltid förstår när jag beskriver en känsla och säger ah fattar precis vad du menar och alltid vill göra den knäppaste idén om det finns olika alternativ. Att han aldrig tar upp sin mobil och kollar grejer när vi äter middag. Att han också vill vara ifred på vardagar och vi kan ligga tysta och göra egna grejer i timmar men att hans hand ligger på mitt lår under hela tiden. Att han luktar så gott att jag tycker bättre om honom när han inte duschat på en dag. Att han inte klänger sig fast vid mig utan skapar egna relationer med mina vänner eller med min familj. Att han pratar göreborgska. Att han har så fina framtänder, som två stora sockerbitar. Att han gråter så försiktigt när han är ledsen.

Och sämsta?
Men svår fråga. Att han inte berättar när han mår dåligt eller är stressad utan att jag måste dra det ur honom. Fast nu börjar jag lära mig det där ändå. Att han gärna vill berätta historier om Napoleon och andra historiska kungar och befälhavare, vilket är okej såklart, men ibland tar historien aldrig slut? Att han väntar på röd gubbe vid övergångsstället och inte bara går när det inte är några bilar?

Vad bråkar ni om?
Vi bråkar inte så ofta men det är egentligen Magnus förtjänst. Han är väldigt tålmodig och jag kan gå runt och smälla i dörrar och provocera och han väntar ut mig tills jag kommer smygandes och säger förlåt. Kan inte komma på om vi har upprepande bråk om grejer, isåfall typ bädda/städa/fixa hemma, men vet inte om jag skulle kalla det bråk. Han är väldigt lugn av sig och vill reda ut saker när det skaver vilket är bra för mig tror jag. Jag är van med att man skriker och gormar och blir galen på varandra. Eller van och van, men så har vi bråkat i min familj liksom när vi har bråkat.

Vad gör ni när ingen annan ser?
Sover, ligger, pratar, hånglar, äter, dricker, städar, är interna, kollar serier.

Vad ger ni för komplimanger?
Han ger mig väldigt fina komplimanger. Om att jag är smart och bra och driven och knäpp och fin. Och berättar saker om mig jag inte tänkt på, som att han funderat ut dom, tänkt på dem ett tag och sedan säger dem till mig. Det är fint. Jag själv har mer komplimang-tourettes. Mest för att jag inte kan låta bli. Är en väldigt komplimangig flickvän i överlag. Du luktar så gott, så fina axlar, älskar dina tänder, och dina ögonbryn och den här platsen och den här och den här och den här. Och såklart om hans insida också, men kan ibland fastna lite för mycket i det ytliga för att det finns så mycket fint att titta på ^^
En gång sa han, sandra, jag är en person också.
Jag ba näää.
🙂

magnus.
En grej jag skrev på Trädgårdens toalett förra sommaren.

Vilken är din favoritbild på honom?
sunday.
Jag tycker så mycket om den här för att det är två av mina favoritpersoner på en och samma bild och jag tycker man kan känna att de tycker om varandra. Milla och Magnus ihop är love overload.

IMG_3351
Och den här är så himla gullig också.

Och på er båda?
weekend through photobooth
Den här bildserien är fin tycker jag! Med en liten taxrygg i mitten.

Något du vill avsluta med?
Ja en puss.

<3.

 

.

Translation. A list about my boyfriend. Click the google translator button in the right frame almost at the top to read.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
122kommentarer
 • Finns ju en hel del viktiga saker att tillgå här! 🙂

  Daniel 2017-04-25 00:23:24 http://www.kiropraktorgavle.se
  Svara
 • :'(

  Alva 2017-04-07 20:31:13 http://nouw.com/spangberg
  Svara
 • aw söt lista

  felicia 2016-07-02 10:47:39 http://frokentv.se
  Svara
 • alltså ”Att han väntar på röd gubbe vid övergångsstället och inte bara går när det inte är några bilar?” hahaha exakt så är min pojkvän och det är sååå stöööörigt jag ba’ BARA GÅ HERREGUD.

  elise 2015-03-16 20:50:12 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • […] blev så imponerad av hur ärlig du var mot Magnus i de sms:en du visade i ”pojkväns-inlägget”. Jag är jättedålig på att visa mig svag och släppa in andra. Kan du inte skriva lite mer om […]

  answers to past weeks comments. part 2. | Niotillfem 2015-03-16 16:14:29 http://rodeo.net/niotillfem/2015/03/answers-to-past-weeks-comments-part-2-9/
  Svara
 • Satt och läste det här inlägget för tredje gången idag och tycker precis som första gången att det är så fint att läsa om, sån där kärlek som man vill ha. Det är bara det att det gör mig samtidigt lite ledsen och förvirrad eftersom att jag har träffat världens finaste kille, en sån som jag inte trodde att jag skulle träffa just nu i alla fall. Han gör typ alla rätt och vi har så SÅ kul tillsammans och han är så fin mot mig. Vi har ”dejtat” i ungefär tre månader nu och det har varit så trevligt men också förvirrande för hur mycket jag än tycker om den här killen så känner jag inte den DÄR känslan, jag är inte KÄR. Inte än i alla fall och jag vill inget hellre än att bli det för han får mig ju att må så bra? så vad är felet, jag VET att man inte ska stressa fram och att det är olika för alla men jag vill ju ha det såhär, lite ”love at first sight” känsla och istället går jag runt och är arg på mig själv för att jag inte känner mer, troligtvis ingen som kommer läsa såhär långt bak i ett inlägg såhär långt bort men kan ändå inte låta bli att undra, är det någon fler som känner såhär? Vad gör man? Vill verkligen inte såra den här fina killen och det känns nästan egoistiskt att bara ”låta tiden gå” för att jag vill se om det ändå kan finnas något, men tänk om jag inser att det inte gör det och så har jag dragit honom bakom ljuset på det viset. Helvete. Ville bara skriva av mig. Det löser sig nog.

  charlotte 2015-03-09 15:52:51
  Svara
 • Asså älsk på denna mening, ”Att han gärna vill berätta historier om Napoleon och andra historiska kungar och befälhavare, vilket är okej såklart, men ibland tar historien aldrig slut?”. Gu va jag fnissade till! stämmer väldigt bra på min kille också fast ämnet är ekonomi. Vilket jag iof tycker är väldigt intressant men ämnet är enligt honom outtömligt 😀

  Ida 2015-03-08 05:41:43
  Svara
 • Please! Can you (or anyone) translate what the book says? I’m so curious but I’m an English reader and google translate do not translate images :'( your love story is so beautiful, it reminds me of me and my boyfriend ♥

  Julieta 2015-03-05 04:13:47
  Svara
 • Det han skriv i boken, är bland det finaste jag läst.

  Lisa Sheila 2015-03-03 21:48:01 http://lisasheila.devote.se
  Svara
 • Gulligaste inlägget!
  Så roligt att få höra dina tankar om honom, få se lite sms o sånt. <3 <3
  Ps: du skriver så bra!

  Agnes 2015-03-03 09:46:14 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • ORKAR INTE DET GÖR JU TILL OCH MED ONT FÖR ATT DET ÄR SÅ FINT. Men ont på ett bra sätt. Du är den bästa personen jag vet som jag inte känner. Men ibland drömmer jag att vi sitter och pratar så lite tror jag att jag känner dig. Ba lite.

  KRAM och puss high five och skål för er och all kärlek i världen

  Linnéa 2015-03-03 00:41:32 http://livelearnlove.devote.se
  Svara
 • Asså, det här är ju bara så jävla fint att jag dör. Fy fan vad ni är gulliga!

  Mathilda 2015-03-02 17:38:25
  Svara
 • ASSÅ <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  tess 2015-03-02 09:59:39
  Svara
 • Men hallå! Hur fint var inte denna lista!?

  Lisen 2015-03-02 09:40:04 http://www.absolutlisen.se
  Svara
 • ALLTSÅ! <3<3<3<3

  camilla 2015-03-01 22:32:31
  Svara
 • Åh <3 Finner inga ord för hur jäkla fint detta är.

  jennifer 2015-03-01 19:41:08 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • Men guud så fint!

  Linda 2015-03-01 19:15:07
  Svara
 • åh vad underbart. kan inte magnus svara på samma lista om dig? vore kul att läsa ifall han upplevt det annorlunda på något vis. kramis

  paui 2015-03-01 17:55:55
  Svara
 • OMG hur fint inlägg!?! Ni verkar som finaste paret ever.

  kaneli 2015-03-01 17:39:39 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • UUUUHHH fint gråter nästan lite blir både arg på min kille som aldrig skrivit i någon bok, fast jättekär i honom samtidigt för han överraskade med frukost från bageri imorse i sin fina skogshuggarskjorta och håret i tofs och hans bruna fina ögon. <3

  amanda 2015-03-01 16:22:27
  Svara
 • Alltså, jag har varit så grå och osynlig det senaste. Han dumpade mig, bara sådär för 4 veckor sedan. När jag va upprörd i fredags och vi skrev på fbchatten, sa han till mig ”men gå ut nu ikväll och ha kul, och släpp det här.” Han bad mig o ba släppa det? Eld och lågor inom mig, så in i helvetes förbannad. Vem säger ens så? Min fina vän drog med mig ut i fredags, jag började känna mig levande igen, kanske ändå började släppa det? Sen stod han, den där äckligt heta killen från bussen, där på dansgolvet och stirrade rakt på mig. Jag dök på han och han på mig. Vilken jävla vinst, vilken kväll, vilken natt och vilken morgon. Detta inlägget och fredagens natt har fått mig att börja se ljuset.

  erica 2015-03-01 16:21:37
  Svara
 • Blev bara så himla glad av att läsa det här! ÅÅH <3
  Kärlek är underbart!

  Julia 2015-03-01 12:15:42 http://suncigarette.blogspot.se/
  Svara
 • Så himla mycket kärlek, precis vad jag behövde läsa idag när jag vaknar till ett snöblandat regnigt Göteborg, utan min mormor som dog för fyra dagar sedan. Hon hade verkligen velat se mig ha en sån här kärlek i mitt liv, och jag hoppas jag får chansen att uppleva det och att hon kan titta ner och le från himlen då.
  <3 <3 <3

  Mici 2015-03-01 10:08:47
  Svara
 • Så himla himla fint! Bästa inlägget ever.
  Min kille gjorde slut med mig efter 3 år, förra sommaren och efteråt har det varit lite on/off. För första gången förstår jag nu, att det inte ska vara oss. Det finns förhoppningsvis en som Magnus för mig med. Tack för världsbästa bloggen!

  Sofie 2015-03-01 08:06:40
  Svara
 • Så fint och personligt inlägg!! Var tvungen att läsa upp det högt för min vän bara för att det var så bra! Tyckte också att det där med boken var riktigt drömmigt 🙂

  Karin 2015-03-01 03:13:00
  Svara
 • DÖÖÖR! Magnus är så J*VLA snygg!!! Och ni är så fina tillsammans aahhhhhhhh får hjärtklappning

  C 2015-02-28 21:50:10
  Svara
 • Åh och den där båten med Stockholm i bakgrunden, exakt där jag var i igår <3

  Jenny 2015-02-28 21:23:41
  Svara
 • this was so lovely

  Riikka 2015-02-28 20:08:47
  Svara
 • Åh! Så himla fint inlägg <3 <3

  Lina 2015-02-28 18:34:36
  Svara
 • Hej fina hjälpsamma Sandra! Jag behöver lite råd när det gäller en kille… För jo, det finns en faktiskt, han är lite finare än alla andra och bor i London (jag i Sverige). Kommer dock aldrig berätta för honom hur jag känner pga:
  1. Han är dödsförälskad i sin flickvän och skulle aldrig försöka förstöra det de har för det är väldigt fint (trots att jag känner som jag gör…)
  2. Jag är inte dödsförälskad i honom, tänker liksom bara på honom någon gång om dagen och drömmer om honom ibland. Men han är liksom den jag vill ha när jag är med andra killar eller så… Har en crush på en kille som är lite känd inom sport i min stad och häromdan sa mamma ”påminner han inte lite om killen-i-London” och jo det gör han ju, mycket :/
  Har läst alla dina ”komma-över-tips” men känns som inget riktigt passar in hos mig pga inte ”riktig” kärlek eller vad man ska kalla det… Plus att vi snackar kanske MAX en gång varannan vecka så att bryta kontakten är inte så verksamt liksom… Hoppas hoppas du har något litet tips bara som kan hjälpa mig <3
  PS. Du är den bästa internetpersonen jag vet!

  **** 2015-02-28 17:17:08
  Svara
 • Men åh va fint! Kärlek <3

  Rebecca 2015-02-28 17:14:55
  Svara
 • Det här är det finaste!!! Jag läste detta innan jag somande typ tolv inatt. Hade också druckit öl innan. Drömde SJUKASTE drömmen och dig och Magnus plus mig och min pojkvän. Alltså drömmen innehöll otrohetsaffärer med krokodiler…

  Julia 2015-02-28 16:09:15
  Svara
 • fint <3 snor typ!

  linn 2015-02-28 15:38:37 http://radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • Superbra inlägg Sandra, min favvis faktiskt! Tänk så bra du skriver om kärlek, blir så inspirerad!!
  + alltså nu blir jag så jäkla pepp på att bara sluta spela spelet med killen jag är kär i och bara gå rakt på istället. Måste öva på att kasta mig ut och chansa, det kan ju bli så värt det! Kör nu alla förälskade människor därute nu tar vi dom! <3

  sofia 2015-02-28 13:55:49
  Svara
 • Du är bäst

  Joanna 2015-02-28 13:11:11
  Svara
 • Asså dör vad fint skrivet!!!

  Lydia 2015-02-28 10:57:29
  Svara
 • Kommentaren i boken <3

  kaykaysorbet 2015-02-28 10:27:52
  Svara
 • mitt hjärta blir så varmt av detta. Men största frågan av alla. VILKEN bok är det? Blir ju toknyfiken och sugen på att läsa

  Louise 2015-02-28 10:10:16 http://s-sthlm.tumblr.com
  Svara
 • Mega-ler när jag läser detta, bästa på hela helgen hihi (:

  Emilia 2015-02-28 10:08:38 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • woooow alltså såååå mycket kärlek!!!!! favorit inlägget <333

  sofia 2015-02-28 08:45:33
  Svara
 • åhh det här ligger på topp tre av det bästa finaste du skrivit någonsin! nä tror bannemig att det -är- nummer ett. jag läste långsamt långsamt för att suga på alla vackra historier och ordval och ville aldrig att det skulle ta slut! tack för att du delar med dig. vill ha en egen kopia av magnus, fast som är ca tre år yngre än honom.. om han har någon lillebror kan du skicka honom åt mitt håll tack :))

  tack för peppen att våga ta initiativet också! en dag ska jag också köra på ”du är det vackraste jag sett”, som du sa i podden. ska bara hitta nån som gör att jag menar det. jag ger sällan killar en chans, är urdålig på att dejta och har varit singel i tre år nu sen mitt första förhållande tog slut. men fuck it, det är väl bara att köra! ska också bli bättre på att uppskatta de jag dejtar. insåg när jag läste det här att jag allllldrig ger killar komplimanger. har fan issues. ska verkligen öva på det, så sjukt mycket trevligare med komplimang-tourettes. <3

  ps. alla lyckligt kära måste också komma ihåg att skriva om kärlek ibland emellanåt.

  myra 2015-02-28 02:32:35
  Svara
 • Så gulligt!!! ❤

  Jag tänker garanterat ge några (eller många) hintar om att jag vill också vill ha en bok som min framtida lover har skrivit i när jag väl har hittat honom! 😀

  Malin - MalinBelle.com 2015-02-28 02:12:03 http://MalinBelle.com
  Svara
 • Alltså wow, så himla fint! Bästa är ju boken som är till henne och sedan överstruket med ditt namn, vilken romantiker 🙂

  Sabina 2015-02-27 23:47:51 http://kjolhelaveckan.blogg.se
  Svara
 • Assååååå. Så som du beskriver denne pojkvän känner jag mest; Dreamguy!? He’s a keeper.

  Hela er love story är så drömmigt fin(vilket jag fattar säkert allas är osv) och ba maj gad.

  Att liksom få besvarad kärlek på sin egna ögonblicksförälskelse är väl ändå det bästa en kan åstadkomma in life? Du är fan otrolig. Skriv upp på cv ” blev kär över någon minut, fångade in mannen i mitt liv på 5″.

  Mvh omg

  Sofia 2015-02-27 23:46:35
  Svara
 • nää blir typ tårögd vad gulligt.

  alexandra 2015-02-27 23:26:20 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • Det där med att du tycker att hans egen doft luktar så gott och att du inte vill att han ska duscha har en förklaring och kallas för feromoner (som någon skrev ovan). 🙂
  Det är så att människor med väldigt olika DNA luktar godare hos varandra (detta är feromonernas jobb) för att de ska dras till varandra och föröka sig, den stora skillnaden i DNA leder till att barnen får tex sjukt bra immunförsvar etc. 🙂 Visst är människan fantastisk!? Dock så döljs människans egen doft under parfym deo osv så det är svårare att hitta varandra.

  gullan 2015-02-27 22:54:47
  Svara
 • Något som hade varit riktigt kul hade ju varit att få Magnus version av den här historien. Vad han tänkte när han fick Michelles sms, när du flyttade till Paris, när du flyttade in hos honom Osv. 🙂 Ni är väldigt fina tillsammans!

  ida 2015-02-27 22:54:18
  Svara
 • Alltså!!! <3

  Ella 2015-02-27 22:50:33
  Svara
 • underbar text 🙂 Men nåt annat, vilken skräddare anlitar du?

  Anna 2015-02-27 22:21:35
  Svara
 • Alltså, han är ju något drömmig och det är så himla himla bra för när man bara träffat svin ger det hopp om att dem finns därute och bara väntar på att man ska dansa bredvid dem på nån klubb nån gång nånstans 🙂

  Miranda 2015-02-27 22:18:53
  Svara
 • Bästa inlägget ju! <333333

  Jos 2015-02-27 22:15:46
  Svara
 • Alltså åh! Vilket fint, varmt och kärlekspirrigt inlägg! Äntligen fick man veta mer om Magnus 🙂

  Anna 2015-02-27 22:08:12
  Svara
 • Finns inget jag tycker är finare än lycklig kärlek. Påtal om det, jag har en fråga som handlar om det där med kärlek. Fast grejen är att jag inte vet om den är lycklig eller inte. Är så himla-överjävligt-äckligt-underbart kär i en. Han är typ så fin att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Och grejen är att jag har honom helt för mig själv. Vi sover så fort vi kan bredvid varandra, vi håller hand under bänken i skolan, vi pussar varandra överallt när vi får chansen och vi båda tycker om varandra mest. Men medans jag blir kärare för varje dag som går så är han inte kär än. Han säger att han inte vill något hellre än att bli kär i mig, och det är ju fint. Men nu har det snart gått ett halvår av jag och han tillsammans varendaste dag och jag vet inte hur länge man kan vänta… Han säger att han vill vara med mig föralltid och jag vet att jag vill vara hans hela tiden förevigt. Är man inte kär då tänker jag? Vad tror du? Har han inte bara insett att han är kär eller kan man va okär och ändå vilja kramas å pussas med någon hela tiden? När han kollar mig i ögonen ibland så vill jag bara säga ”men ge dej, man kan inte kolla sådär på nån utan att va kär i den”.
  Du är typ min förebild, skulle vara så himla fint med svar. <3

  hilda 2015-02-27 22:07:21
  Svara
 • Jag har aldrig haft en kille. Aldrig varit kär, jag bara väntar och väntar på att det ska hända, ibland känner jag mig så himla ensam och funderar på om det kanske inte bara är lika bra att börja träffa första bästa kille jag ser. Men alltså, det här inlägget beskriver EXAKT vad jag längtar så himla mycket efter. Det är värt att vänta, om kärlek kan vara såhär vackert. Ta vara på varandra, er kärlek är den finaste kärleken jag vet om. Puss

  Signe 2015-02-27 22:00:47
  Svara
 • Om jag hade varit tvungen att välja ut bara ett (så skulle det förståss vara helt omöjligt men), så är nog det här det absolut finaste inlägget du har skrivit, någonsin! Så fint ^^

  Heidi 2015-02-27 21:17:33 http://heidilindquist.se
  Svara
 • ALLTSÅ HUR FINT!!!!! Blev helt gråtig, så himla fint inlägg Sandra!

  Sara 2015-02-27 21:13:21
  Svara
 • <3<3<3<3<3<3<3<3<3

  B 2015-02-27 20:39:12
  Svara
 • UNDERBART

  Gina Bäck 2015-02-27 20:33:00 http://ginaback.blogg.se
  Svara
 • Ett nytt favorit inlägg från din blogg!<3

  Elin 2015-02-27 20:23:07
  Svara
 • Sitter ju och småler medan jag läser det här! Himla fint ju.

  Sandra 2015-02-27 20:20:37 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Alltså? Så mysigt att jag dör! Och komplimang-tourettes, vilket magiskt uttryck!

  Vicki 2015-02-27 20:09:24
  Svara
 • mycket fint inlägg, skulle skriva en massa men blev mållös

  Barbro 2015-02-27 20:07:41
  Svara
 • <3

  Madde 2015-02-27 20:06:43
  Svara
 • Så fint du beskriver allt 🙂 Jag undrar bara, är det någon åldersskillnad mellan dig och Magnus? Ni ser väldigt jämna ut i ålder, men det kanske ni inte är?

  Maria 2015-02-27 19:53:58
  Svara
 • Så fint inlägg. Tack för att du delar med dig!! texten i boken speciellt är en så fin grej. Puss från en som läst sen typ alltid.

  Liisa 2015-02-27 19:50:40
  Svara
 • Underbart! Så härligt att läsa och tänk att ni blev ihop precis på dagen ett år efter att det tog slut mellan dig och L.
  Så härligt att se att det faktiskt går att bli kär igen och att livet går vidare!
  Jag tycker precis som en annan läsare skrev, att din blogg har varit ”sisådär” på sistone. Jag har saknat pirret och känns inte som du haft samma glöd längre. Men nu, med det här inlägget känner jag igen dig igen! Så bra skrivet, så kul att få veta mer om Magnus. Heja dig! Kram från en trogen läsare

  Marre 2015-02-27 19:17:02
  Svara
 • Yes! Så jävla fint! Det är för att du skriver sånt här som vi är här! Och fortsätter att vara här! År efter himla år! Utropstecken!

  Maja 2015-02-27 18:58:18
  Svara
 • döden. <3

  Vicky 2015-02-27 18:52:28 http://vickys.se/
  Svara
 • Ååh du skriver ganska annorlunda när du skriver om Magnus, på ett väldigt gulligt och glatt sätt 🙂

  Nova 2015-02-27 18:51:04
  Svara
 • Det här var typ det finaste.

  Bella 2015-02-27 18:37:17
  Svara
 • Alltså så himla himla fint det här var. Det känns liksom på riktigt. Vet inte, men när jag tänker efter är det som att lyckliga kärlekshistorier aldrig brukar kännas verkliga. Men den här gjorde det. Så fint att du delar med dig!

  Anna 2015-02-27 17:26:50
  Svara
 • Det är så himla fett att du delar med dig av det här, helt klart ett bättre blogginlägg. Och ni är så himla gulliga

  M 2015-02-27 17:24:48
  Svara
 • har läst detta inlägg i snart en timme pga ville aldrig att det skulle ta slut, har också gråtit säkert 5 gånger under den timmen. så himla fint allting. och du verkar så gullig och knäpp och fin. och han med. åh!

  clara 2015-02-27 17:23:55
  Svara
 • onskar jag kunde hitta en san kille istallet for alla slaggers jag fatt sta ut med senaste aren

  daniella 2015-02-27 17:19:43 http://daniellcaspian.blogg.se
  Svara
 • Rörd över inlägget och bonusen i att Magnus inte visste om det 🙂 Även om det här bara är en bråkdel av ert förhållande verkar ni så himla rätt för varandra.
  Blir samtidigt lite nykär i min pojkvän också 😀 Ibland går man bara parallellt bredvid varandra och glömmer bort att en gång var allt nytt. En del menar att det invanda är tråkigt men jag tycker det är helt fantastiskt att man kan lära känna varandra så väl så man är inuti den andra.
  Önskar er allt gott!

  Catherine 2015-02-27 17:13:53
  Svara
 • Haha åh att vänta tills det blir grön gubbe och att snacka om Napoleon, typ världens sötaste grejer (men säkert irriterande i längden ja)!

  Ida 2015-02-27 17:11:32
  Svara
 • ah. har också fått skrivna ord i bok. av min första( och hittills) enda så-världen-exploderar-kärlek. tänker alltid spara på det fast att jag inte fick spara honom. världsvacker grej. hans handstil liknar magnus också. ”sorry for my crappy boy writing” står det nedplitat längst ned.

  faan vad jag vill och måste tro på mirakel. Fina ni är, ni två!

  Dori 2015-02-27 16:57:01
  Svara
 • Blev alldeles lycklig i magen av det här inlägget.
  Kanske beror lite på att det är fredag också.
  Läste jag det på en söndag skulle jag nog bara grina.

  Veronica 2015-02-27 16:45:34 http://undanflykt.tumblr.com
  Svara
 • åhhhhhh det här inlägget gjorde min rätt kassa fredag till en mycket bättre fredag! fan blir så glad av läsa/höra om andras kärlekshistorier haha. ha en fin fredag sandra!! (och alla andra goa läsare här inne)!

  anna s 2015-02-27 16:45:33
  Svara
 • men åh började gråta va fint detta var jag dör. vill också va ihop med er!

  Sandra 2015-02-27 16:44:17
  Svara
 • Sandra! Så fint!

  Mikaela 2015-02-27 16:37:18
  Svara
 • gud så fint, jag sitter och fånler. önskar er all lycka 🙂

  Elin 2015-02-27 16:23:44
  Svara
 • Men ahaa, komplimangtourettes! Det är det jag har. :))) Men det finns ju så mycket fint, jag förstår exaktexakt!

  Ellen 2015-02-27 16:12:22 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Finaste

  Mikaela 2015-02-27 15:57:12
  Svara
 • Det här var det finaste sandra!

  Mel 2015-02-27 15:46:41
  Svara
 • Vilket underbart inlägg! Så glad för er skull. Gillar mest det klara stråket av livsglädje och humor. Så viktigt!

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2015-02-27 15:43:23 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Alltså detta inlägget <3
  Ni är så fina tillsammans och jag älskar att du delade med dig av era sms-konversationer!

  Victoria 2015-02-27 15:36:43
  Svara
 • Alltså. Började grina lite grann för att det här inlägget är så fint? Och jag gråter så himla sällan.

  Sara 2015-02-27 15:35:25 http://thevelvetpond.blogg.se
  Svara
 • ang. det där med att ens bf doftar så himla gott efter ett dygn – JA! vad är det med den doften? den är helt berusande. (feromoner?)

  Sofia 2015-02-27 15:23:39
  Svara
 • MEN BOKEN??? orkar inte seriöst. mvh vill också att min pojkvän ska komma på en sån idé….

  sofia 2015-02-27 15:01:41
  Svara
 • jag och min kille träffades på krogen just innan stängning och min kompis hade raggat upp hans kompis och det var efterfesthetsstämning i gbg-luften. nån hoppade in i en taxi och vi hoppade in också. och han satt där fram och vi hade knappt pratat med varandra och jag satt där bak på vänster sida och så vände han sig om och sträckte sig efter mig och tittade på mig och sa du är fin. och sen tog det hundra år och sen blev vi ihop.

  yeah yeah 2015-02-27 15:01:16
  Svara
 • Alltså det här var så fint att jag fick en tår i ögat. Trots att jag sitter på kontoret (och smygläser). I ett kontorslandskap. Älskar att du fångade känslan av att ”blir det så blir det ni” liksom. Jag tror stenhårt på att berätta för folk att man gillar dem och vill träffas. Att spela spel/svår kommer man inte så långt på. All lycka till er <3

  kristin 2015-02-27 14:59:19
  Svara
 • Älska! Wow! Happy Friday!

  Ulrica 2015-02-27 14:55:07
  Svara
 • Mitt hjärta svämmar över! Ni är som en saga. Fick gåshus över hela kroppen när jag läste detta inlägg. All lycka till er <3

  Lovisa 2015-02-27 14:45:08
  Svara
 • Men alltså Sandra hjääälp så fint detta är! <3<3<3<3 älskar er <3<3<3<3

  Elsa 2015-02-27 14:44:20 http://elsa.elle.se
  Svara
 • Loved this post btw 🙂 And the two of you are just <3

  wux 2015-02-27 14:43:51
  Svara
 • Men åh vad fint!! Blir alldeles glad i hjärtat

  Terese 2015-02-27 14:42:43
  Svara
 • Detta är det finaste jag någonsin läst i kärleksväg!! Vet inte om du skrivit det förut, men vilken bok var det han gav till dig? Om du vill berätta alltså! Kram på er båda!

  Aurora 2015-02-27 14:33:36
  Svara
 • <3 så himla fint? Det där med att bråka alltså, tror att det är nyttigt att vara tillsammans med någon som har ett annat "bråkbeteende" än en själv. Så får bägge två liksom stanna upp och reflektera lite istället för att vara trampa på som ens föräldrar gjort och som man bråkat med dem..

  linnea 2015-02-27 14:33:30
  Svara
 • Men gah! Vilken fin lista och fina ord om honom. Jag blir helt varm i hjärtat.

  Anna María 2015-02-27 14:33:12 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • alltså <3456789

  emma 2015-02-27 14:31:44
  Svara
 • Blir bara helt varm och lycklig i själen av det här! Sättet du skriver om honom gör mig bara helt pirrig och lycklig och får mig bara att känna mig ännu mer kär och fjantigt lycklig men min killy. Kärlek alltså, så himlans fint 🙂

  Shara 2015-02-27 14:29:44
  Svara
 • Så underbart fint, roligt och underbart! Hoppas ni håller forever and ever and ever! Bäst!

  Cykelkatten 2015-02-27 14:24:28 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • Veckans finaste blogginlägg, så himla gulligt!

  Mikaela 2015-02-27 14:23:59 http://bympv.blogg.se
  Svara
 • Finaste inlägget typ nånsin!

  J 2015-02-27 14:13:19
  Svara
 • Har inte ens läst halvägs än och står ändå här på jobbet med tårar i ögonen. Början på er kärlekshistoria är så himla magisk och boken han gav dig äe verkligen pricken över i:et. Åh!

  sandra 2015-02-27 14:09:12 http://atilio.blogg.se
  Svara
 • Men, dör vad fint! Blir alldeles pirrig och hjärtat slår några extra slag. Vad glad jag blir för er skull att er historia startat så himla fint och att ni har det så bra och självklart tillsammans.

  Sofie 2015-02-27 14:02:42
  Svara
 • Blir alldeles varm i ansiktet, röd om kinderna och lite blöt i ögonvrån när jag läser det här. Så himlans himlans fina ni är!

  Lovlilett 2015-02-27 13:58:57 http://lovlilett.com
  Svara
 • Åh, älskade det här inlägget! Ni verkar vara som gjorda för varandra<3

  vera 2015-02-27 13:57:55
  Svara
 • Skrattade högt åt komplimang-tourettes!!! Världens bästa ju.

  Amanda 2015-02-27 13:57:01
  Svara
 • så gulligt! Speciellt texten i boken, blev alldeles gråtmild <3

  hanna, förbanna 2015-02-27 13:56:47 http://hannaforbanna.blogspot.com/
  Svara
 • Åh vilket fint inlägg, fick mig att sakna min kille massor och längta tills vi kan dansa till Håkan och pussas och bo ihop igen. Och hur fint var inte meddelandet i boken??

  Linnéa 2015-02-27 13:55:56 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • + supergullig lista, så fint. älskade det han skrev i boken. gullego.

  elsa c.c. 2015-02-27 13:54:30 http://elsacharlottachristina.blogg.se
  Svara
 • alltså! det där med komplimangs-tourettes, det har fan jag också. killen jag dejtar nu (och är superkär i aahhhh) är som magnus, ger fina och uttänkta kommentarer. vi kan hänga och jag börjar spontansjunga på en egenkomponerad ”låt” om hur gullig å söt han är……………. han sa nån gång ”nu får det räcka med komplimanger. kan du inte säga att jag är ful och äcklig istället?” :-)))

  elsa c.c. 2015-02-27 13:54:06 http://elsacharlottachristina.blogg.se
  Svara
 • Satt och log igenom hela inlägget, så himla fint! Blir alldeles varm :’) Ni är så fina ihop och verkar ha en väldigt bra relation! Känner igen mig mycket i den jag har med min sambo!

  elle 2015-02-27 13:53:55
  Svara
 • Du har funnit honom. Han. Och herre min gud vad fint du beskriver er kärlek.

  Nina 2015-02-27 13:50:02
  Svara
 • men alltså </3 breaks my heart!
  det han skrev i boken. fick tårar i ögonen pga så fint?

  alexandra 2015-02-27 13:49:47
  Svara
 • åååhhhhhh

  Anonym 2015-02-27 13:44:13
  Svara
 • Orkar inte hur fint det här inlägget är. Blev varm i hjärtat av det han skrev i boken.

  Nastasja 2015-02-27 13:43:34 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • Det här inlägget fick precis mig att tro på kärleken igen. Det är det bästa som hänt på hela året, som att få släppa in våren i hjärtat. Nu ska jag våga hångla i morgon, med den där personen som egentligen är 10 gånger snyggare än vad jag klarar av. Tack.

  Matilda 2015-02-27 13:32:59
  Svara
 • Svingulligt att han alltid väntar på röd gubbe ju! Fattar att det kan vara irriterade men asså <3

  Johanna 2015-02-27 13:30:34 http://www.soundtrackoflondon.com
  Svara
 • Men HUUR gulligt inlägg?! Blir ju alldeles pirrig, störtfint!

  Natalie 2015-02-27 13:25:39 http://alektopaten.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!