alla mina texter om olycklig kärlek.


Jag har skrivit så många texter om olycklig kärlek att jag ibland tänker att jag nog inte kan skriva mer om det. Att jag har på något vis sagt allt jag i varje fall själv kan säga om det.
Fast, hoppas inte det.
Jag tänkte att det kunde vara något om jag samlade ihop alla (jag hittade) i ett enda inlägg – så nu har jag gjort det. Kanske kan det vara skönt för någon därute med trasigt hjärta att se att man inte är så ensam.
Vissa av dessa länkar är förresten krönikor som förut bara fanns som skärmdumpar, men nu la jag även in hela texten i de inläggen så att de blir enklare att läsa.

Så. Här kommer då en bunt texter om olycklig kärlek.

→ Ögonblicket då det tar slut.

→ Jag ligger på gatan med ett hål i hjärtat.

→ Det är som att han är död.

→ Tre månader efter att det tog slut.

→ Söndagarna är värst.

→ När man bara vet – men inte vill – att det snart är över.

→ Om att inte att det inte går att rymma från sin ångest.

→ Att bestämma sig för att inte ge honom fler tårar.

→ Att skaffa rebound.

→ Att träffa sitt ex efter några månader och låtsas som att allting är bra.

→ Vänner – de som är där i alla stormar.

→ Utdrag ur min dagbok när jag försökte komma över min första pojkvän.

→ När man slutar vara kär i sin pojkvän.

→ Att göra slut med någon.

→ Att krossa någon annans hjärta.

→ Om att bli kär och olyckligt kär på en och samma festival.

→ En dikt om att inte veta om man är kär längre i ett förhållande.

→ När ens kompis hånglar med den man är förälskad i.

→ Att vara otrogen.

→ 13 år och livrädd för kärleken.

→ 16 år och kär i någon i ens klass.

→ Sjutton år och kär i en kompis.

→ Hur man kommer över någon.

 .

Translation. All my texts about a broken heart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • Mer såna här texter!! Går in här och läser dessa texter VARJE varje dag och gråter varje gång. Har hjälpt mig så mycket i jobbiga stunder. <3

  Elvira 2017-10-26 20:13:27
  Svara
 • Hej Sandra.
  Jag måste bara säga att nu i flera år har du varit en förebild för mig!

  Jag har dejtat en kille i sju månader som just nu kom ut till mig att han varit med andra för att jag ”bryr mig förmycket om honom” att han känner sig kontrollerande när jag frågar hur han mår. Vilket gjorde att jag tillslut bröt för JAG förtjänar bättre, vilket gjorde ont för han var någon under sex månader var någon som jag koneitade mer som ingen annan. Men på senare tiden förändrades han till någon annan. Och du var en av personerna som gjorde att jag hade modet med mig arr bryta! För även om du är ledsen ibland som jag, deprimerad kanske man säger, så behandlar du det på ett sätt som jag beundrar.

  Så tack Sandra att du får mig att se mig själv extra, att jag faktiskt betyder otroligt mycket och kommer klara detta, för du har gjort det flera gånger.

  Du är bäst, vi är bäst. girlpower! Puss

  Cecilia edpil 2017-03-18 01:37:19 http://cedpil.blogg.se
  Svara
 • Hjälp! Får inte upp texterna av någon anledning? Har precis blivit dumpad för första gången i mitt liv och det känns fortfarande som om hjärtat när som helst ska ge upp.

  A 2015-08-04 17:43:59
  Svara
 • alltså DU ANAR INTE hur mycket dessa texter hjälpte mig när mitt hjärta krossades för 1,5 år sedan, läste dem så många gånger att jag typ kan hälften utantill. Kan aldrig tacka dig nog <3 och det BLEV ju faktiskt bra igen till slut!!!

  Ella 2015-01-31 11:12:32
  Svara
 • Men hallå, så fint! Tror att man kan skriva om det så länge det känns. Puss

  Johanna 2015-01-30 09:31:50
  Svara
 • åh det här var precis det inlägget jag behövde. jag har varit singel i över ett halvår nu. senaste killen jag dejtade (endast 4mån) föll jag pladask för. det hela var så lovande och han var en vanlig, schysst kille jämfört med mina andra ex. hursomhelst, det tog slut iallafall, hans beslut. sen dess har jag känt mig helt tom. vill inte vara med någon, inte ens rebound. har ingen som helst sexuell drivkraft. inte attraherad av någon. ingen är det minsta intressant. det här har liksom aldrig hänt mig, innan när jag varit så hjärtekrossad att jag trånat efter mina ex och velat ha dem tillbaka. men inte nu, jag ser på detta ex, och visst gör det ont. men jag vill inte ha honom tillbaka, ingen attraktion heller, känner bara mig bara tom och besviken. alltså – hur får man igång hopp för relationer igen och typ bara lust för sex? (ska inte det komma naturligt?) det här kanske är perfekta stunden och tecken på att jag borde bli nunna men helst vill jag bara känna mig normal igen. någon som varit med om något liknande, eller har tips?

  h 2015-01-30 04:51:31
  Svara
 • Tusen tack min pojkvän eller numera ex gjorde slut i söndags allt blir så kaos när killen man älskar över allt och skulle göra allt för inte känner samma, han säger att han älskar mig och inte vill ha mig och jag kan bara skrika neeeej i telefonen gör inte så här snälla väck mig ur min mardröm som inte vill ta slut. ;(

  Pernilla 2015-01-29 21:41:23
  Svara
 • Önskar inte någon nåt ont, men jag kan avundas alla som
  Har hjärtesorg. Då har en fått uppleva nåt fint i en stund iag. Jag är så himla kär i min kollega. Han har en tjej han är lycklig med. Men han är den första jag nånsin har upplevt att jag kan va mig själv med, som lyssnar och är fantastisk på alla sätt o vis. Min arbetsplats har blivit så mkt bättre tack vare honom och jag blev helt plötligt kär i honom? Varför? Vi hänger jämt, delar kontor och går på aw osv. Och ibland är jg taskig mot honom, inte För nåt han gjort men mer för att han har tjej och inte är kär i mig. Känns ibland som om jag kommer att gå sönder.

  Ravi 2015-01-29 20:47:53
  Svara
 • Älskar sånahär texter av någon anledning. Så naket och vackert och äkta. Tror det är därför jag älskar att höra folk prata om sina ex. Detta kanske är för privat Sandra, men är så himla nyfiken. Hur känner din kille inför att detta finns på internet? Väljer han att läsa? Är det inte supersvårt att låta bli? När man är kär vill man ju veta ALLT, och han har allt serverat. Vill du veta om din killes ex? Blir det inte lätt att man… automatiskt jämför, fast att man ju inte får?

  N 2015-01-29 18:15:33
  Svara
 • Jag satt faktiskt häromdan och letade efter dessa texter i arkivet för jag visste att dem fanns och jag visste att det skulle hjälpa mot mitt krossade hjärta. Hittade rätt många men här är ju fler. Så skönt att känna att man inte är ensam, att man inte är fel bara för det gör så ont just nu. Tack!

  Cecilia 2015-01-29 16:21:23
  Svara
 • det här räddar mig, jag blev dumpad för 2 dagar sen och känner panik.

  erica 2015-01-29 13:21:40
  Svara
 • det här är kanske en dum å löjlig kommentar men alltså ditt exs ”nya” tjej, uuh vilken fjompig brud alltså. Min kompis träffade henne på en fest förut, hon va verkligen sååå LA COOL (lol). Du är mycket sötare! förstår inte charmen med henne eller att hon på nått sett skulle va snygg (?), hon ser ut som en gammal tant!

  wilma 2015-01-29 11:54:06
  Svara
 • Jag blev nästan tårögd när jag läste de första raderna. Jättefint skrivet 🙂

  Anette Starby 2015-01-29 06:51:20 http://starby.devote.se
  Svara
 • Älskar dessa texter. Har hjälpt mig många gånger när allt känts så himla jobbigt. <3!

  Anna 2015-01-29 01:05:10
  Svara
 • Minna – jag ska åxå ev flytta till Paris men känner ingen! Har du någon mail man kanske kan nå dig på?? Vore så kul. Kram

  emma 2015-01-29 00:49:08
  Svara
 • Bra! Dina texter hjälpte mig otroligt mycket när jag och min partner hade gjort slut.

  E 2015-01-28 23:59:43
  Svara
 • Även fast jag har läst alla dessa texter om och om igen tidigare så kändes det så jäkla lämpligt att få alla samlade just idag. Herregud vad ont det gör.. Anton va han som blev Anton i din bok, han som va min i nästan fem år och sen bara sa nej jag vill inte längre jag tror inte att jag är kär. Det har gått över åtta månader nu men det gör fortfarande ont, det gör så in i helvetes jävla ont hur mycket jag än försöker ignorera det. Dom här texterna hjälpte mig så himla mycket när jag va som mest trasig, då jag va full majoriteten av veckans dagar och föll ihop på golvet när jag kom hem ensam varje kväll. Dom fanns på en snabbknapp i mobilen så jag lätt kunde få upp dom när jag behövde styrka. Jag har inte läst dom på ett tag nu men ikväll behövde jag dom igen. För även om jag intalar mig själv att allt är över och jag har överlevt så gör det ständigt ont djupt in under revbenen. Jag vet inte om den smärtan någonsin kommer försvinna. Han va en så stor del av mig, jag lever utan honom men jag vet fortfarande inte vem jag är. Jag kan inte ”hitta tillbaka” till mig själv för jag vet inte vem jag ska vara. Den lyckliga tjejen som var kär i sin bästa vän är försvunnen och kvar finns ett tomt skal som skrattar, festar, jobbar, pluggar och dricker massvis med rödvin, men jag känner ingenting. Det är som att han har krossat varenda liten känselnerv mitt hjärta hade. Jag är så jäkla arg fortfarande, varför förstörde han oss? Varför? När jag träffade dig på JC eventet och berättade att Anton, han du tog med i din bok, hade gjort slut med mig hade det gått tre veckor. Nu har det gått åtta månader och en vecka. Jag vet lika lite vem jag är utan honom nu som då, den enda skillnaden är att den tidigare sorgen mitt hjärta kände har övergått till en tomhet som känns omöjlig att någonsin fylla igen. Men allting gör fan lika ont, precis lika ont som den natten jag låg på badrumsgolvet och skrek att om han ändå inte skulle finnas kvar kunde han gå nu, för jag behövde lära mig överleva utan honom. Han skulle inte få torka de tårar som han hade orsakat, för han skulle ändå inte finnas kvar.

  Så det jag vill säga är bara tack som fan! Tack som fan för att du sa att han va en skitstövel och att du aldrig kommer döpa någon till Anton i dina böcker igen, tack som fan för dina texter som hjälpt mig ställa mig upp när allt jag ville göra va att ligga på golvet och skrika, och tack som fan för att du visar att det går att fylla det där tomma jäkla rummet i hjärtat som han har skapat, att det går att fylla med något bättre. En dag vill jag också hitta dit.

  Ida 2015-01-28 23:25:07
  Svara
 • Han är himla bra min kille. Vi tjafsar om vardagliga saker & större saker. Men vi är kära, som nykära fortf. Vi slutar aldrig att pussas & hålla handen och mest bara va sådär löjliga så folk kollar snett. Men även efter 1,5-2 år & blivit sambos. Så har vi inte sagt att vi älskar varandra. Men Varje dag säger vi hur kära vi är i varandra.
  Men jag iaf kommer mig inte för att säga det, det lixom Kruxar sig på tungan.
  Jag vet och känner att jag skulle göra allt för honom, och jag vet det är ömsesidigt.
  Men varför blir det så då? Varför faller det sig inte naturligt? Alla påpekar det, att det låter konstigt och fel när vi säger att vi är kära i varandra istället för älskar varandra.
  Nu blev kanske detta allt för konstigt och jag vET inte egentligen vad du ska svara. Men en reflektion över det kanske.
  Du verkar vara en flicka med hjärtat på precis rätta stället iaf!

  A. 2015-01-28 23:09:18
  Svara
 • Å så många. Va fint av dig att samla dem så här!
  Kramar

  Jämtlandshanna 2015-01-28 22:34:19 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • Hej Sanna! Tack för din helt underbara blogg! Jag skrev till dig för några månader sedan om att jag tänker på mitt ex cirka hela tiden även fast jag har en ny pojkvän. Det hade slutade jag med typ direkt efter att jag hade skrivit till dig och livet med min nya har varit så himla underbart bra och jag har varit påväg att säga att jag älskar honom. Allt var bra enda tills i fredags då jag åkte till min hemstad (där mitt ex bor) och gick ut med mina kompisar och i baren träffade jag såklart mitt ex.. Vi gick ut och pratade och han var så himla ledsen och har inte kommit över mig än (vi gjorde slut i somras). Han berättade hur dåligt han mådde och jag har sån himla ångest över att jag har gått vidare och att jag har förstört honom så totalt. Hur lagar man en människa som man inte älskar på samma sätt men ändå bryr sig så himla mycket om? Jag som var så himla lyckligt kär bara i torsdags vill helst bara att min pojkvän ska försvinna.. Varför ska jag som krossade mitt ex hjärta som är boven i dramat vara lycklig med någon annan medan mitt ex som inte har gjort något fortfarande är helt förstörd…

  sanna 2015-01-28 22:27:24
  Svara
 • <3 jag älskar din blogg och texter. Behövde detta för är så jävla ledsen och olyckligt kär. Han pratar inte med mig, han undviker att titta på mig, han är intresserad av alla utom jag ;(

  Julle 2015-01-28 21:58:16
  Svara
 • Åh sandra! Tänk så många du hjälper genom detta. Är inte heartbroken utan rätt glad (har en dejt ikväll och en annan jag planerar att ligga med i helgen, han vet bara inte om det än) men tror att jag läste detta när jag var heart broken o minns att det hjälpte SJUKT mkt. Prrcis så som du hjälper tjejer varje dag. F.ö. vill jag säga att jag skickade en kommentar om hur 17 jag ska våga åka t frankrike, du svarade i ett videoinlägg och vet du; om tre veckor åker jag, är fett taggad, har ny frilla o en bunt nya kompisar som också ska dit o allt känns så jävla fett. Just för att jag vågar och för att du peppar!

  Minna 2015-01-28 21:36:12
  Svara
 • Jag blir så fruktansvärt rörd över dina texter. Det är ett under att du överlevt det där. Jag lever fortfarande i kärleksdrömmen, efter nästan två år, men drabbas ibland av en så stor rädsla över att bli lämnad. Den smärtan du beskriver, jag skulle dö.

  sofia 2015-01-28 21:05:01
  Svara
 • har läst dina tips tusen gånger. snart är det tre månader. det värsta är tomheten efter honom. att fast jag är arg och kränkt pga dumpad så slutar jag inte sakna honom varje dag. jag längtar tills det går över.
  tusen tack för alla dina texter om det här sandra. vet att jag och många andra behöver dom. tack.

  l. 2015-01-28 20:23:37
  Svara
 • <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  sofia 2015-01-28 19:03:23
  Svara
 • detta är det bästa och sämsta på samma gång som en kan läsa när allt är trasigt. så m å n g a känslor som väcks. du är så grym!!!

  h 2015-01-28 19:01:55
  Svara
 • Åh, vad fint att du har samlat ihop alla dessa texter i ett inlägg. Jag älskar hur du skriver, så bra och så enkelt samtidigt som det är svårt liksom. Går inte att förklara insåg jag precis. Iallafall jättefint och jättebra. Du är bra du Sandra!

  Tora Hansson 2015-01-28 18:46:31 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • vet inte om du riktigt förstår hur bra du är.

  m 2015-01-28 18:36:32
  Svara
 • Tack så jättemycket! Streckläste alla och insåg hur jävla stark jag är som har tagit mig så långt! Nästa vecka är det 100 dagar sen vi sågs. HUNDRA DAGAR! Jag som gick sönder av att va ifrån honom i två dagar i vårt förhållande, JAG HAR KLARAT HUNDRA DAGAR! 14 VECKOR! Det är styrka och jag blev så pepp att jag skrev till min också några månader tillbaka dumpade vän och nu ska jag hem till henne och gosa med katter och dricka vin. Tacktacktack! <3

  Julia 2015-01-28 18:20:41 http://idkidc.blogg.se
  Svara
 • Du skriver så fint. Kom ihåg det när du får skrivkramp nästa gång. Att orden nog finns där inom dig.

  kaneli 2015-01-28 17:12:14 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • <3

  Cykelkatten 2015-01-28 16:52:17 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • ALLTSÅ <3<3

  Ingrid 2015-01-28 16:42:58
  Svara
 • Det riktigt ryser till i mig när jag läser några av dessa texter. För jag läste dom för femton månader sen när mitt hjärta var i hundratusentals delar och orsaken var en jävla idiot.
  Och nu är jag så satans kär i någon som får alla innan att verka som tidsfördriv. Någon som skriver hyreskontrakt med mig och döper våra fiktiva barn. Någon som kollar mig i ögonen en tisdagskväll när vi kollar på sitcom och utbrister ”hallå, gift dig med mig någon dag”.

  Tänk att det går över, det där outhärdliga vi kallar hjärtekross, ändå.

  Lisa 2015-01-28 16:06:42
  Svara
 • Åh, herregud. Tack Sandra, tacktacktack för att dina texter finns när det känns som om hela livet faller samman. Jag har läst igenom varje text och kan inte sluta gråta. Jag är så rädd. Rädd för att vara utan honom. Jag vill bara att allt ska bli bra, att allt ska bli helt igen. För just nu känns det som om allt redan är förstört och försent men att jag desperat klamrar mig fast vid spillrorna. Men jag älskar ju honom. Jag älskar ju honom så mycket. Hur fan gör man?

  I 2015-01-28 15:41:24
  Svara
 • Jag älskarälskarälskar alla dina texter!! <3

  Camilla Andersson 2015-01-28 15:27:45 http://camillalola.devote.se
  Svara
 • Åh så himla bra tack behövde verkligen dessa texter. <3

  Agnes 2015-01-28 15:18:46 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Hej Sandra! Tack för detta. Måste bara fråga – han jag var kär i, vi kysstes massa i somras och levde en typisk klyschig fantastisk romcom-film i somras i tre veckor. Alltså vi kysstes en hel del och gjorde massa roliga saker. Sen bara tog det slut. Vi hördes inte på månader och när jag väl frågade vad det var som hände sa han att visst hade det betytt något för honom också, de där veckorna. Men han såg mig bara som en vän.
  Sandra, kysser vänner varandra sådär? Kan en människa tänka sig kyssa ”vemsomhelst”? Eller måste man känna något speciellt för en person för att kunna kyssa hen? Alltså.. jag är bara orolig för att det liksom inte spelade någon roll för honom att det var just MIG han kysste, förstår du? Såg han mig eller bara ett par läppar?
  Det var min första kyss någonsin så jag är inte så insatt.

  A 2015-01-28 15:14:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!