2012 i mat.

Inte världens bästa matår, men jag åt ju en hel del goda saker ändå! Och jag tycker så mycket om matinlägg så vi tar en titt.

Januari.

Åt prickig-korvmackor till frukost, björnbär direkt från ett durksslag, tryffel-pommes frites i en strut och kräftor från ikea.

Februari.

Lagade tacos hemma hos Christian, bakade crêpes till min mamma, provade göra egen pasta och kokade mig ett perfekt frukostägg.

Mars.

Åt lobster rolls på en parkbänk, provade meyer lemons för första gången i mitt liv, lagade pasta med svenska räkor jag köpt på ikea och bakade chipskakor till Ludvig.

April.

Bakade ett bröd med spenat i, åkte till Sverige och åt påskmat och firade med en svensk godispåse.

Maj.

Fick frukost på sängen, grillade grillspett, lagade romantisk middag och provade att göra wallenbergare för första gången i mitt liv.

Juni till Augusti
Varken fotograferade eller lagade mat de här månaderna men åt mest cheeseburgare från McDonalds ändå.

September.

Åt en lyxig frukost, en ännu lyxigare hamburgare från Bubbys till lunch, lax och sparris en fredag, och levde på de här burktomatsopporna med pastafjärilar till middag.

Oktober.

Började laga mat igen efter en fyra månaderspaus! Började med köttbullar med kapris och sedan ett tjusigt bröd och fortsatte med dumplings i olika former.

November.

Åt wontonsoppa från Mooncake en miljard gånger under november, lagade spaghetti med grönsaker och åt en riktigt traditionell Thanksgiving-middag.

December.

December började med hamburgare och kokosmjölkssoppa och övergick i julmat som lussebullar och prinskorvar.

.
Translation.
The food of 2012.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!