i torsdags förra veckan, dagen innan midsommarafton, började jag eftermiddagen med lunch med min mamma och milla på grand hotells uteservering.
mamma och milla!
Anledningen till besöket var att de serverar lobster rolls! Det är typ det godaste som jag vet, och åt det alltid om våren och somrarna i New York. Hummer i korvbröd med smält smör över. Den svenska versionen var dock lite modifierad och hade coleslaw i sig, men god ändå.
Efter jag vinkat adjö till min mamma mötte jag upp de här två, Joakim och Jonna, och så var det dags att åka bil iväg på midsommar-äventyr!
Det var sååååå lång kö till färjan över till Tynningö. Vi steg ur bilen och hängde vid gräskanten i någon timme eller två.
Sedan var vi framme på Joakims land och det var de här tre också. Nu var midsommarteamet komplett.
Vi hängde på terrassen och drack öl och skalade lök.
Sedan var det dags för grillning.
Joakim plockade lite gräslök till såsen.
Och så åt vi. Så fint att sitta med vidöppen dörr och äta middag tycker jag.
Efter middagen hade klockan hunnit bli elva. Vi gick ut igen och hängde i sommarkvällen.
Spanade in bryggan en stund också.
Och när det blev mörkt tände vi ljus, spelade spel och dagen efter var det midsommarafton!
(och ursäkta textstorleken i inläggen, håller på att få den fixad. och håller på att lära mig nya kommentarsfunktionen också, tror att man måste logga in med facebook men är inte helt säker, borde iaf inte va så komplicerat! tack för all jättebra input ang nya bloggdesignen, den jobbas fortfarande på och ni hade ungefär samma kommentarer som jag hade.)
.
The day before midsummer’s eve we all got out to Joakim’s summerhouse, grilled steaks, drank beer and played games.