i en tom saluhall en kväll.

Jag och Elsa gjorde ju ett matreportage för Hötorgshallens nya tidning Hallen för någon vecka sedan. Vi komponerade recept, lagade maten, pyntade lokalen, bjöd in vänner på middag och fotograferade alltsammans. Reportaget hittar ni i tidningen om några veckor.  Här är mina behind the scenes bilder.

Att hänga i en tom saluhall en kväll är minst sagt en märklig känsla.

Så vi tog tillfället i akt att åka runt lite.

Vi hade hängt upp vimplar och lampor och pyntat med fint porslin och blommor på en av restaurangerna. Och så lagade vi trerätters för Tove, Annaklara och Gustav.

Drack gott vin till varje rätt också.

Gustav var kunglig i Elsas jacka.

Gulli.

Annaklara och Gustav.

Vi lagade den sjukaste efterrätten som kanske var det godaste jag ätit i efterrättsväg. Kanske för att vi bara hade de bästa av grejer i.

Älskar när alla äter ur samma skål.

Ett väldigt roligt jobb som blev väldigt fint! Plocka upp ett ex av tidningen snart om du har vägarna förbi Hötorgshallen i Stockholm, tidningen är gratis.
.

Translation. Elsa and I did a job för a food magazine in Sweden where we made a three courses meal and invited our friends to eat with us. Here are my behind-the-scenes pictures.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!