skönhetsfavoriter i sommar ??

summer things

Flera har önskat sig ett inlägg med skönhetsprylar som jag gillar lite extra nu när det är sommar. Er önskan är min lag! Inte sådär jättemycket förändras egentligen. Men lite.

summer things

Provat nya ansiktskrämer ett tag. La Roche-Posays dag och nattkräm för extra torr hy. Min hy är så bra just nu! Dessa krämer så mkt billigare än de jag hade innan! Okej, det är ju till 95% sommarens förtjänst att mitt ansikte inte krackelerar, men dessa krämer har varit mkt snälla mot mitt ansikte. Finns på apoteket.

summer things

Saltvattenspray är bra för att fixera lockarna. Man sprutar i håret och klämmer försiktigt i lockarna så håller dom hela natten. Till och med i samband med hångel. Saltvattenspray finns överallt, typ Kicks och H&M.

Tycker det är fint med ljusrosa rouge de varmare månaderna. Detta är från koreanska The Face Shop och finns på bonnybonny.se.

summer things

Kroppsolja från & Other Stories som luktar så sjukt gott. Det är egentligen bara under sommaren jag kan smörja in mig parfymerade grejer utan att få eksem, så detta känns mkt lyxigt för mig. Luktar ibland på mina armar och bara mmm.

summer things

Kanske inte så bloggigt – men skavsårsplåster! Använder minst ett i veckan pga promenerar överallt. Eller om man har klackar och ska hänga på klubb en hel natt. Skavsårsplåster mkt bra då.

Sist men inte minst mitt favoritnagellack under sommartider: Saltwater Happy från Essie!

?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Åh jag har också de två från La Roche Posay, grymma är de! Så snälla mot huden och helt värt pengarna tycker jag, blev tipsad av en väninna som använde de själv ^^

  BySiri 2017-06-14 20:07:36 http://bysiri.se
  Svara
 • Hej Sandra!

  Detta har inget med inlägget att göra (förlåt). Men jag och min kille funderar på att flytta till New York. Vi båda vill ha lite helt nytt i livet. Jag undrar om du kan kanske göra ett vägledande inlägg för personer som vill flytta till NY? Vad bör man tänka på? Hur gjorde du? Vad var du rädd för? Vad ska man tänka på när man väl är på en amerikansk arbetsplats osv osv?

  <3 <3 <3

  Sara 2017-06-11 19:39:12
  Svara
 • Men var köper du nagellacket? Jag använder uteslutande Essie och har aldrig lyckats hitta den nyansen i butik?

  U 2017-06-11 18:34:05
  Svara
 • Essie testar sina nagellack på djur! 🙁 Rekommenderar istället nagellack från t.ex H&M, & Other Stories, Urban Decay och NYX. Djurens Rätt har en asbra lista med märken som inte testar på djur: https://www.djurensratt.se/icke-djurtestat

  Mia 2017-06-11 14:02:33
  Svara
 • Hej Sandra!
  Du som verkar ha så himla många roliga fester med massa kul lekar, kan inte du göra ett inlägg om just ”lekar som är kul på fest”? Jag ska snart ha min födelsedagsfest, utomhus om inte vädret sviker mig, och vill såklart leka massa roliga lekar! Skulle va så roligt att få lite tips från dig om vad ni brukar göra på fest, lekar att köra på midsommar tex! Tack och bock för en alltid inspirerande blogg! 😀

  Maria 2017-06-11 12:13:58
  Svara
 • Hallå Sandra såg för ett tag sen på din snap där du skrev att du hatade söndagar, vilket jag tror är en väldigt vanlig grej bland oss alla.. skulle du inte kunna göra ett inlägg med massa överleva-söndag-tips, antingen dina egna eller att alla vi får dela med oss :))))

  Maria 2017-06-11 11:44:28
  Svara
 • Klart snygga grejer 😀 😀

  ljuvajulia 2017-06-11 10:53:45 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Jättekul att få se. Hoppas snart Sephora kommer online. Ok jag bor i Stockholm men ändå. Skavsårsplåster är ett måste och dom nya är så bra. Kram fina.

  Maria 2017-06-11 10:22:08
  Svara
 • Saltwater happy – blev lite kär i namnet och ännu mer när jag ser färgen!!

  Jenn - forever abroadenn 2017-06-11 09:56:10 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Verkligen härlig färg på nagellacket! <3

  Emma 2017-06-11 09:10:49 http://www.emblas.se
  Svara
 • så fin nyans på nagellacket! Essie är mitt favoomärke för nagellack, måste kika in den här nyansen i butik.

  Ellen 2017-06-11 08:40:11 http://ellenlindberg.se
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Har aldrig provat Essie sitter det kvar länge?

   Maria 2017-06-11 10:23:19
   Svara
   • Svar på Marias kommentar.

    Essie är svårt ibland. För mig får jag de inte ens att sitta utan det lossnar innan det har hunnit torka.

    Lisa 2017-06-11 17:18:04
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

     Oj låter inte så bra. Då köper jag nog Isadora för dom sitter kvar länge.

     Maria 2017-06-11 19:36:03
     Svara
     • Svar på Marias kommentar.

      Om du vill testa Essie ska du såklart göra det! Nagellack sitter olika på olika personer. Det som fungerar bäst för mig är Mavala till exempel. OPI kan jag använda men inte baslack och överlack för då torkar jag aldrig.

      Lisa 2017-06-11 22:36:59
      Svara
     • Svar på Marias kommentar.

      På mig sitter Essie bra! Men har alltid på ett lager Seche vite över, då sitter de flesta nagellack bättre! Stort plus för bred pensel som är lätt att måla på med

      Emma 2017-06-11 20:12:37
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!