Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vad jag dricker ?

cinqueterre, italy.
Kaffe:
Bryggkaffe med mjölk tack! Eller americano med mjölk om dom inte har brygg. Började dricka kaffe som 28-åring förresten, sent ändå. Nu dock hooked.

Vin:
Djupt megamustigt rödvin så torrt att det suger sig fast i gommen.

new york.
Öl:
Citroniga ljusa. Oftast brukar det vara pale ales.

Bubbel:
Cava så salt och torr att det knäpper i kinderna. Eller champagne. Eller prosecco. Men just nu cava mest, Privat är min favorit.

Te:
Börjar varje morgon med en kopp te. Vanligast pepparmintste eller matcha te. Grönt te är favorit.

thursday.
Vatten:
Kolsyrat vatten. Dricker extrema mängder vatten. När de sa i Historieätarna att man kommer minnas tillbaka på den här tiden vi lever i nu som en tid när man aldrig ville känna sig torr i munnen kände jag mig sjukt träffad. Har alltid en vattenflaska med mig och dricker flera liter vatten om dagen.

Juice:
Lemonad!

Mjölk:
Det som serveras.

Cider:
Rekorderlig cider med smak av krusbär. Så god. Den är förresten en superhipp cider i Tokyo så ni vet.

nina & anton's wedding.
Drink:
Dricker väldigt väldigt sällan drinkar. Men gillar whisky sour och bellini.

lissabon
Läsk:
Alkoholfri äppelcider, kombucha och Schweppes Tonic.

Saft:
Lingondryck.

staycation
Alkoholfritt ute:
Nej tack, ett glas vin blir bra.

Favoritdryck:
Kolsyrat iskallt vatten, ett glas rödvin till en pasta och cava med gulliga kompisar på en picknickfilt.

?

lista från flora!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Sandra! Kan du inte skriva ett inlägg där du tipsar om dina bästa rödviner? Älskar sånna viner som du beskriver men har svårt att hitta :((( puss

  Dess 2017-07-05 11:51:09
  Svara
 • att dricka flera liter vatten om dagen är oroligt imponerande. blir man inte flera liter kissenödig också?

  Elsa 2017-07-04 21:38:10
  Svara
 • att dricka flera liter vatten om dagen är oroligt imponerande. blir man inte flera liter kissenödig också?

  rabarberfaktor 2017-07-04 18:23:39 http://rabarberfaktor.blogg.se
  Svara
 • att dricka flera liter vatten om dagen är oroligt imponerande. blir man inte flera liter kissenödig också?

  emelie 2017-07-04 18:22:51 http://www.mlipmli.blogg.se
  Svara
 • Alltså om din matlista var prick tvärtom min och i princip det orimligaste jag läst i bloggväg senaste tiden var denna som balsam för själen. 10/10! Håller med om allt. Jag återfick precis tron på dina smaklökar igen, haha <3

  Emma S 2017-07-04 14:15:18
  Svara
 • snor listan!

  Daniella 2017-07-04 12:52:51 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Jag dricker också enormt mycket! Men är typ alltid törstig?! Haha en vän trodde det var tecken på diabetes, men mätte blodsockret och det var så klart inget konstigt med det.. 🙂 Vet inte hur jag jämt kan vara törstig och känna mig uttorkad! Har förbjudit mig själv att dricka efter kl. 21:00 annars springer jag på toa hela nätterna ju…

  Btw, jag förstår inte grejer med kombucha. 🙁 Älskar té så ville verkligen älska kombucha… Men smakar ju vinäger?! 🙁

  Citrin 2017-07-04 11:38:03 http://ettfacit.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Citrins kommentar.

   Läs på om Sjögrens syndrom och se om det passar in på dig. Innebär att man har en antikropp för mycket och gör en uttorkad. Fick reda på att jag hade det när jag var gravid. Sjukt törstig. Jämt.

   Ella 2017-07-07 01:09:26
   Svara
 • Rekorderlig cider är från Vimmerby ✌️

  Sofia 2017-07-04 11:33:47 http://www.donnerstag.blogg.se
  Svara
 • Åh Privat är min favorit-cava också! Tyvärr har jag bara hittat två sorters cava här i Australien än sålänge.. Men det finns åtminstone. Hade ju gråtit en skvätt annars ? Tips på drink om du gillar whiskey sour men vill ha något som är nästan som syrligt godis – disaronno sour (eller amaretto sour). Så otroligt gott!!

  Linnéa 2017-07-04 01:10:09
  Svara
 • Ja.. då var man nu en sån där igen – en singel. Mannen som var min andra halva får efter 7,5 år tillsammans osäkra känslor för mig och vår relation. Vi bestämmer oss att bryta, och jag åker iväg till Japan i 16 dagar. Väl hemma får jag den olyckliga nyheten att han började träffa en annan, en kollega till honom, en dag efter vår breakup.. Jag har gråtit, varit arg och allmänt nere. Men sen sa min kompis till mig: ”Men vem är det som förlorar något? Du som hade en som inte älskade dig, eller han som hade dig som älskade honom?”. Så vet ni, singel är rätt nice ändå! Har fått lära känna mig själv på nytt och insett att jag är rätt bra ändå! Och bättre utan honom. Det är nu livet börjar och jag omfamnar det!

  Kände bara för att skriva av mig, puss på er därute!

  Therese 2017-07-03 21:21:49
  Svara
 • Denne listen husker jeg fra Flora ja! Her var det masse godt! Det jeg syns er så rart er at dere ikke drikke Ginger Beer, prøvde å bestille det hver eneste plass jeg var på i Stockholm, men fant det aldri. Det er jo så gooodt 🙂

  Luisa - La Mar 2017-07-03 20:18:31 http://la-mar.no
  Svara
 • Hej Sandra (och alla läsare)!

  Jag har precis fått mitt hjärta brutalt krossat av min bästa vän. Han som satt där med mitt ansikte mellan sina händer för bara några veckor sedan och sa att ”jag ska aldrig sluta kämpa för dig, för oss. jag älskar dig och kommer kämpa för dig tills jag stupar”.. ja, så gick det med det..
  I alla fall, så är jag less på att sitta här hemma och vara ledsen och deppig och bli ständigt påmind om honom.. så jag tänkte dra en ganska spontan resa till Italien (vilket jag har drömt om i många år!). Så jag tänkte höra med dig och dina läsare om jag kunde få tips om bra områden att bo i, häftiga restauranger/caféer/barer att hänga i och extra coola sevärdheter. Ska googla massor sedan, men tänkte kolla här först med tanke på hur kloka du och dina läsare är!

  Tacksam för alla tips jag kan få.

  Mvh /hjärtekrossad

  Sanna 2017-07-03 18:50:53 http://nouw.com/sannamattsson
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   hej! gå med i 925 på facebook, vårt forum för niotillfemläsare! där har flera frågat italienfrågor och det är enkelt att söka. puss och lycka till med hjärtat

   sandrabeijer 2017-07-03 19:16:41
   Svara
 • Hmm, måste smaka kombucha tror jag!

  Hanna 2017-07-03 17:37:49 http://ackribi.blogspot.com
  Svara
 • Jag har fobi för att vara törstig. På riktigt. Har trott att det berott lite på min mb crohns, men inser nu att det kanske bara beror på tiden vi lever i?

  Jag började med kaffe som 14, men fick sluta ett tag pga att jag fick magkatarr. Nu klarar jag inte av det längre nästan. Men älskar doften. Kaffedoft på morgonen borde finnas som parfym?

  Molly 2017-07-03 16:33:59 http://theoddmolly.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Mollys kommentar.

   Det finns parfym med kaffelukt!! Demeter har lukt för allt i stort sett. Jag köpte en som heter wet garden, och det luktade precis som det! Sök på coffee så hittar du, en som hette espresso hade fått väldigt bra kommentarer på hemsidan 🙂

   Anna 2017-07-03 21:29:35
   Svara
 • Ang vädret. Förut gympade jag ute vid en strand. Hela augusti var oftast varmare änn juli. Och sedan håll vi på till mitten av september. och då var det så varmt så vi hade ingen lust att gympa inomhus men det gjorde vi. Så nog finns det hopp om vädret. Och sen kan man sticka en månad i oktober till värmen så jag räknar med kallt först i november. Hurra !!!??

  Maria 2017-07-03 16:18:27 http://spray.se
  Svara
 • Härligt att du väntade med kaffet till 28!
  Men då kanske det fortfarande finns risk att man blir kaffedrickare då… har alltid tänkt att det är för sent för min del ^^

  Emma 2017-07-03 16:11:38 http://www.emblas.se
  Svara
 • Började för många år sedan dricka kaffe på ett jobb. Hade huvudvärk och arbetskompis så men då ska du ta en kopp bryggt kaffe och det hjälpte. Ute blir det vitt vin. Annars Cola med wiskhy . Gillar allt med citronsmak men får migrän så det går inte. Kaffe är livet. Ha en fin vecka kram.

  Maria 2017-07-03 16:10:29
  Svara
 • sååå härligt! Dricker helt vin ute också, men om jag äter typ frukost ute så blir det ju vatten förstås, men annars ^^

  ljuvajulia 2017-07-03 15:23:17 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • extrem(h)ärligt svar på ”alkohol ute”-frågan ?

  lovisa 2017-07-03 15:14:57 http://polichinelle.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!