tokyo dag 2.


Jag började min andra dag i Tokyo med att prova allt som jag inte visste vad det var på hotellfrukosten.
Det här är lite av det, godast var några märkliga grå kålrullar som inte fastnade på bild.
Värst vad det som är i pappersasken på bilden. Bönor i någon smet som smakade kartong.


Sedan åkte vi till Harajuku.


Vi var superglada såklart.


Mina skor gick sönder så jag köpte nya glittriga ballerinas på Uniqlo för hundra pix.


Vi gick förbi en fin rosett-installation.


Och tittade på tjusiga underkläder i en affär med rosarandigt golv.


Sedan åt vi lunch. Jag åt nudelsoppa med bönor och sesam. Hemskt hemskt god.


Efteråt provade vi lite hattar.


Vi köpte fina pyttesmå sushiklistermärken att sätta på mobilen.


Sedan var vi så trötta i benen efter att ha promenerat i fem timmar så då satte vi oss på en bar i Shibuya en liten stund.


Och sen var det dags att åka hem och göra oss i ordning.


Vid niotiden lämnade vi hotellet igen. Körbärsblommorna blommade för fullt. Fint.


Vi mötte upp Ante, som också är i Tokyo!


Tillsammans åkte vi til Alcatraz E.R., en märklig temarestaurang i Shibuya.


När vi kom in blev Ante fängslad.


Hela stället var uppbyggt som ett fängelse och vi blev inslängda i en cell.
Alla som jobbade där däremot var klädda i sjukhuskläder och vår servitris hade en minimal sjuksköterskedräkt.


Vi fick dricka öl i provrör inne i vår cell. Obs, vi var gladare än på bilden.


V fick äta och dricka hur mycket vi ville för trehundra kronor, så vi tog in i princip allt från menyn. Som den här till exempel.


Jag åt pizza, för ärligt talat för maten så himla deppig, och då äter jag ändå det mesta.
Friterade körtlar till exempel, det går bara inte.


Då och då släcktes restaurangen ner och någon blev kidnappad av en sjuksköterska.


När vi tröttnat på fängelse/sjukhusspektaklet åkte vi till Golden Gai som är ett fantastiskt barområde i Shinjuku.


Såhär ser det ut. Det är hundratals med små små barer, gata upp och gata ner. Det får plats ungefär fem personer på varje bar så man knackar på och frågar om man får komma in. Helt fantastiskt, som att vara hemma hos folk.


På första baren satt de här två killarna som vi hängde lite med. De tyckte mitt hår var helt fascinerande, haha.


En liten man knackade på och undrade om han fick sjunga lite. Det fick han såklart. Han sjöng ”All my loving” med Beatles och sedan försvann han bara. Så hemskt fint.


Nästa bar vi gick till jobbade den helt underbara bartendern Deshiko. Han bjöd oss på olika sake och sjöng lite sånger han skrivit.


De andra två på baren hade förlovat sig under kvällen så jag och Ante ritade en present till dem. De blev superglada!


Här är vi allihopa!


När vi skulle gå fick vi tofusoppa av Deshiko för att klockan var hemskt sent och vi var lite hungriga.


Innan vi åkte hem köpte Michelle sina favoritkex på affären bredvid.
Så himla bra onsdag!
.


Yesterday we went shopping in Harajuku. I bought stickers for my iphone, a pair of shoes and lots of other lovely things. We had drinks in Shibuya and then we went home to get ready for the evening. We met up with Ante to go to the weird Alcatraz E.R which was a prison/medical-themed restaurant. After that we went to Golden Gai, a wonderful place in Shinjuku with lots of small, small bars that only fits about 5 people each. We got to know lots of fun people, sang songs and had tofu soup.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
54kommentarer
  • Jag önskar att du en dag vakande upp och insåg hur mkt jag förpestar dig… Hur mkt jag har förpestat dig sen du kom till rodeo och började förstöra mitt liv med påhopp. Jag önskar att du förstod av hela ditt hjärta att jag verkligen verkligen inte vill ha med dig att göra. Bli sedd för dig eller att du lägger dig i mitt liv. jag tycker att du är arroganta, fast du ska verkar så söööööt och snäll. Du är jävligt ego, du är falsk. Du leker med mitt liv offentligt i mediabranschen och använder grov mobbing… Enbart för att såra mig. det ä’r inte bara fegt, det är helt sjukt. och allt gör du för bekräftelse för att du tycker att denna leken ä’r så jävla kul.. Så ska jag ta skit från dina vänner, låtar och mobbing.. Och varje dag följer du mitt liv och skriver ren skit.l SOM DU VILL ATT ALAL SKA SE SOM EN SANNING. FÖR DU VIL HA KONTROLL OCH MAKT ATT KUNNA PÅVERKA OCH BEÖRA MIG. <Störa mig och hata på mig när du vill. Jag hatar att du lägger dig i mitt liv,

    jag gillar inte din personlighet. Hur du tror dig ha koll på andra och känna mig..
    Jag är inte ego, arrogant, falsk, jag skulle inte sitta på rodeo i en blogg… Och med min makt som du anser dig ha, outa ren skit.. VA FAN ÄR DET DU VILL UPPNÅ???

    OMJ DU ÄR EN KREATÖR SÅ ÄR MIN FRÅGA TILL DIG. VA FAN HÅLLER DU ÅÅ MED?

    Allt du kommunicerar är kommunikation. VA FAN ÄR DITT MÅL MED ATT PLÅGA MIG? vad vill du åstadkomma? vad är din målgrupp utifrån mig?
    vem vil du beröra mer än mig. är jag din docka för att bli mer känd? hur ska du förstra mitt vaumärke??? va?? VA FAN ÄR DITT PROBLEM. Är man en kommunikatör och inte ens kan svara på frågorna. VARFÖR GÖR JAG DETTA MOT DENNA PERSONEN. VAD HÅLLER JAG PÅ MED?

    Nå: Vad är budskapaet?
    Nå: vad är det du vill uppnå med att störa mig varje dag som en fitta???

    Jag är så trött på dig. Din blogg är den värsta jag vet och jag önskar av hela mitt hjärta att du aldrig hade kommit till rodeo… INSE FÖLR FAN VILKET HELVETE DU HAR GETT MIG. JAG HAR INGET ATT TACKA DIG FÖR.. ALLA SKITKAMPANJER. DINA HEMSKA VÄNNER… ALL PANIKÅNGEST SOM VÄXER I MITT LIV FRÅN DIN BLOGG. SÅ JÄVLA MKT MOBBINGM, FÖRTRYCK OCH PÅHOPP DU FÖRMEDLAR… DET ÄR HELT SJUK.. OCH DU FATTAR INTE OCH INSE INTE ATT JAG FÖRPESTAR DIG… VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT BLI AV MED DIG… DU SOM ÄR DEN VÄRSAT SOM NÅGONSIN LAGT SIG I MITT LIV…

    FATTA HUR MKT BÄTTRE DET VAR PÅ RODEO INNAN DU KOM HIT!!!!!!!!! INNAN DU DIN BITCH KOM HIT MED DIN MOBBING AV PÅHITT. MED DINA VÄNNER SOM JÄVLAS…. MED DITT FÖRTRYCK OCH MOBBING INOM BRANSCHEN… MEN DU TROR FORTFARANDE OCH TROR ÄN IDAG ATT JAG TYCKER ATT DU ÄR FETT NICE.. ARROGANT, PARASITERANDE, JÄVLIG, EGO, SJÄLVGOD DET ÄR DU FÖR MIG.. JAG MÅR DÅLIGT AV DIN BLOGG.. JAG HATAR VERKLIGEN ATT DU KOM TILL RODEO… VAR TVUNGEN ATT FÖRPESTA MITT LIV.. OCH HAR GJORT DET SÅ JÄVLA LÄNGE.. DET ÄR SOM DU BARA NJUTER AV GE MIG PANIKÅNGEST. SLÄNGA UT MITT LIV OFFENTLIGT FAST DET ÄR DET JAG HATAR… FÖR JAG ÄR INTE EN SÅDAN SOM DU… JAG TILL OCH MED BÖRJADE BLOGGA FÖR ATT FÖRSVARA MIG MOT DIG OCH DINA VÄNNER.. FAST JAG INTE VILL LÄMNA UT MITT LIV… JAG VILL INTE ATT MITT PRIVATLIV SKA VARA UTLÄMNAT I MEDIA OCH DU HAR GJORT PRECIS ALLT FÖR ATT FÖRSTÖRA DET FÖR MIG.. SÅ MKT ATT JAG BÖRJADE BLOGGA I EN EGEN BLOGG FÖR ATT SLIPPA BLI SEDD FÖR DIN SKIT… HUR FAN KAN DU TRO ATT JAG SKULL GILLA DIG… GE FAN I MITT LIV JÄVLA UPPMÄRKSAMHETS OCH BEKRÄFTELSEPERSON…
    JAG ÄR ITNE SOM DU… JAG VILL HA MITT LIV UTANFÖR MEDIA.. JAG VILL INTE HA EN BLOGG MED DAGENS OUTFITS.. FÖR JAG TCKER DAGENS OUTFITS ÄR SKITTÖNTIGT…

    I flera år har kämpat för att bli fri från sådan som du…, Tror du jag lämnade sthlm för att bli mobbad av en kreatör i sthlm varje dag.. tror dfu jag uppskattar att du stalkar… tror du jag vill att mitt liv ska bli en cirkus av dig… jag förpestar det du gör. du ger mig panikångest… mitt liv är mitt liv ingen annans… JAG VILL HA INTEGRITET något för mig själv.. HUR FAN KANJ DU TRO ATT JAG TYCLER DET6 ÄR OKEJ ATT DU HITTAR PÅ MASSA SKIT OM MIG PÅ DIN BL.OGG.. OCH ATT DU GÖR SJUKA KAMPANJER… DET ÄR FAN SÅ FÖRNEDRANDE… JAG FUNDERAR BARA PÅ HUR DU SKA FATTA JAG BARA VILL BLI AVG MED DIG.. JAG VILL ATT DU BLOGGAR OM DITT LIV OCH HÅLLER KÄFT.. SEN DU KOM TILL RODEO HAR ALLT GÅTT ÅT HELVETE.. DU ÄR FAN DEN SOM FÖRSTÖRT MEST… OCH DU MEDVETET NJUTER AV DET.. HUR FAN TROR DET KÖNNS NÄ'R DU OFFENTLIGT SYSSLAR MED MOBBING OCH VARJE DAG LÄGGER DIG I MITT LIV OCHB ALLA VET DET… JAG HATAR DET JÄVÖA BITCH GE FAN I MITT LIV… JAG SKITER I DIG OCH LUDDE OCH ALLA DINA VÄNNER.. JAG VILL ATT NI LÄMNAR MITT LIV IFRED… SLUTA!!!!!!! ÄR DU BESATT ELLER??? JÄVLA FREAK!!!! SÅ MANISK… SKAFFA EN ANNAN PILTAVLA OCH DRA ÅT HELVETE.. FÖR DU ÄR DEN SISTA SOM JAG VILL SKA LÄGGA SIG I MITT LIV..

    VA FAN HAR DU FÖR SJÄLVINSIKT. JÄVLA IDIOT!!!! HUR MKT TROR DU INTE ATT DU HAR SÅRAT MIG, DU DINA VÄNNER OCH DIN BLOGG.. EN BLOGG FRÅN HELVETET SKULLE MAN KUNNA KALLA DEN… SOM BARA FÖDER SKIT…

    jag 2010-11-07 17:21:23
    Svara
  • Mer kärlek!

    http://www.flickr.com/photos/mattogbg/944017338/

    Matto 2010-04-14 08:37:13 http://www.mattofredriksson.com
    Svara
  • Attans så härligt det ser ut!

    Ellen (ellerenellen.blogg.se) 2010-04-04 13:04:00 http://ellerenellen.blogg.se/
    Svara
  • Åh gud maten färgerna jag dör!!

    Tuva 2010-04-03 11:31:37 http://lonesomemama.blogspot.com
    Svara
  • Åh, jag är så avundsjuk! På en skala av 1-10 så ligger jag på 216 just nu. Var det många häftiga människor med sötaste sötaste kläderna och massa konstigt i Harajuku som man tror? Kommer jag någonsin till Tokyo vill jag verkligen dit, men det verkar ju finnas en massa andra mysko ställen, som den där restaurangen!
    Kan du inte köpa med något riktigt roligt och sådär typiskt japanskt hem och lotta ut i nån tävling på din blogg? Skulle vara så kul att få chansen att vinna något sådant.

    Ser fram emot fler bilder från Tokyo, tack för att du delar med dig, så kul att se!

    Annika 2010-04-02 18:22:03 http://wilanand.wordpress.com
    Svara
  • åh vad underbart det ser ut!
    jag måste bara berätta en fantastisk sak: Jag mailade dig för ett tag sen och var väldigt nere över att jag kände mig så blyg och var så missnöjd med mig själv. Väldigt mycket har löst sig delvis av att jag tagit mod till mig och delvis av sig själv och nu känns det redan mycket bättre! tack sandra för ditt fina svar och stöttning<3

    mira 2010-04-02 10:19:32
    Svara

  • Hej allihopa och tack för tipsen och fina kommentarer. Här kommer svar på lite frågor:

    – Självklart är det värt den långa resan. Att upptäcka nya platser är det bästa som finns.

    – det är jordbävningar i tokyo, men såklart inte hela tiden. ibland händer det. inte så länge jag har varit här iaf.

    – ante som är på bilderna är av en slump också här en vecka och turistar. vi känner varandra litegrann, så vi möttes upp för att hänga.

    sandra 2010-04-02 10:18:21
    Svara
  • JAg blev oxå facinerade av ditt vita hår!

    Jag samlar alla Sveriges e-butiker på en plats 2010-04-02 10:11:18 http://www.suloora.se
    Svara
  • Befinner mig just nu i varldens vackraste kyoto. Korsbarsblommen blommar for fullt och templena, tradgardarna ger en smak av himlen. Fann aven det mysigaste kafet jag funnit pa lange. Pomme hette det och lag langs med filosofens vag. Appelte, appelkaka, oranga stolar, fransk musik i en omgivning paminandes om ett vaxthus. Jag satt dar lange lange och tittade ut over an och korsbarsblommen. Har ni en dag over. Satt er pa Shinkansen och ak ner till kyoto och vandra langs med Filosofens vag, jag tror inte ni blir besvikna. Kram

    Ellie 2010-04-02 10:01:46
    Svara
  • AAAAAAAAAAAAAAH, så gullig ballongkatt!!!

    Ser himla kul ut i Japan. Jag har själv planerat att åka till Thailand om ett år, n’r jag har sparat ihop lite och kan åka bort för en månad; wheee!! D¨kanske man åker till Japan också. Kanske.

    Sorella 2010-04-02 10:01:34
    Svara
  • jag förstår inte, känner du folk där som du hälsade på? ooh jag vill också hitta på en massa sånt roligt hela dagarna. är det kallt där?

    nanna 2010-04-02 08:23:53 http://treatmelikeyourmother.blogg.se
    Svara
  • Ah va underbart det ser ut! jag var dar for ett ar sedan, men missade helt den lilla bargatan. Dit maste jag verkligen ga nasta gang. du far mig verkligen att langta tillbaka!

    Torun 2010-04-02 07:35:42 http://torunruna.posterous.com
    Svara
  • it looks amazing! tokyo must be wonderfúl

    natasja 2010-04-02 00:20:25 http://tearsofmilk.blogspot.com/
    Svara
  • Åå underbart! Det äckliga du hade till frukost var nattou! bönor i slem typ! jag bodde i tokyo i 1,5 å men vågade aldrig prova! och alcatraz har mentalsjukhus-tema, därav sjukhusuniformerna! önskar dig en fortsatt fantastik tid i tokyo! kram

    Camilla 2010-04-01 21:56:44 http://outthewindow.blogg.se
    Svara
  • woooow! beautiful!!! 🙂

    Lena 2010-04-01 20:42:18 http://leeenka.blogspot.com/
    Svara
  • Åk till Shimokitazawa. Det är fint där.

    Elin 2010-04-01 19:56:10
    Svara
  • U-N-D-E-R-B-A-R-T!! 🙂

    Som en äventyr! 🙂

    Rebekka 2010-04-01 19:52:53
    Svara
  • Fina bilder!

    Otroligt gullig grej att rita en teckning till de som förlovade sig. Den var ju jättefin så förstår att de blev glada :)))

    Spektakel 2010-04-01 19:46:45 http://vilseigoteborg.blogg.se
    Svara
  • golden gai verkar ju helt sjukt underbart!

    alice 2010-04-01 19:44:29
    Svara
  • Är det jordbävningar sandra?

    Isabella 2010-04-01 19:20:50 http://modezine.com/disabella
    Svara
  • spännande onsdag!

    Malin 2010-04-01 18:32:26 http://krumelurpillret.blogspot.com
    Svara
  • Vilken fin blogg du har! Underbara bilder! Och Tokyo ser inte sådär jättedåligt ut det heller precis.

    Malin 2010-04-01 18:11:11 http://enhundradelssekund.blogspot.com
    Svara
  • friterade körtlar låter hemskt. fast, vad som ser ut att vara, rått bacon låter inte heller särskilt fängslande. uä.

    lovisa/polichinelle 2010-04-01 16:17:46 http://polichinelle.webblogg.se
    Svara
  • men jösses, jag sitter här och nästintill gråter av saknad.
    vilken fantastiskt kul restaurang ni hittade! (säger sjuksköterskestudenten haha)
    det bästa med tokyo är att lustigheterna aldrig, aldrig tar slut! 😀

    elise 2010-04-01 14:30:43 http://elzplz.blogspot.com
    Svara
  • åh, jag vill dit!

    Linda 2010-04-01 14:21:15 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • u got pretty fun in tokyo!! really funny but i love the photos! and i love love the little bear cookies so much!! it’s totally good yum~

    Sophiemei 2010-04-01 14:21:12 http://cher-rever.blogspot.com
    Svara
  • Jag var i Japan förra våren och älskade det!!! Är avundsjuk på dig, önskar jag kunde vara med. Kul att se bilder och känna igen sig!

    lisen 2010-04-01 13:40:52 http://www.thygoldentime.blogspot.com
    Svara
  • Det du inte tyckte om heter Natto och är fermenterade bönor. De ska man äta med en slags seasoning och japansk senap, annars smakar det inte gott!

    Jag skulle rekommendera affärer som G2 på Harajukustreet, Jack’s vintage som ligger på en bakgata till Takeshitadori och Vivienne Westwood second hand på en liten bakgata som korsar Takeshitadori. Och affären MILK som ligger på Meijidori.

    Franky 2010-04-01 12:54:55 http://www.detfattastusenyen.wordpress.com
    Svara
  • Åh så fint!

    Lisa 2010-04-01 12:02:08 http://popflickan.blogg.se
    Svara
  • Ooooooh I’m dying of jealousy, Sandra, you’re so lucky!! *____*!!

    By the way, i think you should visiti the Emily Temple Cute shop at Tokyo, they’ve gor gorgeous dresses that I’m sure you’re gonna love them!!

    Libertad 2010-04-01 11:42:39 http://sahakiel.blogspot.com/
    Svara
  • vill med åka dit ju

    madeleine 2010-04-01 11:16:27 http://paranoidfalukorv.blogg.se/
    Svara
  • Guud vad jag älskar din blogg! Tack för att du delar med dig av ditt spännande liv, det lyser upp en grådaskig tillvaro och sätter igång drömmaskineriet igen!

    Kramar!

    Sandra N 2010-04-01 10:52:54
    Svara
  • Rosettinstallationer, körsbärsblommor och en japansk steve zissou. Så väldigt fint!

    Erica 2010-04-01 10:22:12 http://enettaiparis.blogg.se
    Svara
  • Vad söta de små sushiklistermärkena var!

    Jenny 2010-04-01 10:19:35 http://pygmeestyle.blogg.se
    Svara
  • Åh Tokyo verkar vara en perfekt stad för dig! Så Sandra på nå vis med alla små små klistermärken och små små barer och trevliga människor som spontant sjunger och spelar 🙂 Njut!

    Kakan 2010-04-01 09:46:55
    Svara
  • oooootroligt! jag tror aldrig jag velat åka så mycket till ett land som efter att ha läst det här inlägget och kollat på alla otroligt fina bilder. du är på topp!

    Elina 2010-04-01 09:35:03 http://elinani.blogg.se
    Svara
  • Ser ut som en helt underbar dag! Och vilken kul restaurang!

    Natasha 2010-04-01 09:31:11 http://www.natashasblogg.se/
    Svara
  • Oh wow ! What fun!!

    Daisy 2010-04-01 09:30:16 http://www.prettygreentea.com
    Svara
  • Önskar att jag var med!!!

    Mette 2010-04-01 09:06:02
    Svara
  • Det ser helt underbart ut alltihop!

    M I K A E L A 2010-04-01 08:51:14 http://mikaelabjarve.blogg.se
    Svara
  • Vad fantastiskt mysigt ni ser ut att ha det! 🙂 Ser jättehärligt ut. 🙂

    Anna-Maria 2010-04-01 08:40:24 http://www.annamaria-l.se
    Svara
  • Åhå, fantastiskt!

    Amanda 2010-04-01 08:36:23 http://nordinamanda.blogspot.com
    Svara
  • Ååå så himla bra!

    Nøve 2010-04-01 08:27:46 http://omgstfulzm.blogspot.com
    Svara
  • fyfaraooo va härligt! så avis!

    Bea 2010-04-01 08:17:11 http://beatasbilder.blogg.se
    Svara
  • Fantastiskt.

    Alexandra 2010-04-01 08:03:02 http://lysandeogonblick.blogspot.com
    Svara
  • Den där sjukhus/fängelse restaurangen verkar bara läskig, men barerna verkar helt underbara, små och gemytliga.

    Karolin 2010-04-01 07:31:33 http://www.cutethoughts.blogg.se
    Svara
  • Jag har aldrig ens tänkt tanken att vilja åka åt de hållet. Har aldrig förstått mig på hela grejen och tyckt att de är för långt. Men efter att ha sett de här så verkar de otroligt spännande. 🙂
    Fängelset såg helt galet ut. Är de något du rekomenderar? Småbarerna verkade otroligt mysiga. Ja gillar han som dök upp och sjöng och sen försvann. Sånt är skoj.
    Skulle du säga att de är värt den långa resan och hur länge tycker du man bör stanna där om man skulle åka någon gång?

    Tack för att du delar med dig. De är jätte fint av dig. Så såna som jag får en liten inblick och kanske ändrar uppfattning om saker 😉 ♥

    Jeanette 2010-04-01 07:24:48 http://interruptedfashion.blogg.se
    Svara
  • Åh vad fint med rosetterna. Och dem där kexen är hemskt goda.

    Cornelia 2010-04-01 06:15:56 http://retired.blogg.se/
    Svara
  • Åh det är så fint att jag nästan gråter. Jag har ansökt om att vara utbytesstudent i Japan nästa år och det var ändå innan jag såg de här bilderna. Åh det är så satans fint!

    Svara
  • Fantastiskt! 😀

    cecilia 2010-04-01 04:52:54
    Svara
  • Så otroligt mysigt ni verkar ha det! Är riktigt avundsjuk. Men avissjukan dämpas ju lite i alla fall när du är så go och delar med dig av dina upplevelser!
    Fortsätt ha det fint i Tokyo!
    Kram

    Sanna 2010-04-01 04:31:49 http://sannanaeaes.blogg.se
    Svara
  • ida – min mobil funkar utmärkt, fast man ska nog undvika att ringa, det är hemskt dyrt.

    sandra 2010-04-01 03:21:19
    Svara
  • förstår att mannen gillade ditt hår. det är jättefint!!!
    hur gör man om man vill ringa till sverige? fungerar mobilen?
    hur länge stannar ni? jag skall till japan om några veckor. wiiiiii.

    ida 2010-04-01 03:07:06
    Svara
  • Otroligt fint! Åh!

    Elin Häggberg 2010-04-01 03:00:32 http://hejhenning.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!