Det här behöver du:
smör, typ 150 gram kex som du tycker om (jag gillar havrekakor och digestive). tre 200 gramspaket philadelphiaost, 3 ägg, 1 dl socker, 3 dl valfria bär, 2 dl svartvinbärssaft, 2 gelatinblad.
1.
Blanda kakorna med det smälta smöret. Bre ut det på botten av en form. Sedan skjuts in i kylen.
2.
Mixa philadelphiaosten, 2 dl av bären, äggen och sockret.
3.
Häll det sedan i formen och ställ in i ugnen. 125 grader i 45 minuter. Sedan in i kylen igen, så att den blir kall.
4.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm svartvinbärssaften i en annan kastrull. Lägg i gelatinet i svartvinbärssaften (gelatinet har mjuknat av vattnet) + en halv deciliter bär. Rör om.
Häll det sedan över kakan.
5.
Dekorera fint med hallon eller annat tjusigt bär.
In i kylen igen. Typ 3 timmar så allt stelnar.
6.
Ät upp.
We are baking cheesecake today! The recipe is too long to translate, just google cheesecake.