vackra unga damer.

Ibland hittar jag bloggar och bara pangbom blir jag totalt förälskad i dess ägare. Jag måste gå igenom alla bilder jag hittar av dem, nästan maniskt, sucka högt och tänka ”hur kan man vara såhär söt egentligen?”.
Jag tänker att jag bara vill packa ner dem i små små askar och lägga i en viktig byrålåda att ta fram för att titta på ibland. Jag kan likna känslan lite vid när man fick helt ny Barbie som liten. Längtan efter att bara få ta med henne överallt och säga ”titta! titta vad fin hon är!”
Det kan nog vara rätt knäppt när jag tänker efter.
Men inte heller så konstigt. Bilder kan ibland kännas så långt bort. Så nära ett på-låtsas. Så nära känslan av en ny Barbie i en rosa plastförpackning.

Dessa tre unga damer har jag fått en seriös internetcrush på någon gång:


Hannah



Hannah är som en blandning mellan Audrey Tautou och Audrey Hepburn.
Alltså jag dör på riktigt. Hon ser inte ut att vara från denna värld.  Klart som sjutton man blir kär i henne.


Johanna


Jag vet inte hur länge jag följt fröken Johanna på internet. Säkert i alla fall fem år. Hon ser ut som en docka i mänsklig storlek och har världens finaste mun.


Hannah




Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är hon har förutom att hon skulle kunna vara tagen ur någon flott film för länge sedan. Men om jag inte vore så extremt förtjust i pojkar skulle jag fylla en hel dagbok om den här damen.

Har ni också blogg-förälskelser? Vilka då, berätta!
.


I have serious digital crushes on these three girls.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!