picnic in prospect park.

I lördags åkte jag till Prospect Park, en stor park i Brooklyn.

Mathieu och Molly mötte mig och visade vägen.

Det var Jackie som fyllde år och hade födelsedagspicknick! Av mig, Christian och Eric fick hon en väldigt fin drinkbok som såg ut att höra hemma i en bar i valfri Harry Potter-bok.

Ida var där, hon ska få bebis prick när som helst.

Mathieu och Christian.

Cupcakes är obligatorisk New York-picknickföda. Jag åt en med valnötter och morot.


Skål!

LP grillade hamburgare.

Molly hade jag inte träffat på flera år. Jag bodde ju hos Jackie och LP i Toronto när jag var där och fixade visum. Då hängde jag och Molly om dagarna. Numera bor hela familjen i Brooklyn.

Janelle och Rasmus var där, i prick samma min.

<3!

Instagramma cupcakes måste göras.

Vi hängde på en filt tills klockan blev middagstid och då åkte jag hem och gjorde West Village med Matilda, fast då fick kameran stanna hemma.

Translation. Last Saturday I went to Prospect Park to celebrate Jackie’s birthday. We ate cupcakes and burgers and petted Molly all day long.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hej Sandra! Skulle så himla gärna vilja veta vad drinkboken heter, den som såg ut att höra hemma i en bar i valfri Harry Potter-bok (vem älskar inte de böckerna?)! Hoppas du kan hjälpa, ingen lycka alls när jag googlat runt i hopp om att finna boken… Tack Sandra för din fina blogg, kollar den dagligen! ♥

    Red 2013-09-17 16:00:00
    Svara
  • NY ser helt fantastiskt ut! 🙂 Dina bilder är alltid så otroligt uppiggande och inspirerande! Får mig att vilja ge mig ut och hitta på massa trevligt 🙂

    Gabbi 2013-09-11 13:15:00
    Svara
  • Fan vad NY klär dig!!!

    Alex 2013-09-11 02:26:00
    Svara
  • Varför dricker man öl etc ur påsar i USA?!

    Hanna P 2013-09-11 00:26:00
    Svara
  • Hur känns det för dig att t.ex. Matheo är vän med Ludvig också?

    När jag haft gemensamma vänner med ett ex har jag ibland fått en obehaglig känsla för att mitt ex genom våra gemensamma kan få reda på saker om mig. Och jag har liksom helt velat avskärma mig från exet. Har också kunnat hända att jag fått reda på saker om honom, och att prat om gamla minnen som alla delar dyker upp…

    Du har iofs en blogg, men betyder det att du är helt ok med att en vän ena dagen hänger med dig och nästa chillar med din polare?

    Förstår du vad jag menar?

    Bella 2013-09-10 21:05:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!