Ibland lagar jag mat (okej ganska ofta). Allra helst på vardagar faktiskt, tycker matlagning är en finfin grej för att helt tömma hjärnan och bara fokusera på lökhackande. I och med att det är måndag och ny vecka tänka jag bjuda på sex enkla recept som man kan svänga ihop på under en kvart, alla utom en är vegetariska dessutom.
Tortiglioni med vit och grön sparris.
Två middagar man inte behöver laga: ceviche och vietnamese vermicelli bowl.
Spaghetti med kronärtskocka och valnötter.
Andra inlägg du kanske gillar i samma kategori:
ingredienser jag alltid har hemma.
sex recept med kantareller.
fem pastarecept.
pizza x 10.
våra kokböcker.
kokboksroulette.
min stockholmsguide.
vår godislåda.
att göra egen spaghetti.
saker jag gillar i franska mataffärer.
Translation. 6 easy recipes that take under 15 minutes to make.
Skulle inte du kunna ha tema i något inlägg på recept med under fem ingredienser?
Antingen att läsarefår skicka in och du plockar de bästa eller att du tipsar.
Jag är så less på matlagning just nu och recept med en lång lista ingredienser känns bara jobbigt och motigt så ett sånt inlägg hade varit super!
Dina matbilder ser alltid så himla goda ut! Blir hungrig bara av att kolla på dom.
Ah, vad gott det ser ut!! 🙂
Vad roligt med så många vegetariska recept! 😀
Så länge man inte är vrålhungrig när man börjar så är matlagning helt klart bästa vardagssysslan för att koppla av. Bra recepttips, ska testa något av dem i veckan.
Jeg elsker å lage mat! Og som du også sier bruker jeg det som en avkobling. Så deilig å bare kappe og steke ting og få fri fra skjermer og mas. Trengte nye kjøttløse oppskrifter, så disse kommer godt med 🙂
så bra inlägg! är extra sugen på svampsoppan pga extra sugen svamp över huvudtaget just nu. önskar verkligen att en hade kunnat ta sig tid till att laga mer mat i vardagen… 🙂