murgröna.


Igår handlade jag murgröna som jag planterade i en rosa kruka.
Jag hoppas den klättrar sig runt hela min lägenhet och kamouflerar mig i hjärtformade blad!


ps. Det är så fint ute att jag aldrig mer vill vara inomhus, så här borde det var året runt, livet ut.
.


Ivy in a pink pot.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
  • Murgröna är vackert. Vill du ha ”riktiga” hjärtan så kan du köpa Hjärtan på tråd också 🙂 http://www.odla.nu/krukvaxter/images/bilder/ceropegia_woodii.jpg

    Svara
  • Det här är verkligen den bästa årtiden! Och murgröna är den bästa växten!

    Alicia 2010-05-19 16:25:19 http://kvistgubbe.blogspot.com/
    Svara
  • ö: Åh, vad är ditt problem? Jag blir så trött av att se sådana här fruktansvärt elaka kommentarer i Sandras blogg som verkligen inte hör hemma här. Har du en sådan frustration inom dig att du inte kan låta bli att inte ta ut den på någon annan? Har du sådan dålig acceptans med dig själv att du vill synas överallt och hela tiden? Är det ett behov av uppmärksamhet du vill ha? Snälla, ge det till någon annan. Förstår inte Sandras blogg med att hålla på såhär. Vi tycker om Sandra så himla mycket, hon är som en bästa vän för oss. Låt henne vara det och låt henne vara ifred.

    Ingen mår bättre utav det, och speciellt inte du själv. Du måste vara så fruktansvärt osäker att du hittar på helt osammanhängande meningar om i princip ingenting. Den enda du skadar är du själv. Så synd bara att du inte förstår det.

    Lisa Marie 2010-05-19 13:59:29
    Svara

  • ö – men SNÄLLA du. jag har ju din IP-adress. Jag ser ju dina märkliga märkliga kommentarer som fullkomligt väller över i mina kommentarsfält. de har ingen sans och logik och verkar istället ha som uppgift att sträcka sig över a4-sidor till en evighet. alltid heter du olika saker och ibland skriver du bara ett hej och ibland dessa helt obegripliga kommentarer som alltid alltid ska vara elak mot någon annan som kommenterar. bara så du vet har jag anmält din ip-adress så du kommer antagligen inte kunna kommentera mer snart. nu vet du.

    emma – missjuniversum.se !

    nathalie – bättre!

    sandra 2010-05-19 11:34:26
    Svara
  • battre? eller ar det for de ar lankade (du vet klickar pa dem kommer du flickr) for nar de andrade kopiera lanken borjade jag klistra in hela koden.. forstar du vad jag menar? biz!

    NATHALIE 2010-05-18 22:25:24 http://metrobloggen.se/nathaliewillebrand
    Svara
  • Hej Sandra, varifrån har du köpt din fin, fin kanin? Blev kär i den!

    Emma 2010-05-18 21:35:29
    Svara
  • Fint! Förresten har jag hittat en grej som jag verkligen tror att du skulle gilla. Om du inte redan har sett det förstås! Det är en hemsida som heter laphotocabine.com där du kan ta bilder nästan som i en fotoautomat. Så himla fint att jag var tvungen att göra det och ha som profilbild på min blogg. Kram på dig.

    Karin 2010-05-18 16:34:17 http://www.oktoberfrosten.blogg.se
    Svara
  • Sen stör det mig att du raderar mina kommentarer. Som att jag inte har rätt att säga vad jag tycker.. Precis som att du ska vinkla sanningen precis som du vill. Det är precis det du gör också… Det stör mig så jävla mkt, för du bara ser det du vill se och lyssnar på alla andra. Vad spelar det för roll vad sanningen är för dig. Ja, jag tycker du är falsk nu och beter dig jävligt falskt. För du vet, du bara vänder allt tvärtom för att få cred. Varför gör du det? Det du gör är också att använda små härskartekniker, du är knappast objektiv… Om det är någon som har svarat på kommentarer i den här bloggen så vet du varför. Det stör mig att du försöker vända på det… Precis som att det den fina metaforiska ytan av chicken shit som förekommer här av olika musiker ska vara något att förhöja.. Ren och skär skitkommunikation är det… Vem i helvete vill skydda något sådant om man inte vill försvara kvinnoförtyck, internetmobbing och dålig kommunikation. Men det är klart att jag är den elaka som säger ifrån. Fast du vet vad om du tänker efter hur jävla fel andra också beter sig… Men ha du så jävla kul på Kåken och på dina framtida 80ts soulkonserter… Jag är inte dum i huvudet… Det finns en anledning till att alla gör som dom gör… Sthlm är litet, du känns som en sådan person som inte vill stöta sig med någon som har jobb inom musik. Jag förstår att du kommer radera denna kommentaren för du raderar allt som är kritik. Det man ska skriva i din blogg ska tydligen bara vara gulligt, sött, puttenuttigt och myselepysigt. Man får absolut inte kritisera dig… Tråkigt att du är den enda som får ge kritik, men det är ju din blogg och du gör ju som du vill. Jag gillar det bara inte, vilket betyder att jag självklart INTE heller behöver läsa här…
    Synd att det blev så här, men så har det varit i mitt liv som senaste åren, att popkillar rullar in och förstör precis allt…

    ö 2010-05-18 15:59:48
    Svara
  • Jag var så himla nära att köpa murgröna igår, men njae. Var på jakt efter något som kunde ersätta min vattenfikus (glömde vattna den före jag reste till landet). Fast jag gillar vattenfikusar så mycket att jag tror jag köper en ny sån istället. Dom påminner ändå väldigt mycket om murgröna men lär vara lättare att få att växa till sig och trivs bättre inomhus. Här är en bild – http://www.blomsterhuseteuropa.se/UserFiles/Image/158.jpg

    Lycka till med murgrönan, det är en himla charmig växt!

    Nanó 2010-05-18 15:10:27 http://nano.ratata.fi
    Svara
  • åj vad fint, underbart med lite växter innomhus också, man tar liksom med sig parken in 😀

    Blomflicka 2010-05-18 14:07:06 http://www.blomflicka.blogg.se
    Svara
  • lisa marie – fina du! lyssna inte på ’tomten’! det är en spammare som alltid lämnar helt obegripliga kommentarer till andras kommentarer. nog en lite galen person tror jag. angående sms:et är det så himla svårt för det kan ju vara en undanflykt, men å andra sidan kan det också betyda att han behöver lite tid att känna efter. jag tror man måste vara tydlig tillbaka när man får sånt och bara ”men hur menar du? det viktigaste är att du säger vad du menar på riktigt än gömmer det i ord som inte betyder något”. Ja nåt sånt. det är så lätt att vara kryptisk nämligen! puss.

    sandra 2010-05-18 12:27:32
    Svara
  • Eftersom du inte känner mig tycker jag det är lite patetiskt med alla dina påståenden. Men å andra sidan förstår jag varför du skriver som du gör. Den som vill ha uppmärksamhet är du och du vill att allt ska kretsa runt dig. Jag förstår det. Men då tycker jag att du kan ta ut din ilska och skrika om det någon annanstans.

    För i den här bloggen hör det inte hemma. Och jag känner inte direkt att jag är mottaglig för att få påhopp utan någon väsentlig anledning. Men det är alltid lättare att vara elak bakom en datorskärm, eller hur?

    . 2010-05-18 12:17:11
    Svara
  • Tomten: Varför blandar du dig i någonting som inte har med dig att göra? Jag skrev till Sandra för att hon kan så mycket om kärlek och för att hon ger världens finaste råd. Jag skrev inte till dig, eller hur? Och det skulle kännas ganska patetiskt om jag skriver någonting här som jag själv har hittat på. Det kanske är så att du gör så ibland, men jag gör faktiskt inte det. Och du vet inte om vad jag har skrivit till honom eller inte och det har du inte med att göra ens. Herregud. Tycker du om att skriva kommentarer bara för att vara snarstucken?

    Du passar verkligen inte in bland kommentarerna i Sandras blogg. Den här bloggen är alldeles för fin för att förstöras av sådana som du.

    Lisa Marie 2010-05-18 12:03:36
    Svara
  • Lisa Marie: Det låter som något som du har skrivit själv… ”Jag förstår mig inte på mig själv.. ” Inte för att vara den som är den. Men du skriver frågor här ibland som känns så självklara. Tänker du efter en aning så förstår du nog dina egna svar, feghet oh feghet…
    Byt plats på dig själv och försök för en gång skull förstå någon annan än bara dig själv, leta inte efter sympati. Jag kan säga 500 snälla åh, det kommer bli bättre. Men livet blir inte bättre förrens man inser vilka fel man gör, vill göra något åt det. Vill du att han ska ta hand om dig? Näää det vill du inte, fråga vad han menar då? Men det vågar du inte eller hur, så istället ska det gråtas…

    Tomten 2010-05-18 11:36:04
    Svara
  • Åh fint fint! Själv har jag bara tre små kaktusar och en kaktusliknande blomma. Hm..
    Men ska den inte få klättra upp på någon pinne av något slag? 🙂

    Ellen 2010-05-18 09:27:09
    Svara
  • Murgröna är ju något utav det vackraste en människa kan klä sitt rum i …
    Jättevackert (:

    bells 2010-05-18 09:13:16 http://osmidig.blogspot.com
    Svara
  • Åh Sandra! Jag fick ett sms från en pojke i min klass som jag tycker så himla mycket om, men jag blev både glad och ledsen samtidigt för jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det och det gör mig så förvirrad.

    ”Jag gillar dig med och jag blir glad av att se dig. Men jag tror nog att vi känner varandra för lite just nu. Jag kan inte garantera något, för jag förstår mig knappt på mig själv.”
    Hur ska jag tolka det, Sandra? Är det bara en undanflykt? Vill han inte vara med alls fast han inte säger det rätt ut? Jag blir så ledsen när jag inte förstår mig på vad han menar när jag äntligen har hittat någon som tycker om mig som den jag är. Trots att han är min motsats och jag är hans.

    Lisa Marie 2010-05-18 08:58:45
    Svara
  • Det betyder otur att ha murgröna inomhus … Men det är ju så väldans vackert! Jag hade så gärna bott på landet i en liten, liten veduppvärmd stuga som var alldeles kringväxt med murgröna och röda och gula rosor.

    Katie 2010-05-18 08:49:22 http://kmolander.blogg.se
    Svara
  • tjusigt med murgröna men jag ska ge dig ett floristtips; murgrönor älskar fukt.
    Jag ser att du har din över ett element, vilket kanske inte är igång nu iofs, men murgrönor angrips lätt av kvalser om de blir för torra. Så kom ihåg att vattna mycket (minst tre ggr i veckan) och spruta gärna på den med vattenspruta.
    ok, hoppas att jag inte lät som nån gnällis, men de kan få riktigt äckliga små djur på sig (:

    elin 2010-05-18 08:39:00 http://roselilytulip.blogspot.com
    Svara
  • Visst blir man glad när sommaren äntligen har kommit. Vad fint med hjärtformade blad, jag har försökt ha växter men det slutar alltid med att de blir ledsna och vissnar. Är murgrönan svår att sköta? Annars är det nog något man borde prova på.

    Svara
  • Växter är verkligen trevligt att ha!

    donnasandra 2010-05-18 07:48:42 http://www.donnasandra.se
    Svara
  • Kaninen är så gullig. Jag förstår inte varför det ska vara så fint i alla städer utom min. Jag börjar bli lite ledsen nu. Men ni får passa på och njuta!

    Felicia 2010-05-18 06:38:12 http://vykorttillminsyster.blogg.se
    Svara
  • Åh, murgröna som är så fint. Och ja, visst är det underbart ute just nu. Man vill bara suga åt sig varje lite sekund av det och lagra inför nästa vinter.

    Katta Kvack 2010-05-18 06:09:35 http://kattakvack.se
    Svara
  • vad fint! hoppas du får en fin dag! 🙂

    linnea 2010-05-18 05:38:16 http://toutsdlinnea.blogg.se
    Svara
  • Väldans fint!

    Emeli 2010-05-18 05:25:17 http://www.emeliesaandgren.blogg.se
    Svara
  • Hi Sandra! You have an amazing taste in style & I’m a big fan of your blog. Middle school graduation is coming up in about a month or so, and I was wondering if you have any site suggestions that I can buy a dress from. Any help would be appreciated!
    xoxo,
    Ylana.

    Ylana 2010-05-18 00:44:55
    Svara
  • Hej jag håller med dig Sandra jag bor i ett litet hus med min hund 20 minuter ifrån Paris. igår kom jag och min hund på att vi kunde bo i trägården så jag tog täke ciggaretter, ett block där jag kan skriva och rita absolut vad jag vill. Vi har lite musik och ibland matt och dricka, det kan hända att någon god vän ringer och vill komma på besök .. Tyvär måste jag till skolan imorn då blir det slut med den där långa helgen vi har haft jag och min hund ..
    .

    Stephanie 2010-05-17 23:27:27
    Svara
  • In the past, women were drying their black clothes on ivy. For according to legend the ivy darken the black.

    PS: Sorry for the poor level in English.

    Chipie 2010-05-17 22:27:08
    Svara
  • oh, how absolute lovely. i just can’t get enough of plants

    natasja 2010-05-17 22:22:13 http://tearsofmilk.blogspot.com/
    Svara
  • så fin! vinduskarmen din er kjempe koslig! 😀

    Kristina Kvåle 2010-05-17 22:05:25 http://kristinakvaale.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!