spellistan med hits.

way out west.
popaganda.
popaganda.

GLAD MIDSOMMAR! Här kommer en spellista för sommardagar i samarbete med Sony.

Midsommar är min bästa högtid och musik är ju essentiellt denna dag – så jag tyckte att en spellista med massa ny musik kunde vara passande.

ImageHiResTimeflies

Timeflies senaste låt Once in a While fastnade jag för i våras och la till den i min spellista i maj om ni kanske minns? Den låten gör nu succé världen över (i Sverige har den redan sålt guld).
Fun fact: de har en poppis youtubekanal med så kallade ”Timeflies Tuesdays” där de gör covers och remixer av kända låtar.

I alla fall när jag bläddrade bland Sonys artister så hittade jag den här dansanta hittiga dängan igen, och då tänkte jag att det kunde vara roligt att i samband med det göra en spellista med massor av låtar som är hits just nu som jag gillar!
Lyssna på den här:
NIOTILLFEM. HITS 2016.

Har ni förslag på hits som ska in på listan – just hit me.

Och vill ni enbart lyssnat på Timeflies ”Once In A While” hittar ni den här.

 

I samarbete med Sony.

 

Translation. A playlist in collab with Sony with hits that I like at the moment can be found HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Du är så sjukt fin i axellångt hår Sandra, ser ut som en bombshell anime-karaktär. Givetvis classy af i pagen också, men håret häröver är perfektion imo, kan definitivt vara värt att vänta någon månad extra med klippningen.

    Diana 2016-06-25 14:23:04
    Svara
  • Kul med en spellista! Jag har också publicerat en spelllista, dock inga hits från 2016 men kanske något för din sommarlista? Länkar till inlägget!

    Svara
  • Man tackar! Blev så glad när du pratade om LUFT på din och Gustafs podd förresten, har försökt alla i min närhet att förstå tjusningen i den låten. Första gången jag hörde den blev jag helt tagen och körde den på repeat i typ en timme. Som en egen liten värld, älskar den!

    Ulrika 2016-06-24 12:47:28 http://www.facebook.com/unettelblad
    Svara
  • takk for spilleliste! <3

    marire 2016-06-24 12:03:23 http://hoydepunkt.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!