shopping och nattens outfit


Herregud. Idag ar jag jatte-bakis. Igar var vi pa takfest i Brooklyn och sen gick vi ut. Forst var vi pa klubben Rated-X som spelade fin musik men som hade kanske den konstigaste tavlingen mitt i natten. Tio personer fick stalla sig pa scenen och bli helt nakna. Den som gjorde de mest bisarra sakerna vann hundra dollar. Jag orkade inte titta mer efter att en tjej borjade slicka sig sjalv pa brosten, sa da gick jag till Misshapes. Dar blev jag fotad av nan fotograf vid nan vagg men jag undrar egentligen vad de bilderna hamnar.

Hur som helst. Nu ska vi titta pa vad jag shoppade igar.

rosa t-shirt fran marc jacobs. den ar alldeles for stor men jag fullkomligt alskar trycket.

t-shirt fran marc jacobs. (bada kostade 20 dollar styck)

hiert-brosch fran marc jacobs.

stjarn-brosch fran marc jacobs. (broscherna kostade en dollar styck…)

varldens finaste harspanne fran marc jacobs (6 dollar)

ny planbok! fran marc jacobs (17 dollar)

body fran american apparel.

Sahar sag jag och Julia ut nar vi tog over stan igar:

Julia

Blondie T-shirt – Marc Jacobs

Skarp – vintage

Jeans – Cheap Monday

Skor – vintage

Sandra

Harspanne – Marc Jacobs

Body – American Apparel

Höga shorts – Zara

Scarf – present fran Klang.

pumps – Filippa K

vaska – Miu miu

Forovrigt kan jag fortfarande inte svara pa kommentarer. Men du som haller pa och tjafsar i min blogg. Lagg ner. Det gar faktiskt inte att anvanda ordet indieklubb fel. Som en gammal Metropolis-stammis kan jag lukta mig fram till narmsta klubb som ar fylld av snedluggar, cheap monday jeans, billig ol och cure och smiths i hogtalarna,

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!