historien med håret

Manga undrar hur det egentligen gick till nar mitt har forvandlades fran ljusrott till gravitt.

Jag kan beratta att det tog sju timmar pa salongen.

4 blekningar (jag var kanariegul i nagra timmar…) och sen en lila toning.

Man maste nog tanka flera ganger innan man gor nagot sadant som jag gjorde for haret blir jatteledsamt. Frisorerna (jag hade tva stycken for att det tog sadan tid!) var helt forvanade over att mitt har typ inte ramlade av. Det kanns lite som en hästman men jag gillar't.

har ar mina sambos. de ar grymma och smatt underbara.

vi hittade en hatt pa gatan.

Sen gick vi till Ruff Club pa The Annex, sjukt rolig klubb sjukt bra.

Jag och Hannah blev fotade pa dansgolvet:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!