åh

Fotograferingen i månadens W är så vacker så att jag knappt kan andas.
Ni måste gå till närmaste affär och inhandla det här numret. Man dör lite.
Titta bara kvinnor, titta!

och de här två är allra finast

uppdatering: jag ber om ursäkt alla som tyckte att det inte var okej för att 1: hon har på sig päls och 2. bilderna är rätt förtryckande. ”jag är så jävla trött på nakna kvinnor i lövhögar” sa någon vilket jag tyckte var rätt fint 🙂
Hur som helst, nej, jag använder inte heller päls. Jag gillar ju kaniner och djur med söta öron. och det är väl självklart att jag är feminist. jag har läst genusvetenskap, prenumererar på Bang och har ställt mig upp och sagt till varje gång så fort någon har en åsikt som är helt sjuktihuvudet a la denna som prettyinpink hittade.
Men sen så älskar jag rosetter också. Och rödhåriga flickor med ögonfransar att dö för.
Så inlägget får stanna kvar.
Men jag respekterar såklart era åsikter så ni har fortfarande rätt och tycka att jag är lite dumihuvudet.
kram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!