pradafesten

Igår var det prada festen och idag är jag trött. jag var där med fredrik och yvan och runt omkring trängdes en miljard fotomodeller. och ja, de är jättelånga och flawless på riktigt också och man känner sig som en liten tjock dvärg.
Lily Cole var nog absolut vackrast tycker jag. Vackrare än Gemma Ward och hela det där blonda packet som bara stod utomhus och kedjerökte. Olsen-tvillingarna och Diane Krüger var också där. och säkert en miljard stjärnor mer som jag inte tittade efter eftersom baren var fri. Champagne och vodka var tydligen drinken man skulle dricka.


Fredrik.


Det var Fredriks reklambyrå som gjort all design för festen.

toaletterna var lyxbajamajor med klassisk musik, tavlor och toaletter som gick att spola.
så sjukt roligt, som michelle sa imorse ”vem har detta företaget, och hur går de runt?”

Sen bara poff runt ett på natten så tappade jag bort mina två män och stod själv på gården och rökte en cigarett, utan pengar i mobilen.
Då kom det fram en snäll flicka och pojke och sa att ”där kan väl inte du stå alldeles själv nu får du följa med oss på fest.”
Vi gick till att ställe som hette Socialité eller något sånt. De spelade fin musik; smiths, mark ronson, hot chip ni vet. Men stället kryllade av ryska skinny tjejer med fotomodellsben och stekarsnubbar med kulmage. Jag satt i ett hörn och sippade på en 40dollars vodkacranberry och inspekterade. En ung tjej på typ nitton frågade mig om jag vill vara med i en trekant med henne och hennes tjocka, rika gamla pojkvän. Nej tack.
Sen gick jag och mina nyfunna vänner som räddade mig på Prada festen på efterfest.

när killen satte sig ner för att komponera en låt till mig kände jag att det nog var dags att ta sitt pick och pack och åka hem.
nu ska jag gå och shoppa.
kram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!