Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hej

Ja. Jag har bytt bloggadress.

Annars är allt som vanligt. Samma flicka, alla gamla inlägg är kvar (dock utan kommentarer) och ingenting ska bli till det sämre i promise.

Jag tycker att man kan se det som någon som man varit kompis med ett tag och så plötsligt bestämmer man sig för att dejta. Allt är precis som vanligt fast ändå lite annorlunda. Förhoppningsvis på ett bättre sätt.

Jag tänkte att precis som alla andra börjor (spännande ord!) så behövs en presentation.

Så en presentation tänkte jag ge er:

Hej!
Jag heter Sandra. Jag är 23 år och bor i Vasastan i Stockholm.
På dagarna och de flesta kvällarna för den delen också jobbar jag som copywriter på reklambyrån Garbergs. En copywriter är helt enkelt en reklamkreatör. Jag hittar på reklam, och skriver reklam. Det är roligt.

Annars hänger jag med mina kompisar. Det är i alla olika former och storlekar men vad de har gemensamt är väl att de alla är väldigt snygga och lyssnar på väldigt bra musik. Vi brukar fika, dricka öl och andra saker man gör med sina vänner. Som att dansa väldigt mycket, eller titta på filmer.

Jag har en garderob med alldeles för många klänningar och inga byxor överhuvudtaget. Jag tycker om saker med rosetter på sig och gillar tanken av att aldrig vara nerklädd. Även om jag bara springer runt hemma är det trevligt om man gör det i en färgglad kjol. Kläderna inhandlas alldeles för ofta över internet. Ebay är en favorit. Någon dag ska jag ge er mina favoritsäljare. När det gäller designers är jag svag för marc jacobs och miu miu. I säkert nio fall av tio har jag på mitt något från marc jacobs. han är ju som sagt min husgud. Annars gillar jag second hand och allra helst från sextiotalet. Min favoritsecondhandaffär ligger på sturegatan och heter Saker och Ting. En affär på kanske tio kvadratmeter med klänningar och skor längs med alla väggarna. Fint.

Jag är blondrödhårig från början men har vitt hår förtillfället. Färgar det ungefär var 6:e vecka och det gör så himla ont av de där starka medlena! Varje morgon fönar jag topparna inåt med en elektrisk varmborste. det tar ungefär en kvart, kan tyckas onödigt men visstvisst.

Jag tycker också hemskt mycket om musik, och just nu med en stor vikt på soul. soul när jag vaknar, när jag går till jobbet, när jag jobbar, innan jag somnar. det är någon med låtar som sjungs glatt men nästan alltid handlar om olycklig kärlek.

Här får ni min mest spelade souldänga detta året:

Brenton Wood – Gimme Little Sign

I somras flyttade jag till New York i tre månader för att praktisera på en reklambyrå där. New York och jag älskar varandra. Ibland kunde jag komma på mig själv att gå på gatorna och bara le. Den staden verkar ha den effekten på människor.

Annars tycker jag mycket om att resa och försöker göra det så ofta jag bara kan. Bara i år har jag varit i Tanzania, Kenya, Paris, Cannes, New York och Amsterdam.

Annars är jag feminist (har 20 poäng i genusvetenskap) och rätt studsig (är inte direkt personen som sitter still). Dessutom är jag otroligt svag för pojkar och tycker att kyssar kan nog vara tidernas bästa uppfinning.

Träffar ni på mig någon gång har jag med största sannolikhet en scarf runt halsen och ett glasögonhårspänne i håret. Lova att hälsa på mig då.

puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!