Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lite allt möjligt

Det känns lite konstig att ha ny bloggadress.
Lite som att ha flyttat till en ny stad men inte bestämt sig för vad man ska tycka.
Men det handlar liksom oftast inte om det, det handlar om att vänja sig.

Men hur som helst.
En del nya läsare märker jag – och därför kommer en gammal klassiker av alla de frågor som brukar dyka upp.

”Jag kan inte se dina bilder!” säger ni till mig.
Jag vet. Vissa kan inte det. Jag vet inte vad det handlar om.
Jag använder Mac och bloggen funkar både på Firefox och Safari. Har varit inne på en PC med explorer och det har inte heller varit några probs.
Jag har försökt ordna detta men sen gav jag upp.
Jag är ledsen.
Jag har en flickr dock. om man vill titta på bilderna där.
Här.


(och det här hade jag på mig i söndags förövrigt. jag kände för att låtsas att det var 50tal igen.
och ja. jag är precis lika trött och sliten som jag ser ut.)

förresten. många frågar vad som händer i dejta-filip-födelsedags-presenten!
det är ju världens projekt! jag har gjort en liten mapp på mitt skrivbord med allas bilder och förklaringar om sig själva. ni är så söta så jag blir alldeles till mig. fortsättning följer såklart men så fort jag har tid.

och ni som har bloggkoll, glöm inte att ändra er prenumeration från niotillfem.blogg.se till niotillfem.tjejsajten.se

och stilmässigt kommer det att ske förändringar på min blogg. jag och julia ska göra världens finaste rubrikbanner. kanske till helgen. annars funderar jag på en ljusblå blogg istället för rosa. det kan ju vara fint.

och för att avsluta det hela.
jag har en känsla för att jag bara måste se den här filmen.
jag menar, hur självklart känns det inte att varje människa alltid har ett djur med sig som speglar deras själ. hur bra idé som helst. och hur mysigt som helst också, att alltid ha en väldigt liten ullig kompis i närheten av sig. jag skulle vilja ha en rysligt snabb och modig fläckig kanin med rosa nos. Som alltid hade lite problem med ena örat så att det stod lite åt olika håll beroende på vilket humör han var på.
Titta titta

åh vad skulle ni välja för djur? och hur ska vi få det här att börja hända på riktigt?

jag fick ett tips om att man kunde se vilket djur man skulle få på guldkompassens officella hemsida!

En tvättbjörn är tydligen mitt djur. mysigt ju.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!