Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fredagens stora sorg

jaha.

jag gick liksom hem för att vinna den där satans klänningen.

en sekund, ja en sekund innan budgivningen var över så budade någon över mig med 4 dollar.

FYRA dollar.

Livet är så orättvist.

Hon får vara en prinsessa på nyår. Hon kan hångla med stiliga pojkar med fräknar och vad ska jag ha på mig?

Jag hade verkligen lust att vara en gräddbakelse.

Jag HADE VERKLIGEN DET.

jäklan satan i gatan.

å.

vi hade varit fina ihop. det hade vi.

jag ser det lite som att se den sötaste pojken på en fest, man får ögonkontakt, han ”råkar” stöta till en när man fyller på vin i bag-in-boxen i köket, han kommer fram och pratar, han håller sin hand på ens arm några sekunder för länge, han lutar sig fram och drar undan ett hårstrå från ens kind, han säger att man är söt, han säger, att han tycker att man verkar spännande och fin. och sen ska man bara gå och röka en cigarett och när man kommer tillbaka sitter han i en soffa och kysser en annan flicka. så känns det exakt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!