Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

everyday is like sunday

jag är trött idag.
men igår var en fin dag. beckmans modevisning, fika med carl fredrik, middag med nathalie. och sen skulle jag och nathalie hem till mina föräldrar för att hämta en flaska champagne att ge till joakim som vi skulle träffa upp. och då har min lilla tax Milla ätit en hel chokladkaka! och hundar ska inte äta choklad ska ni veta. Så iväg till djurakuten och så satt vi där med en darrande liten tax och en flaska skumpa. så kan det vara.

idag har jag ätit julbord med min pappa och mina tvä bröder. det här med att äta nyttigt under december funkar fruktansvärt dåligt. jag har istället gått upp två kilo! oerhört misslyckat.

dagens julbordsklädsel:


kofta – filippa k
grå magkort t-shirt – american apparell
kjol – h&m
scarf – second hand
skor – chloé

hej.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!