Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pushing daisies

Åh.

Ni har varit ett par stycken som har tipsat mig.
Jag har tittat nu. Ett avsnitt om dagen den här veckan.
Och jag är kär.

Det här är den vackraste, finurligaste och mest romantiska serie jag sett någonsin. Ja, jag köper alltihop med hull och hår. Jag älskar färgerna, jag älskar hur de ibland brister ut i sång fastän det för dens skull absolut inte är en musikal. Jag älskar att de bakar pajer hela dagarna, jag älskar kläderna, platserna och dem. Alltihop. Älskar't.


Och Ned. Han är så förälskad i Chuck (som kan vara tidernas mest bedårande flicka) så att jag blir helt knäsvag. Jag älskar hur han liksom i varje ögonkast bara längtar efter henne. Jag tycker ofta att det glöms bort i tv-serier. Att när man är kär är man kär hela tiden, det försvinner liksom inte även om något sjukt spännande händer. Även om man jagar en mördare måste blicken ändå alltid ibland – om bara för en sekund – vila på en nacke. Och det har de tagit tillvara på.

Här, ta en titt på trailern och ladda för guds skull ner serien sen.

jag paxar Ned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sandra Beijers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson