Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pushing daisies

Åh.

Ni har varit ett par stycken som har tipsat mig.
Jag har tittat nu. Ett avsnitt om dagen den här veckan.
Och jag är kär.

Det här är den vackraste, finurligaste och mest romantiska serie jag sett någonsin. Ja, jag köper alltihop med hull och hår. Jag älskar färgerna, jag älskar hur de ibland brister ut i sång fastän det för dens skull absolut inte är en musikal. Jag älskar att de bakar pajer hela dagarna, jag älskar kläderna, platserna och dem. Alltihop. Älskar't.


Och Ned. Han är så förälskad i Chuck (som kan vara tidernas mest bedårande flicka) så att jag blir helt knäsvag. Jag älskar hur han liksom i varje ögonkast bara längtar efter henne. Jag tycker ofta att det glöms bort i tv-serier. Att när man är kär är man kär hela tiden, det försvinner liksom inte även om något sjukt spännande händer. Även om man jagar en mördare måste blicken ändå alltid ibland – om bara för en sekund – vila på en nacke. Och det har de tagit tillvara på.

Här, ta en titt på trailern och ladda för guds skull ner serien sen.

jag paxar Ned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!