Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sammanfattning 2007

2007 tog slut det också.
Det har varit mitt konstigaste år i hela mitt liv tror jag.
Hade du frågat mig i våras hade jag nog sagt att det varit mitt allra värsta år. Men nu, kanske det allra bästa?
Precis som jag gjorde förra året så ska vi gå igenom det. Månad för månad tänkte jag den här gången.

2007.

Januari
2007 firades in i Kenya och därefter åkte vi vidare till Tanzania. En semester med hela familjen. Kanske den sista semestern med hela familjen för mig.
Fint var det i alla fall. Med safari, sena strandfester och sjukt mycket skaldjur.
min familj

Februari
I februari gjorde jag och Tobias slut efter lite mer än 3 och ett halvt år ihop. Ibland trodde jag att jag skulle dö utan honom. Men jag överlevde. Och det gjorde han också. Sorgligt var det i alla fall.
Det sorgligaste jag någonsin varit med om i hela mitt liv.

Mars
Jag åkte till Paris i fyra dagar för att hälsa på Ea. Det var fint.
Vi åt massor av mat, shoppade, drack vin och gick på hemmafester.


April
Trots att skolan närmade sig sitt slut och jag satt och jobbade alldeles för sena kvällar gick jag och Joakim ut och festade sex dagar i veckan i ungefär 2 månaders tid. Jag vet inte hur jag lyckades, men jag slutade helt enkelt att sova. Det kändes som om jag var konstant bakis.


Maj
Jag och Carl Fredrik vann reklamtävlingen Young Creatives. Kunden var ”Män för Jämställdhet”. Först blev vi en av tre nominerade, fick en mobiltelefon som vi skulle videofilma vårt reklamfilmsmanus med.
FIlmen blev såhär:

Juni
Jag slutade på Berghs och var tvungen att skiljas från min underbara klass.
På skolavslutningen:

Två dagar efter skolavslutningen hade jag hejdåfest för klassen på mitt landställe:

Jag och Carl Fredrik åkte till Cannes för att tävla i den internationella Young Creatives tävlingen som Sveriges bidrag. Vi vann inte den här gången. Men Cannes festivalen var sjukt roligt. Champagne, strandfester och bakelser.


I slutet av juni flyttade jag och Julia till New York för att praktisera på en reklambyrå där.

Juli
Världens varmaste sommar. Dagarnas spenderades på kontoret, men nätterna upptogs av vin, öl, pojkar och smutsiga klubbar på lower east.
det var som om New York fyllde upp hela hjärtat så att någon sömn behövdes inte.
Det fanns något att göra varje natt. och det var fantastiskt.
Jag, Julia och Michelle bodde ihop och festade ihop.
Och jag färgade håret vitt:

Favoritklubben i juli var PS1. En dagsklubb i Queens där folk var fulla och dansade som 17 mitt på dagen.
Jag älskart!
eufori.

Augusti
Julia åkte hem till Sverige men jag stannade kvar och fortsatte bo hos Michelle.
Jag gick mest ut och festade med mina söta fina underbara amerikanska vänner som jag ibland saknar alldeles för mycket.

Jin & Jimmy.

Jag fyllde år också och vi drack drinkar på lower east och gick och sjöng karaoke.

Annars festade jag om möjligt ännu mer än juli.


Lördagarna spenderades i timmar på en filt i Central Park.

Och jag lärde känna Fredrik också!

September
Sista månaden i New York och även modeveckan. Lärde känna Yvan och han tog med mig till massor av modefester vilket var splendid.
Pradafesten var väl höjdpunkten.
Carl Fredrik kom och hälsade på mig:

Jag och Michelle flyttade till en lägenhet i midtown. Vi spenderade alla pengar på öl och åt därför typ kex till middag.
Sista natten i New York spenderades med min älskling Jin och kan också ha varit den roligaste natten på hela året:Flyttade hem till Stockholm i slutet av september. En ny liten lägenhet i vasastan och började jobba på Garbergs efter att knappt ha varit hemma i tolv timmar.

Oktober
I oktober ville jag bara vara med alla vänner jag inte träffat på så himla länge. Alla uteställen kändes nya och fina för att det var så länge sen jag varit där. Vi summerar oktober med en film jag filmade en lördagnatt.

November
I november åkte jag till Amsterdam på semester med Stefan och Sebastian på mitt jobb.
Fyra dagar av dekadens.

December
En dag kvar på december i och för sig. Kanske blir det den bästa dagen vad vet jag?
Jag sammanfattar December hittills med dessa bilder:
Sjukt händelserikt år.

Här får ni min mest spelade låt det här året.
Jag har gett bort den på bloggen förut.
Men den är det finaste jag vet. 250 spelningar på mitt itunes.
Ladda ner här:
Ingrid Michaelson – Way I Am

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!