frågor och svar sista delen


foto yyellowbird

Här kommer de allra sista frågorna! Nu är det klart. Förlåt min långsamhet. Ni är fina. kram.

underbaraclara
1) Om du var tvungen att välja: Skulle du helst vara Carola eller Charlotte Perelli?
2)Vad skulle du välja: Att ha brösten på ryggen eller stjärten fram?
3) Vad anser du om droger?
4) Oroas du mycket över miljöhotet?
5) Brukade du se på Mitt Så Kallade Liv?

svar:
1. charlotte perrelli. carola verkar lite väl läskig för min smak.
2. Brösten på ryggen absolut!
3. Så här tycker jag: jag är emot beroenden. Alkohol, droger, kärlek. Alla slags starka beroenden är dåligt. Men annars tycker jag att den här totala skräcken mot droger i sverige är lite överdriven. alkohol är tusen gånger dummare och farligare än gräs. alla som knarkar hamnar inte på gatan. jag är helt enkelt ganska drogliberal. alla ska ta det lugnt med allt som är farligt absolut, men jag är helt säker på att i framtiden kommer många fler saker vara lagliga.
och om jag knarkar? näej. jag klarar mig faktiskt. öl är ju så gott.
4. Ibland. Inget jag går upp i taket för. Men det är klart det är viktigt att alla tänker på att ta hand om sin lilla jord. Men jag litar på framtiden. Vi människor är kloka, vi kommer ordna upp det här.
5. Nej men jag önskar att jag hade gjort! Claire Danes är så fin.


Ida
Vad hade du för betyg när du gick ut högstadiet respektive gymnasiet? Kanske lite personlig fråga så du behöver inte svara om du inte känner för det. Ha det finast.

svar:
När jag gick ut högstadiet hade jag 265 poäng om jag minns rätt. Och när jag gick ut gymnasiet ungefär 16.7.

Anyone
Favorit fotograf på Flickr?

svar:
här kan du kolla på min favoritbilder.

Amanda
Tycker du om marsipan?

svar:
Visst! Supergott. Speciellt på tårta. Speciellt när den är grön.


papa was a rodeo
under vilka förutsättningar, så att säga, spelade du skivor på klubbar förut? vad var det för klubbar och hur fick du möjlighet att göra det – värsta kontakter och tur eller fixade du det själv på nåt sätt?

svar:
jag hade nyss fyllt 19 och ville spela skivor. Så mycket musik jag ville dela med mig av! Jag visste en som hade en väldigt liten klubb i gamla stan. jag och min kompis hörde av sig till honom och frågade om vi fick spela. han sa absolut! vi gick hem till en kompis som kunde spela skivor och lärde oss på en kväll. och jag tyckte det var helt sjukt kul att spela ute.
sen jobbade mitt ex på Trädgården (klubb i sthlm) och han fick ett erbjudande om att starta en klubb där och jag hängde på. tillsammans med honom och tre andra startade vi ett väldigt litet spelkollektiv och fick spelningar förutom på trädgården på till exempel babasonic och marie leaveu.
jag spelar inte längre. men så himla kul det var!

Kkkkk
1. Hur var din första pojkvän? Hur gammal var du?
2. Hur är din nuvarande pojkvän?
3. Hur många förhållanden har du haft?

svar:
1. Jag hade precis fyllt 19. Han hette Tobias och vi var ihop i nästan fyra år. Tobias var en oerhört studsig pojke. Han kunde aldrig riktigt sitta still och hade alltid små projekt på gång. Vi brukade hoppa i sängen och gå på zoo ibland. Han var knasig.
2. Ludde är hemskt vacker. Och han kysser mig så mjukt (jag trodde knappt att det fanns såna kyssar). Och när vi går på stan pussar han mig på handen och han tycker om mig precis som jag är. Dessutom säger han födelsedagsmärken istället för födelsemärken. Bara en sån sak.
3. två.

Lune
enda et spørsmål.
hvordan er det å komme inn på steder i new york, misshapes og alle de andre utestedene, vil dørvaktene selektivt velge hvem som får komme inn eller er det åpent for absolutt alle? koster det noe?

svar:
Det är 21 års gräns (som de är dåliga att kolla legg på). Jag hängde inte på några fancy ställen utan drogs till indielubbarna på lower east. där står man i kö. och står man på gästlistan går man förbi kön. inträdet kanske kostar ungefär 5-10 dollar.

Karin
Jag är nästan så blyg att jag inte ens vågar skriva en kommentar här, men jag vågar nu. (Hoppas det inte är för sent.)
1. Jag undrar vad du känner är den vanligaste missuppfattningen om dig? Tror du vi läsare har en rättvis blid av dig?
2. Och sjö eller hav?
3. Vilken är din favoritdisneyprinsessa?
Din blogg är så fin att jag har den som startsida. Kram!

svar:
1. Vanliga missuppfattningar på bloggen som jag blir trött på är att bara för att jag gillar fina klänningar och tycker om ord som ”flott” och ”oerhört” skulle jag ha något slags konservativt synsätt vad gäller män och kvinnor. Jag har aldrig uppmanat någon flicka eller romantiserat någon gång på den här bloggen att tjejer skulle vara några passiva varelser som sitter hemma och väntar på sin prins. Jag är feminist ända in i djupaste hjärtat och har dessutom läst genusvetenskap på universitetet.
2. Hav. Alla gånger.
3. Jasmin! Tänk att ha en alldeles egen tiger.
kram!


maja
jag frågar en till fråga:
Vad tycker du mest om att ha på dina pannkakor?
om du ens gillar pannkisar?.. kram

svar:
jag tycker inte om pannkakor så mycket.
När jag lagar pannkakor så blir det pestopannkakor med svampröra i.
Jag är inte så efterrättig av mig.

anna
1. Om du fick döpa om ordet ”hångla” till något annat, vad skulle du då kalla det? ;> Jag tycker det är lite fult :'o
2. Finaste namnen du vet?
3. Om jag säger ”42” vad säger du då?
Puss!

svar:
1. men jag tycker det är ett fint ord! ”Hångla.” låter så bra i munnen tycker jag.
2. Det finaste namnet jag vet är Didrik.
3. Pojkskostorlek.


paladinen
Jag vågar inte köpa kläder jag tycker är fina, för jag vet att jag aldrig kommer våga bära de i skolan. Så jag drömmer och drömmer om fina klänningar men vågar aldrig prova. Istället skjuter jag upp det: ”Men när jag börjar nian så kommer vi vara störst på skolan, då kommer jag våga” Det gjorde jag inte. Nu är det mer ”När jag flyttar hemifrån och börjar gymnasiet så kommer jag våga”. fast jag vet inte hur det kommer bli. Bara ett halvår kvar och jag känner mig inte speciellt mycket mognare.
1. Hur ska jag göra för att sluta tänka på vad de andra tycker?
2. Har du alltid haft en egen lika söt stil som du har idag?
Du är en underbar it-människa, en av mina förebilder och kanske den allra sötaste människan jag någonsin sett. Massor av pussar och kramar till dig!

svar:
1. Jag förstår lite vad du menar. Vad man kan göra om man tycker det är jobbigt är att våga lite i taget. Sen kan du också tänka att vilka är de här andra som du bryr dig om vad de tycker? Är de något att ha? Oftast brukar det vara så att de är lika rädda dem. Att de drömmer också om fina klänningar i garderoben. Man kommer alltid att råka ut för tråkmånsar som inte förstår varför man inte spenderar dagarna i ett par jeans. Men herregud. De ska man bara strunta i. Och tänk på alla fina klänningar som väntar på att bli burna av dig!
2. Jag har nog alltid stått ut i min klädstil sen jag var 13. Jag var en sån himla grå mus i mellanstadiet och när jag började sjuan minns jag att jag tänkte: ”jag skiter i det här nu. vad alla kommer tycka. jag är hellre någon än ingen alls.”
Massor av pussar och kramar till dig också!

l.m
*nu sitter jag och rodnar som en toking och vet inte riktigt om jag borde skriva det här, men jag gör det ändå*
1. Första gången du hade sex med någon. var det skönt då?
2. Tycker du man ska vänta tills ”den rätte” kommer, eller är det överskattat?
3. Är sex så fantastiskt som de flesta säger att det är? (Åh herre gud hur ska jag våga skriva det här då. Jag… onanerar ju… typ. blir det samma känsla med sex?)
*springer iväg och drar en påse över huvudet för att jag skäms, shit jag kommer aldrig mer våga läsa din blogg*

svar:
Inte rodna! Jag agerar sexrådgivare om det är det som behövs!
1. Nej. Det gjorde ont. Det gör det för de flesta när de har sex första gången. För andra gör det inte ont alls. det är lite olika.
2. Det är överskattat. Tycker jag i alla fall. Man måste känna hur man själv känner i magen. Jag hade ingen lust att vänta på ”prinsen”. Men det är viktigt att alla gör precis som de själva vill. Grupptryck till exempel – en skitdålig anledning att ha sex. Men att vänta på den rätte bara för att det är så man ska göra, tycker jag också är en dålig idé. Magkänslan är den enda känslan som gäller!
3. Sex är toppen. Och nej det känns annorlunda när man är två. Skulle säga att det är liksom två olika grejer.
Det kommer du att märka när det väl händer. kram.

frida
hej!
om du skulle skriva en kontaktannons, hur skulle den då vara? PUSS på söta dig.

svar:
jag söker vänner som skrattar högt på tunnelbanan och kan dansa en hel natt utan att bli trötta i ögonen.

lisa
Åh Sandra, jag blir lite lagomt smått avundsjuk på dig.
1. Jag börjar gymnasiet och fyller 15 år om ett halvår, hur gör jag för att sluta bli osynlig för pojkarna då? Hur gjorde du?
2. Hur blir man grym på att kyssas?
3. Kan du alla de små klurfrågorna som står längst ner på Kalle Anka tidningarna? Det är gulligt att du prenumererar tycker jag, du är alltid så söt. Tack för en toppenblogg, it makes my day! Massa kärlekshjärtan till dig!

svar:
1. Det kommer med tiden. Och vet du också – du är säkert inte osynlig. Det är säkert bara en känsla du går runt och bär på. Så länge du är dig själv, sträcker på ryggen och inte inbillar dig att du skulle vara osynlig så kommer du få en pojkhand i din egen när du minst anar det.
2. Det kommer naturligt jag lovar. Man ska inte tänka så mycket utan bara göra. Kyssar är så himla mjuka och bra och det finaste jag vet. Alla har det i sig. Lovar!
3. Ja det kan jag! Jag kan nästan allt om Kalle Anka och hans vänner.

Det var alla frågor mina vänner!
KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!