wes anderson jag älskar digscener ur rushmore, the royal tenenbaums, life aquatic och hotel chevalier

jag sov inte idag. jag la mig i sängen klockan två. gick upp igen klockan tre. tidningen kom klockan fyra. läste den.
tittade på ett avsnitt av spin city på sexan. sedan stod det ”detta är ett hypnotiskt meddelande. du kommer nu att somna och vakna igen 7.30 när vi börjar sända igen.” jag somnade inte. jag lagade frukost. åt den. satte på en skiva. rökte i fönstret. läste den här historien som är så oerhört oerhört fin. tidsinställde det här blogginlägget. gick ut och sprang. jag är inte trött. jag vill inte sova. jag ska sluta sova.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!