mina syskon.

Jag har ett helt gäng med syskon. Vilka då?
Jo.

Richard.

Rickard är min storebror. Han fyller 28 år på julafton och är mitt halvsyskon på pappas sida.
Han var hemma hos oss hela tiden när jag var yngre, innan mina föräldrar skildes.
Tyvärr ses vi inte så ofta nuförtiden. Vi lever helt olika liv men varje gång vi träffas känns det ändå så naturligt att jag är hans lillasyster. Han är den enda som kallar mig för Sandris fortfarande, han har snälla ögon och jobbar på bank.

Jack.

Jack är min enda helbror och kanske också den enda människan i hela världen förutom Joakim som förstår hur jag känner med bara en blick.
Jack och jag tycker helt annorlunda när det gäller det mesta: politik, feminism, religion och uppfostran och säkert en miljon saker till.
Samtidigt är han extremt charmig, bäst i världen på att hålla tal och otrolig rolig. Vi har samma humor och tycker samma saker är pinsamma.
Därför har jag börjat tänka på senare år att längst inne kanske han inte tycker så där, men det kanske bara är jag.
När han var liten var han helt och hållet galen. Dansade överallt, hade alltid små teateruppträdanden.
Idag fyller han år. Hurra för Jack!

Gustaf.

Gustaf är min yngsta lillebror. Han är tretton och går första året i högstadiet.
Han är världens knasigaste och studsigaste person.
För tillfället virvlar det av hormoner inuti honom och ofta när jag träffar honom är han arg arg arg. Han tycker jag är helt hopplös och ska alltid förhöra mig på olika nya slang (jag kan dem alltid!).
När han var liten var vi med varandra nästan jämt och jag ville bara pussa ihjäl honom. Allra finast skulle vara om vi fikade ofta och mycket nuförtiden. Högstadiet är så himla kämpigt och sylvasst och varje liten sten som lyfts är en enorm lättnad.  Jag vill berätta för honom om hångel och alkohol och kärlek. Men det är svårt för jag är ju bara en jättegammal elva år äldre storasyster. ”Du fattar ingenting Sandra. När du gick i högstadiet satt du bara hemma och läste böcker.”
Han skulle bara veta.

Mira.
Mira är min styvsyster och henne lärde jag känna när min mamma och min styvpappa blev ihop. Då var hon bara två år, älskade ballonger och hade sinnessjukt långa ögonfransar.
Idag är hon nitton och alltid glad och har fina kläder och fräknar.
Mira är bäst på nytt skvaller och tycker om min pastarätter.

.

Sen har jag en lillasyster också. Hon är runt två år. Hon är min pappas och hans nya frus barn. De lever sitt liv i en liten ministad som inte är stockholm där alla hus har två våningar och alla katter och hundar springer fritt.
Jag älskar min pappa och jag träffar honom då och då. Men inte med hans nya familj. Det var länge länge sedan.

.

These are my siblings.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!