varför jag tycker om honom så mycket:


bild: martha boxley.

För att han får så mycket fräknar på sommaren. För att han skrattar jättehögt och det spelar ingen roll om vi sitter i en fullsatt tunnelbanevagn.  För att han måste stanna upp mig ibland när vi går på gatan och krama mig så hårt att jag nästan går av. För att han kan lösa svåra mattetal direkt i huvudet och för att han är så duktig på grammatik och engelska. För att han är så fin utan tröja och för att han luktar så gott bakom öronen när han sover.


Och ni då.
Varför tycker ni om just den där?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • för att inget säger mitt namn så fint som han.

  K 2010-08-07 21:32:46
  Svara
 • för att han doppade ett brevpapper i te, strök det över sand och eldade kanterna innan han skickade det till mig. Bara för att det skulle se ut som om det kom från en annan tid. Bara för att han vet att jag tycker sådant är vackert.

  Lina 2010-05-12 18:36:37 http://www.wiretowire.blogg.se
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Jag vet att detta är sju år sen men HUR kommer jag in på din blogg jag har försökt i fem år nu jag minns fortfarande en del texter och jag vill bara läsa allt igen

   Frida 2017-11-28 03:28:21
   Svara
 • För att han ville ha mig redan när jag var femton, hade tandställning och inte var populär alls. För att han fortfarande vill ha mig.
  För att han tycker att jag är sötast i världen, även när jag är så där klantig som bara jag kan vara. För att han alltid rättar till mitt täcke varje morgon innan han ger mig världens mjukaste puss på munnen och åker till jobbet. För att vi alltid skrattar ihop och aldrig får slut på saker att prata om. För att han världens finaste leende och världens finaste överkropp. En sådan överkropp som han egentligen inte får visa för någon om jag inte är där och kan visa för att andra tjejer att han är min. Bara min.

  Det är nog det allra finaste med honom. Att han är min, för alltid.

  e. 2010-05-10 20:02:31
  Svara
 • För att hennes ögon utstrålar en osäker lycka när jag kysser henne. För att hon skriver vackert till och med på msn. För att hon somnar i mitt knä. För att hon har trasiga byxor och ärvda skor. För att hennes röst sveper in min värld i värme och trygghet. För att hon är så söt i lugg. För att hon gör te så som det är tänkt från början att det ska göras. För att hon inte stänger av musiken när hon ska sova. För att hon tror på mig. För att hon engagerar sig alldeles för mycket i föreningar och projekt. För att hennes hud gör mig alldeles knäsvag. För att hon älskar tjocka böcker och konstiga filmer. För att hennes närhet förvandlar mina tankar till tussar av Muminmoln.

  Sofia 2010-05-06 22:19:32 http://zettermark.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!