flott värre.

När jag var ute på olika slags resor hade Nyheter24 en teckningstävling där man skulle rita av bloggare.
Och tänk! Miriam som vann hade ritat av mig.

Det bästa är alla små detaljer! Kaninlampan. Hundtavlan av Michael Sowa. De urklippta fotstegen ur den här affischen. Vindens glasögon som ligger kvarglömda på ett bord, min miu miu klänning som hänger på väggen. Nyckelhalsbandet jag lottade ut på bloggen, mina strumpbyxor från twilfit. Min acneklänning och min hatt. Och en inramad bild på min pojkvän!
Dör.

Andra rysligt fina avmålade bilder jag fått på sistone är Lady Thirty’s:

Och finaste Annika Bäckströms:

Tack underbara.
.


Three wonderful girls made drawings of me! The first one won the first prize for best drawing of a blogger, held by a news site.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!