Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svaren del 6. Kategori: Om livet.


danske

hur mår du?
Åh jag mår bra tack. På riktigt alltså. Det känns skönt.

Jag är sjukt nyfiken hur din uppväxt var. Var bodde du? Vilka skolor gick du i? Vilken roll hade du i högstadiet? Hur såg din familjesituation ut?
Du kan läsa allt om det här.

Hur många barn vill du skaffa? och vad ska de heta? 🙂
Två. Matilda och Didrik. Du kan läsa mer om det här.

Om du hade en vecka kvar att leva, vad skulle du göra då?
ha picknick varje dag. pussa på ludde. dricka champagne med mina vänner. krama min mamma. bara äta skaldjur, potatisgratäng och nybakat bröd med smör.

Favorit känsla?
Morgonpigg. För det händer nästan aldrig. Kanske har det hänt högst 5 gånger i mitt liv. Men när det händer blir jag så himla glad och det känns som att jag orkar precis vad som helst.
Annars tycker jag om känslan av hans tunga mot min egen.

Hur gammal var du när du började röka?
16 år.

What’s the best gift you ever had?
For my 17th birthday my friends gave me a bathtub filled with milk:

Är du helt befriad från dina matproblem som du hade en gång i tiden?
Nej. Men de är hundra gånger bättre.

Om du skulle valt om gymnasie, vilken skola skulle du valt då och varför?
Södra Latin. För att slippa alla louis vuitton-brudar som hade högklackat på gymnastiken.

hur skulle en perfekt lördag se ut för dig?
picknick i central park, hustaksfest i brooklyn. vackra människor, söta pojkar, barfotadans och magknipsskratt.

känns det påfrestande att ha så snygga vänner?
nej. det är härligt.

hur ser framtiden ut, om du får bestämma?
new york, paris, tokyo, hångel, dans och sommar. Om jag fick bestämma.

Vad är det mest hemska du varit med om?
Att göra slut. Var så ledsen att jag fick grät sönder mina hornhinnor. På riktigt alltså, fick medicin av doktorn för dem.

Hur är din bror?
Har flera bröder. Skrivit om mina syskon här.

Skulle du kunna berätta mer om dina vänner?
T ex snyggingen sebastian
?
Snyggingen Sebastian är jättebra på att kramas, tänker innan han pratar (det är faktiskt ovanligt om du tänker efter), alltid glad, alltid med på äventyr. Och så kommer han från Fagersta så han har en fin liten dialekt.

 Kan du tänka dig att skaffa barn? När?
Ja. Om kanske 8-10 år. Jag har ingen längtan överhuvudtaget att skaffa barn nu.

Tyckte du att det var jobbigt att vara sent utvecklad? (du har själv sagt det vid flera tillfällen) Jag är själv ganska sen och tycker det har varit ganska jobbigt. Fick du mensen sen elr kom kroppen sent?
Jag tyckte det var skitjobbigt. Allt kom ju tillslut men det trodde man inte då. Jag trodde hela tiden det var försent, kände mig tvungen att acceptera tändstickskroppen. Men mina bröst slutade inte växa förrän jag ungefär 20 år. Fick mens sent också, när jag var 15.
Jag tyckte det var så jobbigt för jag kände mig helt redo i kroppen för att hångla, ligga, gå på fester, bli ihop. Men det var inte så lätt när man såg ut som typ elva när man var 14. Så allt jag kan säga är att ha lite tålamod. Allt kommer, jag lovar.

Har du haft ätstörningar?
Du kan läsa om det här.

vem är din bästa vän?
Jag har så många vänner som jag ser som mina bästa vänner. Det skulle vara fel att peka ut någon för jag tycker om dem lika mycket på olika sätt. Men den som alltid alltid har funnits där är Nathalie.

har du någon gång testat droger?
Ja. Men ingenting farligare än sånt man röker.

hur blev du så duktig på att skriva?
Tack snälla och jag vet inte, jag bara älskar att skriva. Jag drömde om att bli författare redan på dagis så min dagisfröken avsatte till och med en timme varje vecka med bara hon och jag där hon hjälpte mig att skriva på "min bokidé". Haha. jag var fem år, så himla fin dagisfröken. tack sussi!

hur har du lärt dig skriva så bra? har du gått en kurs eller skola eller liknande? eller är det en naturbegåvning?
Jag har inte gått en kurs, jag skriver bara av mig själv.
En gång när jag var 16 hittade Thorsten Flinck en dikt jag skrivit på min mammas jobb och han övertalade mig att gå på skrivkurs hos honom. Vi träffades en enda gång och allt jag skulle göra var att lära mig ett poesistycke han tyckte om utantill. Mycket knäppt. Och sen var det inget mer.

Vad är det finaste du gjort för någon?
Jag vet inte riktigt. Alla typer av överraskningar är det finaste man kan ge någon tycker jag. Sådana ska man ge människor ofta. Senast var nog moskva-resan till min pojkvän.

känner du dig fri?
ja.

hur vill du att livet ska se ut om tio år och hur tror du att det kommer se ut?
Tio år är lång tid, då är jag 35. Kanske har jag ett barn. Kanske bor jag i en annan stad.
Men jag vill bara vara kär, lycklig och slippa frysa så mycket om vintern.

Har du, enligt dig själv, bra självförtroende?
Ja, det tycker jag att jag har. Det tycker nog andra som hänger med mig också. Framförallt ser jag till att synas och säga vad jag tycker.

Vad tror du händer efter döden, eller vad tror du att döden innebär?
Jag tror vi bara dör piff poff. Det är därför man inte ska vänta utan göra allt roligt man kan när man lever.

Tycker du ibland att det känns lite konstigt och jobbigt att man kan läsa sig till och se massa bilder från ditt liv flera år tillbaka? Jag syftar på att man googlar på "Sandra Beijer" och kan läsa bilder ifrån fester osv, och kan läsa om hur du mått i ditt liv, dina relationer osv.
Nej, de tycker jag inte. Och det är just för att jag själv valt vilka bilder och vilka delar av mitt liv som finns här på bloggen. Jag tycker det är helt sanslöst att jag får kritik ibland av andra bloggare för att mitt liv verkar så himla perfekt och fint. Jag publicerar en bild när jag pussar min pojkvän och då antar människor att vi aldrig bråkar. Jag publicerar en bild på en utekväll och då tror människor att jag festar varje dag. Självklart är det inte så.
Varför, varför finns det ett tvång och en förväntning att jag ska fläka ut mig när jag är ledsen, trött eller arg till 90 000 människor? Det här är inte mitt liv, det är min blogg och jag själv bestämmer vad som ska finnas med.

Hva tenker du om å måtte dokumentere livet ditt hele tiden? Blir du lei (less) av å plukke fram kameraet hver middag/fest?
Jag tycker det är så roligt att fotografera så det gör inget.

Jag undrar om ditt liv är lika perfekt som det verkar? Utifrån är det så underbart och jag vill bara rymma från mitt sextonåriga liv till ett tjugofemårigt jag som är lite mer som du. Hur gör man allt lite roligare?
Förresten svarade du på min fråga om kärlek i höstas. Du ska bara veta hur det fick mig att må bättre (och du hade rätt)! Tusen tack. Jag vill ha dig som storasyster! 🙂

Åh tack sötaste du.
Jag väljer vilka stunder jag publicerar här och de är ju bara några få timmar på en hel vecka.  Ta hand om ditt sextonåriga liv och vänta bara, allt blir himla mycket enklare när man är vuxen och får bestämma själv. Då kan man bara packa en kappsäck och rymma precis vart som helst i världen om man har lust. Paris kanske?

.

Q&A part 6. Read it in google translator here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!