Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

rädda kungen.


Ni vet Kingsley, min pojkväns lilla blågrå katt?
Ludde lämnade bort honom för lite mer än en månad sedan. Han började skolan och Kingsley var inte en av de där katterna som tyckte om att vara ensam alltför länge. Kingsley ville helst sitta på en egen stol i köket och gärna överrösta när man försökte prata. Han stod i fönstret och skällde på duvor och tryckte in sina små tassar mellan dörrspringan till badrummet när man sminkade sig.
Så nu bor han hos en en flicka som heter Helena istället.


Men Kingsley har blivit sjuk.
Han har fått njursten och operationen kostar 10 000 kronor.
Mycket pengar. Pengar som varken Helena eller Ludde har. Men trots det, pengar som behövs för Kingsleys operation.


Därför har det startats en insamling åt Kingsley så att han kan lagas. Vill du hjälpa till att rädda Kingsley, gå in och ge lite till insamlingen Rädda Kungen.
En 20lapp kan räcka.
Tillsammans kan vi ju faktiskt rädda den här lilla katten!

ps. Och snälla. Skriv inte saker som att jag kan rädda den här katten själv. Jag hade inte använt min blogg till det här i onödan. På riktigt. Jag skriver det för att jag tycker om Ludde och Kingsley och vill hjälpa till. Jag vet inte vad några av er tror men självklart kan jag inte hala fram tiotusen kronor ur fickan. Och absolut inte Ludde heller. Vill du inte ge så behöver du såklart inte det, och sen är det inte så mycket mer med det. Och självklart kommer ju vi sen betala de kostnader som blir kvar efter insamlingen.

Nu blir det långt det här inlägget, men jag har fått en hälsning från Ludde:
Hej allihop.
Jag var kanske lite naiv när jag skaffade Kingsley för snart två år sen. Alltid gillat katter, och saknat att inte ha nån själv. Säga vad man vill om att ha katt i lägenhet. Vi har haft det toppen ihop, jag och han. Nu den senaste tiden har jag däremot varit tvungen att flytta en hel del, och därtill har jag en jäkla massa att göra hela dagarna och har sällan tid att vara hemma. Oansvarigt av mig, jag vet.
Hur som helst resulterade det i att han, som är väldigt sällskapssjuk, fick spendera mycket tid själv, i nya miljöer – inget han trivdes med alls. Därför ville jag att han skulle hamna på en finare, större plats, med möjlighet till frisk luft och sällskap när han känner för det. Ergo – han hamnade hos Helena, där han har det betydligt bättre.
Puckat nog har jag inte haft någon försäkring. Varför vet jag inte. Tänkte väl kanske inte så mycket på det, mer än att det inte kan hända så mycket med en katt som bor i en lägenhet. Än en gång – dumt, jag vet.
Det här handlar dock, som en kommentar tryckte på, att man med en pytteliten peng kan göra stor skillnad. INTE att utnyttja "bloggfans" som några av er sagt. Om man vill ge 20 spänn så gör man det för att han ska kunna göra operationen så snabbt som möjligt (det gör ont när han kissar), INTE för att man tycker om Sandra. Det har inget med saken att göra.
Jag får förresten 7800 kr från csn i månaden, och ingen hjälp från föräldrar. Jag har alltså ingen möjlighet att punga ut 10 000 kr. Och Helena, som nu är Kingsleys matte, är i en liknande situation.
Hoppas ni förstår.
/Ludde

och helena, kingsleys nuvarande ägarinna:
Det är jag, Helena, som har tagit hand om Kingsley.
Vill bara tacka för stödet!
Jag behöver hjälp med att rädda Kungen då försäkringen inte täcker denna operation eftersom jag tecknade den för bara ett par veckor sedan när jag köpte Kingsley.
Jag behöver därför hjälp, har redan lagt ut över 3000 kr på veterinärskostnader och har inte 10 till att hala upp ur fickan.
Så sluta skäll på Sandra, hon vill bara hjälpa till och det ska hon ha all heder för istället!
Länge leve Kungen!
//Helena

.


My boyfriend’s cat is sick and the operation is too expensive. Yesterday they’ve started the Save The King – collection where you can donate some money for Kingsley’s operation. But I think it only work for swedes.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!