Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

marocko dag 2.


Imorse gick vi upp tidigt för att åka iväg och lära känna staden lite bättre. Vi åkte till ett förfallet slott som storkarna tagit över. Vi åkte till marknaden, trång med starka dofter av mjukt skinn och te, svenska flicka billigt billigt-säljare och gamla små män med trasiga tänder.
Vi tog bussen hemåt och åt lunch under ett fikonträd. Sojabönor med vitlök och spaghetti och minst tre glas rosévin. Och sen ut på gatorna igen.
Försök ta er till ställen där inte turisterna är! Hitta gömda platser, fotografera där ögonblicket händer.
Så säger han, fotografkursledaren innan vi lämnar murarna. Det är så väldigt enkelt att säga så om man är en medelålders amerikansk man. För händerna och blickarna, de är precis överallt. Pekandet, obscena tecken och ord jag inte tänker skriva ner. Då vill man skynda sig hem med väskan tryckt mot magen, förbi alla skumma gränder och pojkhänder in in under ett varmt täcke. Så från och med nu får kursens unga damer en guide med sig.
På kvällen spände de upp en vit duk och vi tittade på The Sheltering Sky med John Malkovich och drack mintte.
Nu är klockan kvart över åtta och jag måste iväg och äta frukost. Hejochpussochså.

.

Day 2 in Morrocco. We took a bus in the morning to the souq. At lunchtime we went home and had spaghetti under a huge fig tree before we went out again. In the evening we lay on cushions in the garden and saw the movie Sheltering Sky.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!