Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

marocko dag 4.Igår morse inträffade det perfekta frukostägget, en mycket sällsam upplevelse.
Jag har förstått att det är de exakta 3 minutrarna och 50 sekundrarna. Alldeles lättskalat, med fast äggvita mot en klar gula som är lös de första millimetrarna in men sedan alldeles mjuk och nästan smörig inuti. En väldigt liten förpackad dröm helt enkelt.
Efter detta äventyr åkte vi till djurmarknaden, med höns i burar och får som skrek så högt att jag drömde inatt att jag helt tappade rösten och bara kunde bräka. Sedan hade vi lektion ett par timmar tills eftermiddagen kom. Jag kände att inspirationen inte alls fanns där så jag stannade kvar, spelade tennis, badade och drack te.
Och det är i hemskt korta dag den fjärde dagen.

.


Day four in Marocko. For breakfast I got the perfect bolied egg. After that we all went to the animalmarket, which was huge and very noisy. In the afternoon I played tennis and had a swim, and that’s about it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ”Igår morse inträffade det perfekta frukostägget, en mycket sällsam upplevelse.
    Jag har förstått att det är de exakta 3 minutrarna och 50 sekundrarna. Alldeles lättskalat, med fast äggvita mot en klar gula som är lös de första millimetrarna in men sedan alldeles mjuk och nästan smörig inuti. En väldigt liten förpackad dröm helt enkelt.”

    Den har emningen har etsat sig fast lange alltsa!

    Olfa 2010-11-20 19:03:02 http://www.olfa.blogg.se
    Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!