vad har du på skrivbordet-leken.



Jag har ett av södra stockholms stökigaste skrivbord. Det innehåller förutom ungefär ett kilo anteckningar, skrivböcker och papper också en stråhatt, ett gäng hårspännen, kylskåpspoesi, en ask full med tidningsurklipp jag tycker om, en plastkanin, en tandkrämstub, godis, ett rosa paraply, origamidjur, massvis av hårband, sartorialistboken, senaste numret av lula, ordlistor, stämplar, klistermärken och en bulgarisk docka. Den bulgariska dockan skickade en bulgarisk läsare till mig tillsammans med ett vykort på Bulgarien. Thank you Rada!
Vad har ni bredvid er dator?
Jag vet!
Om ni vill, kan ni inte välja ut en sak och fotografera er med er webkamera. Länka sedan till bilden i kommentarerna och berätta vad det är så lägger jag ut det i ett inlägg till kvällen. Det kan ju bli superfint och det är så roligt att se era ansikten.

(Bra bilduppladdningssidor är exempelvis photobucket, flickr och tinypic.)

UPPDATERING:
Stopp och belägg, nu är leken slut!
.


One of many things on my desk is a tiny little bulgarian doll a girl called Rada sent me, all the way from Bulgaria. Thank you!
If you want to, please post a picture of you with something on your desk. And write short story about it and I’ll publish it later tonight!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!