hurra!


Idag fyller min pojkvän år! Min fina pojkvän som hänger sina skjortor i symmetriska rader ovanför min ytterdörr som en gardin i blåskala, som luktar som en sådan trevlig blandning av vanilj och flingsalt och som försökte förklara för en annan tjej när vi satt på en middag hur fina mina knän var. Som jag hånglade med uppför hela norrtullsgatan utan pauser, som alltid gör söndagsfrukostar i färgtema, som målar om cyklar rosa till mig, som springer ner till affären och köper gurka och vingummin när jag är förkyld. Som lagar världens godaste pasta carbonara och har ett kilo parmesan och svartpeppar över sin middag oavsett vad det är för rätt. Som skrattar högst av alla jag känner, som har så lena kinder och vackra käkben.  Han som jag tycker så mycket om.
Grattis på födelsedagen Ludvig.
Hurra!

.


It’s my boyfriend’s birthday today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!