tävlingsdags.

Nu ska vi ha tävling!
När jag var med i fotograferingen för modcloth så gav de ju mig en outfit att ha på mig. Skorna har jag inte använt mer än under den halvtimmen som de här bilderna togs.
Så idag tänkte jag att vi skulle lotta ut dem.
De passar en 37:a. Kanske till och med en 37,5:a.

Tävlingsreglerna:
Jag absolut älskar när ni skickar bilder så vi gör något sånt igen. Bifoga en bild i kommentarerna som du har tagit som gör dig förbaskat glad bara. Skriv en liten motivering till också. Glöm inte mail eller bloggadress.
Vill du vara med och visa en bild bara för att, men inte vill ha skorna går det såklart också bra, så länge du säger till.

Jag vet att vissa av er har problem att kommentera. Det kan bero på att ni har använt det här < eller det här > tecknet, till exempel om man gör ett hjärta <3. Metrobloggen tillåter inte såna tecken, så ni vet.

Uppdatering
Nu är tävlingen slut!



Competition time! Today I’m giving away the shoes I got from Modcloth when I did this photoshoot. They are a size 6 1/2 (about 37 in european size).
How to enter:
Please post a picture in the comments that you’ve taken of something that makes you frickin super happy. 🙂 Don’t forget your e-mail or blog.
Contest is over!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!