Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fint.


Igår fick jag hämta ut ett litet litet vit paket på posten med rött snöre runt om och rutigt silkespapper inuti. Där i låg två små efterrätter!


Världens minsta kiwipaj att ha i öronen, med tillhörande guldgaffel. Tack snälla fina Maiken och Siri. Ni måste spana in deras etsyaffär. Där finns det ännu mer knasiga saker att ha om halsen eller i öronen. Som våfflor, laxfiléer, fruktsallader och torsk.


foto: sweetnothing

Passande nog kom Linnea och Jennifer’s fina kakbok ungefär samtidigt med ett förtjusande litet rosa brev. Tack snälla ni. Ni andra hittar Linnea och Jennifers kakbok och tjusiga blogg här, och kanske framförallt, deras utomordentliga spotifylista här.I’ve recentely received two lovely presents: the world’s smallest kiwi pie from the etsy shop tinytasty, and sweetnothing’s recipe book.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!