Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tävlingsdags.

tävlingsdags.

Idag ska vi ha tävling. Tävling tävling tävling. Mest för att jag tycker så mycket om när jag får se bilder på er. Jag har inte bestämt än vad man kan vinna, men det styr vi upp sen. Något fint i alla fall.

Okej, här kommer tävlingsreglerna: Ta en bild på dig själv med något du har hemma. Det kan vara precis vad som helst. En tomat från kylskåpet, din hund, en pennvässare från väskan.
Skicka länken på fotot i kommentarerna och berätta sedan vad det är du har med dig på bilden. Men, och här kommer kruxet; du måste ljuga.
Är tomaten egentligen en liten liten rymdvarelse som tagit sig in i ditt kylskåp och bor i en mjölkkartong? Är pennvässaren en del av den tidsmaskin du håller på att bygga på gården?
Ja, det bestämmer du.
Bästa ljuget vinner fin present.

ps. Skriv gärna inte för långt, för jag vill hemskt gärna lägga upp era bidrag i ett blogginlägg och då får det liksom inte plats. Så mellan ett ord till fyra-fem meningar blir bra. Man kan ladda upp bilder på exempelvis photobucket och flickr.

Jag börjar.

Här är min grekiske kusin som jag brukar ha gömd under sängen. Jag hämtar fram honom på söndagsmorgnarna när jag är uttråkad, sedan bygger vi en koja av två stolar och ett lakan och så ger han mig lektioner i grekiska. Hittills kan jag säga: γειά σου χαριτωμένα ψάρια. När vi är klara viker jag försiktigt ner honom i en skolåda igen. Min grekiske kusin är precis som ett ark papper – han går att vika på mitten exakt sju gånger.

 uppdatering:
STOPP STOPP!
Nu är tävlingen slut, finito och över!
.


Time for a competition! Take a pic of yourself + something in your home, it could be anything from a lamp to your dog. Then write a story of what’s in the picture, but lie. Say, it’s not a lamp, it’s an alien whom you once rescued. Say, it’s not a dog, it’s in fact your mom who you accidentally shrunk in the washing machine. You get the point, and you decide the lies. The best lie will win something, I just haven’t decided what yet.. update: Competition finished!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sandra Beijers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!