Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

så.

ur jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket av gunnar ardelius.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] Vill ha dig så illa. Jag upprepar: Gunnar Ardelius, som har skrivit en av mina finaste böcker Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket, som är ordförande i Sveriges Författarförbund och som är så bra på att sätta ord på det […]

    till sandra – där du inte är. | Niotillfem 2014-09-27 10:31:11 http://rodeo.net/niotillfem/2014/09/till-sandra-dar-du-inte-ar/
    Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!