charader och pistagenötter.

Igår hade vi spelkväll hemma hos Stefan. Det var himla fint. Spel borde man spela exakt varje dag.

Jag gjorde en liten film:
[vimeo]http://vimeo.com/9106223[/vimeo]

Låten är The Marvelettes med You Ain’t Livin Till You’re Lovin’. Det är många av er som undrar hur jag gör de här filmerna. Det är alltså ingen filmkamera jag använt mig av utan min vanliga kamera. Jag tar massvis av bilder i en följd och sedan lägger jag dem bara efter varandra i Imovie, som är ett filmredigeringsprogram som ingår i Mac.

Och lite bilder såklart!

Vi hade spelkväll för att fira att Jenny var i Stockholm över helgen.

Och att Cilla var hemma igen efter två månaders surfing! Hon var solbrändast och gladast i stan, himla fint.

Stefan.

Vi spelade som sagt spel. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det heter, men det är charader som är i tre olika nivåer. Alla skriver åtta lappar var med personer som är kända, sedan läggs dem i en skål. Man delar in sig i lag om två. Första ronden drar en i laget en lapp. Sedan ska man på en minut förklara vem man har på lappen för den andre personen. Man får använda vilka ord som helst utom de som står på lappen. När skålen är tom räknar man ihop hur många lappar man lyckades vinna och sedan läggs alla tillbaka i skålen igen. Andra ronden fungerar på samma sätt men man får bara använda tre ord. Inte mer, då går turen vidare. Sista ronden får man bara visa med charader. Det är hemskt beroendeframkallande och väldigt roligt.

Matilda samlade ihop allas lappar.

Sebastian.

Henrik, Sebastians kusin, som skulle föreställa Ior. Inte helt lätt.

vi åt pistagenötter.

Nina.

Första ronden avklarad!

jag och stefan vann, strålande!

Vi tog en liten paus, lottade ut nya lag och spelade igen.

Sedan var klockan helt plötsligt tre på natten och då var det dags att gå hem. Spelkvällar är finfina grejer.

We had game night at Stefan’s place last night. We played charades until three in the morning, so much fun.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!