mulberry alexa.

Efter att ha sneglat i månader och dött lite i tanken, hjärtat och magen gjorde jag upp en liten sparplan och nu är Mulberrys fantastiska Alexa-väska alldeles i högsta grad min. Den är perfekt på alla tusen sätt och vis och jag är så förbaskat förälskad.

 

Skinn mjukt som smör i den finaste mörkblå färgen i världshistorien. Den får precis plats med allt jag brukar ha med mig och är som gjord för att användas med snörskor och färgglada klänningar.

Alltså. Herregud. Vad jag och väskan ska hitta på fina saker ihop. (förövrigt, förlåt för sporadisk uppdatering. Min dator hemma vill inte starta, måste lämna in den. Åh, ångesten. Men nu vet ni.)

. I bought the Mulberry Alexa in navy blue yesterday and I am so so so much in love! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • […] jag för tillfället använder är en Mulberry Alexa. Köpte för ett och ett halvt år sedan men blir fortfarande lite glad av att titta på den. : ) Första raden från vänster: Iphone […]

    in my bag. - Niotillfem 2011-11-08 17:50:36 http://rodeo.net/niotillfem/2011/11/in-my-bag-2/
    Svara
  • http://www.asos.com//Asos/Asos-Leather-Cobalt-Blue-Twist-Lock-Vintage-Style-Satchel/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1155865

    den är liksom inte ens i närheten av en mulberry alexa. men när man är hemskt sugen på någonting annat än slitna second handväskor duger den alldeles utmärkt som ett substitut för välsydda märkesväskor. hoppas det i alla fall. igår var min mamma på linnéas tobak för att hämta ut ett paket innehållandes en asos leather cobalt blue twist lock vintage style satchel. jag kan det tungvrickande namnet både framlänges och baklänges, men mest framlänges.

    (hoppas så att den är fin!!!)

    julia 2011-02-03 14:21:11 http://ohhboy.blogg.se
    Svara
  • sandra, du har den lilla storleken va? inte oversize? är lite nyfiken eftersom jag själv är lur på att köpa en brun, vet dock inte vilken strl som blir bäst :b snällt vore det om du kunde svara! kramar

    Ebba 2010-03-04 16:33:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!