tokyo dag fem.


På lördagen tog vi monorail-tåget till Odaiba som ligger kanske 45 min från stadskärnan.


Ante var med såklart.


I guideboken stod det att Odaiba skulle vara lite sådär mysigt och knäppt men det var precis tvärtom! Som att ha hamnat på en stor parkering ungefär.


Vi började med en galleria som tydligen skulle vara italien-kitsch-pampigt men det var mest deppigt och lite guld här och där.



Som tur var låg Pet Land bredvid. Vi gick dit och klappade på gulliga valpar.


Efter lunch åkte vi till Yoyogiparken i Harajuku för hanami med min kompis Said och hans vänner.
Hanami har japanerna varje år under körsbärsblomningen och innebär ungefär att dricka väldigt mycket öl i en park full med körsbärsträd.


Här är Said. Han har fått visum i Japan och ska få stanna här ett helt år, så han var hemskt glad.


Det var så fint med allt parkhäng och körsbärsträden.


Vi hade med oss små, små Oreos.


Anna.



Jag och Ante pyntade håret.


Jag träffade en hemskt gullig tjej som hette Saeko.


Vid sjutiden var ölen slut, kvällen mörk och det skulle börja regna när som helst så jag, Michelle och Ante packade ihop.


Och åkte till den här fina rosa baren.


De hade isbjörnstema därinne. Isbjörnskostymer, isbjörnsfigurer och mjuka isbjörnar som hängde över borden.


Världens sötaste tjej satt mittemot oss, så jag smygfotade henne. Dör så söt.


Sedan mötte vi upp Said och hans gäng igen på en annan bar.


Och vid midnatt åkte jag och Michelle och träffade Chris, ni vet som vi lärde känna häromdagen.


Tillsammans gick vi till en gaybar i Shinjuku som hette Fancy Him.


Vi träffade massvis av hans kompisar, dansade lite och hade roligt precis vareviga sekund.


Chris var fin i olika pins.




Och det var den lördagen!
.


On saturday we took the monorail to Odaiba, a place about 45 minutes. We went to a weird shopping mall and to Pet Land, to hug some puppies. After that we went to the Yoyogi park to meet my friend Said and his gang. It was time for hanami, which is a tradition in Japan that basically means picnic under the cherry blossom trees. After that we headed to some bars and the we met up with Chris to go to a gay club in Shinjuku. So much fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
48kommentarer
  • Du verkar psykiskt sjuk jö?

    Helena 2011-04-10 18:11:13
    Svara
  • Öhhh vad har Sandra gjort mot dig ? skulle vilja veta om hon inte har rent mjöl i påsen ? hon verkar jätte go jö?

    Helena 2011-04-10 18:09:13
    Svara
  • jag önskar att du förstod hur mkt jag tycker illa opm dig.. Hur alltting bara blev så jävla mkt värre när du kom till rodeo. Jag avskyr din blogg, dina bilder dina vänner.. Jag tycker det är jobbigt att läsa alla jävla påhopp från andra och indirektt skit från dig här.. Jag tycker det är sjukt att du tar män i försvar.. Jag tycker det är sjukt att du i lflera månader har sysslat med vuxenmobbing.. Jag tycker det är sjukt att du sprider skit..

    JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DIG… VA FAN SKULLE DU KOMMA TILL RODEO FÖR OCH FÖRSTÖRA ALLT JÄVLIGT MKT MER… INNAN DU KOM VAR ALLT BÄTTRE.. Jag slapp skit från dina vänner och dig, jag slapp bli jämförd med dig. jag läste aldrig din blogg innan rodeo… Mitt intryck av din innan var bortskämd och poptjej.

    NÄ’MN EN LOGISK OCH SMART ANLEDNING TILL ATT DU SYSSLAR MED PÅHOPP MOT MIG. SAMT VARFÖR DUJ LÄGGER DIG I SÅDANT SOM INTER ANGÅR DIG.. I FLERA ÅR HAR JAG STRÄVAT EFTER ATT MITT PRIVATLIV SKA VARA UTANFLÖR MEDIA OCH INTE JÄMFÖRAS MED MITT JOBB. Men sen kom du OCH BARA GJORDE ALLT VÄRRE… ALLT ajg strävade efter att bygga upp efter berghs gjorde du allt för att medvetet rasera…. Med dina vänner och med att pratat skit om mig.. Sprida så jävla mkt dynga som en skvallerkärring. Jag har kämpat i flera år för att mitt liv inte ska förstöras av mediaskvaller att bli sedd för det jag kan inte LÖGNER OCH PÅHOPP FRÅN IDIOTER SOM LEVER PÅ ATT TRYCK NER ANDRA SOM DU SJÄLV…

    Vet du hur din blogg har fått mig att må den senaste tiden och med allt du har gjort, förjävligt. Jag förpestar din blogg.Du är en jobbig psykiskpåfrestning jag vill bli av med. Tänk INNAN DU FANNS PÅ RODEO… Tänk innan jag var jämförd med dig.. SKAFFA LITE SWJÄLVINSIKT OCH INSE ATT DU ÄR EN LIVSPLÅGA FÖR MIG SOM JAG HELST AV ALLT VILL SLIPPA. Det som du verkligen tror att jag tycker att det är kul att du lägger dig i mitt liv. Som att du inte fattar hur du bara förstör allt, det jag kämpar för.. Att inte mitt liv ska läggas ut i media.

    MEN FRÖKEN BEKRÄFTELSEBEHOV SKITER I DET.. MOBBAR, JÄVLAS OCH SEN KOMMER MED NÅGON SNÄLLT INLÄGG OCH SEN GÅR ALLT RUNT I DIN MAKTBLOGG SOM EN OND CIREKL SOM FÅR MIG AGTT MÅ JÄVLIGT DÅLIGT..

    Jag kommer aldrig förlåta dig och dina vänner för det ni håller på med. Du är inte dum i huvudet. Du använder ord, bilder och din blogg som ett maktspel mot mig. VARFÖR GÖR DU DET? Tror du jag lämnade sthlm för att vilja ha en liten poptjej som ska dra upp miktt liv indirekt i en blogg. så hennes vänner kan hata på mig… INGEN HAR GJORT SÅ MKT SKIT MOT MIG NSOKM DU OCH DINA VÄNNER… DET ÄR SOM ATT DU ALDRIG FATTAR HUR MKTN JAG HATAR DIN BLOGG.. Jag har försökt med snälla inlägg skriva att jag vill ha mitt liv ifred, Att mitt privatliv det som du skiter i och pissar på inte ska vara inblandat i mitt jobb.., FÖR LÅT FÖR ATT JAG SKRIVER DETTA MEN JAG SITTER I MIN ÄSNG OCH HAR PANIKÅNGRESTJUST NU.. Ungefär den smärtan har du och dina vänner gett mig. Jag trodde det skulle bli bättre. MEN SÅ KOM DU SANDRA OPCH DDU HAR VARIT DEN STÖRSTA BOVEN FÖR MIN PANIKÅNGEST SEN DU KOM TILL RODEO.. All skit du har spridit, all utlämning… all mobbing.. Du sitter där på ett företag och bara skrattar.. skrattar medan du trampar neråt..

    KAN DU SVARA PÅ VARFÖR DU VÄLJER ATT PISSA PÅ MITT LIV… VARFÖR DU LÄGGER DIG I MITT LIV. VARFÖR DU TRAKASSERAR MITT LIV. VILL DU SÅRA MIG SÅ MKT.. ÄR DET NÖJSAMT BEHOV FÖR DIG..

    NÄR SKA DU FATTA hur psykiskt dåligt din blogg har fått mig att må… Jag hatar att gå in här och läsa vad du skriver, jag hatar att se vad dina vänner skriver . jag hatar din jobbkampanjer, jag hatar precis allt.. För jag tycker det ’är så sjukt..

    Du vet så väl vad du gör… Du vet så väl att detta ger dig uppmärksamhet.. Är du så kåt på upmärksamhet att du MÅASTE MOBBA, JÄVLAS OCGH PSYISKT TRAKASSERA MIG. HUR FAN BLIR MAN SÅ SJUK.. DU HAR ALLT DU VILL HA LIVET.. ÄNDÅ SITTER OCH DU OCH SPRIDER SKIT OMJ MIG FRÅN USA SOM EN FITTA… Du kan ta dina mobbing och dra åt helvete. Om du inte har självinsikt att fatta att jag tycker illa om det du gör så va fan är det med dig då???? HAR DU INGEN SJÄLVINSIKT. VARFÖR SKULLE JAG VILJA LÄSA TJAFS I DIN BLOGG. VARÖR LÄGGER DU DIG I MITT LIV????? VARÖF RHÅLER DUI ALDRIG KÄFT OCH LÄMNAR MIG IFRFED. Jag trodde att när du stack till USA att det skulle bli slut med allt ditt tjafs. JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT HA PANIKÅNGEST… LÄMNA MITT LIV… Jag uppskattar ingenting av det du skriver.. LIVET VAR 10 GÅNGER BÄTTRE INNAN DIN BLOGG KOM TILL RODEO OCH FÖRSTÖRDE ALLT.. INSE HUR MKT JAG HAR FÅTTT LIDA PÅ GRUND AV DIG, DINA VÄNNER OCH DIN JÄVLA BLOGG. SOM EN MOBBINGSCENTRAL FÖR MOBBARE OCH DIG… SOM LEVER AV ATT VARA EN BITCH….

    PAINIKÅNGEST 2010-11-07 14:25:17
    Svara
  • Sandra,

    Thanks for putting up our picture with a lovely comment! I enjoyed our conversations under beautiful blooming cherry trees. And… your blog’s just super cool! You’re one of a rare few people who do truly fit in with our extremely admiringly ’kawaii’ culture 😉 See you again sometime.

    Love,

    Saeko
    x

    ST 2010-04-26 18:45:44
    Svara
  • ahahh ! great blog 🙂

    http://malibuananas.blogspothttp//

    marii 2010-04-15 19:07:20 http://malibuananas.blogspothttp//
    Svara
  • Som elin skriver.

    Petland är inget ställe man ska stödja.

    Search the net and you will find.

    Per 2010-04-13 07:06:26 http://-
    Svara
  • åh underbara bilder.

    Lisa 2010-04-08 17:23:28 http://popflickan.blogg.se
    Svara
  • det såg verkligen jättekul ut men petland verkar som ett ställe man ABSOLUT INTE ska stödja så !!snälla!! gå inte in på fler sånna ställen. Spelar ingen roll hur söta de än är!

    Den ena valpen såg inte ens ut att va åtta veckor.

    Nu vet inte jag om petland kanske är ett ställe för herrelösa hundar heller så är det så säg det men jag gissar på att så inte är fallet.

    elin 2010-04-07 19:43:48
    Svara
  • Alltså… det där fotot på tjejen du smygfotade är helt helt helt fantastiskt!!

    Melwa 2010-04-06 08:49:48 http://
    Svara
  • Hjälp vad fint det ser ut. Här blir man ju jätte avis. Kram!

    Nora 2010-04-05 21:15:24 http://youmeoui.blogg.se
    Svara
  • Blir riktigt sugen på att åka till Tokyo nu! åh, körsbärsträd, så vackra.

    MidnattsSvammel 2010-04-05 21:06:42 http://midnattssvammel.blogg.se
    Svara
  • Hej Sandra. Hur länge ska du vara i Tokyo? Väldigt fina foton som vanligt. Vad använder du för kamera och optik?

    Mvh Maria

    Maria 2010-04-05 20:39:44 http://www.metrobloggen.se/buddhagirl
    Svara
  • åh sandra! jag har sökt och sökt på din blogg, men jag hittar inte inlägget där du skriver vart du hittar stillbilderna från filmer. kan du skriva om och kanske länka till sidan? Tack på förhand 🙂

    evelina 2010-04-05 18:57:02
    Svara
  • åh, vad jag blir sugen på att resa.

    sara 2010-04-05 18:46:08 http://cleavage.blogg.se
    Svara
  • Du är så fin i den klänningen!

    Fredzor 2010-04-05 18:04:10 http://fredzors.blogg.se/
    Svara
  • Jag tänkte bara tillkännage att jag är Sveriges mest töntiga och tafatta indie-bratsvin till man.
    Jag hoppas du fick en fin påsk!

    Christian Olsson aka Leila 2010-04-05 17:49:11
    Svara
  • ÄLSKA bilderna. speciellt första!

    klara 2010-04-05 15:03:52 http://totalt.tumblr.com/
    Svara
  • Älskar din blåa klänning, hur söööt som helst!! Eller över huvudtaget din outfit 🙂
    //Johanna

    Kika gärna in på min blogg —>
    johannaurban.blogspot.com

    Johanna Urban 2010-04-05 14:25:36 http://johannaurban.blogspot.com
    Svara
  • Åååh så fint och härligt! Jag vill till Japan!

    emzi 2010-04-05 11:51:48 http://emzie.ratata.fi
    Svara
  • hihi vad kul, anna är min vän/handledare på linköpings universitet! läst din blogg ett tag nu och tycker den är underbar. man är tydligen inte längre ifrån en människa en ett steg i sin vänkrets.

    natalie 2010-04-05 09:59:09
    Svara
  • Vilka ursöta minioreos!

    Tilda 2010-04-05 09:58:51 http://flygirl.blogg.se
    Svara
  • Vad härligt det ser ut! 🙂 Mysigt att dricka öl under körsbärsträd och klappa hundvalpar. 🙂

    Anna-Maria 2010-04-05 09:46:58 http://www.annamaria-l.se
    Svara
  • När kommer kategorierna? Du bara måste ha en spotify-spellistor kategori!

    j 2010-04-05 09:40:02
    Svara
  • Hej!
    Jag vill väl mest bara säga att din blogg är fantastisk. Det var så kul att hitta den! Jag och min syster vill också till Japan. Din blogg beskriver det på bästa möjliga vis. Nu vill jag bara åka ännu mer! 🙂

    Rebecka 2010-04-05 07:41:12 http://www.asocialdisease.blogspot.com
    Svara
  • It looks like you two are having so much fun! I really miss Tokyo

    Laia N 2010-04-05 04:50:27 http://letmefeelikeadoll.blogspot.com/
    Svara
  • Älskar den dramatiska posen på museét och din oskyldiga häpnade min på gaybaren 🙂

    Misha 2010-04-05 02:17:29 http://endlessnessego.blogspot.com
    Svara
  • awwww I had so much with you guys!!!!! such a funny week! big love xoxox

    chrisdesu 2010-04-05 01:21:29 http://no-more-wire-hangers.blogspot.com/
    Svara
  • Det är faktiskt väldigt trevligt att läsa vad du sysslar med i Japan! 🙂

    Och jag dör lite av bilderna med körsbärsträden. Sådana som man bara ser på gamla kaligrafibilder. Åh.

    Isak 2010-04-04 23:44:04 http://p1sse.blogg.se
    Svara
  • Körsbärsträd är nog något av det finaste som finns på denna planet.

    Rochelle 2010-04-04 23:32:57 http://atthamna.blogg.se
    Svara
  • Oj så spännande att följa med till Tokyo. tack0bock!

    Catrins Garderobstankar 2010-04-04 19:39:12 http://garderobstankar.blogspot.com/
    Svara
  • Hello.
    I just gotta to say that I love your blog, and I’m awfully jealous of you (in tokyo) 😀

    But I wondered: How do you make moving pictures like that?
    And how do you publish it to your blog? Do you upload it like a regular picture?
    thanks… 😀

    Anette 2010-04-04 19:20:46 http://www.funky-hello-haha.blogspot.com
    Svara
  • vackraste bilderna hittills i min mening, och den där lilla hundvalpen som såg ut ungefär som totoros lille kompis, hur fin var inte den! hujedamig alltså. *cute overload*

    Emily 2010-04-04 18:58:55 http://www.emilydahl.blogspot.com
    Svara
  • Vad roligt ni verkar ha! Jag hoppas att jag får åka dit någon gång också 😀 Vad gick resan på ungefär?

    Madeleine 2010-04-04 18:31:10
    Svara
  • åh! Said är allt bra fin

    Elin 2010-04-04 18:24:53 http://roselilytulip.blogspot.com
    Svara
  • Jag läser både din och Fokis blogg (fokis.se) och båda ni är i Tokyo nu. Och det ser ut som att hon har kommit med på bilden över texten ”Det var så fint med allt parkhäng och körsbärsträden.” då hon står upp och har en vit hatt och en vit jacka på sig. Hon hade nämligen de kläderna på sig när hon själv var där med sin kille.

    Lite komiskt. 🙂

    Isabellan 2010-04-04 18:03:26
    Svara
  • Hej!

    Du tar grymt schyssta bilder! Ser ut som någon extremt skarp holga/cross-processing, men jag antar att det är digitalt? Redigerar du alla bilder? Ha det fint!

    Philip 2010-04-04 17:43:07
    Svara
  • Parkhänget påminner om valborg i Uppsala. Bilderna på hundvalparna gjorde mig lite ledsen, jag har så svårt för djuraffärer- små djur som sitter instängda när de mest av allt behöver springa fritt och överösas med kärlek.

    Karolin 2010-04-04 17:10:09 http://www.cutethoughts.blogg.se
    Svara
  • Jeg kunne ikke dy meg, selv om jeg har gjort det før; måtte hjelpe til å spre ordet om den fine bloggen din 🙂
    http://ida-elevine.livejournal.com/202525.html

    Ha noen fortsatt fantastiske Tokyodager!

    ida elevine 2010-04-04 17:00:40 http://ida-elevine.livejournal.com
    Svara
  • Herregud hvor AWESOME

    Synne 2010-04-04 16:55:14 http://www.pagetwohundred.blogspot.com
    Svara
  • så himlans kul ni verkar ha! skulle vilja följa med er ÖVERAALTT!

    Blomflicka 2010-04-04 16:42:47 http://www.blomflicka.blogg.se
    Svara
  • Jag förvånas ständigt över vad mycket folk du träffar och lär känna hela tiden. Det krävs mod för sådant.

    Erica 2010-04-04 16:36:09 http://enettaiparis.blogg.se
    Svara
  • så fint. jag vill också åka till tokyo! åh. puss

    Hannan 2010-04-04 15:17:40 http://musikpolis.blogg.se
    Svara
  • det var verkligen ingen dålig lördag, ni verkar ha det så galet bra!

    Bea 2010-04-04 15:14:40 http://beatasbilder.blogg.se
    Svara
  • Så härligt allt ser ut!

    Och valparna, åh så söta!

    Ellen (ellerenellen.blogg.se) 2010-04-04 15:02:35 http://ellerenellen.blogg.se/
    Svara
  • ännu en fin dag 🙂

    lady thirty 2010-04-04 15:02:19 http://www.ladythirty.blogspot.com
    Svara
  • Underbart

    Carros skönhetsblogg 2010-04-04 15:00:46 http://carolineerlin.blogg.se
    Svara
  • Superfint! Jag blev glad av dina bilder! 😀

    Naww 2010-04-04 14:56:40
    Svara
  • så hiiiiiiiiiiiiiiiiimla fint!!!!!!!!!

    johanna 2010-04-04 14:53:00 http://jafalk.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!