kanin!


Det här är Pyret. Pyret bor hemma hos mig i tio dagar när min vän Emerentia är i New York. Pyret är väldigt liten, kanske som ett mjölkpaket ungefär och bor i en bur som är lika stor som min lägenhet.


Hon är så hemskt mjuk, grå och tufsig med stora mörka knappögon så jag önskar verkligen att vi snart ska komma överens. Fastän jag satt en halvtimme bredvid henne imorse, matade med gurka och pratade med den mjukaste röst jag kunde hitta så var Pyret snarare en mördarkanin som ville äta upp mina fingrar.


Det här är alltså igår kväll när hon precis kommit och inte förstått än att jag skulle ta hand om henne.


Jag förstår såklart att sånt här kan ta tid och hon måste få vara ifred lite men har ni något magiskt kanintips – give me! Jag vill att vi ska kolla på tv ihop, laga mat i köket tillsammans och att hon ska skutta runt och få göra lite som hon vill. Fina lilla kaninperson.
.


This is Pyret. I’m taking care of her for ten days when my friend is in New York. Right now me and Pyret don’t get along very well even though I feed her delicious stuff like parsley, cucumber and carrots, but I hope it will change when she feel more secure in my apartment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
68kommentarer
  • Åh, vilken sötnos! 😀 Hm, angående tips vet jag inte riktigt då min lilla kanin var ”mammig” första minuten vi träffades :3

    Layla 2010-05-12 08:16:27 http://kittenneverland.blogspot.com/
    Svara
  • gud vilken söt! jag hade en dvärgkanin när jag var mindre, en hona. Men hon blev rätt aggresiv och fräste och bet en när man skulle ge henne mat. Ganska trist, men jag tror att det är rätt vanlig med honor(vad jag har hört iaf). Min kompis har en hona nu och den är precis likadan. Men mjuka och mysiga är dom allt!

    Camilla Andersson 2010-05-09 13:25:08 http://camillalola.blogg.se
    Svara
  • Dear Sandra.
    Jag tycker att du ska köpe en fin rosett åt henne. Mina har de och verkar stortrivas : ). Söt kanin förresten, på sista bilden ser hon lite ut som en häst.

    Adam 2010-05-09 11:43:38
    Svara
  • En bra grej att göra då & då för att kaninen ska känna sig lungn och trygg i din närvaro är att;
    lägga henne i ditt knä, med öronen mellan knäskålarna och din ena hand över hennes mage ( så hon inte smiter). Stryk sedan ett finger över nos och huvud sakta.

    När jag gjorde det på min kanin, så hamna han i en slags trans och blev hur harmonisk som helst. Värt att testa! Lycka till.

    Elin 2010-05-08 22:32:27 http://thegingerkid.blogg.se
    Svara
  • for en nydlig liten sak! 🙂

    Milla 2010-05-08 21:46:48 http://heroesandme.com/
    Svara
  • Åh vad nostalgisk jag blir – ber om ursäkt för en lång kommentar!
    Ett konkret tips som är lite svårt att förklara utan bild (och kan låta lite brutalt, men som faktiskt inte är det) är att kupa handen och täcka över ögonen och nosen – inte med ett hårt grepp givetvis. Kaniner ligger ju ofta i trånga hålor i marken och är väldigt beroende av sin nos och det här knepet gör att de lugnar ner sig och känner sig tryggare. Sätt gärna kaninen i din famn när du gör detta och stryk över ryggen med den andra handen.

    Jag hade turen att få leva med världens bästa kanin i 9 år. Rosie hette hon, så himla fin. Kaniner är så himla personliga, om man låter dom visa det. Hon såg ut som en liten hare med vit mage, vacker som en tavla.

    I början ville hon absolut inte gosa, men som den envisa 10åring jag var så tvingade jag henne att göra det. Lät henne givetvis vara ifred när hon gick på ”lådan” (toaletten) och i sin bur och liknande – de måste få ha frizoner. Men man måste nog vara lite framfusig i början, är min erfarenhet.

    Efter en tid hade hon lärt sig att jag och resten av familjen inte var farlig och blev världens gosigaste kanin, väldigt tillgiven. Hon slutade aldrig att slicka på huden på de hon tyckte om (annars är det bara ungar som gör det) och hon brukade ligga mellan mina fötter och slicka och värma dom när jag åt frukost eller stod och gjorde något i köket, eller så hoppade hon upp i mitt knä när vi åt mat. Och hon älskade potatis! Det var det bästa i matväg, morötter gillade hon inte alls. När någon stod och skalade potatis blev hon helt till sig och kom skuttandes och gjorde ”glad-ljud” och vältrade sig mellan fötterna på en. Och alla söta lycko-skutt där hon slog ihop baktassarna i luften, precis som glada människor gör i gammeldags filmer…. Åh vad jag saknar henne! Blir alldeles tårögd av saknad nu…

    Jeanette 2010-05-08 21:30:48
    Svara
  • Kaniner som äter banan kommer högt upp på listan av världens finaste ljud i min mening.

    Anna 2010-05-08 16:52:32
    Svara
  • Det är svårt det där. Min kanin är världens finaste, skulle inte kunna önska mig någon annan, men han håller på att bli gammal. Han är väl sju år, ungefär.

    Han är lite som en katt, på sätt och vis. Han skuttar omkring i vårt hus lite som han vill och är extremt rumsren. Använder kattlådan. Om han inte vill gosa nafsar han lite i ens kläder och om han sitter instängd i buren och vill ut eller bara ha uppmärksamhet skuttar han runt i cirklar eller stampar med foten. Han skulle aldrig göra någon illa och brukar ligga vid ens fötter när man studerar vid matbordet.

    Världens finaste, bara.

    Therese 2010-05-08 12:33:59 http://darthvadersongs.blogspot.com/
    Svara
  • Torkade bananer! Absolut inte för mycket dock..

    Pauline 2010-05-08 11:40:30 http://piinkfuneral.wordpress.com
    Svara
  • Min lilla nin tycker bäst om att få hoppa omkring som han vill här hemma och kommer och krafsar på benen när han vill ha en brödkant eller lite basilika. Han tycker inte om att bli upplyft utan tycker det är bäst när man sätter, eller lägger sig, bredvid honom och klappar honom lite. Om man pillar på hans öron blir han hemskt glad och slickar en som tack!

    Sofia 2010-05-08 09:46:02 http://s-widegren.devote.se
    Svara
  • Det här var verkligen ett verkligt underbart inlägg. Jag blir glad av att du kallar lilla kaninis för kaninperson. Det är fint.

    Olga 2010-05-08 00:05:03
    Svara
  • jeg har lest her i flere år, men dette er første gang jeg kommenerer. jeg har drømt om dette øyeblikket, men vllle aldri forestilt meg hvilket absurd spørsmål jeg ville stille. Ludde, han har ikke tilfeldigvis stått modell for en bankreklame?

    Ida 2010-05-07 23:12:17
    Svara
  • Vilket sött litet Pyret. Åh, jag saknar Maja. Hon var den mest gosiga kanin man kan tänka sig. Hon bodde utomhus, hoppade ibland ut ur sin hage i trädgården men aldrig för att rymma. För att springa fram till någon och bara vara sådär mysig. Åh. Idag fick jag ett kaninhalsband av min syster. Det var snällt tycker jag.

    Alicia 2010-05-07 21:51:41 http://prickii.blogg.se
    Svara
  • åh vilken sötnos! Jag hade en katt som hette Pyret när jag var liten. Fint!

    Linda 2010-05-07 21:41:47 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • Sandrasandra!
    Exakt exakt en sån där kanin hade jag när jag var åtta nio år gammal, han hette Knatte och gud så fluffig han var. Han hade exakt samma små glass-struts-öron och muffiga lilla nos som man bara vill pussa sönder 🙂 kramkram t dej och pyret ^^

    SANDRA 2010-05-07 21:14:31 http://metrobloggen.se/cinnamon
    Svara
  • What a beautiful Bunny! My one tip to keep in mind is rabbits are very easily offended and can sulk! They are very fluffy and cute but they like to think they are in control and shown respect— the best way to get a rabbit on your side is to give he/she their own space- only pick them up when they have jumped outside their cage and in your ’domain’ not theirs, as they will feel thereatened otherwise!
    Alot of people think rabbits are grumpy or vicious but they dont have to be if you show them enough patience! I hope you have a lovely time with Pyret!!

    Ava 2010-05-07 20:25:30 http://verucasaltinlondon.blogspot.com
    Svara
  • jag vet en kanin som älskar banan
    (fast inte för mycket för då blir kaninmagen inte glad)

    amanda 2010-05-07 19:11:41 http://www.gsystrar.blogg.se
    Svara
  • Naaaaaaaaaaw, sötisen, gissar på att det är en lejonhuvad? 🙂

    Kaela 2010-05-07 18:33:06 http://kaelas.blogg.se
    Svara
  • Åh, nutte! Så söt!

    Emma 2010-05-07 18:29:47 http://factory.blogg.se
    Svara
  • Hej jag och min syster har tips! Vi har haft flera små kullar med kaninungar här hemma när vi var yngre! Kaniner och kaninungar är verkligen det sötaste djuret!

    Vårat tips:
    Vi tycker att du inte ska kela så mycket med kaninen i början, utan mer bara finnas i närheten och låta henne komma fram till dig när hon blir nyfiken på dig.
    Sedan kan ni kramas och pussas!
    Lycka till! Puss 😀

    Josefine 2010-05-07 18:28:16
    Svara
  • INGEN SALLAD. Det är den enda tips jag kommer på sen jag hade kanin, jag minns att jag störde mig fruktansvärt på alla (enligt mig) okunniga människor som trodde att kaniner ska äta sallad. Det ska de inte, det är inte bra för deras magar. Men själva tycker kaninerna att sallad är världens godaste, så man måste krossa deras hjärtan lite 🙁

    Anna 2010-05-07 18:02:37
    Svara
  • she looks very sweet and i’m sure you’ll get along after all!

    japke 2010-05-07 17:50:41 http://www.japkevanuffelen.blogspot.com
    Svara
  • Hej Sandra
    det vore roligt om du ville titta på min nya lilla kollektion klänningar!

    Och tävling:-)

    rino 2010-05-07 17:50:19 http://rinosyr.wordpress.com
    Svara
  • Min dotter Elsa vill så gärna ha en kanin. Om vi flyttar ut på landet ska hon få det. 🙂 Jag gillar din blogg!

    julia 2010-05-07 17:42:27 http://www.juliasvardag.blogspot.com
    Svara
  • Haha, min kanin hatar att bli upplyft men när hon springer lös brukar hon alltid lägga sig bredvid i soffan och buffa med nosen på händerna tills man klappar henne. Då ser hon ut som världens nöjdaste kanin. Låt kaninen komma till dig istället, de är oftast nyfikna och vill nosa!

    Aw! 2010-05-07 17:29:02
    Svara
  • Jag har haft en underbart söt kanin men blev rysligt allergisk, men ge henne lite tid så kommer nog allt bli fint 🙂

    ellen 2010-05-07 17:22:19
    Svara
  • Åh! Det var den sötaste kaninen jag någonsin har sett. Och den passar så himla bra tillsammans med dig eftersom du också är den sötaste jag någonsin har sett. Du skulle vara alla kill-kaniners drömflickvän om du hade varit en kanin. Och jag tror jag vet hur du hade sett ut faktiskt! Du hade varit en vit kanin med sådär småkrullig päls. Du hade haft långa öron som var rosa inuti och en rosa näsa. Du hade haft rosa trampdynor som smälte samman med det andra rosa på dig och så skulle du ha en svans som en bomullstuss och stora klarblå ögon. Vad säger du om det?

    Men jag har ett sådant jobbigt problem, Sandra. Jag är förälskad i en som går i min klass men som är rena motsatsen till mig. Han är lite sådär ”like I care about anything” i klädväg och klär sig lite ”alternativt” vilket jag inte alls gör. Jag har gjort det en gång i tiden men inte längre för jag tycker inte det är så himla fint och han umgås med sådana människor vilket jag inte heller gör. Men jag tycker så himla mycket om honom. Jag skrattar så jag gråter när jag är i närheten utav honom och jag åh, jag vill bara vara med honom hela tiden för han gör mig så trygg. Och han bråkar alltid med mig och skojar och ler sådär fint som gör att jag vill vara med honom ännu mer.

    Men han är inte den typen av pojkar som jag brukar falla för. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag går snart sönder inuti.

    Lisa Marie 2010-05-07 17:07:42
    Svara
  • Åh vad fin! Tips: var väldigt försiktig i dina rörelser nära henne, och om du lyfter henne – se alltid till att hon känner sig trygg och sitter bra. Kaniner är känsliga. Lägg dig ner i en soffa och sätt henne på magen, då kan hon lufsa runt lite och lukta på dig. När jag gjorde så med min första kanin hoppade hon alltid fram till ansiktet och pussade mig 🙂 De kaniner jag har haft älskar gurka, så det kan man muta med. En del gillar också små bollar de kan leka med.

    elsa 2010-05-07 16:15:50 http://elsa89.blogg.se
    Svara
  • Oh så söt! Jag har tyvärr inga bra tips. Jag tjatade om kanin när jag var liten, men pappa sa att de bara biter sönder sladdarna, så jag fick en katt istället.

    Felicia 2010-05-07 15:59:40 http://vykorttillminsyster.blogg.se
    Svara
  • Min läkare sa att jag var allergisk mot kaniner när jag var liten. Vi sålde kaninen Pepsi och sen kom de på att jag var allergisk mot ketchup. Tack så mycket kära doktorn.

    Olivia 2010-05-07 15:46:41 http://dahlolivia.wordpress.com
    Svara
  • Åh, vilken himla liten sötnos! Lycka till med matlagningen och tv-tittandet tillsammans!

    Alina - aupair i Notting hill 2010-05-07 15:43:22 http://gretalina.blogg.se
    Svara
  • testa att klia bakom öronen, i nacken och under hakan och blåsa lite på nosen. min kanin blir väldigt snäll av det.

    elsa 2010-05-07 15:32:06
    Svara
  • Hej fina Sandra! Igår bokade jag och min pojkvän en weekend till Paris. Jag har varit där förr och har sett det typiska turistmålen som eiffeltornet, notre dam, louvren med mera.

    Men jag tänkte höra med dig om du har några Paris-tips till mig? Var hittar man den bästa shoppingen? Var finns de mysigaste fiken? Och vad får man inte missa i Paris?

    Hoppas du kan hjälpa mig.

    Tack för en underbar blogg. Jag läser den dagligen.

    Kramar Emma

    Emma 2010-05-07 15:19:31
    Svara
  • Just det… akta så det inte blir något gnagande på sladdar!

    Kokolina 2010-05-07 15:05:21
    Svara
  • De är ju inte särskilt gosiga fastän de så ser ut… min gamla Ninnis gick bara att klappa efter den först sprungit sig orkeslös på gräsmattan i någon timme. Annars är det ju hemskt förtjusta i maskrosblad. Kanske kan fjäskas lite med såna.

    Kokolina 2010-05-07 15:04:15
    Svara
  • mitt tips är så här: det finns två sorters kaniner, snälla kaniner och mördarkaniner. det är inte så mycket man kan göra åt saken, tyvärr.

    Linn 2010-05-07 14:57:28 http://linnistaden.blogs.se
    Svara
  • Torkade brödbitar fick min kanin på fall direkt! Knaprigt och gott tydligen. Sen han fick en brödbit av mig har vi varit bästa vänner. Kan bero lite på att han kopplar ihop mig med mat. Han gillar mat. ♥

    Vilket gulligt namn Pyret har förresten!

    Felicia 2010-05-07 14:27:27
    Svara
  • Mina kaniner ÄLSKADE banan och det finns nog inget sötare än det ljudet som blir när en kanin äter banan. Fint.

    Lina 2010-05-07 14:06:07 http://linafie.blogg.se
    Svara
  • Så himla söt!

    Natasha 2010-05-07 14:02:03 http://www.natashasblogg.se/
    Svara
  • Varför skulle man ge en kanin choklad och chips… :/

    linnéa 2010-05-07 13:54:57
    Svara
  • Jag har för mig att kaniner får diarré av gurka, det är nog bättre med morot.

    Malin 2010-05-07 13:46:57
    Svara
  • Nej, så sööt! Underbar!

    Emeli 2010-05-07 13:25:06 http://www.emeliesaandgren.blogg.se
    Svara
  • Åh så söt! Hemma hos mig bor en liten kanin vid namn Bosse. När Bosse är lite purken & inte vill gosa med mig brukar jag släppa honom i lägenheten så han får skutta runt lite som kommer han av sig själv. Mutning fungerar också ganska bra. Morot, sallad, knäckebröd eller kaningodis. Lycka till sandra <3

    Elin adina 2010-05-07 13:22:50
    Svara
  • När jag var liten hade jag en kanin och han tyckte hemskt mycket om digestivekex och russin. Ett halvt äpple eller några kvistar från ett äppelträd höll honom borta från att gnaga på böcker och favoritskor. Var försiktig med russinen bara, kanske bara några åt gången. Det är lätt hänt att det lilla livet får ont i magen.

    Bon chance!

    Simone 2010-05-07 13:22:31 http://lefashionroadkill.blogg.se/
    Svara
  • Gee, how cute it is! <3

    AnnaMandi 2010-05-07 12:36:37 http://trois-six-cinq.blogspot.com/
    Svara
  • Åh men jag som trodde att du skulle skaffa en egen liten kanin när jag såg på twitter ju! Det skulle vart himla himla fint! Fast det här är kanske nästan lika bra! kram!

    Moa 2010-05-07 12:16:17 http://alfapet.blogg.se
    Svara
  • Tänk på att kaniner har otroligt känsliga magar. Så ge inte för mycket av något som hon inte är van vid. Skulle tex inte rekommendera choklad och chips. Om hon har någotstans att fly en liten låda eller hennes bur som hon kan springa till ska det nog inte vara några problem.
    Lycka till 😀

    Jennie 2010-05-07 11:57:59
    Svara
  • erkat – det är inte min vän utan någon jag träffade på en festival. här är bilden: http://www.flickr.com/photos/sandypandycandy/sets/72157621919379115/

    sandra 2010-05-07 11:55:09
    Svara
  • hih, min systerdotter har också en kanin och den får gå helt fritt i lägenheten (en albino, sjukt söt! ^^). De har haft honom i ungefär ett år nu, och han är helt rumsren, kissar och bajsar i en såndär låda som katter gör och får gå fritt på hela första våningen. Det är nog viktigt att man inte är med den hela tiden först, för kaninen vill nog gå runt och känna hur det känns när det är något nytt. Och sedan låta den ha ett ställe där den kan känna sig trygg, och att ingenting kan skada den där. De har en ikea pall som han la sig under första dan, och nu får ingen ta upp honom och klappa honom när han ligger där på sin lilla filt. Där är han säker. Nu är han glad och pigg och skuttar runt och leker med alla 🙂

    Anna 2010-05-07 11:54:30 http://theannah.devote.se
    Svara
  • Hej Sandra!

    Du har en vän med hårigt bröst med en fågeltatuering på. Jag har tänkt göra en liknande och undrar om man skulle kunna få se en lite bättre bild… 🙂 Det vore jättesnällt, men jag förstår också ifall han inte har lust att folk ska härmas…
    Kram Erika.

    erkat 2010-05-07 11:46:17 http://undiserika.blogg.se
    Svara
  • Jag och min lilla plutt har kommit varandra närmare av att jag har gått omkring med honom i min famn och han har fått legat på min mage när vi kollat på tv och han får vara med mig på golvet i det rum jag är i så att han alltid är med mig och hör min röst. Jag är den enda han inte är rädd för nu och det känns toppen 🙂

    Sarah 2010-05-07 11:32:08 http://sarahhallin.blogg.se
    Svara
  • Ett litet tips är att kaniner älskar choklad och chips..inte för mkt men en liten muta brukar funka:)

    Annie 2010-05-07 11:16:47
    Svara
  • Haha min kanin går också under benämningen mördarkanin, fast han är jättesnäll egentligen, vill bara inte att man stör honom när han är i buren… Så ge henne någon dag så blir hon nog jättesnäll sen! Gosa små stunder i taget 🙂

    Lovisa 2010-05-07 11:13:20
    Svara
  • red: Vilken tur du som har en gosig kanin! Men jag tar npg hellre en hund än en kanin som är som en hund om jag får välja 🙂

    Jasmin 2010-05-07 11:06:20 http://www.jasmins.se
    Svara
  • Å Sandra du är för underbar – mördarkanin. Tack för att du får mig att le 🙂

    Tyvärr har jag inga tips att ge när det kommer till mördarkaniner. Trots att jag hade en kanin när jag var liten. Han hete Pricken (från sagan ”Pricken” om den lilla prickiga kaninen) trots att han inte hade några prickar, utan bara va en låååång, brun och väldigt snäll vädurskanin som gillade att tugga på mammas fina skor. Men lycka till med kaninmonstret, det kommer nog att bli toppen!:)

    Hälsningar
    Sophie♥

    Sophie 2010-05-07 10:34:49 http://sophiesfashion.blogg.se
    Svara
  • Herregud, hur gammal är du? Det kommer vara hemskt ocharmigt när du är 45 och beter dig som fyraochetthalvt..

    F 2010-05-07 10:25:29
    Svara
  • oh my, how lovely!

    natasja 2010-05-07 10:21:17 http://tearsofmilk.blogspot.com/
    Svara
  • Finns många kaniner som verkligen är gosiga där ute i världen, men då är det främst för att de blivit kelade med sedan de var pyttesmå och att de på så vis verkligen vant sig vid människor. Mitt tips till dig för att förbättra relationen med Pyret (för övrigt tidernas bästa namn på en kanin) är att låta henne utforska din lägenhet själv och göra sig bekant med omgivningen innan hon gör sig mer bekant med dig. Hon blir förmodligen distraherad av den helt nya miljön som det är nu. Var dock tydlig med att du är en fast punkt i den här omgivningen så vänjer hon sig snart och blir säkert mer social!

    Rebba 2010-05-07 10:20:35
    Svara
  • Jag kan absolut inget om kaniner med gud va söt du är 🙂
    Visa respekt och vänlighet så brukar de gå bra med vilket djur som nästan.

    Lycka till! ♥

    Jeanette 2010-05-07 10:15:30 http://interruptedfashion.blogg.se
    Svara
  • vilken jättefin liten kanin. jag hade en kompis som hade en kanin en gång. den älskade mig, vet inte varför men den följde efter mig som en svans. men jag vet ju inte vad jag gjorde så kan inte ge något tips direkt…

    Kajsa 2010-05-07 10:11:12 http://earlyinnovember.blogspot.com/
    Svara
  • Åh så söt hon va! En kanin skulle vara kul att ha! Jag hade en hamster när jag var yngre, och den var snäll, men min systers hamster var ond. När den fick tid att vänja sig vid oss vart den snällare, så det kanske bara är att allt är nytt!

    Amanda 2010-05-07 10:11:08 http://frokenpimpinell.blogspot.com/
    Svara
  • Som ett svar till ”Jasmin” måste jag säga att det visst finns kaniner som vill mysa! Min till exempel, sitter man i soffan skuttar hon upp och vill ha krafs, pussar en i hela ansiktet, kommer springande då man ropar hennes namn och älskar att mysa i sängen. Hon är som en litet hund :). Kaniner har väl personligheter dom med, hihi.

    Pyret är ju bara för söt, en lite fluffboll. Jag antar att hon är förvirrad bland alla nya dofter och saknar sin mami. Du ska nog inte ta det personligt :). Krafsa henne mycket på huvudet, det visar att man är ”vän”. Sitt med henne på mattan och låt henne nosa på dig. Det tar väl lite tid kan jag tro!

    red 2010-05-07 10:11:02 http://red.ratata.fi
    Svara
  • Men gusåsöt! Jag har aldrig velat snatta så mycket som när jag varit på Lill-Skansen vid kaninerna. Hemma hos mig har vi bara en gullig vampyrkatt, en söt bebis, en kaxig 9-åring och (tyvärr) några löss.

    Lillräven 2010-05-07 10:10:08 http://littlefoxdiary.tumblr.com
    Svara
  • Oh my *______*!!! She’s so cute!! It’s normal if she’s scared, it’s a strage place for her… but I’m sure she would feel save and comfy in a few days!

    Libertad 2010-05-07 10:07:16 http://sahakiel.blogspot.com/
    Svara
  • Ge henne lite tid såklart, men kaniner anpassar sig rätt fort. Om du släpper ut henne i lägenheten är det g-a-l-e-t viktigt att du tejpar upp alla sladdar utom räckhåll, så hon inte käkar på dom, och att det inte finns några håligheter hon kan krypa in som kan vara svåra att locka ut hennes ifrån sen. Muta henne med morot, eller köp nått gott kaningodis t ex kaninchoklad. Men viktigast av allt: se till att hon känner sig trygg! Kaniner är jätteskygga, speciellt mot folk de inte känner, men när de är trygga kan de vara hur kärvänliga och mysiga som helst (de finns såklart de som hatar att bli gosade med eller tagna i också). Jag är oavsett vilket helt galet avis på dig, och saknar min fina kanin som jag hade när jag var yngre…

    Emily 2010-05-07 10:05:41 http://www.emilydahl.blogspot.com
    Svara
  • Det som är tråkigt mad kaniner är att de är ju liksom inga keldjur. De ger ingen respons på mys, de vill mest sprattla och skutta själva. Jag har iaf aldrig träffat en kanin som varit gosig… Tyvärr, för söta är de ju.

    Jasmin 2010-05-07 10:01:25 http://www.jasmins.se
    Svara
  • Så roligt 🙂

    Sofia 2010-05-07 10:00:44 http://noalik.blogg.se
    Svara
  • Niiiin! Det är inte klokt, men varje gång jag ser en kanin förvandlas jag till en fyraåring. Jagvillocksågosamedenlitenkanin.

    Rebecka 2010-05-07 10:00:28 http://stormsvala.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!