host.

Igår när mina vänner tog första uteserveringsvinet och uppdaterade sin facebooksstatusar om var de var någonstans i natten, låg jag hemma och var förkyld. Sådär så man hostar sönder kroppen och snyter klart en toarulle. Åh dör. Det spelade ingen roll att jag hade tre avsnitt Glee som väntade på datorn och en kanin som somnade vid mina fötter och andades fort fort.
Idag är jag precis lika sjuk, men har ändå lyckats byta miljö vilket känns bra.
Kan vi inte smitta varandra med spännande saker som hände igår istället?

Berätta om det finaste som ni var med om igår kväll, så publicerar jag ett knippe sedan. Det var så mysigt att läsa förra gången.
.


I’m sick today 🙁 . Please keep me company by telling me about the loveliest thing that happened to you yesterday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
397kommentarer
  • Jag shoppar. Alltså är jag.

    Dante 2010-10-10 12:15:26 http://stockholmunderytan.blogspot.com/
    Svara
  • När jag var på hm för ett par dagar sedan såg jag världens absolut sötaste pojke. Han hade bruna sneda ögon och små smilgropar syntes när han skrattade. Jag tror att han var ute efter en munkjacka, för han gick fram-och-tillbaka mellan spegeln och klädhyllorna. Han var så himla söt när han snurrade framför spegeln. När vi fick ögonkontakt log jag stort mot honom, han log ett snett leende för att sedan kolla ner i marken. Han gick till kassan och köpte en grön tröja, den passade honom himla bra.

    Veronica 2010-06-13 23:49:55 http://www.metrobloggen.se/zochjag
    Svara
  • Jag har varit själv hemma lördag till söndag. Min pojkvän sov hos mig. Vi åt gott och mös till en film. Han får mig att känna mig så trygg. Vi gjorde en tidig kväll..trodde vi. Det slutade med att vi inte kunde hålla händerna från varandra. Men de hör till att vara kär. Precis som jag är. Och jag älskar det!

    Frida 2010-06-13 19:03:32
    Svara
  • […] kommer en sista samling av det finaste som hänt er den där onsdagen i början av maj för tre veckor […]

    gråsälarna på skansen, tandställningar och att kyssas efter varje ord. - Niotillfem 2010-05-31 16:08:17 http://rodeo.net/niotillfem/2010/05/grasalarna-pa-skansen-tandstallningar-och-att-kyssas-efter-varje-ord/
    Svara
  • det var inte igår, och inte ens igår när detta inlägget skrevs… men det var igår för en annan dag… Pojken som jag har tyckt sådär konstigt mycket om i smyg knöt upp rosetten på min converse, jag gav honom ledsna ögon, han log. Och sen knöt han den fulaste rosetten jag någonsin sett. Hans fina händer brände genom det svarta slitna tyget och jag tänkte att den rosetten ska jag aldrig knyta upp. men sen gjorde jag det. synd.

    Kajsa-Elvira 2010-05-28 19:35:25
    Svara
  • […] underbarheter från förrförra onsdagen när ni berättade om det finaste som hänt er […]

    t.s. eliot, zorro och paris. - Niotillfem 2010-05-25 15:08:02 http://rodeo.net/niotillfem/2010/05/t-s-eliot-zorro-och-paris/
    Svara
  • Killen jag är kär i sa att han ville veta hur det var att hångla med någon med tandställning. Jag har tandställning.

    Sara 2010-05-18 18:57:21 http://inberlin.blogg.se
    Svara
  • Detta gjorde jag inte denna onsdag, men en annan onsdag var det. Så jag tycker jag kan skriva det ändå, för det är en av mina bästa onsdagsminnen. Konstigt nog händer det en massa spännande saker på en onsdag i mitt 15-åriga liv.
    Jag hade gjort pannkakor och hade precis tagit en stor tugga, plingade det på dörren. Killen som jag kallar Hunter, med blont rufsigt hår och världens vackraste nyckelben, dök upp och ville kolla på film med mig. Så vi satte oss i mitt rum och tänkte kolla på ”The Notebook”, men mamma var inte så snäll den dagen, hon tyckte inte alls om att jag hade en kille där. Jag fick nog, så vi packade ner datorn och filmen och begav oss in till stan där vi satte oss i en soffa på det mysigaste caféet jag vet.
    Jag satt med datorn i knät och han med armarna runt mig. Den bästa känslan var när han smekte mitt hår precis under hela filmen. När filmen var slut och jag packade ihop för jag skulle vidare till en fest, men han inte ville att jag skulle gå, hände nånting. Plötsligt kysser han mig och har händerna runt min nacke, i mitt hår. Vi slutar inte kyssas fören en servitris knackar på bordet och säger till oss.

    Det var en väldigt, väldigt fin onsdag tycker jag.

    Bella 2010-05-18 15:44:42
    Svara
  • Idag så åt jag spagetti och köttfärsås till middag, det var gott 🙂
    Men gurkan var inte god 🙁
    Nu ska jag skriva om idag…
    idag så ville inte Ebba starta en massiv msn chatt 🙁 vilken elaking va?

    herman 2010-05-18 15:28:31
    Svara
  • Jag skrev här förut. Men låt oss låstas att jag inte gjorde det och att det är ett citat du är ute efter. Jag kände bara att ”Jag älskar dig. Ja, sådär att man får fjärilar i magen, huvudvärk och en ängel på axeln. Ängeln gör en röd som en tomat i ansiktet när han tittar på en, alldeles bubblig när han pratar och alldeles, alldeles inponerad när han kysser en med sina fina läppar.”
    Det var ju lite vackert tyckte jag.

    Elina 2010-05-18 14:59:16 http://elinasvintage.devote.se
    Svara
  • […] answers about what the loveliest thing that happened to you last wednesday was (from this entry). Click ”in english please” in the sidebar to read the google translation. More to come! […]

    nittiosängar, babasonic och lejonkungen. - Niotillfem 2010-05-18 09:50:04 http://rodeo.net/niotillfem/2010/05/nittiosangar-babasonic-och-lejonkungen/
    Svara
  • Igår åkte jag hem från ett lajv jag varit på i en vecka och jag fick kramar av alla underbara människor jag umgåtts med där och tänkte ”Gud vad fint, jag kommer sakna dem så jag nästan dör, men vi ses ju igen”

    Josse 2010-05-17 14:05:49 http://kirajna.blogg.se
    Svara
  • Igår kväll gjorde jag inte så mycket, men i förrgår kväll festade jag i tio timmar i sträck. Klockan tre hade nästan alla gått hem men då får vi för oss att sätta oss på madrasser och åka ned för trappan. Alla slår sig halvt fördärvade men det var så himla roligt. Sedan byggde vi en sådan där koja av madrasserna, kuddar, täcken, stolar och bord som man jämt gjorde när man var liten. Sedan låg vi där inne och tittade på när solen sakta gick upp. Det var jättefint.

    Karin 2010-05-16 23:34:10
    Svara
  • Det går en kille i min klass som jag kanske gillar och som kanske gillar mig. Jag trodde att det bara var jag som inbillade mig det, men igår sa en klasskompis att hon också hade tänkt på saken. Innan jag somnade bestämde jag mig att på den månad som är kvar innan sommarlovet ska vi bli jätte bra vänner, så att vi håller kontakten hela sommaren. Han är så himla fin.

    Felicia 2010-05-16 15:05:43
    Svara
  • För tre dagar sedan så förändrades mitt liv. I alla fall känns det så nu.
    Jag träffade honom. Hela natten låg vi och diskuterade Beatles och Bob och allt fint och fult och vackert. Det var som att den där biten jag tappat av mig själv hittade tillbaka. Nu kan jag bara ligga på golvet och titta i taket. Och jag kan inte sluta le. Och jag lyssnar på Håkans Vi Två 17 År för det är vi, unga vilda och har hittat varandra. Och jag gråter nästan. För att det är så fint. Och var har han varit i alla dess år?

    Goddag! 2010-05-16 12:18:15
    Svara
  • igår kväll läste jag ut min bok. Ljudet av ditt hjärta av stephanie meyer. jag vet, alla läser twilight och jag har verkligen haft dåligt samvete för att jag gör som alla andra! jag brukar inte göra det, men böckerna verkade juh ack så bra. så jag läste ut den. med sällskap av mörk choklad och chaitée. det var lite ensamt, men mysigt. lite senare när jag kände hur ögonen inte orkade mer släckte jag lamporna och kröp ner bland blommiga lakarn. jag minns inte riktigt vad jag drömde om, men jag tror att jag drömde om att jag var ute på en balkong mitt i sommaren, men vänner i tonvis. sov 14 timmar, och så var min kväll 🙂
    krya på dig, och jag gillar Dig hemskt mycket.

    Blomflickan 2010-05-16 12:12:15 http://www.blomflicka.blogg.se
    Svara
  • Igår var jag hos min pojkvän, min alldeles första riktiga pojkvän trots att jag egentligen är gammal nog för att ha haft massor. Vi pluggade vid var sitt skrivbord sen pausade vi ett tag för att vi inte kan hålla händerna ifrån varann. Sen lagade vi toast skagern och han somnade på mitt bröst framför ett naturprogram om lejon och jag insåg att jag älskar honom!

    Jennifer 2010-05-16 10:08:28
    Svara
  • Hade lika trist som du, dock frisk och käkade pizza med min kille och mina föräldrar. Det låter ju mysigt men vi har missat roliga fester och friheten att kunna göra vad vi vill pga dom och det är inte kul alls…

    Moholy-Nagy 2010-05-16 07:41:14
    Svara
  • Min bästa kompis har gått och blitt kär! Och våra känslor smittar lätt av sig till varandra. Är så glad för hennes skull att jag gått omkring och trallat på gammla visor hela dan.

    Anneli Törnroos 2010-05-15 23:39:25 http://anelii.blogspot.se
    Svara
  • Hej Sandra!
    Jag kan inte bara berätta om en kväll för det är så mycket som hänt nu så jag måste smälta allt. Jag har haft den finaste långledigheten.
    I onsdags råkade diverse lite halvjobbiga saker ske. Såsom att jag av en olyckshändelse krossade en av skolans glasrutor och måste betala den, att basisten i mitt band glömde sin bas i skolan så att vi nästan missade bussen till en spelning i Västervik (bor i Linköping) och att det var fullt i bussen när vi skulle åka så att det strulade i typ en halvtimme. Men tillslut kom vi iväg, och då kändes allt bara så fantastiskt. När vi kom fram hade vi soundcheck, och efter att vi ätit gick vi upp på scenen. Spelningen blev väldigt bra, vi hade skrivit en ny låt som vi spelade live första gången och publiken gillade den så mycket att de ville höra den en gång till på slutet. På kvällen gick vi en lång promenad med destination min väns sommarhus. Vi gick fel 2 km och det regnade men alla mådde så bra så att det inte gjorde något. Vid halv tre somnade vi efter att ha lekt massor lekar. Vi var 8 personer (hade med lite folk från Linköping) och fick trängas i 4 stycken sängar då det lilla sommarhuset var gjort för 3 personer. Det var otroligt mysigt.
    På morgonen tog vi bussen hem och när vi kom till resecentrum gick vi till vår replokal (som ligger alldeles intill) och började måla om den. Vi hade massor med bra musik och jobbade i ungefär 7 timmar. Dagen därpå såg ut ungefär likadan. I dag har vi köpt en jättefin hylla och monterat massor med lådor till lokalen, och vår trummis har plockat in sitt nya trumset. För bara någon timme sen satt vi i replokalen och drömde/pratade om hur fint det kommer att bli. Jag är så himla glad nu. Trots att jag har otroligt mycket plugg, en massor att göra och inte alls tid att sitta och drömma om framtida rep i dröm-replokalen så gör jag det ändå. För det mår jag bra av.

    Josefine 2010-05-15 18:37:53 http://www.mittpiano.blogg.se
    Svara
  • Jag och mina tre bästa vänner plus pojken jag tycker väldigt mycket om bakade bullar, sedan åt vi dem och fnissade under köksbordet. Min kompis mamma kom in och frågade vad vi höll på med.

    M. 2010-05-15 14:17:58
    Svara
  • Mina föräldrar lämnade mitt hem ledigt för mig. Jag bjöd hit alla fina vänner och hade min första egna hemmafest. Vi drack öl och vin och pojken som är så söt med skarpa käkben och olika färg på strumporna kom. Han är så fin. Kvällen slutade med att halv sex på morgonen gräddade vi pannkakor och somnade. Det var fint.

    Klara 2010-05-15 12:42:02
    Svara
  • Jag ska berätta nåt fint. Jag träffade min vän igår. Hon berättade om sin drömkille. Hon träffade honom i frankrike en sommar. Han o Hans polare bodde i en sommarvilla där. Han pluggade till ekonom i paris. Men surfade på somrarna. De blev förälskade och hon bodde me hennes vän i deras strandhus. Hon høll det hemligt för hon visste att hon skulle tillbaks till sverige. Men hon glömde honom aldrig. Han var mörk, blå ögon nåt år yngre än henne. Hon sov me honom. Festade, pratade om livet, grillade o surfade. Han var street men också väldressad. Han hämtade upp henne i sin bil o gav henne skiva där d stod jag vill se dig i paris. Men hon åkte aldrig. Hon funderar fortfarande på d för han var magisk, öm o en sådan hon alltid velat leva me. Han var smart och rolig. Det va fint att höra hennes känslor. Jag tror hon hör hemma i paris! Kram

    Stina karlsson 2010-05-15 07:54:43
    Svara
  • någon jag har tyckt otroligt mycket om väldigt länge sa för första gången att han älskar mig. sedan drack vi rödvin, rökte cigaretter alldeles nakna i min lägenhet och pratade om framtiden.

    e 2010-05-15 06:49:52
    Svara
  • Madeleine: Jag gillar inte cocosbollar heller…

    Kram

    M 2010-05-15 06:03:10
    Svara
  • Madeleine: Jag skojade lite… 😉 Men jag tycker inte att det är fel att kolla på lyxfällan.

    Kram

    M 2010-05-15 06:01:54
    Svara
  • the boy i like in class (and i try so hard to NOT like him, but his smile and voice is irresistible) acknowledged my existence. pretty sad start, but good enough! when he was calmly arguing his perspective on modernism while i was doing my presentation to the class, it made me mad that he was always in the spotlight (and always somehow right). we debated, and although there was no winner or loser i felt like i was wrong. when i finished the presentation and sat down in my seat, which is directly behind him, i swore to myself that i’ll never think of him ever again. Then suddenly, he turned around to look at me and gave me the cheekiest and cutest smile i had ever seen. And all the hatred i had disappeared. that five second moment is embedded in my mind, and i hate that he does this to me! but at the same time i absolutely love the feeling.

    i hope you are feeling better!

    ally 2010-05-15 05:23:30
    Svara
  • nu fuskar jag lite, men det känns bra att skriva av sig här.

    Pojken som gjorde mig så lycklig igår genom att bara skicka ett litet sms,
    slog idag sönder mitt hjärta i tusen små bitar när han berättade om en flicka
    han smög hemifrån mitt i natten för att träffa.

    Det gör så himla ont och jag kan inte sova.

    m 2010-05-15 00:25:28
    Svara
  • Igår var ingen fin dag överhuvudtaget. Det var början på slutet för oss.

    sofie 2010-05-14 22:42:18
    Svara
  • Det finaste förra veckan var att jag nog för första gången (i mitt 24åriga liv) berättade för en underbar pojke att jag var lite kär i honom. Han var inte kär i mig, men det gör inget, för vi är jätte bra vänner. Och jag är bara kär i honom för han är så underbar.

    Och idag för att jag sitter å läser några av dina inlägg och alla kommentarer till detta, vilket får mig att bli lite ledsen…men på ett fint sätt! Får mig att gråta, men mest för att jag behöver det. Och för att det är så underbart att det finns så många underbara och fantastiska människor som skriver så fina saker!

    Sara 2010-05-14 21:45:21
    Svara
  • Jag och mina finaste flickor åt rosa gräddtårta och busringde gamla lärare vi hade på gymnasiet. Vi somnade tillslut utmattade i en hög på soffan. Om det berodde på rose vinet eller att vi skrattat så mycket vet jag inte, men hela kvällen kändes fin och jag var varm i magen hela tiden.

    Cecilia 2010-05-14 21:35:11
    Svara
  • Jag har nog faktiskt inget riktigt fint att berätta om som hände i onsdags. Men jag kom på en sak alldeles nyss. Efter att ha läst din kategori ”om kärlek”. Att jag aldrig haft någon idol. Nu upptäckte jag att jag har två. Lykke Li, och dig. Båda två fantastiska och förundrande människor.
    Sluta aldrig att vara du.

    Julia 2010-05-14 21:02:31
    Svara
  • Skolan ordnade en fin vårfest ute i en stuga i skogen. På den fallfärdiga bryggan nere vid stranden satt vi och skrattade över aningen för många glas rosévin. Solen lyste och någon gick och simmade för att samla upp de flaskor som någon slängt i vattnet. Vi debatterade musik och skrattade. Sedan dansade vi oss svettiga i den lilla röda stugan. Före sista bussen gick till stan snubblade jag i mörkret på rötterna. Blåmärken lyser på mina knän idag. Hånglade med en vän på duschrumsgolvet. Det har hänt alldeles för många gånger. Han är kär i mig fortfarande och har varit det sedan augusti. Jag borde inte lura honom, men när han rör mej kan jag bara inte säga nej.

    Murmelin 2010-05-14 20:17:26
    Svara
  • Igårkväll låg jag med min älsklingsplutt i famnen och grät så jag trodde jag skulle gå sönder. Du förstår, det här med kärlek är så nedrans knepigt och det kan göra så satans ont. Det var förresten inte bara jag som grät. Han var lika trasig han. För jag är livrädd att fastna här, men vart ska man egentligen ta vägen? Krognätter och okända pojkar lockar inte längre som de borde göra och ibland, ibland har jag ingenting ingenstans och det är då man behöver en sådan där kram som är en av de bästa, men när han inte förstår så spricker det. Det säger poff och så tror jag att jag ska dö. Fast tilslut i hjärtat så älskar jag honom sådär attans mycket att jag vet prick vad jag ska säga som lagar det jag inte borde sagt. Så sedan, efteråt, så sov vi sådär nära varandra så jag inte vet vad som är jag och vad som är han. För ingenting är trasigt egentligen.

    J. 2010-05-14 19:56:41
    Svara
  • Jag träffade en gullig fransman på nattbussen hem som erbjöd mig sin sittplats. Fint, tyckte jag.

    Amanda 2010-05-14 18:42:16
    Svara
  • Igår lekte jag med hundarna i solen. De är sex stycken så det blir ganska mycket pussande. Alla vill ha uppmärksamhet och bli kramade och pussade – på samma gång. Då jag satt på trappan och iaktog min fina pojkvän och hans mamma då de fixade i trädgården, kom plötsligt alla hundar och hoppade på mig, brottade ner mig och slickade mig i hela ansiktet. Jag bara skrek och skrattade och fick använda alla mina krafter till att ta mig upp och lugna ner dom. Sen satt vi där allihopa på trappan och kramades och hade det fint i kvällssolen.

    Mira 2010-05-14 18:41:56 http://spinnerette.papper.fi
    Svara
  • jag flög i 30 timmar från nya zeeland till england. jobbigt

    Sofia i London 2010-05-14 17:52:36 http://sophedeluxe.devote.se
    Svara
  • Jag gjorde min alldeles egna specialchokladsås! Det blev den bästa hittills, har aldrig lyckats så bra förut med den! Smält mörk choklad och sirap! heheh mmmm=)

    Anna Bergström 2010-05-14 17:22:34 http://ingeborgj.blogg.se
    Svara
  • Är också dunderförkyld, men det som lyste upp gårdagen var att som belöning för flitigt och snörvligt studerande så fick jag skjuts hem till honom där ett rum har gjort om till en studio, och där han spelade en låt han skrivit om mig på blanka pianot. Sedan bäddades jag ned och presenterades för en påse lösgodis, och vi kom väl överens.
    Inga omständigheter kan göra en dag då jag får träffa honom, till en dålig dag.

    S 2010-05-14 17:19:11
    Svara
  • Jag skrev ett brev… för hand. Ett riktigt ett med frimärken och allt till pojken som hjärtat slår lite extra för. Men när jag skulle posta brevet så darrade handen till litegranna och jag blev plötsligt skrämd och tänkte ”Vad håller jag på med?”.

    Jag postade aldrig brevet men hjärtat slår fortfarande lite extra för honom… eller ganska mycket extra faktiskt. Ibland är man helt enkelt inte så modig som man önskar att man var, men jag ska spara brevet så att jag en dag (när jag känner att jag är lite extra modig just precis då) faktiskt kan posta det.

    Allegra 2010-05-14 17:16:37
    Svara
  • Jag var på en fest hos en fin vän. Vi har minilov nu i skolan så vi bestämde att vi skulle leva de kommande dagarna dekadent och fritt från oro. Hur sov helst kom en pojke som jag är bekant med. Fasligt söt med skrattgropar. Eftersom båda vi är blyga så hände inte så mycket men när vi kröp ner i en utav sängarna för att sova la jag min arm runt honom. (Eftersom jag hade druckit vin kändes det som en utmärkt idé). Han tog min hand, flätade fingrarna och kramade den hårt. Så sov vi resten av natten. Inget speciellt egentligen men bara fint och mysigt. Krya på dig fina du! puss

    My 2010-05-14 17:14:59
    Svara
  • finaste finaste pojken någonsin sa
    ”stupid distance. that’s the only thing stopping me from kissing you in a heartbeat. i have no doubts about you.”
    och det var så fint att jag blev helt knäsvag och dog lite här borta. här borta i sverige som är alldeles alldeles alldeles för långt ifrån england.
    men en dag. jag vet att den kommer.

    oliwia 2010-05-14 16:12:44
    Svara
  • i onsdags sov jag utan min pojkvän för första gången på ett bra tag. orkade inte ens bädda sängen, som var dammig för att det var så länge sedan jag sov i den. visste inte att en nittiosäng kunde kännas så stor och tom och kall..

    men innan han lämnade mig kom han förbi med en tröja som doftade honom och kysste mig och sa att han älskar mig, innan han skyndade iväg till bussen med gitarrfodralet på ryggen. luktade på tröjan och blev knäsvag. att man kan känna så efter åtta månader!

    moi 2010-05-14 16:05:02
    Svara
  • Kära M, som skrev till mig om cocosbollar och lyxfällan.

    Tack snälla du, jag hoppas att allt kommer gå bra med bebisen 🙂
    Och ja lyxfällan är roligt att titta på, men inte utan charlie och mathias! Så därför får vi hitta något annat bra torsdagsprogram!

    Kram från Madeleine

    Madeleine 2010-05-14 16:01:40
    Svara
  • Jag jobbar mycket. Jag studerar mycket. Jag umgås mycket. Jag gör allting väldigt mycket och en dag blev det alldeles för mycket. Min ribba ligger längst upp nära månen och jag är dum i huvudet som tänker att jag kan hoppa över den var eviga gång jag ska göra någonting.

    Igår lyssnade jag på en allt för hetsig låt och fick en panikattack. Allt blev svart och jag minns inte någonting. De tror att jag håller på att gå in i väggen och säger att jag måste sluta upp med det jag gör genast. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte det.

    Så det finaste som hände mig var min pojkvän. Han ställde in allt han hade för att ligga bakom mig, klappa mig på håret, kyssa mig i nacken och förklara att allting kommer att bli bra. Jag grät hinkar fulla och han tömde dem – en efter en, efter en. Utan honom skulle jag inte klara av någonting mer alls.

    Sophie 2010-05-14 15:54:48 http://fatherwhale.blogspot.com
    Svara
  • Det finaste jag var med om i onsdags var hela onsdagen. Jag var på vårens första hemmafest, du vet när man kan sitta i fönsterkarmen med fönstrena öppna och röka. Sen så insåg jag mitt i en kram och kyss på kinden att jag vill känna en den där lukten mer. Krångligt men alldeles underbart var det att gå hem genom Gamla Stan i soluppgången. Alldeles underbart.

    Mira 2010-05-14 15:40:47
    Svara
  • Jag var hemma hos en vän. En av de nya jag lärt känna i gymnasiet. Vi åkte moppe till ica och köpte godis, låg i hennes säng och tittade på hur många avsnitt som helst av how i met your mother och somnade tidigt. Väldigt, väldigt fint.

    anna 2010-05-14 15:06:37
    Svara
  • På vägen hem igårnatt så gick jag ensam i mörkret med iPoden i öronen och fick för mig att dansa. Så där gick jag, dansandes framåt till bland annat I’ll Follow The Sun, You Make My Dreams och Get Up Offa That Thing!

    Katrín 2010-05-14 14:39:35 http://katla.devote.se
    Svara
  • Yestarday was a very bad day 🙁

    art-isima 2010-05-14 14:23:10 http://www.art-isima.blogspot.com
    Svara
  • I hope you’re feeling better soon Sandra. I was stuck in bed two days ago.

    Yesterday however, I went to a party where we had beach themed drinks and finger foods. Pineapple and seared pork shishkabobs, pulled pork sliders, fresh kiwi and mango slices with heaps of booze to wash it down. I saw some old friends and made some new ones.

    All and all, it was a great night.

    Get better soon.

    Eric 2010-05-14 14:13:16 http://anojisho.blogspot.com
    Svara
  • Kvällen var kanske inte mest spännande. Jag genrepade en föreställning som skrämmer skiten ur mig. Men dagen var fantastisk, med massa fina 60tals tjejer i tuperat hår och fina klänningar. Sen sitta och fundera på vad man gjort för att förtjäna att få göra sånt jag gör om dagarna. När man ingenting kunde för ett par månader sen. En bra torsdag. En bra tid.

    kajsa 2010-05-14 13:48:10 http://frkencecilialind.wordpress.com
    Svara
  • last night i drank beer with new friends and received kisses on a balcony while the sun was rising above the roofs of copenhagen.

    Julie 2010-05-14 13:47:15
    Svara
  • Hej Sandra!

    Vi är 3 studenter från Linnéuniversitetet som för närvarande skriver en B-uppsats om bloggning och identitet. Vi tycker du har en intressant blogg och undrar allra ödmjukast om du har lust att svara på en undersökning vi har sammanställt, per e-post? Undersökningen handlar i stort om dina tankar runt ditt eget och andras bloggande och hur man uttrycker sig genom den. Om det är okej med dig kommer vi sannolikt att referera till din blogg i artikeln, det är naturligtvis ditt val. Har du en e-postadress vi kan kontakta dig på eller om du har möjlighet att svara mig på: sp22fr(@student.lnu.se. Hoppas att höra från dig snart!

    Med vänlig hälsning,
    Shanthini P

    Shanthini 2010-05-14 13:41:36
    Svara
  • Jag ar utbytesstudent i Kanada och har bott har nara toronto i snart ett ar. Jag tar en klass har som heter outdoor education, som gar ut pa att man ska lara sig mer om naturen och att campa. Igar akte alla i klassen (som forovrigt bara ar killar) och jag ner till en flod dar vi skulle paddla kanot. Nar jag och en annan kille paddlat i kanske 5 minuter kommer tva andra och kor rakt in i sidan pa var kanot, sa den snurrade runt! Vi blev dyblota och alla klader belv helt forstorda. Hemskt, men sant. Jag blev ursinnig och borjade skrika pa svenska, men alla killar bara skrattade at det blonda bombshellet fran Sverige… Forhoppningsvis kan jag gora samma sak om nagra ar!

    Elin 2010-05-14 13:36:23
    Svara
  • jag fick mitt första hångel. med fem killar och en tjej. jag vet inte ens vad alla hette.

    men det var jätteroligt, hemmafest hos en kompis med vin, vodka, öl och sprite att blanda ut med. päronvodka var faktiskt väldigt gott också. vi dansade, sjöng, vinglade runt, rökte på balkongen, hånglade på dansgolvet, inne på toaletten, skrattade med varandra och var vänner allihopa. min klass hade varit ganska splittrad innan, faktiskt hela året, men igår, då var alla vänner och hade jättetrevligt.

    men, min mamma tyckte att jag skulle komma hem till elva eftersom jag också har varit sjuk hela veckan. sista timmen sa mina kompisar åt mig att bara dricka vatten, vilket lät väldigt bra, men det blev ändå lite vodka av någon och mamma märkte att jag var berusad när jag kom hem. hon blev mest besviken och jag blev så ledsen över att se henne så. men allting verkar vara bra idag.

    jag hoppas att du kryar på dig. kram <3

    Isabelle S 2010-05-14 12:58:42 http://isobelskareng.blogg.se
    Svara
  • killen med finaste ögonen hälsade på mig. inte så mycket för världen men fint för mig.

    Sara 2010-05-14 12:54:56
    Svara
  • Jag kramade en kille som grät över olycklig kärlek under spöregn och körsbärsträd i kungsträdgården.
    Det var sorgligt fint.

    Anna 2010-05-14 12:46:06 http://gammaltflorsocker.blogg.se
    Svara
  • Yesterday I felt really down because I’m also having a little cold and felt to tired to go out dancing with my friends, but my boyfriend called me a little late in the evening (10.30) and told me to get to his place. When I came he had built a den in the livingroom, baked me a strawberry cake and played smiths on the stereo, that was so amazing. We read Winnie the pooh aloud for each other untill we fell asleep. So I guess it turned out to be on the best thursdays ever, even without dancing.

    mymlan 2010-05-14 12:26:44
    Svara
  • det finaste igår var när jag och min pojkvän låg på varandra i soffan och tittade på mad men och plötsligt öppnade sig himlen och regnet kastades ner som från en dusch. vi tittade ut, och efter en halv minut slutade det. jag började gråta för att jag älskar honom så det gör ont i kroppen och för att det luktade så gott från det öppna fönstret och för att han sa att jag är det vackraste han vet. senare somnade jag med min näsa i hans persikomjuka nacke.
    en annan fin sak var att jag kunde tillåta mig själv att äta glass, trots min ätstörning.

    k 2010-05-14 12:23:15
    Svara
  • Jag insåg att min bästa vän är underbar och fin och fräknig. Vi skrattade tills vi grät och fotade och pratade och hade det bra. Åhh, vad jag tycker om henne alltså.

    Agnes :] 2010-05-14 12:17:10
    Svara
  • Om några timmar kommer mamma och pappa , som bor i andra änden av Sverige, upp till mig. Med min fina lilla ulliga pudel. Jag har stängt in mig i min lilla lägenhet, för att sitta och längta, dricka mängder blaskigt kaffe, och längta lite till.

    Maria Lidholm 2010-05-14 12:15:19
    Svara
  • Yesterday, I was doing a homework with friends for school. My life is so bored, I want to leave my (fucking) town and go to Stockholm :P, I really want to be in love like you. You look so happy. You’re really lucky 🙂
    Have good times and get well soon!!

    Un bisous du sud de la France.
    Kisses

    PS: My favourite song waiting my Diana+ : http://www.youtube.com/watch?v=fuTbB-d12A0

    Littleboy 2010-05-14 12:10:44
    Svara
  • Jag jobbade igår, men eftersom det var kristi himmelfärdsdag och röd dag i Sverige hade vi det väldigt lugnt på jobbet, så jag och mina arbetskamrater unnade oss en lång mysig lunch i parken vid vårt kontor. Vi satt i gräset och samtalade om sommaren och pratade om alla utflykter och resor vi vill göra. Det blir min första sommaren i den här fantastiskt fina, men underskattade staden (och landet). När vi promenerade hem efter arbetsdagen slut visade termometern 27 grader varmt.

    Elin 2010-05-14 12:08:21
    Svara
  • Igår kväll var jag på konsert i min lilla stad. Min närmaste killkompis band spelade och det var sådär lagom lite folk så det kändes som om man var på en hemmafest. För där var bara folk man kände nästan. Så är det i den lilla staden jag bor. Jag stod och lyssnade med alla mina favoritpojkar jag känner, drack öl (fyllde myndig för två månader sedan), hade rött läppstift och var allmänt lycklig. Sedan åkte jag hem tillsammans med min pojkvän och så pussades vi tills vi somnade.

    Matilda 2010-05-14 12:07:25
    Svara
  • det finaste jag var med om igår var nog när min pojkvän slutade vara tjurig och vi bestämde oss för att äta middag i sängen och han drog mig tätt intill sig och nosade mig i nacken och höll mig fast hårt hårt medans vi åt =)

    li 2010-05-14 12:03:56 http://fau.webblogg.se
    Svara
  • Att pojken kysste mig.
    ”Jag ville egentligen kyssa dig redan sist vi sågs. Jag menar, du är ju flickan med de gröna ögonfransarna, såklart du måste bli kysst då! Men jag lyckades tappa bort dig. Så nu har jag ångrat mig i exakt 17 dagar, och därför kunde jag bara inte låta bli nu när du ändå stod så nära.”

    Erica 2010-05-14 11:53:47 http://sagolikaerica.devote.se
    Svara
  • jag insåg att jag måste vara himla fin eftersom jag har vänner som är så förbannat bra. alltså verkligen helt fantastiska människor som vill vara med mig. då, då måste jag också vara minst lika fantastisk.

    Martina 2010-05-14 11:44:38
    Svara
  • Gick på en promenad till min älskade i spö regnet, sen när jag kom dit så fick han en blöt kram och många pussar,sen torka han mitt hår med en fluffig och mysig hansuk medan vi kikade på film och drack vin, det var gårdagens finaste. 🙂

    Sanna 2010-05-14 11:42:10
    Svara
  • att vi fick besök av en snygg same mitt i vår maskerad!!!

    Malin 2010-05-14 11:26:32 http://losemyselftoyou.blogg.se
    Svara
  • Personen jag älskar men absolut inte får älska ringde. Han sa att han saknade mig och våra stunder och jag var tyst. Sedan frågade jag ifall det var slut med hans flickvän. Nej. Men ha ville ju bara träffas och prata, inget mer. Bara prata. Jag sa att det var omöjligt och sedan började jag gråta. Och sedan träffades vi på ett lite café utanför stan. Alla problem försvann och jag förlorade mig själv för ett ögonblick. Vi kysstes som om att kyssas var allt vi någonsin gjort. Jag grät och gick därifrån, sprang hela vägen hem. Min storasyster frågade vad som hade hänt. Jag sa ingenting. Hon frågade om det hade med pojkar att göra. Jag gav henne en antydande blick och det kändes nästan som att hon förstod.
    Nu känner jag mig sönder. Återigen. Jag vet exakt vad som väntar nu. Jag har varit i denna situation så många gånger förut. Men jag älskar min syster. Undrar ifall hon vet om det. Funderar på att påminna henne.

    linnea 2010-05-14 11:22:32
    Svara
  • Igår kväll satt jag och mina fina vänner på en holme och grillade marsmallows. Det spelade ingen roll att vi hade glömt ta med oss ved, vi eldade med tidningar och enbuskar istället och så satt vi där runt elden tills klockan blev tolv, då dimman rullade in ifrån havet och det blev jättekallt. Vårens första grillkväll för mig kunde inte blivit mysigare!

    elin 2010-05-14 11:10:46
    Svara
  • jag åt middag med många tända ljus med mina fina vänner från gymnasietiden, till efterrätt åt vi en hemlagad äppelpaj som lade sig som en glad klump i magen, och just då ville jag inte vara någon annanstans.

    sarah 2010-05-14 11:02:01
    Svara
  • Åh. Igår var jag på skiva för jag tar studenten om tre veckor. Killen jag gillar blev lite full och han började gå runt och pussa och krama folk (och mig) hela tiden. Det var jättemysigt och man blev helt glad i hjärtat.

    Maja 2010-05-14 10:56:57
    Svara
  • jag och mina två vänner tittade på ”en kärlekshistoria” när killen jag tycker lite om kom. vi såg färdigt filmen, och mina två vänner somnade såsmåningom brevid oss. resten av natten låg vi brevid varandra och hånglade, med benen slingrade om varann, hans arm om min midja. imorse spelade vi alfapet.

    b.d 2010-05-14 10:53:53
    Svara
  • Igår levde jag studentliv och var på min första sittning. Vi sjöng och och lekte lekar och spillde öl och dansade till sponsored by destiny och andra dansanta låtar och det var så himla himla roligt och jag gillar min sociologiklass som tusan.

    Rebecka 2010-05-14 10:39:37 http://stormsvala.blogspot.com
    Svara
  • Det mysigaste igår var när jag och Hjärter Kung kröp ihop och tittade på en tecknad, lågbudget version av Alice i Underlandet, medan regnet smattrade mot rutan och katterna kuttrade i takt.

    Fia 2010-05-14 10:36:38 http://sussiessaga.blogg.se
    Svara
  • Jeg hadde den fineste dagen på lenge i går. Det var fantastisk vær, og ble vekket av de jeg bor i kollektiv med for å spise frokost på taket! Det var dødsvarmt og vi hadde et lite pool også, som vi satt og plasket i. Sola steika på taket fram til klokka halv 5, og da dro vi på et sted som heter Verftet i Bergen og traff masse svenske venner av de jeg bor med. Fantastiske folk! Til slutt på kvelden fikk jeg sms av henne jeg liker, om jeg ville komme opp til henne en tur. Det gjorde jeg. Fantastisk dag! 🙂

    Annem 2010-05-14 10:36:27
    Svara
  • Det mysigaste igår var när gråsälarna på skansen, som simmar så himla smidigt, plötsligt dunsade upp på bryggan & utbröt en skrattsalva hos oss besökare. Min lilla Algot sa bara ”OJ!” och log imponerat. Efter det drack vi rosévin hon mysiga vänner i deras fina rottingsoffor och tävlade om vem som kunde komma på den bästa passiva mobbingstrofen. Jag vann med ”Vad fin du är i rött hår. Själv skulle jag aldrig kunna ha rött hår. Möjligtvis när jag var sjutton år.” Det var givetvis en lögn.

    Sofie 2010-05-14 10:36:03 http://mylittlehoney.webblogg.se
    Svara
  • igår var jag på en spelning med 18-årsgräns (fast jag bara är 16) och dansade hoppade skrek sjöng.
    men det finaste var ändå.
    att simon norrsveden kom ihåg mig. tänk, han som hållit mig sällskap på bussresor och långa nätter. märkligt.

    klara 2010-05-14 10:05:18 http://www.leksaksbomb.blogg.se
    Svara
  • Det finaste med igår var att jag och min vän trotsade världen och åkte lite spontant in till stan för att hitta på en fin Kristian Anttila som sjöng på en scen och mumlade fina saker mellan låtarna. Men kanske ännu finare var att sedan åka hem bland de regndroppar som föll från skyn och minnas tillbaka på de blickande ljusen, blunda och se allt i slow motion. Igen. Om och om igen.

    Karolina 2010-05-14 10:03:25 http://pleuvoir.blogg.se
    Svara
  • Jag fortsatte drömma om Honom som jag är så kär i. Jag planerade vårt bröllop, somnade, och planerade klart det imorse! Vi ska ha fika för våra vänner sen dra iväg på smekmånad till en paradisö bara Han och jag.

    Råsi 2010-05-14 10:01:30
    Svara
  • Det bästa igår var att gå skrattande igenom den svagt upplysta staden, som precis hade blivit kvitt regnet, utklädd till Maja Gräddnos. Att sedan se den person man älskar mest av allt och få en kyss till svar. Att dansa till Håkan Hellström på ett galet dansgolv men glömma alla andra och bara vara två.

    Linnea 2010-05-14 09:40:38 http://misspumpkin.blogg.se
    Svara
  • Igår var gjorde jag och två av mina finaste killkompisar marängsuisse mitt i natten och somnade sedan till en film. Typiskt bra kväll

    Jani 2010-05-14 09:37:39 http://goodbyejupiter.blogg.se
    Svara
  • I tunnelbane gången som en man med utländskt bakgrund och spelade dragspel. En svensk gubbe gick förbi, han drog på en resväska. Plötsligt stannade han till vid dragspelsmannen och började rota i väskan. Han hittade ett makaron paket och sträckte det till dragspelsmannen medan han sjöng för full hals ”makaruun, makaruun, its good”! som om han trodde att den utländsle mannen skulle fatta bättre för att han pratade konstigt.
    Två små blyga gubbar försökte mötas som små pojkar – och det gjorde de säkert.

    Och det här såg jag.

    Julia 2010-05-14 09:13:23 http://duochjageftersamlag.blogspot.com
    Svara
  • Jag hade inte råd med inträde till en klubb igår så när mina vänner beslutade sig för att lämna puben vi var på fick jag stå och vänta i 1,5 timme i regnet vid en busskur.
    Det finaste var när min pojkvän som bor 30 mil bort kom med sin buss, hoppade av, kramade mig hårt och kysste mig ömt.
    Jag saknar honom alltid så fort han går utanför dörren.

    L 2010-05-14 09:09:40
    Svara
  • jag stod vid en pojke som jag varit tillsammans med i två och ett halvt års bil och grät för att vi plötsligt gjorde slut

    linnea 2010-05-14 09:05:00
    Svara
  • igår klippte jag, väldigt spontant, mitt hår själv och det blev såsåsåså snyggt.

    ida 2010-05-14 09:02:00
    Svara
  • Igår hoppade jag studsmatta med Simon och Markus, min systers barn. Dom berättade att dom tyckte min kille, Oskar, var galen. Han hade hoppat med dom tidigare. När jag, Oskar, Simon och Markus hoppade tillsammans kom dom på en lek, dom skulle jaga min rumpa. Undra vem som var mest road av det? Senare på kvällen berättade min mamma att Simon (7år) var kär, precis som jag och Oskar.

    Josefine 2010-05-14 09:01:35
    Svara
  • Madeleine: Du och jag måste vara lite lika 😉 för jag gillar också lyxfällan med Charlie och Mathias. Dom säger så kloka saker och alla får det så bra! Cocosbollar är bäst! 😉 Lycka till med bebisen och ditt eget lilla drömslott på ditt fina och smarta vis… 😉

    Kram!

    M 2010-05-14 08:58:22
    Svara
  • Igår insåg jag att hon som var min bästa vän, inte alls var min bästa vän. Det var väldigt sorligt, men jag tror det löser sig. Det gör det ju alltid.

    Emma 2010-05-14 08:55:58
    Svara
  • Jag cyklade hem till honom i spöregn och åska (just en rejäl storm är i sig så rysligt romantiskt) sen satt vi på hans balkong och kysste varann efter varje ord och rökte upp hans sista cigg och det var alldeles vanligt men magiskt på samma gång.

    Amanda 2010-05-14 08:55:31
    Svara
  • Igår köpte jag en låda med cocosbollar, sånna som det är 8 stycken i. Jag åt upp alla på raken och tittade sedan på Lyxfällan. Det var tydligen allra sista Lyxfällan, med Charlie och Mathias. Det är himla synd tycker jag för jag tycker om dem. Sen när jag skulle lägga mig så sparkade bebisen i min mage extra hårt och första gången kunde jag se sparkarna! Det var helt fantastiskt! Sen somnade jag.

    /Madeleine

    Madeleine 2010-05-14 08:46:55
    Svara
  • Vi hadde en liten klassefest hos en venn i går, og det var så koselig. Alle var klare for sommeren, og vi feiret at langhelgen begynte. Vi er russ nå i Norge, og dette er den siste helgen vår. I går var begynnelsen på den siste feiringen. Jeg merket hvor mye nærmere vi faktisk har kommet hverandre på disse 3 ukene. Flott!

    Sigrid 2010-05-14 08:46:18
    Svara
  • Jeg og mine 2 bestevenner reiste 10 timer for å møte ei fantastisk jente som heter Sol. I går baka vi cupcakes, fikk vennene hennes på besøk og laga gode drinker og drakk ikke fullt så god champagne. Likevel fant jeg ut at jeg er en champagnejente. Og så dansa Sol, hennes nye venner og vi til håkan og melody club. En gjeng gutter på motorsykkel dukka opp, noe som gjorde hun ene bestevenninna mi flau siden de klina sist vi var her og jeg følte meg bare så utrolig tenåring, Og det er fint . for jeg er jo det.

    Elisabeth 2010-05-14 08:41:23
    Svara
  • Jag och min vän, i brist på annat att göra, satte oss på tunnelbanan och bara åkte, vi pratade med främlingar, skaffade nya vänner, promenerade omkring i ett tomt Stockholm mitt i natten.

    Sen firade vi grönskan med att dansa ensamma på gatan, haha, men vissa stunder under den evighetslånga vintern trodde man ju att det aldrig skulle bli grönt ute.

    Josefin 2010-05-14 08:41:16 http://www.thewarpig.webblogg.se
    Svara
  • *17 again

    Kerstin 2010-05-14 08:36:53
    Svara
  • igår var jag med många vänner, vi var ute i natten länge, länge. eftersom jag bor i norrland var det första gången för i år och jag kände att ’fasen, nu är sommaren på väg på riktigt’ i hela kroppen.

    agnes 2010-05-14 08:36:29
    Svara
  • Jag hade planerat in att titta på 7 again med en kompis sedan förra helgen och vi skrattade oss igenom hela filmen. Haha. Dessutom var Zac Efron så otroligt söt!

    Kerstin 2010-05-14 08:35:58
    Svara
  • det finaste som hände mig igår var att jag träffade en fin vän som jag har känt i tio år. Sista året har vi kommit ifrån varandra, flyttat, träffat killar, inte träffats så ofta och inte pratat om viktiga saker. igår var hon och hennes kille hemma hos mig, och det var helt underbart roligt! jag kände verkligen att vår vänskap finns kvar, och att den kan komma att bli närmare igen. det var det finaste som hände mig, kanske på hela veckan.

    elin 2010-05-14 08:28:05
    Svara
  • Igår hände precis ingenting men IDAG!! Jag vaknade av att mobilen ringde och jag fattade ingenting men det var en tjej från fotografiska. För några månader sen anmälde jag mig till en workshop där, en kurs i konsertfotografering under Peace and Love. Den var full när ja anmälde mig men nu ringde hon och sa att det fanns en plats över och att jag kunde få den. Jag blev lite nervös för ja tänkte att då kanske jag inte hinner va med alla kompisar lika mycket och tänk om tänk om tänk om. Men så fick jag värsta peppande smsen från min kompis och nu är jag anmäld!! Det ska bli så himla roligt för festival och foto är ju det allra bästa som finns!!

    Sophie Lindberg 2010-05-14 08:17:56 http://hejbruno.blogg.se
    Svara
  • Det mysigaste och härligaste som hände mig var att min älskade svarta katt Pärlan kom tillbaka efter att ha vart borta 1 månad. Mager som ett skelett och skrek hela tiden men kunde inte få nog av att vara nära mig och vi låg tätt tätt ihop i soffan och mina glädjetårar gjorde hennes päls alldeles våt men först då blev hon lugn.

    Johana 2010-05-14 07:51:52 http://www.hildurina.blogg.se
    Svara
  • Sandslott: vackert!
    Sandra: Krya på dig!

    M 2010-05-14 07:43:51
    Svara
  • Jag såg filmen A Single Man med min sambo. Efteråt fick jag ligga på honom och lukta på hans hans, just i gropen vid öran. Sällan är jag i ”nuet” så mycket som då. Och ja, jag vill leva mitt liv med honom!

    Passa på att se filmen nu när du är sjuk förresten.

    Emilie 2010-05-14 07:30:23
    Svara
  • Min fyraåriga dotter klättrade upp i mitt knä och sa: Mamma… Jag älskar dig så mycket så det inte går att säga hur mycket!

    Julia 2010-05-14 06:34:22 http://chocolatefrog.blogg.se
    Svara
  • Jag var ute på en nattpromenad med en av mina bästa kompisar som jag börjat umgås med igen efter nästan två år av bråk. Har inte fattat hur mycket jag saknat henne förrän nu när vi har varandra igen, och förstår inte hur jag någonsin kunde släppa henne. Hursomhelst så blev hon dissad av en kille, som sedan under promenaden ringde henne och ville att hon skulle komma hem till honom. Men hon sa nej, pussade mig på kinden och sa att hon aldrig skulle överge mig för någon annan.
    Tror mitt hjärta typ sprack.

    Sara 2010-05-14 06:09:41
    Svara
  • Igår insåg jag att jag och min pojkvän har varit tillsammans en femtedel av våra liv.

    ias bok 2010-05-14 06:06:20 http://www.iasbok.blogg.se
    Svara
  • Jag var lite grinig igår, vet inte varför. Men då sa min pojkvän till mig att han älskar mig i alla fall. Bara så där. Det var så fint och jag blev så glad.

    Hoppas du mår bättre idag.

    Lin 2010-05-14 05:21:10
    Svara
  • Min 2-åriga dotter sa ”älskar dig mamma” för första gången när hon skulle lägga sig. Det var underbart och jag gick därifrån med ett stort leende och med tårar rinnande ner för kinderna.
    Krya på dig!

    linnea 2010-05-14 04:50:03 http://www.metrobloggen.se/lino
    Svara
  • Borstade tanderna samtidigt som min kille och vi skuffades och buttades for att na fram till handfatet…. sen vet jag inte vad som hande, men tva sekunder senare hade vi ett stort tandkramskrig i badrummet dar vi skrek, faktades med tandborstar och kastade tandkram och vatten hejvilt omkring oss.
    Det blev valdigt blott och kletigt och vi orkade inte duscha innan vi gick och lade oss med stora leenden pa lapparna. Fick en puss och ett ”jag alskar dig” innan vi somnade.

    Det var fint!

    Maggie 2010-05-14 03:47:24 http://lovables.blogg.se
    Svara
  • om regnet var det vackraste med natten, så älskar man antingen regn

    eller så var kvällen en giljotin (i hjärtat)

    fint att få läsa andras kvällar iallafall, tack sandra

    Isadora 2010-05-14 01:18:21 http://isadorashead.blogspot.com
    Svara
  • Igår fick jag ett riktigt brev med frimärken och fina rosettklistermärken från min bästa vän. I brevet fann jag söta, snälla ord som lyste upp i min gråa vardag och en massa konfetti som hon klippt ut för hand. Nu har jag små hjärtan i hela sängen. Och på nattduksbordet ligger världens finaste brev. Jag vill ha det nära.

    Just nu befinner vi oss på olika kontinenter med en hel massa hav emellan oss. Ändå känns det som att vi är så nära, så nära. Hon är bäst. Jag undrar ofta vad jag gjort för att förtjäna en sådan underbar bästa vän.

    Denise 2010-05-14 01:18:07
    Svara
  • Igår åkte jag en tidigare buss till en av mina bästa vänner och åt väldigt god mat, åkte och hämtade vår andra bästa vän, köpte chips och cola, spelade spel, såg grey’s anatomy och åt upp allt, spelade lite till och sen somnade jag fort fast jag har haft sömnproblem, för de försvinner alltid när jag är hos dem.

    j 2010-05-14 00:32:49
    Svara
  • Yesterday I went on a walk with my boyfriend. We ended up laying on someone’s sidewalk watching clouds. It was lovely. Get well soon.

    Noelle 2010-05-14 00:03:21
    Svara
  • Jeg ble bedt ut av den fineste jenta jeg vet om. Hun sykler over alt og har smilehull og trollhår og er fra Devon og sier ”let me kiss your face!” når hun er full. Fint!

    Johanne 2010-05-13 23:59:28 http://darlingdarjeeling.wordpress.com/
    Svara
  • I eftermiddags när jag kom hem för att äta fisk till middag (trodde jag) så stod två par skor som jag kände igen i hallen och jag hörde jättehög Amelie From Montmarte-musik från vardagsrummet. jag förstod inte vad som försiggick. Så kom jag ut i vardagsrummet och där står min två kompisar och har fixat en liten biosalong, men fördragna gardiner, popcorn och Amelie. Så himla fint. Det var en överraskningspresent från min ena kompis. Jag hade önskat mig antingen en biobiljett eller filmen Amelie i present… så fick jag både och.

    ellen 2010-05-13 23:59:02 http://hejellen.devote.se
    Svara
  • Det finaste som hände igår kväll var att jag gick på en dejt med en kille jag aldrig träffat förut. Vi tog en promenad runt vattnet och det var en sån där fin och lugn kväll. Han bjöd mig på öl, vi satt och pratade och allting kändes bara så bra. När vi skulle gå hem öppnade sig himlen och det började ösregna så vi stannade till under ett tak i väntan på att det skulle sluta. Men det slutade aldrig utan bara ökade och ökade så då bestämde vi oss för att springa! Där sprang vi tillsammans i ösregnet en sen onsdagskväll och jag skrattade så jag kiknade. Vi stannade vid ett gathörn för att kramas hejdå och sen skuttade jag hem genom vattenpölar, med eyeliner utsmetad över kinderna, en genomvåt jeansjacka och ett pirr i magen!

    Julia 2010-05-13 23:49:05
    Svara
  • Jag jobbar på McDonalds och igår så stängde jag och fast det är ganska jobbigt att stänga så tycker jag att det är lite mysigt för man är inte så många och man kan göra allt i sin egen takt. Men det finaste med hela stängningen är när man är klar och alla sitter vid ett bord utanför restaurangen och röker sina cigg eller dricker sitt kaffe och bara myser och pratar. Speciellt när det är fint väder och fåglarna kvittrar. Cykelturen hem är också ganska trevlig den. Tänk så mycket bra saker fast man egentligen inte orkade gå till jobbet på eftermiddagen, wei!

    Felicia 2010-05-13 23:35:12
    Svara
  • My day yesterday was not so lovely, horrid day at my workplace, but I did make Buttermilk pancakes with raspberry syrup and fresh cream! That was most lovely. 🙂
    Get Well Soon!

    Emily 2010-05-13 23:33:11 http://mlething.blogspot.com/
    Svara
  • Jag satt i Tanto (med ett par vänner som jag för inte alls många veckor sedan trodde att jag skulle vara där med alldeles själv) tills solen strålar slutade skina och det blev alldeles för kallt. Sedan blev det ett spontant barhoppade med start i Hornstull, sen drog vi oss sakta men säkert mot barhoppandets slut på Medis, där vi även mötte upp en hel drös med andra vänner. Det var en fin kväll med mycket öl och förträffligt fint sällskap. Vänner är nog det bästa som finns!

    Kicki 2010-05-13 23:26:36 http://keekdasneak.wordpress.com
    Svara
  • om du tänker vara sjuk länge ännu, tycker jag weheartit.com kan vara något att unna sig

    h.o. 2010-05-13 23:25:48
    Svara
  • det åskade något fruktansvärt och ösregnade, men men sextonåriga katt kom helskinnad hem från sitt nattliga äventyr. hon är en sann tiger.

    Mimotchka 2010-05-13 23:22:55 http://plentyofjunkfood.ratata.fi
    Svara
  • My dad really is the greatest person ever! I’ve just broke up with my boyfriend, so yesterday he drove for two hours just so he could watch a whole season of Flight of the Conchords with me and telling me about every weird relationship he has ever encountered being it his brothers one night stand with a crazy cat-lady, or how before he met my mom he actually got cheated on by his high-school sweetheart. He went many years thinking being alone was the safest thing to do. Until he met my mom who wore ”a dress bluer then the bluest sea, and a red-rose pin”. He said he then pulled her aside, removed her pin and told her she would get it back the day they married. And so they did! Yeah a guy broke my heart, but my dad fixed it again 🙂

    Malia 2010-05-13 23:01:42
    Svara
  • Inte det mest spännande kanske men en rolig sak var att jag satt i en park med min kompis och hade med min longboard. Som vanligt fanns det överförfriskade tonåringar inom räckhåll, den här gången två tjejer i min ålder. När de är på väg från parken blir båda otroligt fascinerade av longboarden.
    ”Fan, jävligt schysst longboard du har!”
    ”Ja, tack så mycket.”
    ”Får jag se ditt motiv? Ah, det är jävligt schysst!”
    Spännande…

    Liz 2010-05-13 22:55:43
    Svara
  • I går var det endelig lykkedes at finde tid til, at vi alle tre kunne mødes samtidig, jeg og mine to bedste veninder. Vi har kendt hinanden siden vi gik på efterskole sammen for 10 år siden. Vi brugte hele aftenen på at sidde i min stue og tale om alt det, som virkelig betyder noget. Alt i mens vi spiste pasta, drak vin og Rød Tuborg (fordi det er maj måned), kederøg og hørte britpop. Det var skønt!

    Siri 2010-05-13 22:34:36
    Svara
  • Igår kväll gav jag mig ut i den sista kvällssolen och drack blaskigt kaffe och smält mjukglass vid en å med mina finaste vänner.

    Hanna 2010-05-13 22:34:19 http://hannashead.blogg.se
    Svara
  • Igår sov jag bredvid världens finaste kille. För tio minuter sedan smsade han mig och skrev såhär: ”Jag vill drömma om dig inatt.” Jag fortfarande helt varm i kroppen.

    mia 2010-05-13 22:32:57
    Svara
  • jag skrev i min dagbok:
    ”jag vet inte vad jag ska göra. jag är så rädd för att släppa taget och förlora honom men är han inte redan förlorad? så fort jag hittar något klamrar jag mig fast och vägrar släppa taget men det är dags nu (det har varit dags i ett år och fem månader)
    Jag släpper nu. Nu.
    Jag har händerna fria.”

    jag kan andas lite lättare nu, för jag ska klara det. nu ska jag bli lycklig och träffa någon som får mig att le och som inte trampar på mitt hjärta om och om igen. massa pussar!

    Isabel 2010-05-13 22:30:00
    Svara
  • Igårkväll kom jag och min pojkvän på att vi borde bygga en koja, du vet en sån med kuddar och täcken och bord och stolar. Det var åratal sen jag byggde en sån (det var nog åratal sen jag byggde en utomhuskoja också för den delen) och jag hade glömt bort hur mycket jag älskar det! När kojan väl var färdig kollade vi på en miyazakifilm och åt havrekakor.

    Sofi 2010-05-13 22:26:09 http://www.sofisvarld.blogspot.com
    Svara
  • Jag och några vänner gick till Debaser Medis. Jag ville egentligen gå till Strand, men tjejerna fick som de ville. Vi hade en tävling i raggning, men vi va alla för fega för att försöka vinna. Runt midnatt såg jag rakt in i ett par snälla ögon, och vi tittade på varandra en lång stund och log. Sen virvlade mina vänner bort med mig, och jag ångrar att jag inte sprang sprang sprang tillbaka

    Dorothea 2010-05-13 22:24:23 http://pascen.blogg.se/
    Svara
  • Jag tittade på en film på franska och blev så glad, för jag förstod typ vartannat ord.
    Sen fick jag veta att han som jag gillar har frågat efter mig på en fest. Och så såg jag en siberian huskey på stan, och jag frågade om jag fick klappa och det fick jag. Finare hundar får man leta efter. Den hette Bobby.

    Eira 2010-05-13 22:23:58
    Svara
  • du är galet söt i dina glasögon!

    Jag gjorde alldeles för roliga saker igår.
    Åkte tåg till Karlstad och fick krama på pojkvän, träffa världens bästa korridor och sen spöka ut mig och gå på kinkysittning där jag och min pojkvän satt ihop med en en meter lång kedja nästan hela kvällen. Fotona från kvällen ser ut som från en gayklubb på 60-talet. Helt underbart.

    annika 2010-05-13 22:14:57 http://annikabackstrom.blogspot.com
    Svara
  • när jag var på väg till australiensaren från jobbet och frågade om han ville ha någonting. till svar fick jag ”just you”.

    Jenny 2010-05-13 22:13:33
    Svara
  • Jag satt i sängen med min pojke och tittade på Tillsammans är man mindre ensam medan regnet smattrade och åskan dånade. Att han somnade mot min axel gjorde inget alls.

    Linn 2010-05-13 22:13:30 http://linnlundholm.se
    Svara
  • Jag fick ett sms från pojken med de isblå ögonen; ”Tittar igenom gamla bilder och hittar den bilden på oss från Neff. På dig, mig och Glans. När du hoppade upp och satt i mitt knä. Kommer ihåg hur pirrig jag blev i hela kroppen, ville aldrig att natten skulle ta slut. Får fortfarande samma känsla när jag ser dig gå mot mig på håll, börjar automatiskt le. Vi har varit igenom så jävla mycket på bara 1,5 år. Och jag ser dig som så mycket mer än bara en flickvän. Du är den finaste vännen jag har! Vill uppleva resten av mitt liv med dig. Älskar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå. ”

    Så jag grät flera floder och några hav, men enbart av lycka.

    Sandslott 2010-05-13 22:10:48
    Svara
  • Jag var med min familj och det är nog det finaste för mig!

    Ps. Du är så himla fin!

    eli 2010-05-13 22:10:46 http://ellir.blogg.se
    Svara
  • Igår satt jag och min bästa kompis hopträngda i hennes säng under samma täcke och kollade på veckans avsnitt av true blood. Och så åt vi kakor som vi hade bakat också 🙂

    M I K A E L A 2010-05-13 22:04:33 http://mikaelabjarve.blogg.se
    Svara
  • igår jobbade jag med att se fin ut på en hemskt fin gammal träbåt på medelhavet hela dagen, för en modestory i tidningen Votre beaute. det är faktiskt jobbigare än vad det låter, och jag har jobbat ganska mycket (för andra tidningar) på senaste, så det var underbart att vara ledig på kvällen och bara hinna prata lite med vänner och familj som är hemma i sverige. och så tänkte jag på lite fler personer som jag tycker om.

    p.s. måste bara säga att även om du må vara sjuk så är du faktiskt väldigt söt på bilden. du passar finfint i kort hår. krya på dig!

    Alina 2010-05-13 21:58:50 http://lifebyalina.blogg.se
    Svara
  • okej, det är väl såhär att alla som är blonda och har varit sexton har haft kontakt med kristian anttila, nu är jag nitton och det känns som evigheter sedan. ikväll bjöd min bästa väns pojkvän mig på konsert, han sa aldrig var det var men när vi kom dit så spelade kristian.
    jag har ju glömt honom flera gånger om men mannen som klev upp på scenen var så vacker att jag tror att mitt hjärta stannade. jag mindes hur vi en gång satt i hans turnébuss, humla fulla och hans bandmedlemmar sa ”åh, det är du, kristian pratar så ofta om dig och dina isblå ögon”. shoreline spelades i bakgrunden och jag trodde att jag drömde så jag spelade in allt på min mobiltelefon. hela sommaren när jag var sexton med honom spolades tillbaka och spelades vacker upp som en fin film man ser och gråter för att man dör av ensamhet. nu är han trettioett fast lika farligt vacker och har säkert sjuttioentusen andra blonda sextonåringar i sin telefonbok. men jag kommer aldrig att glömma den sommaren om hur mycket mina överlägsna vänner hatade honom och hur mycket jag älskade att höra att jag var vackrast i världen.
    hursomhelst har jag en massa olagade hjärtsår, det finns en med så fina ögon att det gör ont och han kysser så bra men han ser inte bara mig med dom där ögonen. igår hade vi sex i en hiss och klart jag kände mig som världen äckligaste nittonåring i stockholm klart jag grät i kudden hela natten även fast han höll om mig så himla hårt.
    men när jag såg kristian för någon timme sedan så släppte hela den där grejen, för jag behöver inte får bekräftelse från världens finaste nittonåring med ett leende som (här ska det stå någon fin metafor) för jag hade iallafall någon, någon som hade mig ett tag som jag kunde gå runt och hålla i handen och vara stoltast över i hela världen. någon som var tjugoåtta och jag var sexton och mest osäker. någon jag gick med i sommarljus klockan fem på morgonen och någon som var stolt över mig. alla världens alla hjärthål som jag hade löste och lagade sig.
    jag behöver inte alltid andas i takt med han med fina ögonens hjärtslag, tänker jag. för det finns så mycket mer. och allt det där väntar.
    tack helenas pojkvän, kristian och tack mig själv för att jag andas. och lever.

    clara 2010-05-13 21:50:27
    Svara
  • Ps, en blogg som bara gör en själaglad: http://colormekatie.blogspot.com/ bara så att du inte har missat den 🙂

    Siri 2010-05-13 21:43:35 http://siris.bananasandmilk.com
    Svara
  • Igår satt jag på en bänk med några av mina fina norska vänner. Vi njöt at Tromsösolen och åt nygräddade våfflor. Då kändes världen så himla bra.

    Line 2010-05-13 21:43:22 http://linew.blogg.se
    Svara
  • Har precis börjat läsa i boken Dagens outfit. Jag har läst kapitlet om dig! Och nu tycker jag bara att du är ännu underbarare!

    Gör gärna en guide om Paris.

    Krya på dig!

    Puss!

    Emma 2010-05-13 21:41:47
    Svara
  • Igår var jag fruktansvärt trött för jag har varit sjuk precis hela helgen. Men jag pallrade mig upp och tog mig in till stan för att ta en drink men en ny vän. Hon är så fin och snäll. Jag tror vi kommer bli bra vänner 🙂
    När jag kom hem var jag inte trött längre och det hela slutade med att jag låg i sängen och tittade på Skins hela natten, efter att ha sett senaste avsnittet av Glee förstås.
    Nu är jag frisk igen.

    Krya på dig! <3

    Siri 2010-05-13 21:41:25 http://siris.bananasandmilk.com
    Svara
  • Jag var med min fina pojkvän hela dagen. Det är någonting med honom för vi har varit tillsammans väldigt länge, sett ur min tonårsvärld, men jag är ändå så himla nyförälskad. Tidigt imorse åkte han långt bort och lämnade en fin cardigan som luktar honom och jag har inte tagit av den än och planerar inte att göra det heller.

    Jenny 2010-05-13 21:39:23
    Svara
  • Igår var jag tokförkyld jag med men låg i sängen och mindes världens smartaste pojke som jag träffade på FN-simulering för en vecka sedan. Han som hoppat över två klasser i skolan och kan citera The Love Song of J. Alfred Prufrock av T.S Eliot fast vi haft ölhalsartävling och klockan är 02.45. Han är ett fint minne.

    Ida 2010-05-13 21:37:40 http://ida.ratata.fi
    Svara
  • Jag somnade i soffan vid 12 mitt under ett underbart samtal med min kärlek, av olika orsaker så kan vi inte tillbringa nätterna nära varandra så ofta som vi vill men vi gör det bästa av tillvaron och han säger så många söta saker till mig som får avståndet att inte kännas så stort ändå.

    Emma 2010-05-13 21:28:14
    Svara
  • Igår kväll gick jag och min familj genom ett blåsigt Paris och min rosett blev lite sned, men det gjorde ingenting. Sedan köpte vi billigt rosévin på närmsta köpcenter, gick upp till vårat hotell rum på 13:de våningen, tittade ut över Paris och pratde om allt fint vi gjort under dagen. Bästa.

    Jennifer 2010-05-13 21:22:01
    Svara
  • jag var på en fest igår för att fira att sista tentan för den här terminen är gjord, det blev lite mycket och eftersom jag bor en timme med buss bort så bestämnde jag mig för att åka hem tidigt. På bussen hem blev illamåendet lite för stort och jag lyckade spy ner både buss och mig själv. Inget fint med det i sig,men jag försökte ringa min pojkvän några gången men han sover så djupt om natten att han inte hörde. När jag väl kom hem var jag mest förtvivlad och ledsen så jag gick in och tänkte lampan i sovrummet. Då kom tårarna och jag ropade ut ” hjälp mig rasmus, du måste hjälpa mig” han vaknar till och ser mig gråtandes nerspyd och äcklig . Men han tar hand om mig så bra, han hjälper mig med kläderna och att borsta tänderna o får mig i säng. jag tjatar om att jag är pinsam och äcklig med han säger att han tycker om mig även fast jag är äcklig och pinsam. Kanske inte den glamourösaste historien, men det är fint att veta att man har någon som tycker om en oavsett.

    Anna 2010-05-13 21:16:20 http://www.annaew.se
    Svara
  • Ett plötsligt textflöde om en minst ettårig lärarförtjusning slog ackopanjerade skogspromenader, två innerliga hångel och att mensen bekräftat ångerpillren.
    För det där med skrivande är så oerhört.

    hellen olivia 2010-05-13 21:10:53 http://weheartit.com/Patetik
    Svara
  • det finaste igår var att försöka dela på en allt för liten soffa och att inte kunna somna för att det är alldeles för härligt att hångla istället. imorse var min haka alldeles skinnflådd och jag har fortfarande inte somnat.

    linnea 2010-05-13 21:10:07
    Svara
  • i know i should write something about yesterday, but the loveliest thing happend just a few minutes ago. i was very sad because of my love and listened to good music when i went through my bookmarks and went to your blog and read this post. i read all the answers in english and suddenly i feld much better and even stopped crying without even realizing it:)
    thank you so much for this lovely moment.
    and get well soon 🙂

    maria 2010-05-13 21:09:19
    Svara
  • Jag återvände till min hemstad som jag inte varit i sen december och fick träffa mina föräldrar och några av mina bästa vänner för första gången sen dess. Jag började smågråta av glädje lite hela tiden och sen gick vi ut och när klocka blivit tolv fyllde jag tjugoett och då sjöng mina bästisar för mig.

    Amanda 2010-05-13 21:05:37
    Svara
  • Jag och min pojkvän gick och tittade på en solig lägenhet i Köpenhamn med stuckaturer i taket och slitna koffertar på golvet och pioner i japanska läskburkar. Den blev vår! Jag skrev ett brev om det till min syster i Paris.

    Anna 2010-05-13 21:05:09
    Svara
  • Det finaste var när en pojke dök upp på min balkong mitt i natten men en blomma i sin hand..

    May 2010-05-13 20:54:24 http://metrobloggen.se/may
    Svara
  • Igår träffade jag en pojke som jag träffade för första på en liten liten klubb i lördags i Paris. Vi bestämde att vi skulle ses vid en bar i Montmarte. När jag såg hans långa, gängliga gestalt utanför baren kände jag mig som fjorton år igen, jag kallsvettades av nervositet och jag trodde att alla kunde höra mina hjärtslag. Men han kysste mig alldeles supemjukt och jag blev lugn. Kvällen slutade med att mina och hans kompisar åkte på efterfest i en villa som låg mitt i Paris (!) där vi drack drinkar och dansade tills solen gick upp. Jag somnade i ett rosa flickrum med hans armar inlindade runt mig och vaknade av hans kyssar i nacken. Imorgon ska vi ses igen.

    Alice 2010-05-13 20:52:41
    Svara
  • i Rom igårkväll ösregnade det så mycket att jag trodde att jag skulle drunkna här uppe på 4:e våningen. Regnet lät som en hel symfoniorkester som aldrig ville sluta spela. Jag tittade ut över spektaklet och åt pistage-nötter som jag fått av min iranska vän. fast hon säger att det inte är nötter, det är ’Pesteh’. Det var vänskap vid första ögonblicket när hon entrade klassrummet första dagen. Jag kunde inte sluta le och sa ’tu sei molto bella’ (du är jätte fin!) ca 10 ggr under 1 minut.
    pistage-skalen fyllde hela sängen o symfoniorkestern utanför tystnade. sen lyssnade jag på lisa ekdahl.

    Petronella 2010-05-13 20:51:05 http://fuckedinsideout.blogg.se/
    Svara
  • Igår var jag först sur över att min kille ibland är så omöjlig. Sen fick jag mer jobb på jobbet, helt oväntat gick jag från 50% vikariat till 75% fast tjänst, så det innebär mer betalt och en fast tjänst. Och ärligt talat så ville jag inte ha det, du förstår jag var inte värst glad över det. Jag skriver en hemlig historia så jag behöver ha 50% till det. Sen så var jag sur igen eftersom min kille verkligen är helt omöjlig ibland och jag älskar honom hemskt hemskt mycket. Mitt i natten ringde han och mummlade ut att han älskar mig oerhört mycket och kommer göra det resten av sitt liv trots att han är helt omöjlig. Han är fortfarande omöjlig men han älskar mig, trots att han är det och jag älskar honom för att han är just det… helt omöjligt underbar 🙂
    Hoppas du blir frisk snart… Citron och kamomilte hjälper alltid
    kram

    Mia 2010-05-13 20:47:21 http://hepek.blogg.se
    Svara
  • igår kom jag till bratislava för att vara med på en konferens med ungdomar från hela europa. efter en lång lång tågresa utan någon mat så gick jag ner till caféet på vandrarhemmet där vi bor. däråt jag konstiga pankakor och pratade med random slovakisk kille om lite allt möjligt. det kändes lite som i en murakami bok!

    hoppas att du mår bättre snart!

    ella 2010-05-13 20:45:19
    Svara
  • Jag såg dokumentären ”hästpojken” som handlar om två föräldrar som har en autistisk pojke. Dokumentären handlar om hur de ger sig ut på en låååång resa till mongoliet för att försöka hjälpa sitt barn på ett ganska alternativt sätt. Jag blev så rörd, alla borde se den. Det finns så mycket kärlek och hopp.

    Mette 2010-05-13 20:43:53 http://www.metafysiken.blogg.se
    Svara
  • Igår tog jag en gammal cykel ur ladan, pumpade hjulen som inte hade någon luft kvar i sig, tog min kamera, satte på den finaste musiken på min ipod och cyklade ut till åkrarna. Svartvita bilder tog jag, för så ska det vara om det ska vara för alltid. Sen gick jag ut på åkern och bara såg mig omkring. Det blåste jättemycket. Det var inte någon lugn och fin bris som tog tag i håret, utan det var kraftiga vindar. Nästan så man välte omkull! Och just den där känslan av att ingen ser mig just nu och att jag är helt ensam på en jättestor åker med min kamera och den finaste musiken i mina öron. Den känslan är till och med finare än att äta choklad, och jag älskar verkligen choklad.

    Felicia 2010-05-13 20:42:58
    Svara
  • Igår gick på en date med en pojke trots att jag var säker på att han var alldeles fel för mig.
    Idag vaknade jag av att han drog fingrarna genom mitt hår.
    Ikväll kan jag inte sluta le och förstår inte hur jag ska kunna somna utan honom vid min sida.

    Sara 2010-05-13 20:42:36
    Svara
  • grillade marshmallows och choklad i ett lusthus med några coola. så kom tre män i digerdödenmasker (sådana där som är långa med snablar) och långa, svarta särkar i en bil. de gick bredvid varandra, i takt längs med vägen, tills en av dem svängde åt sidan och gick upp på berget. de andra fortsatte, den ena försvann in bakom dagiset, och den andra gick rakt fram. efter ett tag kom de tillbaka till bilen, en efter en. så gjorde de om samma sak, gång på gång. vi kastade en boll till han som gick mot berget. han sparkade tillbaka den, och vi trodde de skulle mörda oss.
    efter några timmar satt de still i bilen istället. alla rutor var helt immiga. vi vinkade och det var bara så himla spännande. en av dem torkade av rutan med handen och pekade fuck you. vi började skrika och sprang därifrån.

    fisken 2010-05-13 20:34:05
    Svara
  • Kvällen var sedan länge planerad så att jag, tillsammans med min vän, kunde ”stalka” mitt ”stalking-offrer”. Den snyggaste mustaschprydde pojken i stan. Men det hände något, jag och min vän börjar helt plötsligt prata med hans vän i den trånga, mörka lokalen. Och innan jag visste ordet av stod han bara där, framför min näsa, och tyckte min hatt var fin. Inombords dog jag av lycka, men med några öl i blodet kunde jag, som tur var, lägga band på mig själv och prata normalt. Idag blev jag vän med hans vän på facebook. STORT!

    Cecilia 2010-05-13 20:25:07
    Svara
  • Hmm. Igår var jag ledsen som alla andra dagar. Men! Min bror sa att jag var söt i min nya frisyr. Och vi brukar mest tjafsa. Och så fick jag ha ett samtal med båda mina föräldrar samtidigt på åtta år. Visserligen var psykologen med, men jag insåg att dom älskar mig vad jag än gör.
    Nu bryter jag mot reglerna men jag köpte en kjol idag. En jättefin som framhäver min midja. Det är ju alltid kul. Nu insåg jag att jag är lyckligt lottad, jag brukar mest bara vara nedstämd. Virrig kommentar men krya på dig 🙂

    Agnes 2010-05-13 20:24:15
    Svara
  • Igår kväll umgicks jag med några av mina bästa vänner, vi hade Kent tema och klädde ut oss till en kentlåt. Själv kombinerade jag några låtar för att de var så svårt. Vi bakade blåbärspannkakor och blev blåa om tungorna och skrattade åt egenkomponerade texter om ost.

    Senare på kvällen tittade vi på gamla Harry Potterdubbningar man hade sett och skrattat åt när man var liten, nostalgi

    Vi avslutade kvällen med Kentdokumentären ”Så nära får ingen gå”, de var trots allt ett Kent-event vi hade. Sedan låg vi och fnissade i en bäddsoffa tills något utanför fönstret blinkade med jämna mellanrum. Då blev vi lite rädda, så vi blundade och somnade. Det var en härlig kväll.

    Mathilda 2010-05-13 20:23:47
    Svara
  • Läser alla fina kommentarer och tänker att min gårdagskväll var kanske inte så speciell ändå. Men, så dumt att jämföra upplevelser tänker jag och vill skriva i alla fall, trots att jag aldrig kommenterat här förut. Det var något med min gårdagskväll och din uppmaning som bara passade ihop.

    Igår spenderade jag den sista kvällen och natten tillsammans med pojken jag tyckt om och träffat hela våren. Han åkte på sin passionerat hatade militärövning okristligt tidigt i morse, och jag, jag är inte kvar här när han kommer tillbaka. Min tid i denna amerikanska småstad är över och jag skall flytta härifrån till en annan, mycket större stad. Men han, som hållit om mig som om att han aldrig velat släppa och som gjort min vår så lycklig, lever här och det kommer aldrig bli vi. Att jag kommer att lämna till sommaren, och att vi egentligen inte är speciellt lika har vi båda vetat om från dag ett. Men ändå. Att spendera den sista natten, nära, nära och inte veta om vi någonsin ses igen är bland det mest destruktiva, romantiska och hjärtskärande jag gjort. Detta är väl inte en höjdpunkt än så länge, men när vi skiljdes fick jag en bok (Idiot America, temat är grunden för våra bästa konversationer) med en hälsning – det finaste jag läst på väldigt, väldigt länge. Kärlek blir kanske aldrig så fin som när den bara fick börja.

    Bortabäst 2010-05-13 20:23:00
    Svara
  • I april så skulle jag åka iväg till Paris med skolan och vara där i två veckor. Jag hade varit extatisk om det inte var för att jag skulle lämna en pojke som jag är så,så kär i här hemma. Mitt problem är nog att jag inte kan leva i nuet tillräckligt. Kan inte låta bli att alltid tänka på vad som ska hända sen. Det har varit struligt mellan oss så länge nu och sista kvällen innan jag skulle åka hade han en fest hemma hos sig. Så där stog jag under fläkten i köket och kedjerökte med gråten i halsen, för jag kunde inte riktigt ha roligt just där. Klockan 1:45 smög HAN upp bakom mig och kramade mig och viskade i mitt öra ”Du ska inte vara ledsen. Jag är bara din och jag älskar dig”. Precis där stannade tiden helt.

    Johanna 2010-05-13 20:20:08 http://engardesociety.blogg.se
    Svara
  • Igår hamnade jag på en efterfest med gamla vänner och några nyfunna. En kille hade rufsigt hår, han pratade otroligt sakta och filosofiskt, en himla skön människa. Han somnade ganska snart i soffan och när han låg där kände jag att nu, nu måste jag stryka honom över håret. Så solen gick över upp över staden en tidig morgon och jag hade moderskänslor för en kille 2 år äldre än mig.

    ellen 2010-05-13 20:14:17
    Svara
  • jag och mina vänner åt matvåfflor, drack bubbel och spelade Alias. Sen tog vi på oss dansskorna och drack becks till gamla dängor på baba. Varje onsdag är det någon som alltid kommer in på ämnet baba, händelsevis.

    elin 2010-05-13 20:13:43 http://roselilytulip.blogspot.com
    Svara
  • Jag och min bästa kompis i världen stod nedanför slottet i Edinburgh och sjung och spelade gitarr för Rädda barnen. Mest hela dan. Och så skrev vi på kontrakt för världens finaste lägenhet som vi ska dela snart. Med öppen brasa och rosa kök. I stadsdelen med det finaste namnet, Morningside.

    Elin 2010-05-13 20:11:48
    Svara
  • Jag insåg att jag inte kan vara någon annan än mig själv… och att jag faktiskt trivs med tanken.

    Lina 2010-05-13 20:10:27
    Svara
  • Låter kanske inte så trevligt i allas öron men jag och min närmsta vän tog tag i saken och gick ut och joggade i parken här i London. Trots flåsande och håll i sidan så var det så skönt och dessutom spring vid med en otroligt vacker solnedgång att njuta av!

    Diran 2010-05-13 20:08:50
    Svara
  • Møtte Marius på togstasjonen da jeg skulle hjem i går natt etter en fest. Jeg dro ikke hjem, jeg dro til ham. Og jeg kjenner ham knapt! Nå har jeg tusen småfugler i magen og en altfor stor herreTskjorte fra Paris som jeg skal ha på for alltid.

    Lise 2010-05-13 20:06:50
    Svara
  • Först igår gick jag ut med min hund, blev klassblöt av allt regn där vi sprang runt och jag försökte lära den fem-månaders-gamla-lilla valpen att springa efter leksaken jag kastade till honom. Det gick inte alls bra, så vi gick in och han blev lite galen av att också vara klassblöt, sen somnade han och jag gick upp och lyssnade på musik, satt uppe på mitt rum och försökte lära mig spela en låt på piano. Jag tänkte också på de pojkar som är så oerhört söta i hela världen.
    Jag gick sen och la mig i min varma säng med stripigt halvblötthår, och sen var det inte igårkväll längre.

    emelie 2010-05-13 20:05:31 http://emeliehnnebo.blogg.se
    Svara
  • Igår hade vi bollturnering i skolan mot alla i vår årskurs. Jag körde brännboll med halva klassen. Vi förlorade mot alla matcher men, när vi hade sista matchen som gällde 5:e platsen eller sista (6:e platsen) så körde vi så hårt och bra och min bästa kompis tog en så bra lyra att vi vann. Och inte för att jag är en tävlingsmänniska, jag är så otroligt bollrädd och allt men när vi vann sista matchen var så roligt! Jag är så stolt över min klass och det var så kul att vi kom näst sist och inte sist! Vi tjöt av glädje 😀 Det underbara vädret gjorde också så att jag fick färg i ansiktet och glad.

    Jill 2010-05-13 20:04:59 http://jillberger.wordpress.com
    Svara
  • Det finaste igår var att hela Malmö var täckt med dimma, regn och blixtar, jag hittade min YODA-tröja som varit hemskt saknad och så fyllde jag femton sidor i min dagbok med fina saker om en viss pojke <3

    Emma 2010-05-13 19:59:54
    Svara
  • Erik: Jag tycker inte don´t stop me now är så trovärdig…

    M 2010-05-13 19:57:45
    Svara
  • Det mysigaste igår var när pojkvännen kom hem från jobbet och vi inte kunde sluta att le när vi såg varandra.

    Malin 2010-05-13 19:57:36 http://metrobloggen.se/cesoir
    Svara
  • Jag och mina bästa vänner var på fest i en stuga vid havet. Vi satt på bryggan och drack rosévin i solskenet. Fick sommarkänsla för första gången i år.

    Mia 2010-05-13 19:53:59 http://www.indietrip.blogspot.com
    Svara
  • I går var det ingen träning som vanligt på kvällen. Jag skulle ta spruta…
    En halvtimme innan bilen skulle rulla in mot stan ringde dörklockan och där, i smuttsig regnjacka och rött ruffs stog min glada vänn isabelle och log. Jag delade min sista klunk mer med henne och sista biten av min dyra chokladkaka som jag fick med mig efter dagens jobb i mataffären. Hon gav mig gitarren och bad mig att spela en låt, sedan tvingade hon mig att lära henne den. Hon följde med mig in till stan där hon hela tiden satt och sjöng på låten och till och med in till Carema där sprutan skulle tas (gerdasil, mot livmoderhalscancer). Efter ett stick i armen, dinosaurieplåster, och ett trasigt nummer av okej sprang vi ut från affären där vi mötte min kära mamma som tvingade in oss på Hemmakväll där vi köpte ett kilo godis att dela med tjejerna därhemma. Vilket vi gjorde. Resten av kvällen bjöds på flädercider, pilsner, godis, kortspel och en ny skotifylista; HEMMAKVÄLL!! hette den dagen till ära. Och ja, den listan tar jag inte bort i första taget. Fin kväll, fin kväll.

    puss

    hannah. 2010-05-13 19:46:39
    Svara
  • I’m sorry you’re sick! get better!

    The loveliest thing that happened to me yesterday was when I got to cuddle up with my boyfriend and my puppies in bed and read a good book.

    meg, reckless daughter 2010-05-13 19:46:05 http://donjuans-recklessdaughter.blogspot.com/
    Svara
  • Igårkväll så satt jag med mina fina vänner och åt fruktsallad, sjöng disneysånger, och skrattade åt historier från när vi var barn. Jag sprang genom blött gräs i regn så jag blev alldeles genomblöt på fötterna. Jag åkte kvällsbuss genom industriområde och lyssnade på överförfriskade killar som sjöng Don’t Stop Believin så att det hördes säkert ända ut. Jag hittade fler fina vänner i skymningen på en busshållsplats. Jag åkte ännu en kvällsbuss, fast på landsbygden, denna gång hem, log brett för mig själv när jag tittade ut över mörkret och dimman som dansade på ängarna likt älvor och tänkte för första gången på väldigt länge ”Detta är nu. Detta är livet. Och jag älskar det.” Och som grädden på moset så hittade jag en svart liten cocker spaniel i hallen när jag kom hem! Vi ska bara ha henne över helgen, men oh vad glad jag blev!

    Erik 2010-05-13 19:45:01
    Svara
  • Det finaste igår var att vakna upp och se solen lysa in genom fönstret. Att veta att vintern är över och att det snart, snart går att stanna kvar i Vitabergsparken och dricka folköl tills fåglarna börjar morgonkvittra.

    a 2010-05-13 19:43:24
    Svara
  • om 35 dagar åker jag och min bästa vän till paris tillsammans. i fem dagar kommer vi springa omkring under eiffeltornet, leka i montmarte och uppleva parkhäng på franska. det känns som en bra start på sommaren

    lovisa 2010-05-13 19:40:26 http://http//www.kisskissbangbang.devote.se
    Svara
  • Satt och log mig igen om inlägget från ”förra gången” med glädjeskutt i magen. Det gjorde verkligen min hemma-dag till en dag att rita hjärtan runt i kalendern, som jag alltid gör när det händer något speciellt.

    Sedan så såg jag den första maskrosen i år. Den gick jag och la på min kanins grav, för han älskade maskrosblad. Det blir en fin tradidion.
    Som han skulle ha älskat att det är vår igen .. om jag bara visste att den förra var hans sista skulle jag gått långa långa promenader med honom hela tiden. Jag saknar honom så det skär i bröstet.

    Anneli Törnroos 2010-05-13 19:39:59 http://anelii.blogspot.se
    Svara
  • igår såg jag en pojke med dom brunaste ögonen jag någonsin sett. och han hade bruna lockar som föll i dom lite för ofta. han var lite av det finaste jag sett.

    Hanna 2010-05-13 19:39:25
    Svara
  • Bowlade med trognaste vännerna och firade en som fyllde år, vi sjöng för honom tills personalen körde ut oss eftersom de ville hem och sova. Senare mös jag med en sömnig pojke framför en film och drog fingrarna längs hans armar, hans hud är len som den lenaste stenen på stranden.

    Julia 2010-05-13 19:28:22
    Svara
  • fick ett mail utav min pojkvän som är 1637 kilometer bort från mig som var så fint att jag började gråta. sakna är värst, men kärlek är så fint att det blir okej

    annie 2010-05-13 19:18:56 http://annieotherday.blogg.se
    Svara
  • Jag bestämde mig för att inte låta människor såra mig eller trycka ner mig som har konstiga relationer med sina ex. Det kändes skönt! Alla kan inte vara ihop med alla på samma gång så är det bara. Så jag tänkte ja ja, saker sker som dom sker…
    Jag har som alltid svårt att lita på folk och tar ingen förgivet. Alla vill hålla kvar i alla, fast det bara är destruktivt och man inte kommer någonstans. Jag bestämde mig för att inte involvera mig i andras old stories. Jag bestämde mig för att inte ta åt mig av svartsjuka. Insåg att jag har kontakt med en fruktansvärt feg man. Som vill att alla ska älska honom… Att han ska kunna ha alla. Nog för att han har känslor som kanske är äkta. Men han är också fruktansvärt feg och känns som en man som skulle kunna ha fem fruar på samma gång… Så jag skulle gå skulle det härjas eller om någon av hans 31290 ex och ligg skulle sluta höra av sig skulle han lipa och känna sig sårbar. Hur sårbar kan man vara undrar jag? Hur mkt kan man unnyttja andras känslor tänkte jag. Sen tog jag honom för vad han är och orkar varken bli sur, arg eller tro för mkt om honom. För jag tycker att han är killen som vill bygga ett slott, men samtidigt bygger ett bostadsområde och småvillor därav kommer aldrig till skott med något. Sådana insikter är sköna. Jag vet inte, jag tror inte han är bra för sina 2136 ex heller. Jag tänker mest att han skulle behöva komma ner på jorden och inse att man inte player människor och leker andra bara för att man själv är en sårbar människa, som ofta känner sig liten och är i SÅDANT stort behov av att han 2345 vackra kvinnor omkring sig för att han ska må bra… Även att en sån kille har en speciell tjej, så är han som en kräfta. Griper tag i allt annat som kommer på vägen som reservbete, för att skydda sin lilla lilla själ. Det hjälper kanske honom destruktivt själv, men alla runt omkring honom som han griper tag i far bara illa av hans rävspel…

    M 2010-05-13 19:18:32
    Svara
  • Min vän kalle och jag tittade på film. Kalle är en av de bästa som finns i hela världen. Berättar roliga saker och skriver hemliga meddelanden överallt i mitt rum. Och sätter lappar på min spis så jag inte ska bränna mig på plattorna. Kalle visar mig i alla fall filmer på tyska och franska och berättar saker han vet om regissörerna. Han vet jättemycket om jättemycket.

    // Sophie

    sophie 2010-05-13 19:17:08 http://partalitegranna.blogg.se
    Svara
  • Igår fick jag en överraskningsfest av mina kompisar. Jag är nämligen utbytesstudent i Frankrike och ska åka hem om två veckor, så de tyckte att jag skulle få med mig ett fint minne härifrån. Så min värdmamma satte mig i bilen och körde iväg, utan att jag visste vart vi skulle eller vad som skulle hända och så kom vi fram, hon lämnade av mig och jag gick in. Där var alla mina bästa franska kompisar som hade fixat musik och mat och tillochmed åkt över till Spanien (vi bor ganska nära gränsen) för att köpa litchi och apelsinvodka. Sen dansade vi hela natten tills vi inte orkade mer. Idag när jag kom hem sov jag bort hela dagen eftersom jag inte hade sovit under natten. Soirée énorme!

    Miranda 2010-05-13 19:16:01 http://revolutionmustwait.wordpress.com/
    Svara
  • yesterday was a good day. i just had to work during the afternoon then my boyfriend picked me up and we went downtown. i met some friends while my boyfriend went home. at night my boy join me again and we went to the cinema and watched Greenberg 🙂 and i received a dress i bought last week on ebay.

    lili 2010-05-13 19:13:31
    Svara
  • Jag var också sådär sjuk igår. Eller inte sjuk, men hängig liksom. Men jag låg och drömde om fredagen, för då ska jag få dansa hela natten tills håret klibbar fast i nacken och mjölksyran pirrar i benen.

    Och som om inte det vore nog. Så ska jag träffa honom.

    Hanna 2010-05-13 19:07:49
    Svara
  • Jag var precis på väg hem när jag fick ett sms från en mycket fin vän. Hon flyttade från stan för ungefär ett år sedan och sedan dess har kontakten varit bristfällig. Nu skrev hon att hon var på spontanbesök i Örebro och att hon hemskt gärna tog en fika. Tio minuter senare satt vi på vårt gamla stammisfik och drack te. Vi stannade länge. Underbart att träffa henne igen! Hon har saknats <3

    Rebecca 2010-05-13 19:06:51
    Svara
  • Ska jag göra ett tillägg så gick jag en skön promenad och bastade på kvällen. Sedan åt jag supergoda mackor med rädisor. Jag fotograferade fina saker… 🙂
    Jag var på ett möte och träffade en kvinna som sa att hon tyckte att jag var duktig, då blev jag glad! Skönt att höra fina saker från andra.

    Idag kunde jag sova länge på morgonen… 🙂

    M 2010-05-13 18:59:54
    Svara
  • Jag förstår inte hur man kan se så fruktansvärt bra ut när man är sjuk. Men du lyckas!

    Erica 2010-05-13 18:58:28 http://enettaiparis.blogg.se
    Svara
  • Stackaren… Jag och min kille hämtade take away i stan, åt och somnade på soffan till en film. Inte så spännande, men mysigt att vakna på soffan i morse med hans arm runt mig.

    Cilla 2010-05-13 18:53:23
    Svara
  • Efter en lång dag i skolan kände jag och mina kompisar att vi förkänade en lugn stund att bara vara. Så vi gick till bästa babylon och njöt av solskenet med öl, kaffe och cigaretter. Vi satt i flera timmar och pratade om alla minnen från våra resor till polen och london och prag och bryssel och vi skrattade hela tiden. Vi planerade framtiden och sommarens äventyr.
    Det roligaste är att vi bara går andra året på gymnasiet men ändå har så mycket att berätta för varandra och så mycket att se fram emot. bästa dagen på väldigt länge.

    amélie 2010-05-13 18:52:52
    Svara
  • Igår när jag åkte tunnelbana med min pojkvän så insåg jag hur mycket jag faktist älskar honom och hur gullig han är. Nån timme innan hade vi haft mysigt och det kändes så himmla bra efteråt

    gigi 2010-05-13 18:52:16
    Svara
  • Igår var jag var ensam och tiden rörde sig sådär långsamt som den får för sig att göra ibland. Det var tyst och tråkigt. Tillslut blev klockan tre på natten och trots flera försök kunde jag inte somna. Jag bestämde mig för att gå ut för att andas in nattluften. I mina hörlurar spelades den finaste och sorgligaste kärlekslåten från Romeo + Juliet soundtracket och i fickan höll ett paket Lucky Strike mig sällskap. Jag ville nästan gråta men det kom inga tårar. Efter ett tag kom jag till min busshållplats och satte mig där. Lustigt tänkte jag, lustigt hur fint och tyst allt blir på natten. Till och med den hårda asfalten och den smutsiga cigarettröken var fin. Det började duggregna och när man tittade upp mot gatulyktorna såg det ut som att glitter trillade ner från den svarta himlen. Hela vägen hem regnade det glitter över mig.

    Matilda 2010-05-13 18:50:00
    Svara
  • det finaste som hände igår var att fick sova tills jag vaknade, att jag fyndade en vacker bok på loppis, att jag fick springa i finaste vårvädret, att finland vann sin hockeymatch, att jag fick inleda barfotasäsongen, att jag fick äta en underbar nybakad bulle, att solen sken och regnet föll. tänk så mycket fint som ryms i en helt vanlig onsdag och tänk att jag aldrig kommit att tänka på att dagen varit fin ifall jag inte läst din blogg

    O 2010-05-13 18:49:33
    Svara
  • Kort och koncist: Jag fick ett hjärta igår och skickade iväg ett hjärta tillbaka och det kändes bra! Äkta…

    M 2010-05-13 18:46:51
    Svara
  • Igår, då fyllde jag 18. 18 år! Jag var först på restaurang med min mamma och sen när jag kom hem, ja då var min lägenhet alldeles fylld med folk, tomtebloss och champagne !
    Efter att chocken lagt sig, jag insett vad som egentligen hände, vi dansat till party-spellistan på spotify, snackat en massa strunt och lekt lite lekar gav vi oss ut i natten.
    Vi hamnade på en klubb, dansade och jag blev överöst med födelsedags-kindpussar. Kvällen slutade i armarna på E. Varma kyssar i rökrutan. Klockan 6 dansade jag och en kompis gatorna hem lyckligare än någonsin!
    Världens utan tvekan bästa 18-års födelsedag!

    livia 2010-05-13 18:46:29
    Svara
  • Jag fick nästan ligga med killen jag gillar.

    n 2010-05-13 18:45:05
    Svara
  • Jag satt vid mitt skrivbord och knåpade med mina Beckmans arbetsprover.
    Regnet slängdes ner från himmelen.
    och vips, så var jag äntligen klar med min kära eleganta 60tals/kärleks-inspirerade kollektion!
    jag kan bara säga hipp hurra för 60-talets briljans och kärlekens doft!

    Fanny 2010-05-13 18:43:24 http://fannyod.blogg.se
    Svara
  • igår firade jag och min familj min storebror som fyllde 21. Min bror som kramar mig som en nallebjörn, pratar bebis-språk med mig, säger att jag är gullig och inte behöver smink, tittar på mig och ler en lång stund och sen fortsätter äta, frågar om jag ska flytta med honom när han flyttar ut till hösten. Jag drömmer fruktansvärda mardrömmar om att han dör, för det är det absolut värsta som kan hända mig. Jag älskar honom så in i norden.

    johanna 2010-05-13 18:43:02
    Svara
  • Jag åt 2 nybakade kanelbullar till middag och hade inte dåligt samvete alls, för när man är vuxen får man bestämma sånt själv =)

    Linn 2010-05-13 18:42:47
    Svara
  • Igår kväll var ingen särskild kväll. Jag kollade på Upp med syster innan hon skjutsade hem mig och jag vred och vände mig ett bra tag innan jag kunde sova. Ikväll däremot, tror jag att jag har kommit underfund med en sak. Kärlek är nog det finaste som finns. Och det finns det nog ingen som kan förneka.

    Lisa 2010-05-13 18:36:06 http://picturesofme.blogg.se
    Svara
  • Jag insåg att jag kommer komma över honom, hur jobbigt det än är just nu.

    J 2010-05-13 18:36:04
    Svara
  • Igår hade jag filmkväll med mina vänner. Vi smällde i oss sex paket popcorn och skrattade som om vi aldrig skulle få skratta mer.
    Idag när jag skulle vandra hem från min väninna efter en lång natt så upptäckte jag till min stora glädje att det regnade. Jag gick hela vägen och tänkte på hur gott vårbjörkar luktar i regnet. Att sedan komma hem som en lycklig, dränkt katt och mötas av hemmagjort thé och en glad (annars så trött) mamma, gjorde inte min dag sämre.

    Majalisa 2010-05-13 18:33:37 http://majalisa.devote.se
    Svara
  • igår skulle jag träffa min fina pojkvän men vi bråkade, och jag stannade hemma i min säng hela kvällen med min katts blöta nos mot kinden. kände mig alldeles rastlös i hjärtat och saknade att pussa honom i nacken så jag blev alldeles knäpp.
    och under den sömnlösa natten, men för många och för stora tankar om det stundande livet, insåg jag helt plötsligt hur mycket jag faktiskt älskar honom. hur fin han är och hur varm och skuttig jag blir i själen när jag ser honom. och jag insåg att allt jag egentligen vill är att bli gammal med honom, och att det enda hela jag vill är att vara med honom. när jag insåg det blev alla ångestmoln över allt mindre och jag blev mest himla glad och lycklig över att jag har en så fin och omtänksam person i mitt liv. honom ska jag satsa hela min själ och hjärta på för det finns ingen i hela världen som han.

    Týn 2010-05-13 18:33:08
    Svara
  • Jag galopperade ute på ängarna bredvid stallet för första gången i år. Trots att det var kallt och blåsigt kunde jag inte låta bli att skratta högt. Det var bara så härligt och hästar är ju det finaste som finns!

    caroline 2010-05-13 18:30:47
    Svara
  • Dansade på en veranda till Shout out louds med de finaste vännerna i världen. Och kände liksom ingenting, förutom nikotinkickarna.
    Senare den natten fick ett dimmigt och dåligt-stavat-fylle-sms från den långa pojken med de trummspelande handlederna och toffsen i nacken. Där han sa att han tyckte att vi borde vara med varandra för att vi båda tycker om Seinfeld och för att våra diskussioner under engelska lektionerna är så utförliga och för att de aldrig vill ta slut.

    alice 2010-05-13 18:28:06
    Svara
  • Detta hände inte på kvällen, men förhoppningsvis gör det inte så mycket.
    Det hände i skolan när jag var påväg till min historia lektion. Då såg jag killen som jag har ”spanat in”. Vi har inte sagt ett ord till varandra men igår sa han ”hej” vilket var mycket lustigt, men kul!

    Louise 2010-05-13 18:24:28 http://hellosailor.blogg.se
    Svara
  • yesterday wrote me a boy that he is in love with me. Since then, my heart beats crazy. I really like him very much.

    Nele 2010-05-13 18:23:40 http://www.mrsdinosaur.blogspot.com
    Svara
  • I går syklet jeg til ei venninne som var ledsen, før vi drakk en øl og danset ut frustrasjon på stuegulvet til Regina Spector og the National. Priceless!

    Tiril 2010-05-13 18:20:43 http://tirilauby.blogg.no
    Svara
  • I hope you feel better soon!

    Yesterday I had to walk into town (I live in an Italian-speaking town in Switzerland) to return ski equipment I had rented last fall. It’s very warm and summery now, there are flowers blooming everywhere and it feels a lot like Italy, and I felt silly struggling with the huge pair of skis… but when I walked by an office building, a group of Italian men in a meeting knocked on the window, huge smiles on their faces, and waved happily, cheering me on.

    acacia from alaska 2010-05-13 18:13:10 http://whereisacacia.wordpress.com
    Svara
  • igår kväll kurade jag och mina två av mina bästa vänner, clara och malin, ihop oss i massvis med filtar under gasolvärmaren på claras balkong och lyssnade på fin musik och rökte vattenpipa med tobak som smakade jordgubbe tills vi blev alldeles snurriga och hesa. det hade regnat hela dagen men kvällen blev ändå jättefin med ett gulrosa skimmer genom molnen.

    Karin 2010-05-13 18:12:40
    Svara
  • Efter en trevlig arbetshalvdag på hela livets plåsterhus entrade jag och min syster V en sammetsbeklädd salong och synade den stora vita duken som visade oss en underbar, hjärtslitande, inte minst tårdrypande ovanlig verklighetssaga, Mary & Max. Kom hem till kvarteret Tvålflingan och munmyste min nattarbetande Kyssling Pussling adjö varefter jag hamnade i Spotifykoma och biomusiksfrenesi (vilken bosatt sig i mina snäckor där bland tårar och skratt i salongen); http://open.spotify.com/track/1VoJlWMXQaCuC59MGyR36r på repeat, om och om igen.

    Lola 2010-05-13 18:10:08 http://lolasix.se
    Svara
  • jag var på en fest med några vänner, varav en kille är lite snyggare än andra. vi stod ensamma ute & rökte, när jag sa att jag frös. ”jag skulle hålla om dig om inte mitt ex kunde se oss”, sa han. (han & hans ex har en rätt komplicerad relation.) trots att inget hände, mer än att vi pratade & delade cigarett, så kändes det lite pirrigt i kroppen när han sa att han skulle hålla om mig om han kunde.

    m, 2010-05-13 18:09:56
    Svara
  • Igår hade jag mitt slutprov i Fysik B. Inte kul, men när jag samlade ihop penna, sudd, linjal, miniräknare, kladd papper och prov och skulle med ihop sjunkna och uppgivna axlar (provet var svårt) så inser jag plötsligt att mina 3 år med fysik är slut nu. Jag behöver aldrig mer i hela mitt liv läsa fysik, positroner, magnetiskflödestäthet eller elektriska fält igen, och log stort och sträckt på mig när jag lämnade in provet. Och när jag tittade min mobil stod det ”Du är klar nu, och det gick utan tvekan hur bra so helst, du är min hjälte ju” från en person jag gillar väldans mycket.

    På eftermiddagen började det regna jääääättemycket, och jag älskar regn. Jag lägger mig och vilar lite, så ringer telefonen ”Kajsa, vi är utanför, vi kommer in” säger mina vänner. Så sitetr vi där och pratar lite i skydd från regnet.

    Sedan åker vi vidare, vi åker till Burger Kings drive-in och precis när vi kör fram så sjunger en av mina vänner en liten trudelutt. Så hör vi hur någon på andra sidan av beställningsmojängen finssar till och skrattar. Precis då ska en av mina vänner beställa, men ingen av oss kan hålla oss för skratt. Han skrattar, vi skrattar och vi försöker verkligen beställa, men det låter typ; ”En Kin…” så kiknar hon i skratt ”Ett köttbull-meal” svarar han, vi skrattar ännu mer. ”En Whopper Wea…nej, meal…” Ännu mer skratt. DU vet sådant där obehärskat skratt som man inte kan hålla in. Som kommer när man är i sällskap av goda vänner och spänningen släppt efter ett stort prov. Sen när vi hämtar ut maten har vi återhämtat oss, som tur var var det inte killen vi pratat med som skulle ge oss maten, men så när han ger oss maten säger han med ett litet roat flin ”2 stycken köttbull.meal” och så ser vi hur alla som jobbar där inne vänder sig om och skrattar!

    Vi tittade senare på fina filmer, och när jag kom hem på natten regnade det fortfarande, och jag tog en lång regnpromenad, när jag var några hundra meter hemifrån kommer min katt springandes mot mig och håller mig sällskap, fast det regnar. Finaste.

    Och när jag kommer hem ser jag att jag fått ett mail jag väntat på länge, l ä n g e. Nu ska jag åka som Au Pair till Irland i mitten av Juli, och i Februari drar jag vidare till Frankrike. ÅH!

    Det blev långt, men hela dagen var så bra!

    Kayy 2010-05-13 18:08:27 http://www.indicate.blogg.se
    Svara
  • Jag drack te, åt kakor och såg på grease.

    Filippa 2010-05-13 18:05:51
    Svara
  • åkte hem till mina föräldrar i förgår så igår njöt jag av min första sovmorgon på hur länge som helst, tog mig utvilad ner till stan för lunch med en ny bekantskap, följt av fika med en gammal bekantskap. sedan en tur till världens sötaste farmor som inte kunde sluta prata. Dagen blev sedan till en kväll med vin och paj tillsammans med mina fina föräldrar. perfekt onsdag.

    linn 2010-05-13 18:05:17
    Svara
  • Jag och min bästa kompis ”flyttade in” i hennes brors lilla studentlägenhet för att han åkt bort. Det kändes verkligen som att vi tog ett steg ut i vuxenlivet fast än det inte ens var på riktigt. Vi gjorde det bästa kompisar gör när de är tillsammans och var allmänt sjuka i huvudet. Du vet de där konstiga grimaserna, danserna man inte trodde var möjliga och massa fnitter.

    För det var ju bara vi två som kunde se.

    Simsalabim! 2010-05-13 18:04:21
    Svara
  • Jag läste och försökte skriva poesi. Vred och vände på ord då jag vill få till något som kanske aldrig kommer bli precis perfekt, men tillräckligt bra för att jag ska våga skicka in det som bidrag till en tidning som kommer komma ut i sommar.

    Och sen så blev jag kanske lite förälskad i den tolvåriga youtube sensationen som gjort en cover på Lady GaGa’s Paparazzi. Fast mest avundsjuk då jag också vill kunna sjunga, eller ha åstadkommit något så fantastiskt i hans ålder.

    Daniella 2010-05-13 18:01:54 http://youlyingpieceofshitxoxo.blogspot.com
    Svara
  • igår åt jag annanaspaj. det var fint.

    emma. 2010-05-13 18:01:49 http://pearldiver.blogg.se
    Svara
  • Yesterday I went to Oxford and hired a bike. I rode it along the canals, where everything was green and lovely. I watched lambs chase each other in a paddock. Riding the bicycle made me feel like I was flying.

    Eleanor 2010-05-13 18:00:48 http://www.isailthenorthsea.tumblr.com
    Svara
  • Hej fina Sandra!
    Igår ska jag säga dig var en alldeles jätte märkligt underbar dag i skolan. Jag går första året på gymnasiet och allting med stor skola och alla killar är ganska så nytt. Igår var det en gymnasiekamp mellan min skola och en annan i min stad. Det var femkamp, tex tävlade de representerade lagen i såpadragkamp, man tävlade på ett golv fullt med såpa, plus fyra andra sådana tävlingar. Alla var klädda i sin skolas färg, man fick t-shirtar i entrén och under lunchen hade väldigt många målat krigsmålning i skolans färger. Min skola hade dessutom hyrt in ett cheerleader team. Det hela kändes som om man hade rest till något amerikanskt high school över en dag. Det var väldigt skoj! Det var en sån stämning att man kunde spricka av hur spännande allt var. Det var som en fantasi. Och det var tur att jag blev frisk från min förkylning dagen innan detta… Krya på dig!
    PS, min skola vann, såklart!
    pusspuss

    Frida 2010-05-13 18:00:25
    Svara
  • Igår tog jag och min älskling varandra hand i hand och gick till guldsmeden här i närheten. Vi har planerat att förlova oss i snart ett år, och igår gick vi dit. Ringarna är klara om några veckor, och ingen förutom vi två (och nu du) vet någonting! Shhh! Hemlis 😉

    Maria 2010-05-13 17:59:42
    Svara
  • När jag sa att jag tänker flytta till göteborg svarade min pojkvänn ” jag följer dig vart änn i världen du vill flytta”. Det var så himlans fint att jag började gråta

    Flora 2010-05-13 17:55:57
    Svara
  • Det finaste igårkväll var att jag och några vänner firade långhelgen genom att spontant köpa en box vitt vin, tog en stor filt och satte oss ute i en park. Sedan satt vi där hela kvällen och skratta tills vi inte ens märkte att det var kolsvart utomhus, kan vara det finaste jag gjort under hela våren än så länge.

    Miranda 2010-05-13 17:55:39 http://mirandacajsa.blogg.se
    Svara
  • Igår tog jag mod till mig och skickade iväg ett meddelande till en kille där jag skrev att jag tycker att han är jävligt bra. En kort stunde efteråt fick jag svaret ”Du är också jävligt bra, Tove! Puss!” Då var jag tvungen att studsa runt lite i lägenheten innan jag kunde göra något annat och hade ett stort leende på läpparna hela kvällen.

    Tove 2010-05-13 17:51:29 http://toveluttten.blogg.se
    Svara
  • Det pirrade till i magen när jag tittade på mig kille igår. Vi har varit ihop länge och det finns inga tvivel om att vi älskar varandra, men det är väldigt mysigt att känna att man är kär lite då och då också. Han var så fin där i mörkret på balkongen när vi satt och rökte.

    Nanna 2010-05-13 17:50:57 http://sosf.blog.com
    Svara
  • jag fick en kyss av flickan jag inte hört något av på ett år. hon som jag älskar så mycket.

    Sandra 2010-05-13 17:50:15
    Svara
  • Igår var jag på besök hos min gamla vänn jag inte sett på en evighet, men hennes nya tråkiga vänner var oxå där, så jag och mina gamla fina vänner från lågstadiet smög in bastun och pratade om pojkar, flickor och allt sånt som hör till att prata om. Senare smög vi hem till mig och sjöng Håkan hellström hela vägen hem. Det var min finaste kväll på otroligt länge.

    Ämma 2010-05-13 17:48:46 http://stummatankar.blogg.se
    Svara
  • Åh, igårkväll så låg min fina pojkvän på min mage och sov medan jag luktade på hans hår och pussade honom på öronen så att han vaknade till ibland och borrade näsan in i mig och somnade om igen. Hur vacker som helst. Åh.

    Malin 2010-05-13 17:44:15
    Svara
  • Åh igår var fint! Jag repade med mitt band långt in på kvällen, vi spelade låtar av the smiths och annat fint. När kvällen mörknade gick vi och drack öl, massa öl i stora glas och lyssnade på en fin pojke som spelade Dylan inspirerad musik på en liten, liten scen. När det var slut hade jag ingen lust alls att gå hem, ville studsa på lite gator så jag studsade bort till några av de finaste pojkarna jag vet, där tillbringade jag halva natten med lite kramar och ännu mer musik. Framåt två gick jag hem genom Lunda natten, jag hade shorts och knästrumpor även om det var kallt. Det är ju trots allt maj!

    KRYA PÅ DIG!

    Sofia 2010-05-13 17:42:55 http://sasinsofia.blogspot.com
    Svara
  • Detta var inte igår kväll men det var igår. Jag och flickan jag är lite kär i gick ut i ösregnet för att röka en cigarett, eller hon följde så fint med för att jag bad henne göra mig sällskap. För att klara oss undan regnet så sprang vi och tog skydd i en gammal telefonkiosk. Där stod vi och pratade om kvällen som skulle komma när hon började andas på glaset och ritade sedan dit ett hjärta. Jag skrattade lite och sa att jag inte kunde rita hjärtan, men jag gjorde ett försöka. Så fort jag var klar med det så suddade hon ut det med handen och sa att det såg ut som att det var brustet och så fick det inte vara.

    Mathilda 2010-05-13 17:41:14 http://mathilda-lindstrii.blogspot.com
    Svara
  • Igårkväll satt jag på en uteservering med min familj i Barcelona. Den låg vid hamnen. Först läste vi våra rese-böcker och drack lite goda drinkar, sedan beställde vi in tapasmat av en servitör som försökte spexa för oss. Det var kul och jag skämde ut mig. Ett stort fartyg körde förbi oss och det började regna. Vi skrattade mycket, och när vi skulle åka tunnelbana hem till hotellet sa jag ”Det här är en kväll att minnas!”. Jag hade så kul med min familj.

    Clara Sjölin 2010-05-13 17:41:08 http://flygandefaglar.devote.se
    Svara
  • Igår kväll var nog en av de finaste kvällarna jag haft på riktigt länge trots tentastress! Den började så fint med att jag bestämde mig för att ta en paus från allt pluggande och gå på socialdans, jag dansar nämligen lindy hop. Jag hoppades innerligt att den där speciella pojken, med den underbart härliga dansstilen, skulle vara där. Han som tagit mitt lilla hjärta med storm. Han som lagt ett slags lugn över mitt annars alltid oroliga och nojjande hjärta. Som har ett sånt härligt finurligt sett att titta på mig, sådär så att det pirrar i hela kroppen. Och nog var han där alltid. Kvällen avslutades så fint i hans säng, jag hade så svårt att somna för jag kunde inte sluta le för att jag var så galet glad över att få ligga brevid honom. Jag kan fortfarande inte sluta le… 🙂

    Krya på dig<3

    Isabella 2010-05-13 17:39:56
    Svara
  • igår såg jag en kär vän le fabeleux destin d’amelie poulain och vi blir alltid lika rörda när den gamla farbrorn hittar sin barndoms ask och fäller en tår. tycker det är något fint med gråtande gamla farbröder på något sätt. och sen såg vi gainsbourg vie heroique, och satt och suckade över franska rökande män i kostymer, med finaste alter egot smygandes hack i hälarna på serge. jag rös i kroppen när birgitt bardot och gainsborg sjöng bonnie & clyde i en lägenhet med utsikt över eiffeltornet och när han spelade första tonerna till le poinconneur des lilas. rysligt fint alltesammans. i mina tankar snurrar nätter i paris med baskrar, pojkar i randiga tröjor och tung cigarettrök.

    Agnes 2010-05-13 17:35:47 http://www.unbisourose.blogg.se
    Svara
  • Min fina Guddotter hoppade upp i min famn o ville sätta sig i mit knä så fort jag kom och hälsade på. Sen satt hon där länge och klappade min gravidmage. Hon är bara ett pch ett halvt år men på något sätt verkar hon förstå att det är en liten bebis där inne. De vad det finaste idag. Förundrad satt hon bara och klappade och kramade, söta lilla.

    Katerina 2010-05-13 17:35:22
    Svara
  • Igår satt jag på en uteservering med några vänner och sen gick vi ut till en klubb.
    Ibland vimmlet av människor berättar min kompis, lite sluddrigt och fnissigt, att pojken jag varit kär i sedan 2 år, som krossade mitt hjärta i Mars, och som jag fortfarande inte kan släppa, hade berättat för honom att han visst bryr sig om mig och också sörjer att han sårade mig och inte satsade på oss.

    Veronica 2010-05-13 17:34:58 http://stopmotion.blogg.se
    Svara
  • Åh men stackare! Hoppas du kryar på dig snartsnart. Det finaste som hände mig igår var att sitta vid ett bord tillsammans med min käraste mormor och min älskade mor, äta en underbar lunch tillsammans och bara njuta av sällskapet – det var så länge sen sist.

    Lisa 2010-05-13 17:32:31 http://admin.nextinfashion.se/lnrd/
    Svara
  • jag var med min finaste vän och vi såg på disneyfilmer och drack vin, rökte cigaretter på balkongen och lyssnade på håkan hellström, målade stjärnor på kinderna och blåste såpbubblor i vardagsrummet. och så åt vi popcorn och pratade, och låg hand i hand på hallgolvet och pratade. det var fint igårkväll

    clara 2010-05-13 17:29:15
    Svara
  • Tänka sig att jag också varit jätteförkyld, men igår var en väldigt bra dag ändå!
    Jag vaknade och mådde bättre än jag gjort de tidigare dagarna så jag satt ute på mina föräldrars veranda och läste en bok. När jag gick in på kvällen sen hade jag fått tusentals små bruna fräknar över hela näsan och kinderna!
    Det är bland det sötaste som finns tycker jag.

    Alexandra 2010-05-13 17:27:55 http://metrobloggen.se/lilium
    Svara
  • Oh. Jag med! Tokförkyld. Absolut bästa igår var när jag äntligen vågade skicka iväg det där medelandet till den finaste tjejen jag vet. Jag kan inte fatta att jag vågade!

    Inspire Me Darlin 2010-05-13 17:26:27 http://www.metrobloggen.se/inspiremedarlin
    Svara
  • jag gick och tittade på den fantastiska mr. fox i bion. bredvid mig satt en femåring som verkade ganska rädd. mitt i filmen tog han mitt hand och tryckte så hårt han kunde. jag var lite kär efter filmen….

    Jule 2010-05-13 17:26:17 http://stockholmprincess.blogspot.com
    Svara
  • igår var en rätt grå dag. satt så på kuddarna framför soffan och kollade på hockey och tog upp en vintageväska jag nyligen köpt. en svart stor kuvertväska i storleken av en a4. då ser jag nåt svart i ögonvrån och det blir varmt och tungt i famnen. det är katten som satt på soffan och blev överlycklig att se en ny väska och omedelbart hoppade över mej och rakt ner i den och låg sen där i med ena örat, ena bakbenet och halva svansen utanför. så satt vi tills mina ben och min rumpa somnade. min katt, det bästa botemedlet mot grå stress. varje dag.

    miri 2010-05-13 17:24:48 http://bookofmiri.blogg.se
    Svara
  • I nästan två veckor har Pojken och jag inte pratat på riktigt som vi brukade. Han har varit sur och sagt att han inte vill vara min vän, men jag har kämpat för att han skulle förlåta mig. Igår pratade vi på riktigt igen, vi skrattade till och med lite och jag blev liksom hel igen. På kvällen smsade han och ville att vi skulle fika idag.
    Jag har älskat den här pojken i ett halvår nu, och äntligen, äntligen är han min.

    Fluffig 2010-05-13 17:22:45
    Svara
  • Jag cyklade på Ven och var alldeles bubblig av lycka, jag hade flätor i håret och log så stort att de som cyklade förbi log förvånat tillbaka. Vi cyklade tandem, jag satt bakom min underbara vän som jag i smyg kallar för Vinbäret för hon tycker det låter så roligt, och jag sträckte ut båda armarna och kände mig så fri. På tåget hem så fick jag sitta bredvid en pojke som följt med till Ven, jag är tokkär i honom. Vi lyssnade på underbara låtar i hans mobil, vi hade varsin snäcka i varsitt öra. Sen pratade jag och då lyssnade han så koncentrerat, och han hade röda kinder och han sa att hans hjärta slog fort. Vi gick på en smal stenkulle och jag var rädd, då höll han mig i handen. Att tänka att han har flickvän sedan 2,5 år krossar mitt hjärta. Men när jag blir stor ska jag minnas honom som min 15-förälskelse, för att vara kär är som sockerdrickabubblor i magen och jag har äntligen förstått vad du skriver om i dina texter om din pojke. Nu vet jag.

    Oda 2010-05-13 17:19:52 http://odaskamp.blogg.se
    Svara
  • Det finaste igår var att jag upptäckte att han som jag planerat att gifta mig med(men som jag knappt känner) hade bidragit med en hemskt fin låt i min spotifylista.

    Ellen 2010-05-13 17:19:40
    Svara
  • yesterday was ok, but today is waaay better:) i got a hug and a kiss on the cheek from the boy i have liked sooo much for months now! i’m so happy now i could dance in the street X)

    this is my first comment on your blog ever. you are so very nice and i hope you’ll get well soon:*

    anja 2010-05-13 17:14:43
    Svara
  • igår stressade jag hem till min pojkvän för att träffa honom och hans kusin. dock hann jag precis träffa hans lilla, söta fina kusin. sedan skulle hon åka hem. men jag var hos honom och han visade sin nya beiga linnekavaj och sin nya fina hatt. han såg verkligen stilig ut.

    vi busade väldigt mycket, fast det blev inte så mycket pussande. det slutade mest med att vi bråkade.

    idag mötte han mig med hans nya kavaj och hatt utomhus. och vi gjorde slut och grät i varandra famn. vi kramades länge och han pussade mig på huvudet. sedan gick han. jag stannade kvar för att se honom gå sin väg. skulle se ifall han vände sig om.

    han vände sig om. två gånger.

    jag kommer sakna honom något så fruktansvärt. men vi ska vara de föredetta paret som numera hälsar och som till och med kanske umgås. om vi inte umgås längre fram i tiden blir jag tokig.

    är väldigt ledsen nu. jag älskar honom och är kär i honom. men vi passar inte ihop längre.

    Nicolina 2010-05-13 17:12:12 http://peoplearelikesongs.blogspot.com
    Svara
  • i went to an aquarium and had pasta and white wine while watching sharks and stingrays and turtles and fish swim right in front of me.

    i hope you feel better! you are adorable even when you’re sick.

    Ana 2010-05-13 17:11:59 http://withbluesatinsashes.tumblr.com/
    Svara
  • Jag hade tidigare under kvällen fällt en komplimang om hans skjorta, den var så snyggt skuren i ryggen. Och utöver de grundläggande vem-är-du-frågorna så kom jag inte riktigt längre än så.
    Jag tog till min sedvanliga (och sorgligt panikartade) skenmanöver, slängde iväg ett krystat ”vi ses” och vände på klacken. Han fick hellre tro att anledningen till konversationens abrupta avslut berodde på att jag skulle leta efter min kompis än att jag faktiskt var lika tom som ett blankt pappersark på insidan.
    Fem i tre har vi plockat ut våra jackor och jag skymtar honom inne på dansgolvet. Osäkert stapplar jag fram till honom; En kyss, tänker jag. Visserligen vet jag att det kanske är en omöjlighet för tomma, värdelösa, meningslösa mig, men om jag skyller på mitt avsked kanske han ger efter. Snälla, bara en kyss.

    – Jag ska åka nu. Och, det här kanske är en konstig fråga men, får jag kyssa dig?
    Han lyfter upp handen och snuddar lätt vid min hals.
    – Vad tråkigt att du inte frågat det tidigare.

    matilda 2010-05-13 17:10:15 http://kallhudochspets.blogg.se/
    Svara
  • Igår fick jag träffa min älskade vän Nils som jag inte hade träffat på mycket länge! Till slut vart en liten reunion med massa trevliga vänner från högstadiet, det vart nästan lite flash back från nian när vi stog där allihopa och pratade. Men senare började alla dra sig åt olika håll och kvällen slutade med att jag fick krypa ner i min säng och bara krama min fina pojke. Fin kväll!

    carin 2010-05-13 16:57:57
    Svara
  • My boyfriend built a tent in his bedroom to cheer me up after a bad day. We snuggled up in duvets, pillows and sheets, comfy as two bugs in a rug. And I watched Lost while he doodled pictures and asked a lot of questions about the smoke monster, that for once I was patient enough to answer.

    Emily 2010-05-13 16:56:30 http://parttimepunks.tumblr.com/
    Svara
  • Min mens tog slut! <3 Det var skönt för det har varit ett flöde utan dess like!

    Lillan 2010-05-13 16:55:55
    Svara
  • jag mötte upp min första bästa vän. vi gick världens längsta promenad längs kullerstens klädda gator på södermalm och satt i orkanvindarna på skinnarviksberget och åt vindruvor. vi mötte även ett gäng söta pirater som sökte efter ett skepp, vi visste tyvärr inte vägen men dom var lika glada för det. med en resväska och alldeles för lite kläder gick vi tills det blev kolsvart. kylan tog över och vi tog bussen till ön där jag bor. killen brevid oss somnade med en cola flaska i handen medan vi satt och sjöng med till detektivbyråns remix på ”jag är en vampyr.”
    det var fint, för min första bästa vän bor på gotland och det kan dröja länge innan jag får träffa henne igen.

    oda 2010-05-13 16:55:11 http://envampyrmedmustasch.tumblr.com/
    Svara
  • Kissed until the sun came up.

    G. 2010-05-13 16:53:00
    Svara
  • jag spenderade kvällen med några av de finaste personerna i världen, och även mina närmaste vänner. trots allt det kanske var alldeles för kallt för det satt vi ute hela natten under gasolbrännaren och drack vin, rökte lite för många cigaretter och lyssnade på alla de låtar som är fina och går att sjunga med i. vi pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade, dansade och kvällen tog aldrig slut.

    Märta 2010-05-13 16:43:03
    Svara
  • Min pojkvän har börjar springa ihop med en av sinna vänner, så ungefär varannan kväll är jag ensam hemma framför TVn. Igår kom han hem, svettig och anfådd och med en förfärad min ”Det hände något hemskt!”, ”vaddå?” frågar jag såklart välidgt oroad. ”Jag hittade något i spåret…” säger han och drar fram mina favoritchips! <3

    Kamilla 2010-05-13 16:42:16
    Svara
  • Jag tog en öl med vänner jag inte träffat sedan högstadietiden och nöjt av nostalgiska minnen och våren. Så som man bara kan göra när det är olagligt att ta den där ölen ( fyller 18 om 2 dagar) och när man har ett härligt vårrus inom sig. Och som pricken över i:et spelade dem belle and sebastian hela kvällen. Krya på dig!

    magdalena 2010-05-13 16:42:13
    Svara
  • Igår träffade jag ett par gamla vänner jag inte har sett på ett tag. Vi har känt varandra i åratal men ändå inte lyckats träffa varandra på ett tag. Igår satte vi oss ute i solen, pratade och skrattade i timmar och jag tänkte vad underbart det är med vänner som man kan vara sig själv fullt ut med, vänner som man kan prata med om vad som helst och vänner som även om man inte träffat på ett tag känns som om man känt varandra i evigheter. Fint.

    M.J. 2010-05-13 16:40:12
    Svara
  • My mum told me that we’re off to Paris tomorrow! I’m so excited. I’ve been there before but I haven’t seen everything! That’s the best gift for my birthday ever. 😉 I hope you’ll get better soon! xxx

    Natalia 2010-05-13 16:38:34 http://eniontko.deviantart.com
    Svara
  • jag var på en källarklubb och dansade och dansade till galen musik med en kille och rökte cigaretter och vågade prata med människor jag aldrig vågat prata med förr och åkte pakethållare utan att frysa.

    p 2010-05-13 16:37:46
    Svara
  • igår hade jag minifest.
    sen fick jag pussas med en pojk jag velat pussa på väldigt länge och helst vill pussa på ofta. dela fåtölj, öl, nintendo 64 och pussar.
    vi delade säng också.
    pussipussipuss

    puss 2010-05-13 16:37:35
    Svara
  • åh. igår blev jag kidnappad och bortförd av min allra bästa vän, hon drog med mig hem till sig och såg vi på en av de allra finaste filmer jag vet. Legeden om Zorro förstås, med finaste Antonio Banderas som jag kunde dö för. Eftersom min vän ska till Mallorca på fredag så blev det sista gången vi ses på en hel vecka, så det blev en fin vi-ses-snart-hej-då-kväll.

    Josefine eklid. 2010-05-13 16:30:57 http://www.frokeneklid.blogg.se
    Svara
  • jag hade en förfärlig dag från att jag vaknade försoven tio över sju till att jag gick och la mig matt och tom i en ensam, stor säng. så det allra bästa med igår var när jag vaknade av att min vackra pojkvän la sig brevid mig och kysste bort det besvärliga efter att ha varit ute i natten. ja. det var det bästa igår.

    puss.

    Requiem pour un con. 2010-05-13 16:30:07 http://requiempouruncon.blogg.se
    Svara
  • Igår hade jag nästan inga lektioner i skolan, bara franska nationella. Jag och mina fina vänner bestämde oss för att öl i en park skulle sitta finfint. Klockan var 11 på förmiddagen. Vi styrde stege mot minimarket för att köpa våra 6-pack. Vi satte oss i Vitabergsparken. Det gick förbi hundägare som var ute på lunchpromenaden, tanter och ett gäng dagisbarn. Solen sken och vi spelade musik på datorn. Vi ringde dit fler och fler. Chipsen blev köpta och uppätna på mindre än en halvtimme. Jag kom hem, ät mackor med kokt potatis, fetaost, pesto och bacon på. Det var en fin dag.

    Rebecca 2010-05-13 16:26:31 http://tandsticksasken.blogspot.com/
    Svara
  • Igårkväll sa jag till killen jag gillar att jag inte tycker om min kropp. Då frågade han: ”Tycker du att du är tjock eller?” Jag undvek frågan, och så frågade han igen: ”Va? Tycker du att du är tjock?” Jag nickade försiktigt och då tog han tag i min arm, tittade mig i ögonen och sa ”Då tycker jag att du ska tänka om.” Det var det finaste jag fått höra på länge.

    Rebecka 2010-05-13 16:23:15
    Svara
  • Yesterday my family showed me just how much they miss me when I don’t show them the proper attention they deserve I felt special and loved to have such a close family that cares so much for me. Really whats more improtant then family? Now I remember to show my fmaily how much I love them everyday!

    Get well soon!<3

    Brittany 2010-05-13 16:20:04
    Svara
  • Igår var det ett år sedan jag blev kär för första gången i blå ögon och mörka lockar. Vi var störtförälskade, men sen kom sommaren och vi tappade bort varann på något sett.
    Igår kväll efter en grillning ringde jag till honom, men han svarade inte. Det kändes i alla fall som ett nödvändigt och ganska fint slut på en första riktig kärlek!

    julia 2010-05-13 16:17:49 http://humanatankar.blogspot.com/
    Svara
  • igår kväll hade jag en alldeles egen kväll. en sådan kväll nästan alla behöver ibland. jag kollade på missade glee-avsnitt och grey’s anatomy till klockan två på natten och åt dumleklubbor. saft drack jag också.

    lina 2010-05-13 16:16:49 http://helpimbored.blogg.se
    Svara
  • När mitt äventyr kom hem igår kväll.
    Jag var på fruktansvärt dåligt humör. Hade haft en hemsk dag. Allt gick helt åt skogen. Jag råkade skära mig ungefär 3 gånger när vi lagade mat, och spillde även ut pastasås över hela köket. Var på vippen att börja gråta, ilskna ilskna tårar.
    Men, då log han sitt fantastiska, finurliga leende. Med de lite sneda tänderna, och den där gropen i kinden. Kramade mig hårt, berättade för mig hur söt jag är när jag är arg, och pussade mig bakom örat. En bit ned på nacken, där han vet att jag älskar att bli pussad. Så att det kittlade i hela kroppen. Och så vips, var allt bra igen.

    Jennifer 2010-05-13 16:15:33
    Svara
  • Efter lång promenad med många stopp för drinkar och öl i ett alldeles för kallt Göteborg hamnade jag till slut där, där han var. Plötsligt kändes inte mina regnvåta byxor riktigt lika kalla och mina händer blev varma, jag var till och med tvungen att ta av mig min yllekofta som man egentligen borde få ha stoppat undan för längesen. Så såg han mig, han log, kom fram, la armen om mig, drog med mig bort, drog med mig till en annan plats fast vi var kvar men jag märkte ingen annan runtomkring mig, kramade mig, tackade för senast, log igen, log ännu mer.. Åh de ögonen, det leendet, kanske ses vi snart igen.

    Frida 2010-05-13 16:14:22
    Svara
  • igår, efter en cykeltur mitt i natten i ösregnet, kom jag hem och kände mig ensam, kall och blöt. då skrev en fin kille ett sms om att han ville hålla om mig och krama mig tills jag blev varm igen. han betyder ingenting egentligen och det vet vi båda två, men det kändes ändå så fint. precis vad jag behövde då.

    matilda 2010-05-13 16:09:28
    Svara
  • jag gick först i skolan. jag har anmält mig till en sång tävling i min skola så det gick jag på repetition för och alla tyckte att jag var jättebra och uppmuntrade mig! sen åkte jag med en kompis där hon bor halvt på landet och såg på monsters vs ailiens (underbar film) och åt chips, sen åkte vi moppe, jag fick testa hennes moppe för första gången! det var kalaskul!
    sen kom jag hem och chattade med världens finaste pojke med världens finaste käkben och världens finaste sångröst.

    malin 2010-05-13 16:08:10
    Svara
  • i watched amelie for the first time recently – beautiful and good for cheering you up 😉 my friends birthday today, so i made her a little felt chicken badge.. a happy day

    . 2010-05-13 16:07:35
    Svara
  • Igår var vi ute och dansade och hade jätteroligt. När vi skulle hämta ut våra jackor ur garderoben och gå hem insåg jag att inte bara min plånbok, mitt ID-kort, mitt bankomatkort, mitt bibliotekskort och mitt passerkort till skolan blivit stulna, utan att även min och min pojkväns jackor blivit stulna. Då var kvällen inte det minsta rolig längre, och jag grät och grät. Men i all denna tråkighet insåg jag vilken fin pojkvän jag har som låter mig gråta av min mascara mot hans axel och som ger mig sin kofta och som säger att jag kommer att köpa en ny jacka som är mycket finare än den gamla. Och när vi cyklade därifrån och höll på att förfrysa och min mascara låg på mina kinder såg jag på honom med skjortan fladdrandes i den kyliga vårnatten och kände mig mest av allt lycklig.

    Ebba 2010-05-13 16:06:13 http://ebbastrandberg.wordpress.com/
    Svara
  • Igår fotograferade jag körsbärsblommor. Det känns som rosafluffiga moln i själen när jag möts av ett körsbärsträd i full blom mitt bland betongdjungeln.

    Victoria 2010-05-13 16:04:48
    Svara
  • Min pojkvän skickade en pussgubbe i ett sms.
    Det har varit så oroligt mellan oss för han vet inte om han älskar mig, och fastän detta inte säger mycket så tändes det ett litet litet hopp inom mig.

    Melody 2010-05-13 16:04:33 http://dividedmelody.devote.se
    Svara
  • Jag gick hem ovanligt tidigt för att vara en utekväll men jag var så trött. Väl hemma gjorde jag lite té och väntade på att Han jag gillar skulle ringa. En timme senare hörde han av sig och strax efter stod han utanför min dörr. Det kändes så himla fint bara.

    vemod och kvällar 2010-05-13 16:02:18 http://vemodochkvallar.blogspot.com
    Svara
  • Jag bestämde mig för att berätta för en pojke att jag tycker om honom väldigt mycket. Jag hoppas att han tycker om mig också. <3

    Frida 2010-05-13 16:00:28
    Svara
  • Han kysste mig hejdå och gick på bussen. Precis när jag vänt om och börjat gå känner jag en arm runt min midja. ”Jag tar nästa. Måste, måste få tio minuter till med dig”

    Tuva 2010-05-13 15:54:55
    Svara
  • igår satt jag i samma fåtölj som en bästa vän i tre timmar och pratade, hon är underbar!

    magda 2010-05-13 15:53:30
    Svara
  • Jag förfestade med rödvin och sedan kom jag in på en bar med ett falskleg. Där dansade, rökte, drack öl och hånglade jag tills klockan blev två och det stängde. Då gick jag hem i vårnatten med en man vid namn Lasse som sysslade med graffiti.

    Josefine 2010-05-13 15:52:30
    Svara
  • Det finaste igår var inte lägenhetsfesten (även om den var oerhört trevlig),
    det finaste var när jag och två vänner som jag tycker så sjukt mycket om åkte hem tillsammans, promenerade hem från tbanan i natten, pratade om sånt man inte alltid pratar om vid sina sinnens fulla bruk (vilket är synd), gick och la oss på färdigbäddade madrasser i min källare, pratade ännu lite till, och somnade som små barn.

    just det, igårkväll träffade jag en tjej som hette samma namn som jag! blir alltid glad av sånt,

    Nora 2010-05-13 15:51:45
    Svara
  • det finns en kille i pararellklassen som har lika blåa ögon som sommarhimlen, fräknar stora som solar och kosmos finaste skratt. varje dag längtar jag tills lunchrasterna då jag får chansen att spela fotboll tillsammans med honom, det är nästan som om han svävar över gräset. jag önskar att våren aldrig ska ta slut.

    grethe 2010-05-13 15:51:00
    Svara
  • Det hände två väldigt fina saker igår:
    1.På en spelning med ett av mina nya favoritband stod jag längst fram, och under min absoluta favoritlåt med dem tittade sångaren på mig flera gånger och log. Jag tror min lyckodans och mitt skriksjungande uppskattades av honom.
    2. Jag fick dansa till Slagsmålsklubben (live) tillsammans med min lillasyster jag inte träffat på en månad. Då kändes det som att det inte fanns några bekymmer alls i världen.

    Louise 2010-05-13 15:49:44 http://andvari.blogg.se/
    Svara
  • Igår såg jag en pojke jag brukade vara kär i förut, fast än jag inte vågade hälsa, och fast än jag gärna skulle vilja säga att det var ännu finare att sova en hög men mina kompisar så fick jag hundra procent knäskak av honom.

    Svara
  • Mitt i natten vaknade jag av ett sms, från honom. Han skrev att jag var det finaste han vet och att han älskar mig. Han var full och jag vet att han kanske inte riktigt menar det eftersom vi knappt känner varandra, men jag somnade lycklig i alla fall.

    Nella 2010-05-13 15:48:02 http://stiickysweet.blogg.se
    Svara
  • Igårkväll var vi ett helt gäng med folk som grillade hamburgare. En speciell pojke hade ansvaret för grillen.

    Igår sov jag inte med min pojkvän, utan med en pojke jag tycker alldeles för mycket om.
    Vi sov i en trång, varm nittiosäng men det var bland det finaste jag gjort på länge.
    När han höll min hand, smekte mig på magen och försiktigt mötte mina läppar.
    Hans hår luktade hamburgare.

    Sen kysstes vi. Länge.
    jag tror det räknas som otrohet, men jag är på något otroligt konstigt, dumt och naivt vis så himla lycklig.

    Jag 2010-05-13 15:47:57
    Svara
  • Igår var min första friska dag på jättelänge så lekte jag ”inte nudda marken” på lekplatsen, åt tårta tills jag sprack och spelade spel med fina vänner. Sen så tittade vi på youtuve klipp tills 2 och då hade alla 5 somnat i en 2mannasoffa.

    Jag åkte hem när jag blev utknuffad och hittade ett mail från en viss liten pojke med världens finaste nyckelben som jag (äntligen) vågade skriva till.

    Idag har jag feber igen, 3 cm sand i skorna och hjärtsnurp.

    Petra 2010-05-13 15:46:33
    Svara
  • I natt var jag och några himla fina människor på Babasonic och drack billig öl och dansade på ett alldeles för fullt dansgolv, det var svettigt o så fantastiskt. När allt stängde hade jag börjat prata med en trevlig kille som jag hade sett där på min 18års dag för ett tag sen, genom ett sovande stockholm gick vi allihopa hem till honom på en mysig efterfest i en riktig ungkarlslya men med sne-tak, cigaretter och stora fönsterrutor . han kramade mig när vi stod och andades in morgonluften genom hans fönster och sa att jag hade len hy, att jag luktade gott och spred positiv energi, sen gick vi o la oss. jag sov ingenting men det gjorde inget.

    Emma 2010-05-13 15:43:23
    Svara
  • Igår var en väldigt tråkig dag för min fina kille var tvungen att stanna över natten på sitt kontor för att göra färdigt en grej. Så för att pigga upp mig tänkte jag på i söndags när vi hjälptes åt att flytta bojen till hans båt. Han vevade upp bojstenen och jag rodde ekan. Kändes så fint att vi hade hjälpts åt och vi hade så kul under tiden. Det är när jag är ensam sådär som jag alltid stannar upp och tänker på hur mycket jag älskar honom. Sådana kvällar är bra kvällar när allt kommer omkring.

    Fian 2010-05-13 15:41:26 http://fifi-vardagochfest.blogspot.com/
    Svara
  • I’m so sorry you’re sick Sandra. I hope you get well soon.

    The best thing that happened to me yesterday was that my husband, Cole, came home from work and hugged me and kissed me and then we went out for dinner. Pure bliss.

    Lulu Letty

    Maria 2010-05-13 15:40:36 http://lululetty.blogspot.com
    Svara
  • i går kveld møtte jeg helt tilfeldig en venninne som har vært på cuba i et år, men som kom hjem i forrigårs uten at jeg visste om det. jeg fikk et glimt av svarte krøller og en oransj jakke foran meg, og så snudde hun seg og sa hallo! godt å se deg! og det var det rareste og beste noensinne.

    Cherokee 2010-05-13 15:37:23
    Svara
  • igår natt bakade jag scones till mina föräldrar medans dom sov , så dom hade något att äta på morgonen då jag var borta.

    Liv 2010-05-13 15:36:50
    Svara
  • Jag träffade en vän igår som jag inte träffat på mer än ett år… Det var fint.

    Moa 2010-05-13 15:35:59 http://alfapet.blogg.se
    Svara
  • Det finaste med igår var att jag träffade en av mina vänner som jag inte träffat på så länge och trots att vi bara tänkt ta ett glas rödvin blev det till två flaskor och på nio timmar hann vi diskutera sådana där viktiga saker som ifall gurkvatten kan vara det äckligaste som finns och hur hennes pojkvän i london säger hennes namn på svenska så att det låter som ett helt annat namn. Det är fint och det är som om de har ett eget språk som ingen annan får prata.

    johanna 2010-05-13 15:34:24 http://---
    Svara
  • Igår kom jag hem helt slut efter att ha studerat schimpanser hela dagen. Helt ensam i huset, satte jag mig och kollade på världens finaste ”Billy Elliott” och grät mig igenom hela filmen. Känslor är fint.

    Kajsa 2010-05-13 15:34:01
    Svara
  • Igår skulle jag ha träffat en pojke som är väldigt söt, men när han skickade ett sms och frågade om jag var vaken sov jag väldigt djupt. Jag vaknade på småtimmarna och blev ledsen när jag såg smset som jag hade missat några timmar tidigare. Det var svårt att somna om ensam när jag visste att jag kunde ha sovit i hans armar just då. Men när jag vaknade mådde jag bättre. Jag gick in på facebook och började prata med en annan pojke som jag inte har sett på ett halvår. ”Förresten, jag drömde om dig inatt”. Han berättade att väckarklockan hade ringt mitt i drömmen, men att jag hade hunnit säga att jag mådde lite dåligt och han hade hunnit ge mig en kram. Vi både trodde att det var den kramen som gjorde att jag mådde bättre när jag vaknade andra gången. ”Hör av dig när du behöver en riktig kram!” Det var fint att höra.

    Lisa 2010-05-13 15:34:01
    Svara
  • Jag var på bal. Min pojkväns bal, för att var specifik. Jag hade min klänning som jag hade hittat längst in i källaren och som ingen vet riktigt vem den egentligen har tillhört. Den är jättefin, blommig och med världens snävaste midja. 50tal. Vi räknade på att om de andras klänningar var i genomsnitt 3-4 månader gamla, så var min nog äldre än alla deras tillsammans.

    Mikaela 2010-05-13 15:31:02 http://inteenjavlamodeblogg.blogg.se
    Svara
  • Det finaste igår var pussarna jag fick bakom örat av min älskade lilla pojk.
    När jag är så trött och sliten och måste sova jätte mycket tidigare på kvällen än honom, så lägger han sig ändå där bredvid mig, håller om, mig, värmer mig och viskar fina saker i mitt hår tills jag somnar så fint.

    Bunny 2010-05-13 15:30:56 http://harajukumademedoit.blogg.se
    Svara
  • Igår åt jag grillat och hade musiktävling med min familj i min fina hemby. Sedan kunde jag inte somna på natten, eftersom mitt rum har blivit ett musikrum nu när jag har flyttat och jag fick sova i gästrummet (inte mig emot, men jag kunde inte sova så bra, bara). Istället öppnade jag fönstret och kände den friska luften i och runt hela mig.

    Jag har alltid älskat den doften. Nu bor vi precis ovanför en väldigt trafikerad väg, så jag kan inte känna någon annan doft än avgaser när jag öppnar fönstret. Men jag känner mig alltid hemma när jag känner den halvfuktiga och kalla doften hemma i min hemby.

    Nathalie 2010-05-13 15:30:45 http://nath-lee.blogspot.com
    Svara
  • Jeg og verdens fineste studievenner hang i parken og grilla for første gang. Jeg matet ender, og den ene kom veldig veldig nærme, nesten så jeg kunne ta på den.

    thea 2010-05-13 15:30:34 http://theatordens.blogg.no
    Svara
  • Jag hade suttit och krånglat med plugg hela dagen, program på datorn som krånglar och ett Internet som gick sönder lite då och då. Min pojkvän kom hem från jobbet med en nyinköpt begagnad gitarr och sa att nu ska vi ut på äventyr. Vi åkte till Saint-Agathe för att besöka en liten, liten kinesiskt butik där jag köpte rischips och fortune cookies. Det var så himla skönt att komma iväg en liten stund och se annat, det händer inte så ofta i ett land där kolletivtrafiken inte är så bra och man inte har en egen bil. När vi kom hem spelade jag gitarr, åt god mat och drack rosévin.

    Kajsa 2010-05-13 15:29:51 http://kajsamagdalena.blogspot.com
    Svara
  • igår var jag alldeles förfärligt trasig och orkade inte göra så mycket mer än att gråta och vila huvudet i min vovves päls. men fram emot kvällen så tog jag ångesten i kragen och åkte in till stan för att kramas med en födelsedagsflicka och tre vänner till. dom plockar upp mig hela tiden utan att ens veta om det och jag älskar dom så himla mycket för det.

    kim 2010-05-13 15:29:09 http://diaryandherself.blogspot.com/
    Svara
  • Igår fick vi hem vår efterlängtade valp, alldeles groggy efter en tre timmars lång bilfärd. Nu sover han på köksgolvet och vi ser framemot de närmsta tolv åren (minst!) tillsammans. En annorlunda onsdag, minsann, men väldigt fin.

    Mimmie 2010-05-13 15:26:16
    Svara
  • Det finaste var att efter en hel dags jobb på McDonalds komma hem klockan halv tio på kvällen och ha en överrasknings-fin-middag väntandes med bearnaissås och rabarberpaj. Inte tillsammans dock!

    Emma 2010-05-13 15:25:37
    Svara
  • Jag drog med min pojkvän till Baba Sonic trots att han är lite för gammal (jag med för den delen men det spelar ingen roll). Det slutade med att han dansade sig svettig till Broder Daniel och sjöng med i varenda rad medan han aldrig släppte min midja. Hånglade upp mig mot väggen och viskade saker i mitt öra. Så som det brukade vara när man var 18 och gick på sådana ställen men med den stora skillnaden att killarna då visste man knappt vad de hette medan gårkvällen upplevdes med han jag bor med.

    Amanda 2010-05-13 15:25:08
    Svara
  • Igår bokade jag ett flyg till Paris för att träffa killen jag är kär i. Andra kvällar är jag avundsjuk för att alla andra har sina kärlekar på nära håll, men igår kväll var jag bara väldigt glad för min egen skull.

    Hejsan 2010-05-13 15:23:59
    Svara
  • Min bästa pojkvän sade till mig att jag är hans värld, hans allt.

    Hej 2010-05-13 15:22:14
    Svara
  • Hej Sandra.
    Igår var det en såndär grå och regnig onsdag egentligen. Klockan åtta plingade det på en pojke som frågade om vi inte ville ha chokladmuffins. Såklart vi ville. Han ville inte ha några pengar sa han, utan han tog betalt i leenden. Muffinsarna var sådär kladdiga och perfekta. Jag har suttit och lett sen dess i princip, så himla fint.

    Mira 2010-05-13 15:19:45 http://www.365days.devote.se
    Svara
  • För ett halvår sedan tog kärleken mellan mig och min sambo slut. Min största kärlek i 6 fina år. Jag har gråtit och skakat mig igenom så många nätter och för varje vecka har jag känt mig lite lite starkare. Och igår kände jag något i magen när jag såg en kille på en fest utanför stan. Vi kommer säkert inte träffas igen och jag tror inte det gör så mycket alls. För igår fick jag ett bevis på att jag faktiskt kan gilla någon annan igen. Att kärlek kan drabba mig igen känns inte längre helt främmande. Det var det vackraste från min gårdag Sandra. Krya på dig!

    ina 2010-05-13 15:18:00 http://www.winterbarn.blogspot.com
    Svara
  • Ah, damn it; I’m sick today too, Sandra 🙁 after a long journey, my body said ”stop it!” and I’ve got flu… so I need to read nice things too!

    But anyway, yesterday happened something loely to me. It wasn’t at night; instead was early in the morning, at 8’00 am. I woke up really early, as I was in Amsterdam; and I left the hotel before having breakfast for a walk. It was raining, with wind; and I was with my umbrella and my camera taking pictures of a sleepy head Amsterdam. Suddely, I saw a cute boy going out of a building… I looked to the place where he came from and I discovered an okupa house. It may not sound as a lovely thing, yes… but it was; just wait. All the place was cover with grafittis and some strange robot sculptures, and I explored a little bit before I found another pair of boys who were going into the building. I started talking with them and they explained me that the building was an okupa house for young people who leave their homes and want to do something good for the comunity, against racism, against violence. It was some kind of association. They invited me to have a lovely cup of tea with them and introduce me all the people from the house 🙂 They showed me too a little shop they have where they sell some grafitti paintings they’ve made, some bikes they’ve pantint with gorgeous colors too… It’s a gorgeous idea, so unussual in Spain…

    This was great a lovely experience that, if I were been with the people of my course, it wouldn’t happened; so I’m glad I was early in the morning alone on the streets, under the rain; while everyone was sleeping… 😀

    Get well soon, dear!

    Libertad 2010-05-13 15:17:30 http://sahakiel.blogspot.com/
    Svara
  • Igår var det 6år sedan jag frågade chans på min pojkvän Johan…Igår skulle vi fira det genom att se en underbar pjäs som spelas på Intiman här i Malmö, med den passande titeln ”All we need is love” Men Johan blev sjuk, precis som dig så hostar han sönder sig själv, så jag fick medicinera honom med lass av Snickers, Cocacola, Alvedon och cigg. För att sedan hastigt springa för att köpa falafel och se pjäsen med en väninna. Efter en färgsprakande, naken och inspirerande teaterupplevelse så kom jag hem, kröp ner i soffan med min sjuka kärlek och såg på det senaste avsnittet av V och åt mackor med blåbärssylt..

    annamia 2010-05-13 15:15:19 http://www.teaterpapillon.se
    Svara
  • Plockade fram olivias ljusrosa kronancykel från längst in i cykelladan och cyklade vingligt till ica för att köpa smultronpolly. Himlen var en sån ödeshimmel, man känner att domedagen är nära och dimman är tät och grå, men att skjutsa varann är en great skrattgaranti.
    Och imorse. att vakna till hennes och hennes lillasysters fnissande och väckas med frukost på sängen för att man förskottsfyller år. Kungakort och guldkant på tallriken, våfflor och mangomilkshake och pangpaket.
    Hon är en sån sol och kväll-natt-morgonen var så fint trots vinterjacksbehovet och vädersjukan.

    björk 2010-05-13 15:14:12 http://bump.blogg.se
    Svara
  • Igår innan jag och min kille gick och la oss, tittade vi över kanten till spjälsängen och drabbades av hur alldeles ljuvligt vacker vår son är. Alldeles rofylld borta i sömnens värld, andningen lika tyst som när man drar fingrarna över ett papper.

    Emma 2010-05-13 15:12:46 http://luckyavenue.blogspot.com
    Svara
  • Min bästa killkompis berättade för mig att han är kär i mig. Jag blev generad och vet inte riktigt vad jag känner. Sen pussades vi i min säng halva natten.

    J 2010-05-13 15:07:57
    Svara
  • Jag fick ett sms av en av mina bästa vänner som jag har känt hela mitt liv, där hon frågade om jag ville komma på myskväll hos henne. Såklart ville jag det! Så vi köpte godis, satte på en bra film och kurade ihop oss i en liten soffa och delade på täcket. Det var mysigt även om vi satt tysta större delen av tiden. Det kändes bara så bra att sitta bredvid henne och veta att man kan vara precis sig själv hela tiden, för vi känner varann så himla bra.

    Sanna 2010-05-13 15:06:08 http://sannax.blogg.se
    Svara
  • Igårkväll blev jag kär. Och igårkväll var jag så glad för att jag äntligen hade vågat gå på estetcafét.
    Igårkväll skrattade jag åt att jag gjorde bort mig så fantastiskt mycket inför en kille jag gillade så mycket i höstas, men så kändes det inte så hemskt ändå, för han tittade på mig och skrattade snällt.
    Igårkväll så kom min mamma hem från Stockholm och gav mig en kram, en puss och en påse Riesen, och sen tittade vi på Poirot tillsammans.
    Igårkväll så skrev jag dagbok och var så himla glad, för igår var den andra fina dagen i rad.
    Igårkväll var det egentligen gymnasiefest, årets sista. Men jag gick inte dit. För han som jag blev kär i igårkväll, han skulle inte heller dit. Och då spelade det ingen roll. Och när jag insåg att det var för hans skull jag inte gick dit, då blev jag kär.
    Och vet du? Jag som aldrig annars vågar, jag ska våga så himla mycket den här gången! Jag ska våga vara kär i honom och våga visa det, för han ler så fint att han förtjänar att veta det, även om han inte känner likadant.

    andrea 2010-05-13 15:05:51 http://www.lowhighlife.blogg.se
    Svara
  • Jag och mina allra finaste vänner tog tillfället i akt och grillade allt vi kom på som var gott. Det blev halloumi i stor mängder, kyckling och paprikaspett, majskolvar och en himla massa mer! Och som pricken över i:et lyssnade vi på finfin sommarmusik. Man måste ju passa på när våren är här!

    Liv 2010-05-13 15:05:45 http://livirma.tumblr.com
    Svara
  • Att det spöregnade och att det inte gjorde ett endaste dugg eftersom det fortfarande var varmt, luktade sommar och att regnet inte piskade en i ansiktet. Alla var glada med öl i magen och paraply i handen när krogen stängde. Dessutom hade alla dansat sig varma och lyssnat på grymma lokalband strax innan =) Lyxonsdag!

    Julia 2010-05-13 15:05:25
    Svara
  • Min pojkvän bor i Stockholm på vardagarna eftersom han går i skolan där. Igår var han i Stockholm som alla andra onsdagar, samtidigt som stackars lilla jag låg hemma i min säng och kände mig allmänt klen och ledsen för att han inte var hos mig. Men visst kändes det lite bättre när man fick ett sms som lydde: ”jag älskar dig så galet mycket, bara så du vet”. Jag blev helt varm i hjärtat.

    Josefin 2010-05-13 15:03:10 http://eggshells.blogg.se
    Svara
  • Igår natt var stapplande med höga klackar på slippriga kullerstensgator. Regn mot asfalten och den där doften när fukt och nattkyla blandas i luften. Stora mörka träd med nyblommande grenar som upplystes underifrån av gatulyktor. Blixtrar som får allt att blinka till i vitt en kort, kort del av en sekund och det rullande mullret av åskan ovanför. Känslan av att vara så liten i något så stort. Sedan små tillsammans inne i värmen, hopkurade i soffan fram till morgonen.

    Elin 2010-05-13 15:03:04 http://tarantism.blogg.se
    Svara
  • åh, jag sa högt ”åh så söt” när jag såg bilden på dig. gulligt att du visar dig i ”sjukutstyrsel”.

    det finaste som måste ha hänt igår var på morgonen när jag låg hemma sjuk i sängen vid 9-tiden och sov och vaknade av att jag hade fått ett sms av min vän. hon berättade att hon var i skolan och att hon skulle sticka och baka hela dagen eftersom det var elevens dag. hon berättade även att det spöregnade och att hennes vänner redan hade bestämt sig för att fiska nere i hamnen den dagen, ett faktum som hon kommenterade ”otur eller vad? haha” om. fint med den inställningen att det är bara att köra på även om himlen är grå och det regnar. det livade upp mig i min trötta position.

    julia m. 2010-05-13 15:02:02
    Svara
  • Jag och min pojkvän sista-minuten-cyklade till ICA och köpte bullar och saft, och sen for vi hem till mig och kollade på film. När den var slut var vi båda så nedstämda (för den var så himla bedrövlig och sorglig) att vi pussades lite och såg South Park istället. Sen somnade jag i hans armar.

    Marlene 2010-05-13 15:01:41 http://surrealistiskt.blogg.se
    Svara
  • Jag tänker vara lite rebellisk och berätta om en fin sak som hände idag istället (fast gårdagen var också väldigt fin!). Jag fyllde år i tisdags och ska ha en födelsedagsfest ikväll. När jag vaknade i morse så hade en anonym person lagt en lapp i vårat brevinkast, där det stod med tidningsutklippta bokstäver ”Grundläggaregatan 11. Kl 14.00…. Be there!!!”

    Sagt och gjort, jag gick dit kl 14 med en väldigt pirrig mage och möts i dörren av ett antal av mina fina vänner som ger mig en lapp. Jag blev kastad rätt in i en skattjakt med 8 olika ledtrådar och platser att besöka och en liten utmaning. Jag fick med mig ett svärd på en av platserna och samlade på mig både det ena och andra som var ätbart.

    Sista lappen ledde mig till platsen där skattjakten startade. Där jag fick slåss mot trollet under bron för att rädda bockarna bruse och när jag vunnit mot honom fick jag min skattkista med massor utav guldmynt och en sista uppmaning. Jag skulle ta mig till altanen och njuta av allt ätbart jag fått med mig under färden. Där satt resten av mitt fina sällskap med filtar, saft, kaffe, vindruvor, musik och allt var bara så fint! Den finaste present jag fått!!

    Sandra 2010-05-13 15:01:04 http://happysandygirl.blogg.se
    Svara
  • Igår träffade jag mitt ex för första gången på 6 veckor.. Vi gjorde slut där precis i skarven när första vårluften kom till stan och alla par envist började parkhångla och ja, vi båda dog förstås. Men igår sågs vi, tog en öl tillsammans på smålands nation här i stan där det var sjukt folktomt för att vara en onsdag. Men det kändes bra. Vi slöt liksom fred och pratade med varann som vi gjorde innan jag bestämde mig för att slita ihjäl vad vi hade då jag inte kunde andas längre. Jag tyckte det var väldigt skönt. Han var han och jag var jag utan att vi förstörde för varann genom att prata om oss. Jag sov väldigt gott i natt, för han verkar må bra. Och jag med.

    lotta 2010-05-13 15:01:01
    Svara
  • Last night, it stormed—all out thunder, lightening and pouring rain—so, I made soup from scratch, cozied up in my pajamas and had a silly conversation with my fiancé after he got home late from work. Also, had a gloriously fat cat curled up at my feet.

    Hope today finds you feeling much better, Sandra!

    Lizzie 2010-05-13 15:00:58
    Svara
  • Yesterday my fiancee and I grilled delicious steaks and vegetables out in the springtime rain. It was very romantic…and delicious!

    Courtney 2010-05-13 14:59:27 http://www.subtletyoftaste.blogspot.com
    Svara
  • Min pojkvän sa att jag var den rätta och om jag ville så fick jag vara hans föralltid , sen hade vi picknik i sängen!

    Abby 2010-05-13 14:58:04
    Svara
  • bröst* haha!

    Olivia 2010-05-13 14:57:10
    Svara
  • Min pojkvän somnade på mitt beöst under mitt rosarandiga täcke när vi såg på Greys Anatomy <3

    Olivia 2010-05-13 14:56:55
    Svara
  • Yesterday I was reading my diary and I found a memory. I didn’t even remember that it exists. It was a good memory and it brought back feelings I thought was forgotten. It made me cry a little but it was regenerative and I was feeling good for a very long time.

    Riikka 2010-05-13 14:56:46
    Svara
  • Igår var jag och såg världens finaste teater för andra gången.
    Den heter All we need is love.
    Efteråt fick jag komma bakom scenen, säga hej till alla fantastiska skådespelare och sådant fint.
    Sedan tog en väninna med mig på upptäcktsfärd på teatern, till slut hamnade vi mitt på Stora Scenen på Malmö opera!
    Det var en väldigt fin kväll.

    Lisa 2010-05-13 14:56:16 http://www.rymdsylten.blogg.se
    Svara
  • igår var jeg i bursdagsselskap til min venninne som fylte 17 år, og vi satt tolv jenter på gulvet i en ring og spilte mafia/morderen i tre timer. kjoler ble krøllete og rundt oss sto tolv par sko som hadde kapitulert, men det gjorde ingenting for vi hadde simon & garfunkel på stereoen.

    amira 2010-05-13 14:56:08
    Svara
  • Igår kväll var jag och tränade dans, vilket är ungefär det roligaste jag vet. När jag kom hem fixade min pojkvän te och mackor till mig, sedan satt vi i samma fåtölj och tittade ut på regnet och blixtarna. Jag är egentligen åskrädd, men med hans armar runt mig går det bra i alla fall. Krya på dig!

    Saralito 2010-05-13 14:54:48
    Svara
  • Igår kväll kände jag nervositeten banka i magen och i hjärtat. Med små skratt och peppande ord gjorde vi oss i ordning för kvällen. Blommiga klänningar, varsin rosa blomma i håret. Tankar på tjejerna från Österrike som skulle vara iklädda sina vackra dirndl, dvs Österrikes motsvarighet till våran folkdräkt. Klockan närmade sig 19.00, och in i församlingshemmet kom trettiotalet tjejer med böljande kjolar i alla färger. Fnitter spred sig i lokalen, och vi lät dem hela tiden veta hur vackra de var i sina dirndl. ”You look so beautiful, i really love your dresses!” Nu började publiken strömma in också, placera sig runt borden som stod utplacerade i lokalen. Vi stod utanför dörrarna, och herr professor, kördirigenten, hyschade ner vårat fnitter till tystnad, och dörrarna öppnades. Vår vandring mot scenen började. Filmmusik var temat, och vi sjöng med leende ansikten, till leende ansikten, med dirigenter med leende ansikten. Österrikiska traditionssånger avslutade konserten och vi begav oss till småstadens pizzeria med längst öppettid, 22.00. Åt pizza, sjöng allsång. Sjöng typiska svenska visor i stämmor, lyssnade på typiska Österrikiska visor i stämmor. Pratade, skrattade, njöt. Och så var klockan plötsligt 22.00, och den där känslan av tomhet uppstår, känslan som säger att det är över för denna gång. Känslan som säger ”och nu då? går vi bara hem nu…?”

    Fantastiska kväll. Fin. Och ledsam. Avsked från fantastiska människor, från ett helt annat land – är aldrig kul. Men å, vad fint det är, att ändå få möta så fantastiska människor, och ta del av en bit utav deras kultur.

    Johannas ordsamling 2010-05-13 14:52:38 http://ordsamling.blogg.se
    Svara
  • Min bästa vän sa till mig att jag var den viktigaste i hennes liv. Det var fint och hon är finare.. 🙂

    Sara 2010-05-13 14:50:17
    Svara
  • Det mysigaste igår var att det åskade och blixtrade någon fantastiskt. Jag och min pojkvän hade gjort jättemysig mat och skulle kolla på en film. Istället tände vi en massa ljus och låg i soffan och pratade om hur vår framtida lägenhet kommer se ut och vad våra vackra och smarta barn ska heta. Det är så himla fint att prata med honom för man kan säga precis allt.

    angie 2010-05-13 14:49:34 http://deelocomotion.blogspot.com
    Svara
  • Först var jag på tårtkalas, sen gick jag hem till min pojkvän som lagat helt fantastisk pasta med chillikyckling. Vi spenderade kvällen med att kolla på Aristocats och Scrubs, också hånglade vi massor såklart.

    linda 2010-05-13 14:48:05 http://minnesbitar.blogg.se
    Svara
  • I går kväll när jag kom hem låg ett paket och väntade på mig. Jag slet ivrigt upp tejpen och rev upp paketet. Där i låg något så underbart som en alldeles egen Diana. En sådan som jag har velat ha så väldans länge. Och inte nog med det, så låg det också ett Dianaobjektiv till min systemkamera i paketet. Oh, så glad jag blev. Dör liksom.

    p.s Du är bäst Sandra d.s

    Ellen 2010-05-13 14:47:16 http://www.ellenkaramelllen.blogg.se
    Svara
  • Dear Sandra
    Yesterday I found out that the boy I have been liking for a while is really into my best friend. It makes me feel very stupid and silly somehow, eventhough nothing really happened between him and I. Other than some flirting and smilling, but yeah, I sound like a schoolgirl @_@, What I am getting at is that I really want to meet a generally nice guy and I have been waiting around for somewhile now. I know that I cannot just expect him to come around, I have to find him. – But how did you catch your dream guy?:) How do you show you charm?

    Love
    Hae Sun

    Hae Sun 2010-05-13 14:46:27 http://procrastinations.tumblr.com
    Svara
  • Igår var jag på picnick med min klass. Vi åt massa mat och fika, och sen lekte vi en massa lekar som jag inte lekt sen jag var liten. Vi lekte kurragömma med dunk, knutgubbe och land och rike. Det var verkligen hur kul som helst. Idag har jag träningsvärk, men det var det värt. 🙂

    Åsa 2010-05-13 14:45:32
    Svara
  • Igår kväll övertalade mamma mig att gå med min lillebror till hans klassfest. Jag gick med honom i det härliga solskenet och tog sen en omväg hem med ett stopp på affären för en Daim glass.
    Det är riktigt vackert ute såhär års där jag bor. Precis brevid skolan ligger en liten gård med en fårhage eller vad det nu kan tänkas kallas och en massa vakcra och gamla träd.

    Elina 2010-05-13 14:44:32 http://elinasvintage.devote.se
    Svara
  • jag har också varit sjuk och det är nog det värsta jag vet. och förra torsdagen fick jag höra att körsbärsträden i kungsträdgården blommar. det enda jag kunde tänka var att den bästa tiden är nu och jag ligger hemma och snörvlar med feber. sen målade jag körsbärsblommor på mina mintgröna naglar och sörjde. men igår var jag frisk igen, och det första jag gjorde var att åka till kungsträdgården, och det blommade fortfarande och det var så fint. och blommorna på träden hade samma färg som dom på mina naglar och jag tänkte att det var himla fint att jag kunde ta med mig dom hem.

    Sandra 2010-05-13 14:44:30
    Svara
  • I natt drömde jag om honom. Hans läppar mot mina. Hans fina ögon. Hans kropp. Hur fin han är. Helt magiskt. Sen vaknade jag och möttes av verkligheten. Där han inte är min.

    A 2010-05-13 14:43:58
    Svara
  • Jag åt daimtårta med min familj, för min bror fyllde 16. Den var god. Jag fyller 18 om tolv dagar.

    Miranda 2010-05-13 14:42:00
    Svara
  • hade en lite dålig dag igår, men när jag var i skolan och hade letat efter mina skåp-och-hemnycklar i ca 2 timmar frågade jag en städerska om hon hittat dem. alla i våran skola är ganska elaka mot städerskorna. men när jag frågade henne om hon sett dem så hade hon inte gjort det, men hon hjälpte mig och frågade några som kanske skulle veta det, hon var bara så himla snäll och hjälpte till. en stund senare hade hon fått tag på dom. blev bara så himla glad liksom, när det känns som alla jag känner är jobbiga så var hon den snällaste jag träffat på länge. god rakt igenom liksom.

    fani 2010-05-13 14:42:00
    Svara
  • Jag var med min pojkvän på hans systers födelsedagsfest (det kändes så himla fint att hon bjudit dit mig), och sen bestämde vi oss för att gå hem från Slussen. Vi gick genom Kungsträdgården med körsbärsblommorna, och han följde mig hela vägen till porten, och sen stod vi och pussades en lång stund.

    A 2010-05-13 14:40:53 http://adwink.blogspot.com
    Svara
  • Jag kysste en kille som är tre år äldre än mig. Förbjudet. Och så jävla befriande!

    Ellen 2010-05-13 14:40:38 http://ellenklings.blogspot.com
    Svara
  • Jag är sjuk idag 🙁 men igår cyklade jag utan tjock halsduk och det var vår i luften, kanske var det mer vår i mitt sinne än på riktigt eftersom jag blev sjuk. Fast det gör detsamma, det kändes bra!

    Jenny 2010-05-13 14:39:50 http://pygmeestyle.blogg.se
    Svara
  • För något som känns som tusen år sedan, men kanske bara är sju, så var det där med tjejmiddagar ett ständigt återkommande tema i högstadievardagen. Igår blåste jag och fyra fina flickor liv i konceptet igen och drack mousserande, åt lasagne, drack rödvin, åt fruktsallad, drack kaffe och dansade till alla fina låtar vi kunde komma på och pratade om sådant som stannar innanför fyra väggar. Ibland blir man bara så kär i de där små enkla, men så sällan genomförda, sakerna som finns. En onsdags i en studentkorridor har sällan känts så fantastisk.

    malin 2010-05-13 14:39:18 http://mistcoloured.blogspot.com
    Svara
  • Jag kom hem till min pojkvän efter jobbet och åt middag, sen spelade vi lite singstar och hade Big Bang maraton och gosade in oss sådär jätte mycket. Han är det mysigaste som finns.

    Nu ska vi på promenad.

    Krya på dig!

    Jeanette 2010-05-13 14:38:51 http://interruptedfashion.blogg.se
    Svara
  • Yesterday evening I played cards with my friends. Well, the card-playing didn’t go so very well because we talked and laughed so much. Then I walked home, not a very long walk thought…we met at my friend’s house which is right across the street from me. Before I went inside I stopped and realized that summer and bright summer nights are almost here.
    Get well soon Sandra.

    Svara
  • Igår hade jag perpetuellt fjärilar i magen och lyckorus i hela kroppen. Allt tack vare jordens finaste pojke!

    Agnes 2010-05-13 14:36:35
    Svara
  • vilket sammanträffande, jag skrev precis om det (http://polichinelle.webblogg.se/2010/may/wacka-wacka-ey-eh.html) jag var på en sådan där fest där man känner att jamen tusan, våren är nog här ändå! dörren stod öppen och folk gick ut och in genom den ständigt för att prata och röka utomhus och för att gå in och bordsdansa, kramas och blanda drinkar. fantastiskt fint!!

    lovisa/polichinelle 2010-05-13 14:35:45 http://polichinelle.webblogg.se
    Svara
  • Åh, jag tycker så synd om dig Sandra. Men du är i alla fall den finaste sjuklingen jag har sett. Och trots att du är så förkyld att du nästan går sönder är du lika söt som du alltid är!

    Igår kväll var en så himla jobbig natt. Jag kunde inte sova och jag kände mig så fruktansvärt ledsen. Jag hade en hund som låg och tryckte sig jämte mig och hostade för han mådde så himla dåligt, men han försökte trösta mig med sin päls men det gick inte så bra. Istället spenderade jag natten med att smsa med en pojke som går i min klass som jag tycker så himla mycket om långt in efter midnatt och han fick mig på så mycket bättre humör och jag låg och skrattade.

    Helt plötsligt blev det en himla bra natt, igen!

    Lisa Marie 2010-05-13 14:35:43
    Svara
  • Jag låg i min säng och lyssnade på åskan utanför och fantiserade om att min pojkvän var där och höll min hand. Det kändes lite tryggare då faktiskt.

    Carolin 2010-05-13 14:34:29
    Svara
  • Jag satt och pratade med min ”nästan-pojkvän” på Skype. Jag är i USA för tillfället och det är svårt för oss att hålla kontakten. Jag har länge känt att jag har velat ge upp mitt år här för hans skull, men igår sade han det som avgjorde saken. ”Ge inte upp. Jag kommer vänta på dig”. Han är så fin och underbar, hemlängtan försvinner direkt när jag tänker på honom, för jag vet hur fint vi kommer ha det när jag kommer tillbaka.
    Så jag tillbringade min onsdagskväll med att sitta och småle framför datorn och lyssna på kärlekssånger från Disneyfilmer.

    Stinha from Sweden to US 2010-05-13 14:33:57 http://stinha.blogg.se/americanstyle
    Svara
  • min lillebror på 286 dagar ryckte mig i byxbenet, tog mina händer, lutade sig mot mitt bröst och somnade. det finns nog inget som känns likadant.

    gabriella 2010-05-13 14:33:49 http://synvinkelb.blogg.se
    Svara
  • jag har berättat för min pojkvän om min förkärlek till filmen the notebook och speciellt scenen när dem kysser i regnet. och igår när jag var i uppsala för att hälsa på min storasyter får jag ett sms där det står: det regnar nu, skulle vilja pussas i regnet.

    kajsa 2010-05-13 14:32:11
    Svara
  • jag åt en sen lunch på en solig uteservering med killen jag är kär i. efteråt skulle han jobba men när vi inte kunde sluta hångla på gatan struntade han i det och vi promenderade hem till hans säng istället. balkongdörren var öppen och det luktade grillat det kändes som om jag inte hade några ben i kroppen längre.

    a. 2010-05-13 14:31:48
    Svara
  • jag insåg att det inte kommer att vara såhär förbannat jobbigt för alltid. för om ett år är jag klar med gymnasiet och någonstans finns det en pojke som kommer att bli min första kärlek.

    karin 2010-05-13 14:30:15
    Svara
  • Yesterday I watched a competition in my school, cheered loudly and held my best friends hand.
    Then I realized that without him I would sink to the bottom of pain every-time when my lost love kisses his girlfriend.
    Still yesterday I did not care. And I felt free again. As if my heartbreak truly healed and disappeared somewhere far away.
    So I held onto him and understood that even the deepest wounds heel when you have a friend to help you breathe.

    Windsoul 2010-05-13 14:29:15 http://windsoul.blog.com
    Svara
  • Jag har nyligen börjat titta på Lost. Jag tror att jag har skjutit upp det så länge för att jag vetat att om jag väl började skulle jag bli beroende. Det har naturligtvis hänt nu. Igår när jag som vanligt satt och tänkte på att jag mycket hellre skulle vilja veta vad Sawyer håller på med just nu än att skriva på min c-uppsats kom min make in i köket med en kasse från Ica. Idag blir det Lost-tema på maten! sa han och sedan lagade han vildsvin (ja, det finns tydligen i frysdisken!) och grönsaker till mig.

    Vi har varit gifta ganska länge nu, i nästan 3 år, och jag tror att vi liksom har kommit förbi det där himlastormande i vårt förhållande. Ibland tycker jag att det är tråkigt, men när han kom in i köket igår med den där kassen och var så himla stolt över sin idé påmindes jag om varför det är helt fantastiskt att dela min vardag med honom också.

    Till efterrätt bjöd han på glassbåtar.

    Svara
  • Jag gick pa en hundstrand. Dar far hundarna springa helt fritt och har man ingen egen hund sa finns dar alltid andra hundar man kan klappa pa och krama. Det finns inget battre an en varm hundkram.

    Elena 2010-05-13 14:28:28 http://www.hejpadighenrik.ratata.fi
    Svara
  • jag tror min gårdag hade varit en dag för dig om du inte varit sjuk. jag hade nämligen en fransk afton i min lilla studentlägenhet på 23,5kvm.
    vi var tolv tretton stycken hopträngda i min soffa och i mina fåtöljer. vissa hade baskrar, andra hade randiga tröjor och vissa hade både och. så vi åt baguetter (och annat gott!), kex med ost och drack vin.
    vi såg på coco avant chanel och amelie från montmartre. och mellan filmerna var det några som tog rökpaus och efter det så överraskade vi en med napoleonbakelse för att fira hennes födelsedag två veckor senare. bara sådär. hon blev himla glad och gömde sig bakom sin basker. detta gjorde vi för att personen i fråga älskar allt som har med frankrike att göra. så varför inte kombinera en inflyttningsfest med födelsedagsfirande? dessutom flyttar hon snart till samma hus. 🙂
    så mitt i natten sjöng vi ja må hon leva och hurrade så det skakade i väggarna.

    en lyckad kväll som snart ska göras om igen! jag tycker man borde det såhär oftare, liksom mitt i veckan-fester. särskilt när man pluggar så mycket som jag gör. jag läser till bibliotekarie i borås. och just nu är vi inne i sista kursdelen innan sommaren. vi håller på med en gruppuppgift: att göra en användarstudie. och det är väldigt, väldigt jobbigt.
    så det var väldigt skönt att bara ha en dag att göra något kul och inte ens tänka på den uppgiften, bara för en kväll. (sitter just nu och läser en artikel som har med uppgiften att göra..)

    och krya på dig fina du. au revoir <3

    lisa 2010-05-13 14:28:23 http://gogopop.blogg.se
    Svara
  • Oh, I hope you get well soon!
    And yesterday I’ve had a really bad day at school, because of a lot of stress and annoying teachers. So I called my best friend, because he always manage to cheer me up. But sadly enough he didn’t had the time, because he needed to go somewhere. At least, that’s what he wanted me to think, because when I got home, he sat there on my bed! He travelled 3 hours to my house, just to make me happy. And the best part is that he brought chocolate cookies, haha.

    Sam 2010-05-13 14:28:12 http://dailyfashionboost.blogspot.com/
    Svara
  • Jag startade kvällen hos en vän med drinkar och hamnade sedan på Skandiateatern för att se Slagsmålsklubben! De var ungefär 40 minuter sena men när de väl kom igång gick mitt hjärta i 110 och alla dansade så himla mycket. Det är vad jag kallar en fin kväll.

    Sara 2010-05-13 14:27:45 http://tyrannosaurussara.blogg.se/
    Svara
  • min mamma var hemma hela kvällen (!) och lagade mat till mig för första gången på flera månader

    Ebba 2010-05-13 14:26:42
    Svara
  • Igår såg vi på Lejonkungen. Egentligen var jag inte överdrivet peppad på att se film, men han var eld och lågor och berättade hur han älskat den filmen när han var liten, så jag sa ja. Sen låtsades att jag också kollade på skärmen, men egentligen blundade jag och lyssnade på hans hjärtslag.

    K 2010-05-13 14:26:15
    Svara
  • krya på dig! min kväll igår var inte så spännande, har tyvärr inget fint att berätta om gårdagskvällen.

    Lisa 2010-05-13 14:26:07 http://popflickan.blogg.se
    Svara
  • Jag drog på mig mysbyxorna, njöt av ett paket ben & jerry – half baked och somnade i soffan framför tv:n.. En mycket välförtjänt slappkväll!

    E 2010-05-13 14:25:45
    Svara
  • igår kväll åt jag varmamackor med chevréost på med min familj, i vårat stora käk som enbart var upplyst av ljus. Vi satt och pratade i timmar. Himla fin kväll.

    Veronika 2010-05-13 14:25:17 http://Diskoufot.devote.se
    Svara
  • Igår kväll hade jag tänkt sitta hemma och se på teve. Så blev det inte. En vän till mig frågade om jag ville följa med och åka skateboard (jag har NÄSTAN kunnat åka skateboard en gång i tiden, för ungefär fem år sedan) och jag sa självklart ja. Vi möttes i ett tomt parkeringshus och stod på brädorna i ungefär en minut innan vi båda insåg att ingen av oss kunde åka. Eller vågade åka. Så vi satte oss på brädorna, rökte och pratade istället. Fast det var fint, det med.

    Josefin Klåvus 2010-05-13 14:18:29 http://josefinklavus.blogspot.com
    Svara
  • Jag satt hemma ,såg på O.C. och åt kakor med chokladbita ri medans regnet smattrade mot fönstret.

    TIlda 2010-05-13 14:18:18 http://www.tildasliv.devote.se
    Svara
  • Poor Sandra, get well soon!
    Yesterday I found lots of old furniture on my parent’s attic, which I’ll be taking to my new appartment, yay!

    Helena 2010-05-13 14:16:58
    Svara
  • Igårkväll skrattade jag och mina bästa vänner så mycket att vi blev tillsagda att dämpa oss. På en pub. Det gick inte. Så vi skrattade vidare och undrade lite smått vad tråkigt det måste vara att inte kunna bara skratta med utan irritera sig på människor som skrattar. Människor som skrattar tycker jag är det finaste som finns.

    Emma says style, love & rock and roll. 2010-05-13 14:15:28 http://emmasays.blogg.se
    Svara
  • det finaste jag var med om igår var att ta emot en nyckel till en liten lägenhet i telefonplan dit jag ska flytta i helgen. den har balkong och är alldeles underbar!

    Sandra 2010-05-13 14:15:09 http://www.metrobloggen.se/sandradiaz
    Svara
  • Hello Sandra! I sending you a kiss from Portugal! Yesterday I met a friend for coffee and talked about our new projects!

    Carla A 2010-05-13 14:11:44
    Svara
  • igår så var jag först i skolan och hade massa prov, men sen så åkte jag mich mina tre bästa vänner till kungsträdgården och åt glass och tog flera hundra bilder på både varandra och träden:) sen på kvällen så smsadejag med en vacker pojke, vi har pratat ästan varje dag sen i slutet av januari, jag vill så gärna prata med honom i telefon, men grejjen är den att både vi är blyga… Men han var villig att offra sin natts sömn bara för att prata med mig, och det gjorde mig otroligt glad. Igår var en perfekt dag för mig <3

    julia 2010-05-13 14:11:24
    Svara
  • I made chocolate chip cookies! They were gooey and delicious.

    Rachelle 2010-05-13 14:08:26
    Svara
  • Igår stod jag och min bästa vän Calle och väntade på bussen i regnet. Vi har varit tillsammans förut men avslutade det och blev bästa vänner istället. Han vet allt om mig, jag vet allt om honom. Han rörde vid mitt hår och sade att mina lockar är som finast när de blivit till korkskruvar av regnet. Sådana finurliga kommentarer slår vilken komplimang som helst med hästlängder. Det var så fint där i regnet. Stadens sus och dus och så vi.

    Katie 2010-05-13 14:07:38 http://kmolander.blogg.se
    Svara
  • Jag är precis lika förkyld som du. Har i flera dagar legat däckad och snutit en hel toarulle, på riktigt. En sån ”så får du mer på rullen”-rulle.
    Så det bästa som hände igår kväll var när min sambo kom hem. Jag stapplade upp ur sängen, på väg till toan med vit idominsalva under den söndersnytna röda näsan, flottig stående lugg och säkert svettluktade(jag har inte haft smak- eller luktsinne på flera dar). Då fick jag världens mysigaste kram, två leverpastejmackor och en kopp te. Och alvedon. Kände faktiskt smaken av saltgurkan.

    Karin 2010-05-13 14:05:52 http://torparliv.bloggagratis.se
    Svara
  • Igår blev jag kallad till intervju på skolan jag har sökt till, det gjorde mig alldeles jätteglad och skakig! 🙂

    Evelina 2010-05-13 14:03:00 http://lefabuleuxdestin.webblogg.se
    Svara
  • Dagen började med att jag nötte en ny musikvideo med super junior ( ett koreanskt band) som är otroligt bra förövrigt .
    Senare på dagen så cyklade jag och mina två vänner hem till mig och hade picknick på min bakgård, med massor av bullar, äppeljucie och vindruvor. Vi fotade varandra som attan och hade sådär jätte trevligt med massor av trevligt tonårsprat
    Sedan ringde vi runt till människor och frågade om dom hade glass hemma,
    det hade ingen så då gick vi och köpte glass som smakade tuggummi,. Sedan satte vi oss på en bänk och njöt av det varma vädret och solskenet som lyste på oss.
    Sedan skakade vi hand och sa adjö och jag gick hem och åt tacos och såg på poirot.

    bougii 2010-05-13 14:02:42 http://bougii.blogg.se
    Svara
  • Igår var jag och såg Robin Hood med min pojkvän. Den var mycket mörkare och allvarligare än man är van att se Robin Hood och Russel Crowe var hunkig och hur bra som helst. Sedan var vi hungriga så vi åt hamburgare, kollade på vårat favoritprogram Grand designs där folk bygger fantastiska hus för flera miljoner. Efter det hade vi myssex, badade badkar och pratade länge länge tills vi gick och lade oss tätt ihop med blött hår. Den bästa kvällen på nästan en månad som bara varit skit och nattsvart.

    Hanna 2010-05-13 13:59:43
    Svara
  • I met one of my best friends just briefly at work, and I could see that she was not feeling good. Her sister died a couple of years ago around this time, so May makes her sad every year, obviously. I tried to ask how she felt but she didn’t really respond and I felt like the worst friend in the world for not being able to help her. Then I texted her in the evening, saying it was okay for her to be tired and sad. And she texted back to me that she was so happy that I understood her feelings without her needing to say it. Made me instantly feel like I was a great friend to her.

    Eva 2010-05-13 13:58:51
    Svara
  • Igår kväll träffade jag en kille som jag tycker väldigt mycket om och vi kom väldigt nära varandra både psykiskt och fysiskt 😉

    Felicia 2010-05-13 13:58:48
    Svara
  • Igår spenderade jag två timmar i tantolunden med fina människor, sen fick jag stå i en lång kö till Baba (som fyllde 9 år).
    När vi kom in, efter 1 ½ timme, så var det hur fint som helst!
    Dansgolvet var helt fullt och det sjöngs med i varje Håkan-låt som spelades.
    Jag tänkte lite på dig, att du passade nog in perfekt när du dansade på samma golv för åtta år sen.
    Puss

    Emelie 2010-05-13 13:57:23 http://http//emelietoregard.blogspot.com/
    Svara
  • Poor Sandra!Get well soon. Well, maybe it sounds stupid but yeaterday I was watching Robin Hood Disney cartoon and it was so lovely!

    Daria 2010-05-13 13:55:14 http://theprincesscrocodile.blogspot.com
    Svara
  • Att det igårkväll (nästan) utan förvarning började tokregna så att gatan och cykelbanan utanför mig blev till en pool! Sen åskade det också, första gången var det mysigt men sen lät det så nära mig att jag blev alldeles darrig. Jag myste i soffan med ett tänt ljus och blåbärsglass.

    Malin 2010-05-13 13:53:55
    Svara
  • Jag satt hemma medan sambon var på AW. Tittade på filmen från ultraljudet vi var på i måndags och upptäckte plötsligt att jag såg en snopp. Tittade igen och igen. Frös bilden och jepp, en snopp är det. Vi ska få en pojke 🙂

    Åsa 2010-05-13 13:52:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!