t.s. eliot, zorro och paris.

Mer underbarheter från förrförra onsdagen när ni berättade om det finaste som hänt er idag:


source here.
.

Jag cyklade på Ven och var alldeles bubblig av lycka, jag hade flätor i håret och log så stort att de som cyklade förbi log förvånat tillbaka. Vi cyklade tandem, jag satt bakom min underbara vän som jag i smyg kallar för Vinbäret för hon tycker det låter så roligt, och jag sträckte ut båda armarna och kände mig så fri. På tåget hem så fick jag sitta bredvid en pojke som följt med till Ven, jag är tokkär i honom. Vi lyssnade på underbara låtar i hans mobil, vi hade varsin snäcka i varsitt öra. Sen pratade jag och då lyssnade han så koncentrerat, och han hade röda kinder och han sa att hans hjärta slog fort. Vi gick på en smal stenkulle och jag var rädd, då höll han mig i handen. Att tänka att han har flickvän sedan 2,5 år krossar mitt hjärta. Men när jag blir stor ska jag minnas honom som min 15-förälskelse, för att vara kär är som sockerdrickabubblor i magen och jag har äntligen förstått vad du skriver om i dina texter om din pojke. Nu vet jag.
.

Igår såg jag en pojke jag brukade vara kär i förut. fastän jag inte vågade hälsa, och fastän jag gärna skulle vilja säga att det var ännu finare att sova i en hög med mina kompisar så fick jag hundra procent knäskak av honom.
.

Igår stressade jag hem till min pojkvän för att träffa honom och hans kusin. dock hann jag precis träffa hans lilla, söta fina kusin. sedan skulle hon åka hem. men jag var hos honom och han visade sin nya beiga linnekavaj och sin nya fina hatt. han såg verkligen stilig ut.
vi busade väldigt mycket, fast det blev inte så mycket pussande. det slutade mest med att vi bråkade.
idag mötte han mig med hans nya kavaj och hatt utomhus. och vi gjorde slut och grät i varandra famn. vi kramades länge och han pussade mig på huvudet. sedan gick han. jag stannade kvar för att se honom gå sin väg. skulle se ifall han vände sig om. han vände sig om. två gånger. jag kommer sakna honom något så fruktansvärt. men vi ska vara de föredetta paret som numera hälsar och som till och med kanske umgås. om vi inte umgås längre fram i tiden blir jag tokig. är väldigt ledsen nu. jag älskar honom och är kär i honom. men vi passar inte ihop längre.
.

Igår var jag tokförkyld jag med men låg i sängen och mindes världens smartaste pojke som jag träffade på FN-simulering för en vecka sedan. Han som hoppat över två klasser i skolan och kan citera The Love Song of J. Alfred Prufrock av T.S Eliot fast vi haft ölhalsartävling och klockan är 02.45. Han är ett fint minne.
.

Igår kväll blev jag kär. Och igår kväll var jag så glad för att jag äntligen hade vågat gå på estetcafét.
Igår kväll skrattade jag åt att jag gjorde bort mig så fantastiskt mycket inför en kille jag gillade så mycket i höstas, men så kändes det inte så hemskt ändå, för han tittade på mig och skrattade snällt.
Igår kväll så kom min mamma hem från Stockholm och gav mig en kram, en puss och en påse Riesen, och sen tittade vi på Poirot tillsammans.
Igår kväll så skrev jag dagbok och var så himla glad, för igår var den andra fina dagen i rad.
Igår kväll var det egentligen gymnasiefest, årets sista. Men jag gick inte dit. För han som jag blev kär i igår kväll, han skulle inte heller dit. Och då spelade det ingen roll. Och när jag insåg att det var för hans skull jag inte gick dit, då blev jag kär.
Och vet du? Jag som aldrig annars vågar, jag ska våga så himla mycket den här gången! Jag ska våga vara kär i honom och våga visa det, för han ler så fint att han förtjänar att veta det, även om han inte känner likadant.
.

Igår kväll övertalade mamma mig att gå med min lillebror till hans klassfest. Jag gick med honom i det härliga solskenet och tog sen en omväg hem med ett stopp på affären för en daim glass. Det är riktigt vackert ute såhär års där jag bor. Precis brevid skolan ligger en liten gård med en fårhage eller vad det nu kan tänkas kallas och en massa vackra och gamla träd.
.

Mitt i natten vaknade jag av ett sms, från honom. Han skrev att jag var det finaste han vet och att han älskar mig. Han var full och jag vet att han kanske inte riktigt menar det eftersom vi knappt känner varandra, men jag somnade lycklig i alla fall.
.

I natt var jag och några himla fina människor på Babasonic och drack billig öl och dansade på ett alldeles för fullt dansgolv, det var svettigt o så fantastiskt. När allt stängde hade jag börjat prata med en trevlig kille som jag hade sett där på min 18års dag för ett tag sen, genom ett sovande stockholm gick vi allihopa hem till honom på en mysig efterfest i en riktig ungkarlslya men med sne-tak, cigaretter och stora fönsterrutor . han kramade mig när vi stod och andades in morgonluften genom hans fönster och sa att jag hade len hy, att jag luktade gott och spred positiv energi, sen gick vi o la oss. jag sov ingenting men det gjorde inget.
.

Igår blev jag kidnappad och bortförd av min allra bästa vän, hon drog med mig hem till sig och såg vi på en av de allra finaste filmer jag vet. Legenden om Zorro förstås, med finaste Antonio Banderas som jag kunde dö för. Eftersom min vän ska till Mallorca på fredag så blev det sista gången vi ses på en hel vecka, så det blev en fin vi-ses-snart-hej-då-kväll.
.

igår var en rätt grå dag. satt så på kuddarna framför soffan och kollade på hockey och tog upp en vintageväska jag nyligen köpt. en svart stor kuvertväska i storleken av en a4. då ser jag nåt svart i ögonvrån och det blir varmt och tungt i famnen. det är katten som satt på soffan och blev överlycklig att se en ny väska och omedelbart hoppade över mej och rakt ner i den och låg sen där i med ena örat, ena bakbenet och halva svansen utanför. så satt vi tills mina ben och min rumpa somnade. min katt, det bästa botemedlet mot grå stress. varje dag.
.

Jag fick nästan ligga med killen jag gillar.
.

I går hamnade jag på en efterfest med gamla vänner och några nyfunna. En kille hade rufsigt hår, han pratade otroligt sakta och filosofiskt, en himla skön människa. Han somnade ganska snart i soffan och när han låg där kände jag att nu, nu måste jag stryka honom över håret. Så solen gick över upp över staden en tidig morgon och jag hade moderskänslor för en kille 2 år äldre än mig.
.

I april så skulle jag åka iväg till Paris med skolan och vara där i två veckor. Jag hade varit extatisk om det inte var för att jag skulle lämna en pojke som jag är så,så kär i här hemma. Mitt problem är nog att jag inte kan leva i nuet tillräckligt. Kan inte låta bli att alltid tänka på vad som ska hända sen. Det har varit struligt mellan oss så länge nu och sista kvällen innan jag skulle åka hade han en fest hemma hos sig. Så där stog jag under fläkten i köket och kedjerökte med gråten i halsen, för jag kunde inte riktigt ha roligt just där. Klockan 1:45 smög HAN upp bakom mig och kramade mig och viskade i mitt öra ”Du ska inte vara ledsen. Jag är bara din och jag älskar dig”. Precis där stannade tiden helt.
.

Jag grillade marshmallows och choklad i ett lusthus med några coola. så kom tre män i digerdödenmasker (sådana där som är långa med snablar) och långa, svarta särkar i en bil. de gick bredvid varandra, i takt längs med vägen, tills en av dem svängde åt sidan och gick upp på berget. de andra fortsatte, den ena försvann in bakom dagiset, och den andra gick rakt fram. efter ett tag kom de tillbaka till bilen, en efter en. så gjorde de om samma sak, gång på gång. vi kastade en boll till han som gick mot berget. han sparkade tillbaka den, och vi trodde de skulle mörda oss.
efter några timmar satt de still i bilen istället. alla rutor var helt immiga. vi vinkade och det var bara så himla spännande. en av dem torkade av rutan med handen och pekade fuck you. vi började skrika och sprang därifrån.
.

igår kom jag till bratislava för att vara med på en konferens med ungdomar från hela europa. efter en lång lång tågresa utan någon mat så gick jag ner till caféet på vandrarhemmet där vi bor. däråt jag konstiga pankakor och pratade med random slovakisk kille om lite allt möjligt. det kändes lite som i en murakami bok.
.

Jag tittade på en film på franska och blev så glad, för jag förstod typ vartannat ord.
Sen fick jag veta att han som jag gillar har frågat efter mig på en fest. Och så såg jag en siberian husky på stan, och jag frågade om jag fick klappa och det fick jag. Finare hundar får man leta efter. Den hette Bobby.
.

Det finns en kille i parallellklassen som har lika blåa ögon som sommarhimlen, fräknar stora som solar och kosmos finaste skratt. varje dag längtar jag tills lunchrasterna då jag får chansen att spela fotboll tillsammans med honom.  Det är nästan som om han svävar över gräset.
Jag önskar att våren aldrig ska ta slut.
.
.


Part 2 of the answers about what the loveliest thing that happened to you last wednesday was (from this entry). Click ”in english please” in the sidebar to read the google translation. More to come!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
  • Ela: Åh! Så fin idé! Snälla snälla snälla Sandra, ha en sån grej! Där vi kan ge dig våra sagofigurer!
    Jag hittade en sagofigur på en blogg för ett litet tag sen: http://stenkulor.blogg.se/2010/may/utkast-maj-24-2010.html#comment
    Hon ser ju ut som en 50-tals-sago-prinsessa! Åh! <3<3<3

    Amanda 2010-05-31 13:12:25
    Svara
  • blir bara ledsen när jag läser detta
    jag är en hemsk människa som inte kan känna glädje för andra jag vet, men det enda jag kan tänka på är ”det kommer aldrig att hända mig”. jag vet inte vad jag ska göra.

    ida 2010-05-27 22:22:57
    Svara
  • (i den benämningen att jag blev kär pga inlägget alltså.)

    Denise 2010-05-26 16:50:15 http://www.coloursoftheworld.blogg.se
    Svara
  • Jag blev just jättekär i pojken som kan citera T.S Eliot mitt i natten.

    Denise 2010-05-26 16:49:46 http://www.coloursoftheworld.blogg.se
    Svara
  • Sandra! Tack för en himla fin blogg. Tänkte fråga: vet att du varit en hel del i Paris, men såg ingen Paris-guide i sidan här. Har du några (korta) tips? Och vart brukar du bo?

    cecilia 2010-05-26 12:58:40
    Svara
  • Igår fick jag kärleksbrev för första gången i mitt liv. Det var det finaste någon någonsin skickat till mig. Det var ett stort vitt A4 papper som kunde rymt så många ord men de tre ord som stod var de enda jag behövde läsa.
    ”JAG SAKNAR DIG”

    Hei 2010-05-26 11:03:28
    Svara
  • Jag förstår inte vad människor menar med depp söndagar längre.
    I söndags sa hans syster på ett år mitt namn. Och sen log hon. Åh, då dog jag lite

    Gina-Lee 2010-05-26 10:58:04
    Svara
  • Igår pratade jag litet med killenjaggillar. Jag blev så nervös och mitt hjärta bankade så hårt. När han frågade vad jag & min kompis pratade om sa jag ”EN SVAMPFILM!”. Då tittade han litet konstigt på mig, sedan gick han. Men han log. Det var pinsamt och jag förstår inte varför jag sa så, men det var bra ändå.

    Hannah 2010-05-26 09:27:52
    Svara
  • Jag och min finaste pojke har bott 1000 mil ifrån varandra i ett halvår. Inatt sov vi tillsammans i bil utan tak på en parkering i Miami. Klockan halv sex tog han en, rätt så sömndrucken, flickvän i sin hand ner till stranden för att inte missa soluppgången.
    Vi låg där och skedade i tre timmar mellan uteliggare med gamla duntäcken och nyfikna duvor. Han är den finaste jag vet,
    min pojkvän alltså.

    F 2010-05-26 07:16:31
    Svara
  • Ela: såg faktiskt ett par som såg ut som en sago-prinsessa och prins! han hade en korallfärgad skjorta och beige shorts och låg och sov med huvudet i sin prinsessas knä på tåget mot Stansted. Hon hade en blommig klänning, en rosett i det röda, lite lockiga håret och hon smekte sin prins bruna lockar där han låg. De var ungefär 17 år och såg ut som de var på rymmen iväg från allt arbetsamt kungligheter ibland tvingas till.

    Sofia i London 2010-05-26 01:08:32 http://sophedeluxe.devote.se
    Svara
  • kul att allas liv är som sagor och att alldeles förtjusande saker händer en vanlig onsdag! själv har jag en klump i hjärtat med jobbiga känslor, fast att det är vår & fast att det snart är sommar & fast att man egentligen borde vara glad & fast att klumpen i hjärtat bara är en skitsak egentligen.

    Mikaela 2010-05-26 00:58:46
    Svara
  • så OTROLIGT jävla fint!

    Lisa 2010-05-26 00:38:24 http://popflickan.blogg.se
    Svara
  • När du är ute på stan så borde du fotografera människor som ser ut som sagofigurer. Du träffar ju såna ibland. Kan du inte ha en liten sagofigurs-runda. Vi kan tipsa dig om vart de finns! De kanske alltid sitter på sin balkong just klockan åtta, eller jobbar på det där caféet på onsdagar.
    Skulle det inte vara fint med en sago-jakt?
    Eller ha en sago-figurs-”tävling”, där vi kan skicka in våra egna sagofigurer.
    Det skulle vara fint.
    <3

    Ela 2010-05-25 23:59:35
    Svara
  • En skriver ”Och vet du? Jag som aldrig annars vågar, jag ska våga så himla mycket den här gången! Jag ska våga vara kär i honom och våga visa det, för han ler så fint att han förtjänar att veta det, även om han inte känner likadant.” och jag blir så glad för att människor vågar vara så modiga. Jag är inte så modig men det är mitt mål för den här våren, bestämde jag nu.
    Kram!
    .

    Hanna 2010-05-25 22:43:46 http://www.blackrainbow.blogg.se
    Svara
  • Fantastiskt inlägg. Fantastiskt att allt det där kan hända en vanlig onsdag.

    Amanda 2010-05-25 22:42:51 http://www.flickanochorden.blogg.se
    Svara
  • Hon som skrev om pojken som kan fram till henne när hon kedjerökte och nästan grät under fläkten… det gav mig tårar i ögonen. Så otroligt vackert.
    Snälla Sandra, kan du inte ha sånt här oftare? Man blir så glad av allt fint som finns i denna världen.

    josefine 2010-05-25 22:24:47 http://emma-josefine.devote.se
    Svara
  • Jag blev lite inspirerad att berätta om en sak även om ingen läser det.
    Jag skulle behöva en lapp, en väldigt viktig lapp som har med skolan att göra men jag vet att min lapp är förlorad och det gör inget alls!senast jag hade den så kom nämligen pojken jag är kär i förbi och satte sig och pratade med mig. när jag gick där i från så visste jag inte vart lappen var längre och jag visste nog inte vart jag var längre!

    elin 2010-05-25 22:16:20
    Svara
  • Åh vad vackert allt låter! Jag vill bara dela med mig om vad som hänt mig på senaste.

    I lördags var jag på årets första sommarfest med öl på balkongen med en nyvunnen vän och alldeles för fin musik på andra sidan balkong dörren. I en soffa hittade jag världens sötaste kille som inte alls var lika full som jag men han log snällt och lät mig röra vid hans lena händer hela kvällen och jag hade hjälpklappning för han log så vackert. När jag och min vän tog bussen hem skakade jag hela vägen för hans ansikte hade fastnat framför ögonen på mig. När jag vaknade dagen efteråt såg jag att han skickat en vän förfrågan på facebook. Mitt hjärta smälter tusen gången om.

    Beatrice 2010-05-25 21:19:09 http://mmusicwhenthelightsgoout.blogspot.com
    Svara
  • men åh så fint under köksfläkten och det . började nästan gråta .

    och jag gick förbi dig idag på götgatan, vände mig om och tittade lite på dig och tänkte åh, där är sandra . vad fin hon är och fint hår och så . i regnet .

    Vicky 2010-05-25 20:56:27 http://vickys.se
    Svara
  • ville bara lägga till en sak. igår sa min pojkvän att han älskade mig. det är så fint.

    kajsa 2010-05-25 20:27:12
    Svara
  • […] från Sandra Beijers blogg på rodeo, skrivet av en av hennes läsare och citerat i detta detta inlägget […]

    Sandra Beijer « Vackert väder 2010-05-25 20:02:20 http://penselpennapunkt.wordpress.com/2010/05/25/sandra-beijer/
    Svara
  • jag blir så ledsen och glad av att läsa av allt fint.
    jag är ganska ledsen. på allt.
    jag är ledsen för jag inte har en fin pojke att pussa på.
    jag är ledsen för att min allra finaste vän ska byta skola och lämna mig kvar med en massa idioter.
    jag är ledsen för att mitt ex vill hellre ha en annan än mig. en söt tjej med fint lockigt hår och fräknar. jag är nog inte kär i honom egentligen. men jag tror inte att om man kan sluta älska en person bara sådär. även ifall man hatar den. jag hatar honom. samtidigt som jag älskar honom. det är jobbigt. och jag kände bara för att skriva av mig.
    Din blogg är fin. och du är fin.
    kram

    p.s jag kom på en sak jag är ganska glad över. vi kollar på Donnie Darko i skolan på engelskan. Det är en av mina favorit filmer fastän den är ganska så konstig.

    Linnea 2010-05-25 19:51:37 http://kinapufff.blogspot.com
    Svara
  • Idag tänkte jag, som så jävla många andra dagar, att jag verkligen saknar honom.
    Jag hade nog inte kunnat överleva den här vintern om jag inte varit 100% säker på att vi kommer träffa varandra igen. Bli vi liksom. Under andra omständigheter och med lite mer livserfarenhet bli det vi igen. För vem klarar egentligen av så mycket känslor vid 16?
    Jag vet egentligen inte vad jag vill säga, bara att det är fint.

    hej 2010-05-25 19:44:09
    Svara
  • sandra du bara måste berätta för mig vart simon fått tag på sin lilla strålkastar lampa, som han har i hallen! finns på bild i inlägget ’valborg’
    hoppas du läser detta å har en minut över att svara!

    rebecka 2010-05-25 19:16:32
    Svara
  • Åh. Man blir ju helt kär själv ju.

    Maja 2010-05-25 18:43:32 http://www.mla-photography.blogspot.com
    Svara
  • men åååh så fint.

    Rebecca Fexby - FOTOBLOGG 2010-05-25 18:38:42 http://rebeccafexby.se
    Svara
  • Åh, detta är ju för fint för denna värld att läsa! Du borde ha fler ”vad gjorde ni i -dags?”

    Lili 2010-05-25 18:27:18
    Svara
  • för fint för att vara sant…

    Amanda 2010-05-25 18:21:54 http://manda.blogg.se
    Svara
  • Åh, man blir ju alldeles varm i hjärtat av det här!

    Katrín 2010-05-25 18:15:24 http://katla.devote.se
    Svara
  • Här är en underbar sak som hände mig igår!
    Vi talade i telefon i sju timmar i fredags/lördags natt, och igår sågs vi. Vi gungade och rökte på Söder, och han kramade mig ofta för jag frös så mycket. När jag skulle gå på bussen kysste han mig på kinden samtidigt som han kramade mig.
    Det var mysigt. Men vågar jag hoppas?

    linnea 2010-05-25 18:00:58 http://toutsdlinnea.blogg.se
    Svara
  • Så himla fint.

    SARAVANJA 2010-05-25 17:40:36 http://sparvagnsbetraktelser.blogg.se
    Svara
  • kände att jag kanske kan dela med mig om något som inte var en fin onsdag, men ett bra avslut på en måndag och underbar start på en tisdag. egentligen skulle jag varit i stockholm igår och, med all rätt, fnissat som den 15-åring jag är, på cirkus till tonerna av flight of the conchords. pälsdjursallergier och skolproblem hindrade mig dock och min biljett skänktes bort till en fin fransman som gjorde min kamrat sällskap. men runt tolvtiden i natt så låg jag på gränsen till drömlandet med discovery world surrandes i bakgrunden när jag hörde ett konstigt ljud, och såg att det var min mobil. efter suck och stön svarade jag och min kompis berättade att jemaine ville säga något, så trots att jag inte fick se flight of the conchords så fick jag i alla fall ett telefonsamtal från ena halvan.

    Josefine 2010-05-25 17:02:20 http://heynapoleon.blogg.se/
    Svara
  • Det är roligt att läsa dina såna där kommentarer (det blir som en del av din blogg). Det är inte lika roligt att läsa såna här kommentarer som jag skriver nu, i alla fall inte för någon annan som inte är du, men jag har inget hjärtevärmande att dela med mig av för tillfället.

    Malin 2010-05-25 16:53:19 http://mrswolf.blogg.se
    Svara
  • shiit. varför får man aldrig vara med om sånthär fint?! så himla mysigt. glad att jag ska till siesta imån iallafall. dit kommer det ju typ 10 000 🙂

    johanna 2010-05-25 16:53:18 http://johannafalk.devote.se
    Svara
  • jag undrar vad som hände med tjejen som blev kär. och skulle våga den här gången. vågade du?

    jessica 2010-05-25 16:48:01
    Svara
  • läser igenom alla texter och börjar stortjuta när jag läser killen med kusinen som gjorde slut med sin flickvän. jag är inte olyckligt kär, det är inte det, faktum är att jag är lyckligt kär i min pojkvän, som är kär i mig med. Men tanken att göra slut gör så ont, och att jag varit med om det där innan med honom och vet hur jäkla ont det gör. Så nu gråter jag, och hoppas att vi aldrig ska göra slut igen.

    fint 2010-05-25 16:30:26
    Svara
  • Så himla fint. Dt finn så många historier och uplevelser att glädjas över.

    Erica 2010-05-25 16:17:02 http://enettaiparis.blogg.se
    Svara
  • så himlans fint att läsa sånt här!

    issa 2010-05-25 16:01:39 http://openupmyeagereyes.blogg.se/
    Svara
  • mysigt att läsa!

    natali 2010-05-25 15:42:32 http://nataliolausson.se
    Svara
  • Älskar historien med digerdödenmaskerna. Fast jag förstår inte alls. Grilla marshmallows i lusthus med några coola, digerdöden, berget och dagis. Allt på samma kväll. Men en bra historia.

    Ulrika 2010-05-25 15:33:25
    Svara
  • tycker också himla mycket om de här inläggen. de är perfekta att läsa när himlen är grå.

    Josefin Klåvus 2010-05-25 15:32:04 http://josefinklavus.blogspot.com
    Svara
  • Hej.

    Jag känner att jag gärna också vill dela med mig av vad som hände mig förra onsdagen. Jag fyllde 18 år och det allra finaste jag fick var ett meddelande från min bror. Han sa att jag har det finaste hjärtat han känner.

    Matilda 2010-05-25 15:25:38
    Svara
  • Dina läsare är så fina!

    Elina 2010-05-25 15:23:59 http://elina-popcorn.blogspot.com
    Svara
  • Jag älskar de här inläggen! Världen är ändå himla fin!

    Julia 2010-05-25 15:18:08 http://prick.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!