bloggklädd.


God afton! Okej, jag har nog inte alls hälsat adjö till min gamla hårfärg, det är ju en mycket liten skillnad egentligen. Hårfärg vill inte riktigt fastna på sönderblekt hår, men snart gör jag om det och då tusan ska det märkas!


Här får ni lite poseringsbilder hur jag ser ut i kväll. Ska jag snart iväg på Vecko Revyns Blog Awards och heja på finaste Elsa som är nominerad i den absolut tjusigaste kategorin: guldpennan. Kanske ses vi där?


Klänningen är den svarta från Asos och min största rosett är från Cynthia Rowley. Pusskramosv.
.


It’s the blog awards tonight and my lovely Elsa is nominated in one of the categories, yay! This is how I look, dress from asos and bow from cynthia rowley. Have a wonderful saturday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
43kommentarer
  • Du har ett sånt himlans fint leende Sandra 🙂

    Anna 2010-09-28 14:05:50
    Svara
  • Hej Sandra!
    Tack för att du har en så underbar blogg där man känner sig hemma från första stund och fastnar i gamla inlägg där du skriver så fint. Själv så är livet bara usch just nu, men hoppet finns då man kommer in på din sida! Keep up the good work!
    Kram Linnéa! (Lycka til i NYC förresten, har vart där en gång och det var underbart, så förstår att du vill bo där!)

    Linnéa 2010-09-28 01:39:15 http://www.thelizzword.blogg.se
    Svara
  • finast

    Lisa 2010-09-28 01:08:39 http://popflickan.blogg.se
    Svara
  • oh boy, you are so pretty!!
    rad blog u have here 🙂

    greets,
    liisa
    +

    Liisa 2010-09-27 09:44:57 http://fruitmachineblog.blogspot.com/
    Svara
  • Sandrasandrasandra! Jag hittade just världens finaste blogg och bara måste dela med mig. Om man tittar bak i arkivet så finns det de mest magiska bilderna också!!
    http://thefeathertest.blogspot.com/

    Josefine 2010-09-26 22:12:18 http://www.josefineharrius.devote.se
    Svara
  • Alltid lika snygg och fint sminkad!

    Elly 2010-09-26 19:59:57 http://www.baraibland.blogg.se
    Svara
  • Gudomligt söt rosett!

    Sofia 2010-09-26 14:09:52 http://sofia.devote.se
    Svara
  • chewsigt

    spacetime 2010-09-26 13:36:32 http://spacetime.blogg.se
    Svara
  • turi – åhléns!

    jennika – så fint, tack för rösten! nyfärgat hår + kinamat låter som en strålande kombination.

    emma – hade nog hellre varit på popklubb med öl iofs. <3

    josie – vad fint sagt. puss!

    jana – jag vann "mest originella blogg" 2008! kram.

    f – åh tack 🙂

    sandra – åh jag hoppas det med!

    karin – åh. lycka till med hjärtat fröken. du verkar väldigt klok och stark. tusen pojkar finns ju kvar därute som behöver bli upphånglade av dig i framtiden. och korta kärlekssomrar är bland det finaste som finns. puss.

    elin – elin! kärlek är så himla klurigt. är man kär så är man ju och då blir allt så himla komplicerat när pojken eller flickan i fråga inte är så himla snäll. jag tror du själv måste ställa dig frågan om det är värt det. en sak vet jag och det är att förhållande ska få dig att må bra och göra dig glad. de ska liksom inte tynga ner dig på ett endaste vis utan göra dig lite sådär extrapepp i vardagen. är man i ett förhållande som gör en ledsen, svag och arg så kanske det faktiskt inte spelar någon roll hur många fräknar han har runt näsan eller hur gott han luktar längs med axlarna. för vet du, det finns fler unga herrar där ute som luktar helt bedövande gott. men de får dig också att gapskratta och må bra. som lyssnar på dig och tar dig på allvar och behandlar dig med respekt. jag tror det är viktigt att inte glömma det, att det är du själv som ska må bra i det här förhållandet. pojkvänner ska göra en lycklig och så är det med det. puss.

    gulletussan – då andas man lite försiktigt och gör bara saker som får en att må bra ett litet tag. som att ta en lång lövpromenad, fika med någon man tycker om, läsa favoritboken igen eller lyssna på ett helt album i hörlurar utan att någon stör. och sen försiktigt försiktigt kan man långsamt nysta upp sig själv när det behövs. och förhoppningsvis inser man att det nog bara känns såhär just nu och att det kommer ordna sig sedan. för vill man något väldigt mycket blir det oftast så. puss.

    styleabaad – ah tack! kollar man längre bak i arkiven så log jag aldrig på bilder förut. jag tröttnade på att se så allvarlig ut där någon dag, jag tror det har med att bli lite äldre att göra, man tar sig mindre och mindre på så stort allvar liksom. kram.

    fröken k -nej jag har köpt de på etsy!

    lina – <3

    sandra 2010-09-26 13:30:41
    Svara
  • hoppas Awardsen gick finfint!

    Leila 2010-09-26 13:10:37 http://ejutgivetmaterial.blogspot.com
    Svara
  • du är så fin och dina läsare är så fina med sina stora känslor och hjärtan. jag blir alltid inspirerad när jag läser din blogg och dess kommentarer. och ditt hår är fantastiskt. alltid.

    lina 2010-09-26 12:54:32 http://ramlad.blogspot.com
    Svara
  • så fin, så fin!

    Camilla Andersson 2010-09-26 10:31:28 http://camillalola.blogg.se
    Svara
  • Finfin. Gillar vimplarna i bakgrunden. Har du sytt dem själv? 🙂

    fröken K 2010-09-26 10:27:14 http://marengo1.blogspot.com
    Svara
  • Vacker, och du är väldigt fin i håret!!

    p a n d a 2010-09-26 08:38:28 http://www.gulasnickarbyxor.blogg.se
    Svara
  • Hej, Jag tycker att det är fint att du ofta ler väldigt mycket på bilder! Det vill jag också göra men jag känner mig lite fånig kanske… typ. Men det klär dig väldigt bra! Hoppas du får en kul kväll på Blog Awards!

    Styleabaad 2010-09-26 06:37:17 http://www.styleabaad.com
    Svara
  • farao va förtjusande du är!

    bea 2010-09-26 01:30:09 http://beatasbilder.blogg.se
    Svara
  • du är så galet fin.

    har du något tips på vad man ska göra när lungorna känns som om dom är ihopsnörade som en alldeles för tajt korsett vilket gör att du inte kan andas för du vill bara dö, för att ditt liv inte alls är som du vill utan helt tvärtom?

    gulletussan 2010-09-26 01:00:43
    Svara
  • Två långa texter på raken… :O Karin och jag gör en hel roman av känslor åt dig.

    Elin 2010-09-26 00:16:56
    Svara
  • Hej Sandra. Det här är helt off topic… och jag har verkligen försökt skriva det jättelänge, så att det skulle hamna i något.. sammanhang med dina inlägg och dessutom inte låta så hemskt fjantigt.. men men.
    Du, du som är så klok, GIV MIG RÅD, om du läser det här. Jag blir galen!

    Jag tänker ibland hela dagarna på att kasta min pojkvän i soporna och gå min väg och aldrig någonsin komma tillbaks, hitta en annan fin pojke eller flicka att vara kär i och känna mig omtyckt av.
    Men så när jag träffar honom och han kommer in i rummet, då är han så söt och luktar så gott, så jag blir helt till mig. Jag tror inte att det FINNS någon som luktar lika gott. Han luktar som… sommar och ren tvätt och varmt vatten, och hans hår är så himla mjukt i nacken och… hans överläpp är det FINASTE som finns och han har små fräknar under ögonen… och ja.

    Men åh vad jag ändå avskyr honom. Han är så egoistisk och lat och bortskämd. Han gör mig besviken hela tiden och han lovar saker som han inte håller. Och han är hemskt petig med mat också, förresten. Och allt han bryr sig om är datorspel.
    Jag skulle kunna gå ut ur hans rum, ut ur hans hus och ut ur hans liv, för gott, och han skulle fortfarande sitta där och ropa och klicka och stirra in i skärmen.

    Jag känner mig som femton igen… fast jag närmar mig tjugo. Nu vet jag helt plötsligt ingenting och känner mig villrådig och fjantig och frustrerad, och jag undrar om det ens FINNS någon endaste liten pojke eller flicka där ute som är sådär… PERFEKT (för just mig). Eller ska det alltid vara såhär? Vad ska jag ta mig till?

    Kramar, och tack för en fin blogg. <3

    Elin 2010-09-26 00:06:27
    Svara
  • hej sandra.

    jag har skrivit till dig förut här i kommentarfältet, jag vet inte om du känner igen mig vid det här laget, jag tror inte det, du har ju så många som kommenterar, men i alla fall.

    du känns på något sätt som en klok och vacker storasyster, en sån man kan vända sig till när det kniper i hjärtat. och jag har skrivit till dig förut, vissa gånger bara kommenterat allmänt och vissa gånger berättat saker.

    nu måste jag berätta en sak. sist jag skrev berättade jag om när min… ja. det är här det kommer. sist jag skrev berättade om jag när mitt ex kysste mig för första gången. för sen klockan 20.22 ikväll är han mitt ex. min förre detta pojkvän. eftersom jag berättat om honom förut kände jag att jag måste uppdatera dig liksom. jag vet inte ens om du läste kommentaren. men i alla fall. man vet ju aldrig.

    såklart är jag jätteledsen. men jag håller inte på att dö, inte än i alla fall. jag har gråtit i min mammas famn, gråtit i min bästa väns famn, gråtit lite själv också. men det är okej. just nu i alla fall. jag kände på mig redan från början att vi inte skulle hålla jättelänge. jag kände på mig att han var en sån som kom och gick. men det var värt det för med honom hade jag den bästa sommaren i mitt liv. det var fint. nu får jag bara se till att göra nästa sommar ännu bättre.

    nu har jag nog skrivit klart. tack för att du finns sandra! du är bäst. hundra kramar!

    Karin 2010-09-25 23:25:30 http://sharpenmybodylikeapen.blogg.se/
    Svara
  • jag har egentligen inget vettigt att säga, fast det är ganska vettigt att bara påpeka hur fin du är! puss!

    sab 2010-09-25 22:59:06
    Svara
  • nä man ser inte så stor skillnad! men du är ju fin iaf liksom hihi 🙂 hoppas ni får det roligt! är kär i din rosett förresten.

    vonskareng 2010-09-25 20:29:54 http://www.metrobloggen.se/vonskareng
    Svara
  • Men sjukt söt i vilket fall 🙂

    Cissi 2010-09-25 19:34:04 http://alostseafarer.blogg.se
    Svara
  • i love the color of the bow!

    NICOLETTE 2010-09-25 19:29:28 http://nicolettemason.blogspot.com
    Svara
  • Du borde vara nominerad till Guldpennan tycker jag. Förstår inte hur de kan ha missat dig?! Hoppas du blir nominerad (och vinner!) nästa år istället 🙂

    Sandra 2010-09-25 18:58:17 http://www.tintura.blogg.se
    Svara
  • herreGUD vad söt. ditt hår ser helt bedårande fint ut. åhhh

    gabriella 2010-09-25 18:55:54 http://synvinkelb.blogg.se
    Svara
  • hårfärgen syns inte jättetydligt, men det är någonting. någonting som gör att du ser äldre ut (på ett bra sätt). du ser mer ut som en kvinna än en flicka. det är jättefint.

    F 2010-09-25 18:53:47
    Svara
  • du är så tjusig jämt! Urfina bilder!

    Linda 2010-09-25 18:53:43 http://rosettflickan.blogspot.com
    Svara
  • Hur kommer det sig att du inte är nominerad i Årets Blogawards? Har du varit det tidigare?

    Jana 2010-09-25 18:44:13 http://comediennebynight.blogspot.com/
    Svara
  • jag älskar ditt leende!
    tycker förresten att det syns en liten skillnad på ditt hår. väldigt fint är det i alla fall!

    K 2010-09-25 18:28:07 http://melllansyster.webblogg.se
    Svara
  • hair is looking good 🙂

    anni 2010-09-25 18:26:23 http://annistreningsglede.blogspot.com/
    Svara
  • Du er så fin! Jeg heier på Elsa. <3

    Nøve 2010-09-25 18:19:57 http://omgstfulzm.blogspot.com
    Svara
  • Have a nice saturdaynight!!

    🙂

    Gabija 2010-09-25 18:19:29 http://bantikbantik.blogspot.com/
    Svara
  • Söt Sötare Sandra.

    Josefine 2010-09-25 18:17:24 http://www.josefineharrius.devote.se
    Svara
  • Du är så söt! 🙂 Jag önskar att jag har ditt självförtroende om typ tre år, då jag är 26. Det hade varit underbart!

    Josie 2010-09-25 17:44:47 http://fernsehapparat.blogg.se
    Svara
  • Ha en förtjusande kväll!

    Nathalie Bertling 2010-09-25 17:42:19 http://finest.se/September
    Svara
  • du —-> alltid så söt.

    (ps. synd att jag inte närvarar detta året dåå.
    men öl & popklubb i göteborg är ju inte helt fel heller.)

    Emma Blåval - requiem pour un con. 2010-09-25 17:40:48 http://requiempouruncon.blogg.se
    Svara
  • det är ju visst skillnad och det är ju hur fint som helst!!!

    linnea 2010-09-25 17:32:21 http://tradkant.blogg.se
    Svara
  • adorable

    Angelique 2010-09-25 17:30:32 http://reservedaoi.tumblr.com/
    Svara
  • Jag röstade på dig som årets blogg! Puss vad du gör vardagen bra! Jag ska äta kinamat och fira 1½år med pojkvän. Inte lika glamoröst men jag har en fin klänning och nyfärgat hår.

    Jennika 2010-09-25 17:25:05 http://jennikaojala.wordpress.com/
    Svara
  • finfinfin. den andra bilden ser ut att vara tagen från någon svunnen tid.

    Matilda 2010-09-25 17:20:12
    Svara
  • Du är fin! Jag har också flera gånger undrat över var dina fina sängkläder kommer ifrån?

    Turi Johanna 2010-09-25 17:15:11
    Svara
  • Hur fin får man vara`?

    Elina 2010-09-25 17:13:20 http://crossoceans.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!